Εμφάνιση 1-12 από 12
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Όταν επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές βρήκα το DG632 μόνο με το λαμπάκι power αναμμένο.Το λαμπάκι του WAN και του LAN ήταν σβηστά και ακόμα είναι. Συνδέομαι κανονικά με ενα sagem που μου έδωσε ο ΟΤΕ. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως το συγκεκριμένο router δεν αναγνωρίζει το ADSL2 μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ και πως ίσως το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση Firmware. Ωστόσο, για την αναβάθμιση απαιτείται πρόσβαση στο 192.168.0.1 του web interface του router, αλλά αφού το router είναι νεκρό δεν σηκώνει LAN interface και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση!!
    Υπάρχει τρόπος να γίνει αναβάθμιση firmware; Αν ξέρει κανεις τπτ βοήθεια!Έχω απελπιστεί!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    NETGEAR DG834G
    Δοκιμασες να κανεις reset στο router? Βγαλτο απο την πριζα και ξανα βαλτο!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Φυσικά και δοκίμασα. Απ'ότι φαίνεται είναι χαλασμένο.Κανένα φωτάκι δεν αναβοσβήνει μετά το reset. Δε μπορώ να καταλάβω πως σταμάτησε να δουλεύει στην ψύχρα... μάλλον θα έπρεπε να πιστέψω όλο το internet που λέει πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα άχρηστο τούβλο και να μη χαλάσω τα λεφτά μου.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    NETGEAR DG834G
    Φίλε μου κοιτά! Και το δικό μου «τούβλο» ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει και τρελάθηκα! Του έκανα reset αλλά τίποτα! Το έβγαλα από την πρίζα για λίγο και το έβαλα σε μια άλλη και δούλεψε! (και να φανταστείς έκλαιγα τα λεφτά μου σε 2 βδομάδες να τα τινάξει έλεγα! Ήμουν έτοιμος να το πάω στο πλαίσιο!)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Θα το δοκιμάσω κι εγώ. Το έβγαλα από τη πρίζα να "ξεκουραστεί" λίγο και θα το ξαναβάλω μετά από κανα-δυο μέρες. Μπας κι έχει προβλήματα υπερθέρμανσης;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    NETGEAR DG834G
    Κανά δύο μέρες?? Δεν θα είσαι καλά!! Αστό για καμιά 20 λεπτά και πολύ του είναι!
    Εγγύηση δεν έχεις?? Άμα δεν πάρει μπρος στείλτε πίσω!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Σταύρο δε μπορώ να το γυρίσω πίσω γιατί έχω χάσει την απόδειξη. Διατηρώ κάποιο βαθμό μπάχαλου στο σπίτι μου και πρέπει να την έχω πετάξει.

Τέλος πάντων δε παίζει και πολύ πρόβλημα αφού έχω κάνει και το sagem να παίζει στα linux, προς το παρών η δουλειά γίνεται. Τον επόμενο μήνα θα το αντικαταστήσω με κανένα zyxel να ησυχάσω.

Όμως δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε. Ένα τυπωμένο κύκλωμα είναι όλο κι όλο!Ήμαρτον!

Περιοχή
    Κερατσίνι/Νίκαια
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    WiFi
    ISP
    HOL
    Η έλλειψη της απόδειξης δεν είναι πρόβλημα στο πλαίσιο. Όταν πραγματοποιείς την αγορά καταχωρούν τα στοιχεία τους στο σύστημά τους. Μπορείς λοιπόν να ζητήσεις να βρούν την απόδειξη από το όνομα σου και να στην ξανατυπώσουν.
    Και μην τυχόν σου πουν οτι δεν γίνεται, το έχω κάνει στο πλαίσιο του Πειραιά και μάλιστα ήταν και πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά.
    I need so much time for doing nothing that I have no time for work..
    Friends come and go, enemies accumulate.
    Economists Do It With Models!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    πηρα zyxel και ησυχασα...

Το avatar του μέλους tribal2
    tribal2 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από adlib Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν επέστρεψα από τις καλοκαιρινές διακοπές βρήκα το DG632 μόνο με το λαμπάκι power αναμμένο.Το λαμπάκι του WAN και του LAN ήταν σβηστά και ακόμα είναι. Συνδέομαι κανονικά με ενα sagem που μου έδωσε ο ΟΤΕ. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως το συγκεκριμένο router δεν αναγνωρίζει το ADSL2 μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ και πως ίσως το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση Firmware. Ωστόσο, για την αναβάθμιση απαιτείται πρόσβαση στο 192.168.0.1 του web interface του router, αλλά αφού το router είναι νεκρό δεν σηκώνει LAN interface και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση!!
    Υπάρχει τρόπος να γίνει αναβάθμιση firmware; Αν ξέρει κανεις τπτ βοήθεια!Έχω απελπιστεί!
    Το συγκεκριμενο modem/router με το που το παρεις χρειαζεται αναβαθμιση firmware (το εχω και εγω) . Απλα μπαινεις με το sagem που σου εδωσε ο ΟΤΕ και το κατεβαζεις . Μετα το αναβαθμιζεις απο τις ρυθμισεις του (192.168.0.1) και τελος!! Απλα μετα την αναβαθμιση βγαλε το αυτοματο του DNS και βαλε 195.170.0.2 μιας και η συγκεκριμενη εκδοση firmware (τουλαχιστον οταν την κατεβασα) δεν υποστηριζε dynamic DNS. Τελος παντων , αφου πηρες zyxel μαλλον δεν θα χρειαζεται να διαβασεις ολο το μηνυμα .

Παντως και εμενα ορισμενες φορες (πριν την αναβαθμιση του firmware) ηταν νεκρο το LAN interface , μετα απο καποιες προσπαθειες ομως εμπαινε στα settings .Ειδα οτι το προβλημα ειναι solved (απλα αμα τυχει να το διαβασεις κανε ενα try για να μην το πεταξεις , 55 ευρουλακια κανει ) .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 03-10-06 στις 05:18. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων

Downloads
    1
    Uploads
    0
    tribal to petaksa idi! Den elege na doulepsei me tipota to rimadi kai pire podi meta ti geniki kathariotita spiti mou. Elpizw mono na mi mou kanei kai kana tetoio xazo k to zyxel giati tote tha ksanavalw to 33.6bps modem poy exw apo to gymnasio.

Kai sygonmi gia ta greeklish paidia, alla de mporw na grapsw ellinika prosorina sto pc mou.

Το avatar του μέλους tribal2
    tribal2 Guest
    Δηλαδη δεν προλαβα... καλα ,αφου εισαι ευχαριστημενος με το zyxel καλως . Αντε και καλο σερφαρισμα !!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Netgear] Πρόβλημα με αναβάθμιση Firmware netgear dg 632
    Από vasoula78 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-08, 01:24
  2. netgear dg632 & p2p
    Από plutoni στο φόρουμ P2P
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-07, 09:34
  3. [Netgear] Διακοπες NetGear DG632
    Από krals στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-07, 10:39
  4. [Netgear] Προβλήματα με router Netgear DG632
    Από vaggos_fromhell στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-06, 16:37
  5. [Netgear] Netgear DG632
    Από spyronis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-06, 09:55

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία