Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιο μελος.Ηθελα να ρωτησω πανω στην αγνοια μου.Εχω το USR 9107 ειχα σοβαρο προβλημα με τα torrents και συγκεκριμενα με το Azureus οποτε εβαζα να κατεβασω κολλουσε το router ακομα και με ολες τις ρυθμισεις στο virtual server.Παραπροχθες πανω στους πειραματισμους μου και στην απελπισια μου ενεργοποιησα το 802.1 το unpnp και το igmp εκανα δυο φορες restart και απο τοτε το router εχει γινει πιο σταθερο απο οτιδηποτε κατεβασμα torrent με 104 και 112kbs με γραμμη του 1MΒit της Forthnet κατεβαζω 2-4 torrent μαζι χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και 3 μερες.Η ερωτηση μου ειναι λοιπον επειδη ειμαι εντελως ασχετος και ειναι το πρωτο μου router εκανα κατι που εκλεισε η κατι που ανοιξε που δεν επρεπε;Εχω κανει την αναβαθμιση του firmware.Ειναι το πρωτο μου router και μπορω να πω οτι ειναι κορυφη μεχρι τωρα αφου το μοναδικο μου προβλημα μεχρι στιγμης ηταν τα torrent και μονο και λυθηκε.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το BitComet, όταν λες ενεργοποίησα το 802.1 το unpnp και το igmp, που τα κάνεις αυτά?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    U.S. Robotics 9107B
    Δεν έχω ιδέα τί έκανες, πάντως η σειρά 9107 είχε λίγη μνήμη και μπουκώνει σε p2p με πολλά connections. Αυτό που θα έκανες σε αυτήν την περίπτωση είναι να μειώσεις τα connections ανά peer!

Εγώ, πάντως, ως κάτοχος ενός, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα σε μtorrent!

Oδηγός του teo_L20:
    http://adslgr.com/forum/showthread.p...highlight=9107
    Script-άκι για αυτόματο reconnect από τον docthis:
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15833
    Kατάργηση του NAT από athermi:
    http://www.adslgr.com/forum/showthre...highlight=9107
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsathoggua : 14-11-06 στις 01:05.

Παρόμοια Θέματα

1. USR 9107 Ερώτηση
    Από Master_Maker στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-07, 19:55
  2. Διαφορα για 9107
    Από transmetal στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-07, 15:19
  3. Ερωτηση για Us Robotics 9107
    Από jack the ripper στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 19:47
  4. Ερώτηση για tracert με το 9107 [solved]
    Από golity στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-06, 16:55

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία