Καλησπέρα σας.
Όπως λέω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω ένα MP3 player μαζί με ένα σετ φορητών ηχείων. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα οπότε η βοήθειά σας μου είναι απαραίτητη.
Το MP3 player θα ήθελα να έχει σχετικά καλή απόδοση, χωρητικότητα 2-4GBs (αν παίρνει και καμιά κάρτα θα είναι καλό αλλά όχι απαραίτητο), μια οθόνη που να δείχνει κάποιες πληροφορίες για τα τραγούδια, να έχει σχετικά καλή αυτονομία και κάποιο τρόπο ώστε να ορίζω την σειρά που θα παίζουν τα τραγούδια. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω video ή φωτογραφίες ενώ η απόδοσή του με τα ακουστικά με ενδιαφέρει αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Τα ηχεία θέλω να είναι σε σχετικά μικρό μέγεθος, να έχουν καλή απόδοση και να παίζουν αρκετά δυνατά και, αν γίνεται, να τροφοδοτούνται και με ρεύμα και με μπαταρίες (με καλή αυτονομία).
Το μπάτζετ ανέρχεται σε περίπου 100-120€, αλλά, επειδή επαναλαμβάνω δε γνωρίζω πολλά πράγματα, το συζητάμε.
Η αγορά μπορεί να γίνει και από Ελλάδα αλλά και από κάποιο καλό ευρωπαϊκό κατάστημα.
Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.![]()
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
04-05-11, 20:49 Αγορά MP3 player και φορητών ηχείων. #1...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
04-05-11, 21:06 Απάντηση: Αγορά MP3 player και φορητών ηχείων. #2
Θα σου πρότεινα για αρχή καλύτερα να ξεκινήσεις βλέποντας μερικά προϊόντα στα γνωστά ινερνετικά μαγαζιά
Παρόμοια Θέματα
-
Αγορά mp3 player
Από tsigarid στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-10, 20:06 -
Αγορά mp3 player
Από anther στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-09, 11:25 -
αγορα mp3 player
Από netstorm στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-08, 22:08 -
Αγορά MP3 Player
Από murlock στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-06, 14:59 -
αγορα mp3 player
Από groove54 στο φόρουμ Λοιπές ΤεχνολογίεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 18:53
Bookmarks