Καλό κι αυτό! Επειδή πήρε στα σοβαρά κάτι που αναφέρθηκε (και έγινε και τόσος ντόρος σε διάφορα μέσα, ακόμα ΚΑΙ εδώ) και έψαξε να βρει αν όντως υπάρχει πρόβλημα, και σε τι μέγεθος είναι αυτό, να θεωρείται αναξιόπιστο το Mozilla Fountation! Έλεος!! Αν δηλαδή όντως υπήρχε πρόβλημα και δεν έκαναν τίποτα, και υπήρχε κάποια στιγμή επίθεση σε όσους έχουν firefox με χρήση αυτών των (υποτιθέμενων) αδυναμιών του browser, ποια θα ήταν η θέση της Mozilla Fountation;![]()
Και αν το πάρουμε και διαφορετικά, οι αρχές παίρνουν ή όχι στα σοβαρά όλες τις τηλεφωνικές απειλές ότι μπήκε βόμβα στο τάδε αεροπλάνο, πλοίο, τραίνο, κι ας αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει στο τέλος κάτι τέτοιο; Και πολύ καλά κάνουν (κι ας ταλαιπωρείται τόσος κόσμος κάθε φορά).
Εγώ πάντως πιστεύω ότι όχι μόνο έκανε πλάκα η πηγή, αλλά καλά θα κάνουν να μην τους ξανακαλέσουν σε οποιοδήποτε συνέδριο. Ας πηγαίνουν σε συνέδρια για φαρσέρ και jokers!![]()
Εμφάνιση 31-37 από 37
-
04-10-06, 18:30 #31
-
04-10-06, 18:35 #32
-
04-10-06, 18:39 #33
Έχεις δίκιο, είδα μετά το quote στο μήνυμα του Wan αφού είχα γράψει το μήνυμα.
-
04-10-06, 21:25 #34
πάντως δεν θεωρω υπερβολικό τον Wan σε αυτήν την περιπτωση, καθώς οτ εν λόγω έχει δειξει πολλακις ελειψη σοβαροτητας.
Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω άποψη περι φώφης, αλλά πολλοί την λένε τσπατσουλα
-
05-10-06, 01:09 #35
Σωστός!
Μια γυναίκα σε μια σοβαρή θέση και όλοι έχουν βαλθεί, να την κάνουν σώνει και καλά άντρα... Μέχρι και το Wikipedia το γράφει ότι έιναι γυναίκα!
George J.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 05-10-06 στις 05:38. Αιτία: quotes
-
05-10-06, 05:41 #36Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
05-10-06, 10:33 #37
Μπα;
Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Ο δημοσιογράφος οφείλει να ελέγχει τις πηγές του αλλά ο developer οφείλει να ξοδεύει ανθρωποώρες με κάθε bug report;
Αν δηλαδή εγώ βγω εδώ και γράψω "βρήκα bug στον Firefox" πρέπει το Mozilla Foundation να πετάξει το επόμενο ΣΚ του διερευνώντας ότι μλκία μου κατέβηκε στο κεφάλι;
Μάλλον αντίθετα γίνεται:
Ο δημοσιογράφος έχει καθήκον να αναφέρει το γεγονός ώστε να ενημερώσει τον κόσμο.
Πάρτο ανάποδα:
Βγαίνει αύριο σε αντίστοιχη παρουσίαση ο/η X και λέει "βρήκα τεράστιο σφάλμα στον Internet Explorer"
Το ZDNet δεν αναφέρει τίποτε και σφυρίζει αδιάφορα αφού δεν έχει τρόπο να επαληθεύσει τα λεγόμενα (εδώ το Mozilla Foundation δεν μπόρεσε!!!)
Πάλι τα ίδια δε θα έλεγες; Πως το ZDNet είναι η ενσάρκωση του 666 και αποκρύπτει από το κοινό τα αρνητικά της Microsoft;
Παρόμοια Θέματα
-
«Μπάλωμα» για κενό ασφάλειας στο σύστημα δρομολόγησης του Διαδικτύου
Από killer_instinct στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-08, 16:13 -
H Microsoft θα κυκλοφορήσει νωρίτερα patch για κενό ασφαλείας του κέρσορα.
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-07, 01:39 -
Άλλο ένα κενό ασφαλείας στον Internet Explorer 7
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 10:13 -
Ο Firefox ένα μεγάλο κενό ασφαλείας ?
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 86Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-06, 22:01
Bookmarks