περισυ τετοια εποχη αγορασα μια samsung le46b750.Απο τον 8ο μηνα(δεκεμβρη) και μετα μεσα σε τεσσερις μηνες εχω αλλαξει δυο φορες κεντρικη πλακετα και αλλες τρεις φορες την εχω παει στον εξουσιοδοτημενο τεχνικο με ανεξιχνιαστο ακομη προβλημα στην ελλειψη εικονας που μου παρουστηκε.στην προσπαθεια επικοινωνιας και απαιτησης απο την samsung για αντικαταστασης συσκευης μου τα μασανε οτι χρειαζεται χρονος για διευθετηση τετοιου θεματος.θελω να στειλω καταγγελια στο ΙΝΚΑ αλλα τα στοιχεια τα ακριβη για την samsung δεν τα βρισκω πουθενα.please βοηθηστε με
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: προβλημα samsung
-
14-04-11, 20:18 προβλημα samsung #1
-
14-04-11, 22:36 Απάντηση: προβλημα samsung #2
Τι στοιχεια, για την tv?
Για στειλε και εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44229
που εχει αρκετους που ασχολουνται (και με το ιδιο μοντελο)...
-
15-04-11, 07:41 Απάντηση: προβλημα samsung #3
προσπαθωντας να φτιαξω τη φορμα καταγγελιας προς την γενικη γραμματεια καταναλωτη μου την πετουσε εξω για ελλειπη στοιχεια μου προς την εταιρεια samsung.το μονο που εχω ειναι samsung hellas και ενα τηλεφωνο και αυτο γιατι ενω την ειχε ο φουρλης στο τελος του2010 την ανελαβε η μαμα εταιρεια και τωρα οπου και αν προσπαθω να βρω στοιχεια βλεπω μια εταιρεια φαντα σμα χωρις τηλεφωνα εππικοινωνιας και εξυπηρετησης πελατων
-
15-04-11, 17:00 Απάντηση: προβλημα samsung #4
Μάλλον δεν έψαξες καλά γιατί εδώ (πατάς στο "Στοιχεία επικοινωνίας") πάντως τα βλέπω να υπάρχουν.
-
15-04-11, 17:57 Απάντηση: προβλημα samsung #5
thanks
-
15-04-11, 18:55 Απάντηση: προβλημα samsung #6
Μπορείς να μας πεις και σε ποιο Service πήγες ?
Απ οτι ξέρω δεν υπάρχει επίσημο Service στην Ελλάδα απο Samsung, το Service το εχει αναλάβει άλλη εταιρία, εκει είχες κάποιο πρόβλημα με την αντιμετώπιση ?
Ελπίζω να βγάλεις άκρη, εχεις δώσει πολλά λεφτά για την τηλεόραση και είναι κρίμα, επίσης οι τηλεοράσεις Samsung εχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (εχω πάρει κ εγω δυο Samsung!!) και θα πρέπει η εταιρία να εχει καλύτερη υποστήριξη σαν ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της προτίμησης που της δείχνουμε..Mobo: Asrock Z77 eXtreme 4 I CPU:Intel i5 3570k I GPU: Gigabyte RX 580 4gb I RAM: 16Gb DDR3 2300 Mhz Duall-Channel I Sound: Xfi Platinum I Monitor: AOC G2460VQ6 I Ηχεία: Logitech X-210 I Keyboard: Microsoft DMK 3000 Ι Case:CoolerMaster-Storm Sniper I PSU Corsair TX650v2 Ι
-
15-04-11, 21:15 Απάντηση: προβλημα samsung #7
Επικοινώνησε με τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Εγώ σε πρόβλημα με μία Samsung που είχα, επειδή και μένα με βγάζανε τρελό ότι η τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα, αλλά τα μάτια μου, πήρα τα λεφτά μου πίσω. Άμα έχεις δίκιο, θα σε δικαιώσουν 100%.
http://www.synigoroskatanaloti.gr/
-
15-04-11, 23:40 Απάντηση: προβλημα samsung #8
στο θεμα του σερβις δεν εχω παραπονο.τα ανταλλακτικα τα στελνουν γρηγορα.το προβλημα ειναι αλλου.ο τεχνικος στις τρεις τελευταιες φορες που μαυριζει η εικονα και κραταει εως και τρεις μερες και μετα η εικονα επανερχεται μονη της ο τεχνικς δεν μπορεσε να κανει ακριβη διαγνωση,και ενω η samsungτου δινει το οκ αυτος φοβαται να προχωρησει γιατι αν δεν διορθωθει το προβλημα η εταιρεια δεν δεχεται επιστροφη ανταλλακτικων και τα χρεωνεται.μετα απο συνεχομενα τηλεφωνα δικα μου και απαιτηση μου για αλλαγη συσκευης ενω μου λενε οτι θα με καλεσουνε καποιοι δικοι τους δεν με καλει κανεις τους απλα ενημερωνουν τον τεχνικο οτι ειναι χρονοβορα μια τετοια διαδικασια για αντικατασταση.ρωταω εγω τωρα,μετα απο δυο αλλαγες πλακετας ενα τροφοδοτικο και ισως ενα πανελ(κατα εκτιμηση του τεχνικου) και ενω διανυω τον 1ο χρονο εγγυησης υπαρχει κανεις απο σας που πιστευει οτι ολα θα πανε καλα!η θα κανω πανελλαδικο ρεκορ επισκεψεων σε τεχνικο η επιτελους ας την αλλαξουν αφου θα τους κοστισει λιγοτερο(και στο image).ελεος πια.οσο για τον κυριο που ρωτησε πιο πανω να τον ενημερωσω οτι επειδη ο φουρλις επεστρεψε τα δικαιωματα στην εταιρεια το τηλεφωνο που προωθουνε ειναι της service one οι οποιοι ειναι μονο τεχνικοι και οχι τμημα παραπονων και εξυπηρετηση πελατων.με λιγα λογια(ο κυκλος των χαμενων τηλεφωνων) πηγαινω γυρω γυρω και καταληγω στην αρχη,ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
-
16-04-11, 02:45 Απάντηση: προβλημα samsung #9
Προσωπικά τα παίρνω κρανίο (φαντάζομαι εσυ !) είναι δυνατόν οι ξεφτίλες να πουλάνε τηλεοράσεις με το τσουβάλι (που τις κατασκευάζουν με εργατικά των 100€ τον μήνα) και να μην κάνουν αλλαγή σε τέτοιες περιπτώσεις ?
Οι καλές εταιρίες δεν είναι μόνο στο όμορφο design και στα καλά χαρακτηριστικά ενος προϊόντος αλλά και στην υποστήριξη που σου παρέχουν μετά !!
Τέτοια αντιμετώπιση σε κατασκευαστή τηλεοράσεων δεν εχω ακούσει ποτέ ξανά..Mobo: Asrock Z77 eXtreme 4 I CPU:Intel i5 3570k I GPU: Gigabyte RX 580 4gb I RAM: 16Gb DDR3 2300 Mhz Duall-Channel I Sound: Xfi Platinum I Monitor: AOC G2460VQ6 I Ηχεία: Logitech X-210 I Keyboard: Microsoft DMK 3000 Ι Case:CoolerMaster-Storm Sniper I PSU Corsair TX650v2 Ι
-
17-04-11, 23:14 Απάντηση: προβλημα samsung #10
ρε παιδια εχω κολλησει στο email samsung και στην καταγγελια που στελνω σην ΓΓκαταναλωτη με email δικο μου με πεταει συνεχεια εξω γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα για να το γραψω ,καμια βοηθεια!εχει αστερακι στην θεση email που σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο.και εχει και εναν κλειδαριθμο απο αυτους τους παραξενους για επικυρωση της αναφορας ο οποιος αν και ειναι αρκετα ευδιακριτος οσες φορες κιαν τον γραψω τον βγαζει λαθος
-
18-04-11, 17:57 Απάντηση: προβλημα samsung #11
παιδια συνεχιζω σημερα εμαθα οτι η samsung δεν κοινοποιει το email.δεν μου το δωσανε παρα μου δωσε μια κοπελα το ιδιοτικο της email με την υποσχεση οτι θα ενημερωσει τους προς τα πανω.τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.και στην ΓΓ καταναλωτη μου ειπανε οτι θα αργησουν να δουν την καταγγελια μου γιατι γινεται χαμος.παρτο αυγο και κουρευτο δηλαδη.
-
19-04-11, 18:27 Απάντηση: προβλημα samsung #12
κυριοι σημερα 19/04 γραφω ελπιζω για τελευταια φορα για το θεμα γιατι με πηραν απο samsung να παω στον τοπικο αντιπροσωπο του σεηος και να διαλεξω νεα τηλεοραση(επειδη ιδια δεν διαθετουν) για αντικατασταση.ελπιζω να τελειωσε το μαρτυριο μου
-
19-04-11, 18:49 Απάντηση: προβλημα samsung #13
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με SAMSUNG
Από tsiouficto στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-10, 19:11 -
Προβλημα με τηλεοραση Samsung?
Από GeorgeSot στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-09, 18:01 -
προβλημα με οθονη samsung
Από bestoftherest7 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-09, 18:09 -
Προβλημα με Samsung
Από akistriantas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-08, 19:23 -
Πρόβλημα με οθόνη Samsung
Από Aramil στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-07, 22:26
Bookmarks