Login Form
IPv6 Ready
Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 23
 1. #1
  Εγγραφή
  26-01-2006
  Περιοχή
  Zauberberg
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  22.201
  Downloads
  13
  Uploads
  0
  Άρθρα
  13
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  HOL
  DSLAM
  H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  Router
  ZTE ZXHN H168N
  SNR / Attn
  25(dB) / 7(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Microsoft
  Δελτίο Τύπου:
  Φοιτητές με καινοτόμες ιδέες βραβεύτηκαν στον ελληνικό τελικό του Διαγωνισμού Imagine Cup της Microsoft
  Η εφαρμογή Epione θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους παγκόσμιους τελικούς τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη


  Αθήνα, 3 Μαΐου 2011 – Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, ο ελληνικός τελικός του Παγκόσμιου Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Microsoft Ελλάς στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι. Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή του πρώτου βραβείου του διαγωνισμού στην ομάδα Epione για την ομώνυμη καινοτόμο λύση, βράβευση η οποία εξασφάλισε στους νικητές τη συμμετοχή τους στους παγκόσμιους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη, από τις 8 έως και τις 13 Ιουλίου, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας σύντομους χαιρετισμούς, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: Photo 1.JPG 
Εμφανίσεις: 6 
Μέγεθος: 196,8 KB 
ID: 87054Ο κ. Ernst-Jan Stigter, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς ανέφερε:

  «Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Microsoft βρίσκεται η αντίληψη ότι η προώθηση της καινοτομίας σε καίριους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας συνιστά καταλύτη προόδου και ανάπτυξης. Ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους, όπως αυτή που διανύει σήμερα η Ελλάδα, πιστεύουμε ότι η καινοτομία μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάκαμψη, ενισχύοντας την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

  Ωστόσο, η καινοτομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους νέους ανθρώπους, η δημιουργική εμπλοκή των οποίων καθίσταται απαραίτητη προϋπόθεση για την παραγωγή πρωτοπόρου έργου. Για το λόγο αυτό στη Microsoft θεωρούμε καθήκον μας να τους ενθαρρύνουμε προκειμένου να δραστηριοποιηθούν δημιουργικά και αναπτύξουν τις δικές τους πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας το ταλέντο τους και τις δυνατότητές τους.

  Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε κάθε χρόνο το διαγωνισμό Imagine Cup, προσφέροντας στους νέους έμπνευση για καινοτομία και κίνητρα για να συνδυάσουν τις γνώσεις τους με τη δύναμη της τεχνολογίας. Έχοντας διαπιστώσει, μέσα από το Imagine Cup, την ύπαρξη νέων ανθρώπων με εξαιρετικές δυνατότητες, οι οποίοι επιδεικνύουν ζήλο και διάθεση για πρωτοπορία, αισθανόμαστε ως υποχρέωσή μας όχι μόνο την επιβράβευσή τους, αλλά και τη στήριξή τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του ταλέντου τους».

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Παύλος Τσίμας, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις παρουσιάσεις των έξι ομάδων, των οποίων οι καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις, στην κατηγορία “Software Design” ξεχώρισαν για την επάρκεια και την πρωτοτυπία τους, επιτυγχάνοντας την πρόκρισή τους στον ελληνικό τελικό. Κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να αναδείξει τη λύση λογισμικού που ανέπτυξε, περιγράφοντας τη λειτουργία της και τονίζοντας την πρακτική της χρησιμότητα, καθώς και να προβάλει τον τρόπο με τον οποίο αυτή απαντά στο βασικό ζητούμενο του διαγωνισμού, δηλαδή στο σχεδιασμό εφαρμογών για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων σύγχρονων προβλημάτων του πλανήτη.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: Photo 4.JPG 
Εμφανίσεις: 69 
Μέγεθος: 226,8 KB 
ID: 87055Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των νικητριών ομάδων από τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάς, κ. Ernst-Jan Stigter. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η ομάδα Epione, την οποία απαρτίζουν οι φοιτητές Κώστας Βρένας, Σταμάτης Γεωργούλης, Στέφανος Eλευθεριάδης και Δημήτρης Τζιώνας, με μέντορα τον Λεόντιο Χατζηλεοντιάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η εφαρμογή που παρουσίασαν, με την ονομασία «Epione» (Ηπιόνη), αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πόνου (σωματικού και ψυχολογικού), ανεπτυγμένου σε περιβάλλον .NET, που στηρίζεται στην πλατφόρμα Azure (cloud) και εισάγει μια νέα αντίληψη στη χρήση της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση ενός παγκόσμιου και διαχρονικού προβλήματος, όπως είναι ο πόνος.

  Η Epione υπάρχει στο περιβάλλον εργασίας του χρήστη ως ένα διακριτικό gadget που: α) «νιώθει» τον πόνο του, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας εικόνας (από webcam) και βιοσημάτων (EEG μέσω Emotiv), για την ανίχνευση εκφράσεων πόνου και της ψυχολογικής κατάστασης του χρήστη (ανέκφραστος πόνος), αντίστοιχα, β) αλληλεπιδρά μαζί του, ενεργοποιώντας συστήματα ανάδρασης (διεγέρτες-T.E.N.S.), ένα 3D περιβάλλον (θόλος Ηπιόνης) απόσπασης προσοχής από το αίσθημα του πόνου μέσω εικονικής πραγματικότητας, βιωματικής αλληλεπίδρασης (μέσω kinect) και κατάλληλη μουσική, που, μέσω του binaural effect, επάγει χαμηλές συχνότητες (1-8 Hz) χαλάρωσης στον εγκέφαλο του χρήστη, γ) υποστηρίζει τον ειδικό γιατρό προκειμένου να παρακολουθεί και να συμβουλεύει το χρήστη σε θεραπευτικά σενάρια μέσω windows phone, δ) βοηθά το χρήστη να μοιράζεται τον πόνο του μέσω δομικών πληροφοριών κοινωνικής συμπεριφοράς και ε) ανακουφίζει χρήστες που υποφέρουν από τον πόνο φανταστικού μέλους (phantom limb pain) προσομοιώνοντας, μέσω επαυξημένης πραγματικότητας, τα σωματικά μέλη που λείπουν, δημιουργώντας σενάρια κίνησης με τη σκέψη των εικονικών μελών.

  Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο μέντορας της ομάδας Epione, κ. Λεόντιος Χατζηλεοντιάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δήλωσε:

  «Ο πόνος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Η «Epione» (Ηπιόνη) φτιάχτηκε προς μία κατεύθυνση για να βοηθάει τους ανθρώπους ώστε να τον αντιμετωπίσουν. Ο διαγωνισμός της Microsoft, Imagine Cup, δίνει μια ευκαιρία να αναδειχθεί η προσπάθεια των παιδιών σε ελληνικό επίπεδο, καθώς και σε διεθνές, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά αυξάνει και τις υποχρεώσεις μας για μια αξιοπρεπή και επιτυχή παρουσία στους τελικούς της Νέας Υόρκης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε!».

  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα NSF με το project Eclipsis και στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν η ομάδα PEARLS με το project Multimedu και η ομάδα Optimus 4 με το project Life Avatar.

  Οι προτάσεις, που κατατέθηκαν από τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους στο Imagine Cup, αξιολογήθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τους κ.κ. Δημήτρη Πεφάνη, Δημοσιογράφο της εφημερίδας Τα Νέα, Χαράλαμπο Πατρικάκη, Επίκουρο Καθηγητή στο τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά, Νίκο Καραμολέγκο, Σύμβουλο Διοίκησης στην Εθνική Τράπεζα, Patrick Malone, Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft και Διευθυντή Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς και Φώτη Δραγανίδη, Διευθυντή Τομέα Εκπαίδευσης της Microsoft Ελλάς.

  Ο φοιτητικός διαγωνισμός Imagine Cup της Microsoft, ο οποίος πραγματοποιείται από το 2003, έχει αναδειχτεί σε κορυφαίο διεθνή θεσμό και συνιστά πλέον σημείο συνάντησης νέων ανθρώπων και προβολής πρωτοπόρων ιδεών, σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο. Προσβλέποντας στην αφύπνιση της δημιουργικότητας των νέων, το Imagine Cup τους παροτρύνει να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις λογισμικού που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων παγκοσμίως. Με κεντρικό θέμα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία θα συμβάλλει στη λύση των μεγαλύτερων σύγχρονων προβλημάτων», οι νέοι επιστήμονες κλήθηκαν να προτείνουν λύσεις τεχνολογίας που θα υπηρετούν έναν από τους οκτώ Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας (Millennium Development Goals), όπως αυτοί έχουν καθοριστεί από τον Ο.Η.Ε. Οι φοιτητές που ανταποκρίθηκαν για το έτος 2011 στην πρόσκληση συμμετοχής στο Imagine Cup ξεπέρασαν τους 1.000 στην Ελλάδα και 300.000 παγκοσμίως.

  Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η εφημερίδα Τα Νέα και η διαδικτυακή πύλη www.in.gr

  Σημειώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν videos με τις εφαρμογές που ξεχώρισαν στον ελληνικό τελικό του Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/icgr2011.


  Σχετικά με τη Microsoft
  Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas

  To Τμήμα Customer and Partner Experience αποτελεί ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας, με πολλά και διαφορετικά ακροατήρια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Στόχος του Τμήματος είναι η ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την συνεχή βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών και των υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.microsoft.com/hellas/cpe.

  Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.  Πηγή: Microsoft

 2. #2
  Εγγραφή
  17-03-2003
  Περιοχή
  Λονδίνο
  Ηλικία
  34
  Μηνύματα
  2.184
  Downloads
  6
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  ΒΤ
  Router
  BT Home Hub 5
  Καταπληκτικό. Έμεινα όταν διάβασα για την εφαρμογή. Πραγματικά συχγαρητήρια. Άντε και επόμενος στόχος: Αντιγύρανση/Αιωνιότητα
  Intel i7 Skylake, Nvidia GTX1080Ti - Arch Linux/Windows 10
  Lenovo Thinkpad T470s - Fedora 27
  iMac G5 - Leaky MB capacitors


 3. #3
  Εγγραφή
  28-05-2009
  Μηνύματα
  652
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  8192/384
  ISP
  Vivodi

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Eruyome(MMXGN) Εμφάνιση μηνυμάτων
  Καταπληκτικό. Έμεινα όταν διάβασα για την εφαρμογή. Πραγματικά συχγαρητήρια. Άντε και επόμενος στόχος: Αντιγύρανση/Αιωνιότητα
  αιωνιοτητα ? και πως σκοτωνεται η βαρεμαρα ?


 4. #4
  Εγγραφή
  17-10-2006
  Περιοχή
  Trapped inside a physical form..
  Ηλικία
  32
  Μηνύματα
  8.712
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL
  Ταχύτητα
  6144/1024
  ISP
  HOL
  DSLAM
  HOL - ΙΩΛΚΟΣ
  Router
  NetFasteR -IAD
  SNR / Attn
  11(dB) / 26(dB)
  Φοβερή εφαρμογή! Συγχαρητήρια στα παιδιά!

  Bέβαια δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως και εδώ έκανε δειλά την εμφάνισή του το kinect. Μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάπου?

 5. #5
  Εγγραφή
  13-04-2003
  Περιοχή
  Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
  Ηλικία
  47
  Μηνύματα
  19.460
  Downloads
  11
  Uploads
  2
  Άρθρα
  1
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  COSMOTE
  Router
  ZTE Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  14.6(dB) / 6.2(dB)
  Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στους νικητές με την εκπληκτική αυτή εφαρμογή! και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στην MS που προωθεί τέτοιες ενέργειες!!!
  Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

 6. #6
  Εγγραφή
  22-02-2007
  Μηνύματα
  4.170
  Downloads
  51
  Uploads
  24
  Τύπος
  ADSL2+ OTE
  Ταχύτητα
  2048/512
  ISP
  Conn-x OTE/Otenet
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
  Router
  Philips CGA5720N,ST 530v6
  SNR / Attn
  31(dB) / 10(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Συγχαρητήρια.εξαιρετική δουλειά!

 7. #7
  Εγγραφή
  23-04-2011
  Μηνύματα
  3.016
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από senkradvii Εμφάνιση μηνυμάτων
  Φοβερή εφαρμογή! Συγχαρητήρια στα παιδιά!

  Bέβαια δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως και εδώ έκανε δειλά την εμφάνισή του το kinect. Μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάπου?
  Μάλιστα φυσικά συχαρητήρια για τα άτομα που κέρδισαν αλλά τί πήραν μόνο ένα βραβείο;!Δεν τους εξασφάλιζε και μία δουλεία για το μέλλον ή έστω μία υποτροφία!;

  Αντιθέτως μάλλον την βοήθησαν με αυτήν την εφαρμογή να βελτιώσουν το kinect και έμμεσα να το διαφημίσουν μέσω της "ανθρωπιστικής εκμετάλλευσης" με το θέμα του πόνου!Μπράβο MS!Πολύ έξυπνο!

  Όπως και να έχει συχαρητήρια στους νικητές

 8. #8
  Εγγραφή
  03-11-2010
  Μηνύματα
  476
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+ OTE
  Ταχύτητα
  2048/512
  ISP
  Conn-x OTE
  Path Level
  Fastpath
  δεν κάνει διαγωνισμούς -> δεν νοιάζεται
  κάνει χωρίς έπαθλο ->την βγάζει στο τζάμπα
  κάνει με έπαθλο ->είναι χάλια το έπαθλο

  Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες

 9. #9
  Εγγραφή
  21-06-2005
  Μηνύματα
  39
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL OTE
  Ταχύτητα
  1024/256
  ISP
  OTEnet
  Router
  Sagem F@st 800
  Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά ο Χατζηλεοντιάδης με τις ομάδες του έχει πάρει και άλλα βραβεία. Ο τύπος απλά δεν παίζεται... Αν το ψάξετε λίγο στο ίντερνετ θα δείτε ότι και άλλες χρονιές είχαν βραβευθεί οι ομάδες του...

  Συγχαρητήρια και από μένα φυσικά, τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους τους έχουμε ανάγκη και τους θέλουμε στην Ελλάδα...

  π.χ.

  http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=23026

 10. #10
  Εγγραφή
  08-01-2004
  Περιοχή
  Helsinki, FI
  Ηλικία
  45
  Μηνύματα
  18.771
  Downloads
  41
  Uploads
  0
  Άρθρα
  4
  Τύπος
  FTTB
  Ταχύτητα
  100/10
  ISP
  Saunalahti
  Router
  Asus RT-AC66U
  Αυτά είναι! Άμα έχεις φαντασία και κατεβάζει "η γκλάβα" σου ιδέες....

  Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη Νέα Υόρκη

 11. #11
  Εγγραφή
  29-06-2005
  Μηνύματα
  14.327
  Downloads
  4
  Uploads
  0
  Άρθρα
  4
  ISP
  .
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
  και κατάλληλη μουσική, που, μέσω του binaural effect, επάγει χαμηλές συχνότητες (1-8 Hz) χαλάρωσης στον εγκέφαλο του χρήστη
  1 Hz? Στα 8 να πεις για χαλαρωση, στο 1-2 ειναι πολυ χαμηλα... Η συγκεκριμενη συχνοτητα αντιστοιχει σε παρα πολυ βαθυ υπνο.

 12. #12
  Εγγραφή
  20-01-2008
  Μηνύματα
  275
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  ~11000/1000
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - ΤΟΥΜΠΑΣ
  Router
  SIEMENS CL-110/Baudtec
  SNR / Attn
  3-6(dB) / 28.0(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pagodas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά ο Χατζηλεοντιάδης με τις ομάδες του έχει πάρει και άλλα βραβεία. Ο τύπος απλά δεν παίζεται... Αν το ψάξετε λίγο στο ίντερνετ θα δείτε ότι και άλλες χρονιές είχαν βραβευθεί οι ομάδες του...

  Συγχαρητήρια και από μένα φυσικά, τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους τους έχουμε ανάγκη και τους θέλουμε στην Ελλάδα...
  π.χ.

  http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=23026
  Ειναι απο τους πιο δραστηριους που εχουμε...
  Σχεδον καθε χρονο παντως στον Ελληνικο διαγωνισμο της MS κερδιζει καποια σχολη ΗΜΜΥ ειτε απο ΕΜΠ ειτε απο ΑΠΘ... και παει και σχετικα καλα και στο Παγκοσμιο.

  Μπραβο στα παιδια...

  και οσο για το τι προσφερει ο Διαγωνισμος... σιγουρα αυτο δεν ειναι τα χρηματα...

  Απλα να αναφερω πως ενα απο τα παιδια που ηταν στην ομαδα του 2004, με το Χαλκινο στο Παγκοσμιο, τωρα κανει Phd στο MIT...

  Helpdesk: How may I help you?
  Customer: I'm writing my first e-mail.
  Helpdesk: OK, and, what seems to be the problem?
  Customer: Well, I have the letter 'a' in the address, but how do I get the circle around it?

  Ignorance is bliss

 13. #13
  Εγγραφή
  05-11-2004
  Ηλικία
  28
  Μηνύματα
  2.526
  Downloads
  44
  Uploads
  0
  Άρθρα
  9
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  42/5 Mbps
  ISP
  COSMOTE
  Router
  Speedport Entry 2i
  Path Level
  Fastpath
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
  1 Hz? Στα 8 να πεις για χαλαρωση, στο 1-2 ειναι πολυ χαμηλα... Η συγκεκριμενη συχνοτητα αντιστοιχει σε παρα πολυ βαθυ υπνο.
  Για ηχητικές συχνότητες εννοούν. Και δε νομίζω πως σου χαλαρώνουν τίποτα οι υπόηχες συχνότητες

 14. #14
  Εγγραφή
  26-01-2006
  Περιοχή
  Zauberberg
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  22.201
  Downloads
  13
  Uploads
  0
  Άρθρα
  13
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  HOL
  DSLAM
  H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  Router
  ZTE ZXHN H168N
  SNR / Attn
  25(dB) / 7(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Ήμουν παρών στην εκδήλωση και οφείλω να πω πως για μία ακόμα φορά αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Microsoft Ελλάδας. Αν συναθροίσουμε τις συνολικές ώρες και τον κόπο που επενδύουν αυτοί οι άνθρωποι σε διαγωνισμούς καινοτομίας και υποστήριξη νέων επιστημόνων. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για μία κεντρική πολιτική της εταιρείας για όλες τις χώρες, η ειδική παρουσία του κ. Patrick Malone είναι νομίζω κομβικής σημασίας για την επιτυχία όλων αυτών των εγχειρημάτων της Microsoft Ελλάδας.

  Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται υπερβολικά, αλλά το κλίμα μέσα στην αίθουσα ήταν πολύ ιδιαίτερο! Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις συνήθως κανείς συναντάει δημοσιογράφους (...) ενώ στην προκειμένη περίπτωση η αίθουσα ήταν ΓΕΜΑΤΗ από φοιτητές και νέους επιστήμονες. Και μόνο αυτό δίνει έναν ξεχωριστό τόνο. Επιπλέον ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία του μικρού Βασίλη, ενός μικρού τυφλού παιδιού. Ο Βασίλης συμμετείχε στην ανάπτυξη της εφαρμογής Eclipsis η οποία απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης. Και μόνο το να βλέπεις το πως η τεχνολογία (έστω) προσπαθεί να δώσει ελπίδες σε τέτοια θέματα, λες πως αξίζει το κόπο.

  Μπράβο στην Microsoft και τους ανθρώπους της!

 15. #15
  Εγγραφή
  22-02-2008
  Περιοχή
  Πατρα
  Ηλικία
  49
  Μηνύματα
  3.023
  Downloads
  11
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  8M/0.8:home-14 M/0.8:off
  ISP
  OTE:home-FΟRΤΗ:office
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
  Router
  SIEMENS SL2-LINKSYS
  SNR / Attn
  9/6(dB) / (dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ήμουν παρών στην εκδήλωση και οφείλω να πω πως για μία ακόμα φορά αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Microsoft Ελλάδας. Αν συναθροίσουμε τις συνολικές ώρες και τον κόπο που επενδύουν αυτοί οι άνθρωποι σε διαγωνισμούς καινοτομίας και υποστήριξη νέων επιστημόνων. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για μία κεντρική πολιτική της εταιρείας για όλες τις χώρες, η ειδική παρουσία του κ. Patrick Malone είναι νομίζω κομβικής σημασίας για την επιτυχία όλων αυτών των εγχειρημάτων της Microsoft Ελλάδας.

  Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται υπερβολικά, αλλά το κλίμα μέσα στην αίθουσα ήταν πολύ ιδιαίτερο! Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις συνήθως κανείς συναντάει δημοσιογράφους (...) ενώ στην προκειμένη περίπτωση η αίθουσα ήταν ΓΕΜΑΤΗ από φοιτητές και νέους επιστήμονες. Και μόνο αυτό δίνει έναν ξεχωριστό τόνο. Επιπλέον ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία του μικρού Βασίλη, ενός μικρού τυφλού παιδιού. Ο Βασίλης συμμετείχε στην ανάπτυξη της εφαρμογής Eclipsis η οποία απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης. Και μόνο το να βλέπεις το πως η τεχνολογία (έστω) προσπαθεί να δώσει ελπίδες σε τέτοια θέματα, λες πως αξίζει το κόπο.

  Μπράβο στην Microsoft και τους ανθρώπους της!

  Έχει μπουχτίσει ό νέος κόσμος από την Ελληνική μιζέρια.Θέλει να βρεθεί κάπου που να μπορεί να αναπνεύσει.Να φύγει έξω,να δει ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον χωρίς φοιτητικές -κομματικές παρελάσεις ,χωρίς ευνοιοκρατία από τη μια και κουκουλοφόρους από την άλλη.Και όταν έρθει η ώρα θα μας το φέρει πίσω να το αφήσει κληρονομιά στους επόμενους.Κάτι καλό θα βγάλει τούτο το μπάχαλο που φτιάξαμε.
  -Τύχη είναι όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-10, 14:15
 2. Μηνύματα: 9
  Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-10, 00:25
 3. Innovation Month with Imagine Cup
  Από grnemo στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
  Μηνύματα: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 21:34
 4. Μηνύματα: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-04, 09:04
 5. Μηνύματα: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-02, 18:04

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας