Εμφάνιση 31-45 από 87
-
03-10-06, 03:14 #31
-
03-10-06, 05:33 #32ισως ειναι η ωρα οι αλεπουδες να ακουσουν λιγη οπεραNobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.
-
03-10-06, 11:01 #33
Εννοείται πως κάνουμε καλαμπούρι για να περνάει η ώρα, προσωπικά την καταβρίσκω με τις αντιδράσεις των Φωφάδων όποτε πεταγόμαστε.
Στο κάτω κάτω δεν γίνονται τα δικά μας Πισιά σουρωτήρι, χώρια οτι τώρα τελευταία έχει χαθεί η πρόκληση με την Φώφη να χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται. Ξεκίνησε σαν ένας πανάλαφρος και ασφαλής browser και ανταγωνίζεται πλέον επάξια τον exploder στα κενά ασφαλείας και την έλλειψη ταχύτητας. Και φυσικά το οτι η Όπερα δεν έχει κενά δεν έχει να κάνει με την δημοτικότητα της. Έχει να κάνει με το οτι α) δεν είναι open source, άρα ο κώδικας δεν είναι διαθέσιμος χύμα παρτιδα στον οποιοδήποτε, β) δεν χρειάζεται plugins αμφιβόλου προελεύσεως για να κάνει κάτι παραπάνω απο τον exploder και γ) έχει μια σοβαρότατη και οργανωμένη εταιρεία να την υποστηρίζει. Τρέχει σε άπειρες πλατφόρμες αντίθετα απο την Φώφη και παραμένει ο ασφαλέστερος browser. Αντίθετα απο την Φώφη.
Εμπρός, μην ντρέπεστε, 6ΜΒ είναι η εγκατάσταση, πετάχτε τις παρωπίδες και join the Dark Side of O.
-
03-10-06, 11:48 #34
To έχουμε ξαναπεί αυτό το test. Καλά και άγια τα test αλλά έχω την ταπεινή εντύπωση οτι το τελικό συμπέρασμα είναι του χρήστη
Στο κάτω κάτω, αν περάσεις απ'το fun section θα δεις και τι χρησιμοποιώ (και τι πατάτα μου έκανε!!!)
Στο κάτω κάτω, έχω ξαναπεί ότι τον κάθε browser τον χρησιμοποιώ εκεί που πρέπει και εκεί που μου χρειάζεται, γι'αυτό έχω και τους τρεις εγκατεστημένους
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
03-10-06, 12:01 #35
Μα αυτό είναι που τα λέει όλα. Τα αποτελέσματα τους μόνο αξιόπιστα δεν είναι, ενώ δεν δίνουν καθόλου αποδείξεις, θα πρέπει να βασιζόμαστε στα λεγόμενα τους μόνο. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω ότι βρήκα 1000 τρύπες στο Χ software αλλά δεν σας λέω ποιες είναι, τις κρατάω για τον εαυτό μου. Όταν σου ρίχνουν $$$ στα πόδια κάνεις και μερικά χατήρια παραπάνω. FUD εν'όψει IE7...
-
03-10-06, 12:03 #36
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Εγώ πάντως έχω σωθεί από τότε που έβαλα τον τελειότερο browser και δεν έχω τα προβλήματα που έχετε σεις που βγαίνετε για κυνήγι ή να τραγουδήσετε άριες
Ρε δεν πάτε καλά....Ανυπόγραφος
-
03-10-06, 12:21 #37
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george_apan : 03-10-06 στις 15:44.
-
03-10-06, 12:54 #38
Συνηθως δεχονται επιθεσεις (ιδιως δυσφημιστικες) τα δημοφιλη softwareΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
03-10-06, 12:58 #39
Συγνώμη, αλλά ξέρεις τι σχέση έχει ο σπόνσορας με τους ομιλητές ενός συνεδρίου?
Καμία απολύτως....
Οι ομιλητές στα συνέδρια δεν πληρώνονται....
Εξάλλου είναι πιο απλό να πληρώσεις χωρίς να φανείς 2 άτομα και να βγούνε να πούνε αυτά που θέλεις, χωρίς να φανείς πουθενά....
Όσο για τους ομιλητές του συνεδρίου, πιστεύω ότι δεν επιλέχτηκαν τυχαία και κάτι έχουν παρουσιάσει ως έργο για να τους καλέσουν...
-
03-10-06, 13:16 #40
-
03-10-06, 13:42 #41
Δηλαδή θα μπορούσε σε συνέδριο όπου σπόνσορας είναι η MS να βγάλουν στη φόρα τρύπες του IE7; Λεφτουδάκια για τα συνέδρια που θα έβρισκαν τότε; Λίγο FUD (γιατί, επιμένω, δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι κάτι άλλο) για τους ανταγωνιστές δεν κάνει κακό από την άλλη. Καμία απολύτως σχέση λοιπόν...
-
03-10-06, 15:26 #42
Διαβάζοντας το block του Window Snyder (ο developer της mozilla που ήταν στο συνέδριο), αυτό που καταλαβαίνω από αυτήν την υπόθεση είναι ότι είναι από ασήμαντη έως και φάρσα! Στο τελευταίο update του block, έχει πάρει μία δήλωση από τον Mischa Spiegelmock (έναν από τους δύο hackers) ο οποίος λέει τα παρακάτω (βγάλτε εσείς συμπέρασμα, πόσο σοβαρά μπορούν να θεωρηθούν),
http://developer.mozilla.org/devnews...ed-at-toorcon/
The main purpose of our talk was to be humorous.
As part of our talk we mentioned that there was a previously known Firefox vulnerability that could result in a stack overflow ending up in remote code execution. However, the code we presented did not in fact do this, and I personally have not gotten it to result in code execution, nor do I know of anyone who has.
I have not succeeded in making this code do anything more than cause a crash and eat up system resources, and I certainly haven’t used it to take over anyone else’s computer and execute arbitrary code.
I do not have 30 undisclosed Firefox vulnerabilities, nor did I ever make this claim. I have no undisclosed Firefox vulnerabilities. The person who was speaking with me made this claim, and I honestly have no idea if he has them or not.
I apologize to everyone involved, and I hope I have made everything as clear as possible.
Sincerely,
Mischa Spiegelmock
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=355069
Τέλος μία ενδιαφέρουσα συζήτηση (στην οποία βρήκα και τα παραπάνω link)
http://forums.mozillazine.org/viewto...age=15&start=0
Btw, για όσους δεν το ξέρουν (και φοβούνται το ας πούμε "hack") υπάρχει και το noscript.
So much for a "hack" (so far!).
-
03-10-06, 15:29 #43
Καταρχήν εδώ και 5-6 χρόνια το ZDNet είναι αναξιόπιστο site.
Από τα πλέον Microsoft-biased sites, όπως καί αυτό του Paul Thurrot.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
03-10-06, 15:35 #44
Το θέμα όμως είναι όχι τόσο πόσο αξιόπιστα ή μη είναι τέτοια site, αλλά πόσο πολλή σκόνη σηκώνουν όταν γραφτεί κάτι εκεί, δυστυχώς πολλή...
-
03-10-06, 17:34 #45
Καλα εσεις τις οπερας σκατε απο το κακο σας οταν ακουτε για firefox.
Ποσοι μπαινουν και παρενοχλουν απο την μερια του opera και ποσοι απο την μερια του firefox?
Και να πεις οτι εισασταν περισσοτεροι οποτε στατιστικα εστεκε, αμ δεν ειστε.
Για μενα παντως δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης, ειτε εχει ευπαθειες ειτε οχι το ενα ειναι προγραμμα και το αλλο ειναι για τα μπαζα.
Την λειτουργικοτητα που εχει ο firefox δεν την εχει ο opera, οποτε φυσικα firefox.
Και για να μην σκαει και κανενας θα πω κατι που ισως ηρεμησει τα πνευματα.
Ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει και οτι του ειναι χρησιμο. Ειδικα στους browsers που η δουλεια τους ειναι συγκεκριμενη και παιζει ρολο το πως βολευει τον καθενα.
Ακομα και ο ΙΕ μπορει να γινει βραχος και να μην περναει τιποτα. Τι κενα και αδεια, το θεμα ειναι αν εχεις προβλημα ή οχι.
Δεν το συζηταω καν για κενα ασφαλειας και τριχες κατσαρες. Ολων των ειδων λογισμικου εχουν κενα ασφαλειας, κανενα δεν ειναι αμπαρωμενο γιατι δεν μπορει να ειναι.
Παρόμοια Θέματα
-
Κενό ασφαλείας σε router της Altec
Από vag2008 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-08, 17:04 -
Κενό ασφαλείας?
Από kles στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-07, 20:31 -
Άλλο ένα κενό ασφαλείας στον Internet Explorer 7
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 10:13 -
To κενό ασφαλείας του Firefox ήταν απλά ένα αστείο;
Από anon στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-06, 10:33
Bookmarks