Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 39
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.859
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Windows Phone
    Δελτίο Τύπου:


    Η Microsoft παρουσιάζει την επόμενη έκδοση των Windows Phone

    Η Microsoft παρουσίασε στις 24 Μαΐου την επόμενη σημαντική έκδοση των Windows Phone, με την κωδική ονομασία «Mango».

    Το «Mango» περιλαμβάνει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας καινούριες δυνατότητες γύρω από την επικοινωνία, τις εφαρμογές και το διαδίκτυο.

    Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους χρήστες των Windows Phone 7 από το φθινόπωρο, ενώ παράλληλα προγραμματίζεται και η ενσωμάτωσή της στα νέα κινητά τηλέφωνα.


    mango release

    Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα των ανανεώσεων των συσκευών θα δοθούν κοντά στην ημερομηνία διάθεσής τους. Την ίδια χρονική περίοδο, τα Windows Phone θα διατεθούν σε επιπλέον γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής γλώσσας, επίσης περισσότερες χώρες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Marketplace, ενώ θα πραγματοποιηθούν συνεργασίες με επιπλέον κατασκευαστές*.

    «Πριν από 7 μήνες, ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας να καταστήσουμε τα smartphones πιο εύκολα και πιο έξυπνα στη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν περισσότερα με αυτά», δήλωσε ο Andy Lees, President of the Mobile Communications Business της Microsoft. «Με το Mango, τα Windows Phone κάνουν ένα σημαντικό βήμα μπροστά και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, χρησιμοποιούν εφαρμογές και το διαδίκτυο, έτσι ώστε με λιγότερη προσπάθεια να μπορούν να επιτυγχάνουν περισσότερα αποτελέσματα».

    Επικοινωνίες: Συνδέεσαι και μοιράζεσαι ευκολότερα

    Η εμπειρία χρήσης των smartphones έχει καταστεί περίπλοκη λόγω των πολλών διαφορετικών εφαρμογών και λογαριασμών που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους, αλλά χρησιμοποιούνται για διάφορα επίπεδα επικοινωνίας, όπως τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα, τα email και την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, καθώς επίσης και τα status updates, τα tweets, τα check-ins, τις αναρτήσεις φωτογραφιών και το tagging.

    Με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να ανταπεξέλθουν στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα, η έκδοση Mango οργανώνει τις πληροφορίες αυτές με βάση το πρόσωπο ή την ομάδα, με την οποία ο χρήστης επιθυμεί να αλληλεπιδράσει, και όχι βάσει της εφαρμογής που πρέπει να χρησιμοποιήσει.

    • Θέματα (Threads). Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ sms, chat στο Facebook και Windows Live Messenger, μέσα στην ίδια συνομιλία.
    • Ομάδες. Ομαδοποίηση των επαφών στα Live Tiles προκειμένου ο χρήστης να βλέπει τα τελευταία status updates στην Οθόνη Έναρξης και να αποστέλλει γρήγορα κείμενο, email ή άμεσο μήνυμα σε μία ολόκληρη ομάδα.
    • Πληρέστερη ενσωμάτωση των social network. Τα feeds στo Twitter και στο Linked In τώρα ενσωματώνονται στις κάρτες επαφών. Επίσης, το Mango περιλαμβάνει ενσωματωμένα Facebook check-ins και το νέο λογισμικό ανίχνευσης προσώπων, το οποίο καθιστά ευκολότερο το γρήγορο tag φωτογραφιών και την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο.
    • Διασυνδεδεμένο (linked) Inbox. Δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών λογαριασμών email μέσα από ένα μόνο inbox. Οι συζητήσεις εμφανίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για το τελευταίο email που έχουν λάβει.



    Μια πιο έξυπνη προσέγγιση στις εφαρμογές

    Τα Windows Phone αλλάζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις εφαρμογές. Σήμερα η χρηστικότητά τους αξιολογείται βάσει του τι μπορεί να γίνει μέσα στην εφαρμογή, ωστόσο η δυναμική των εφαρμογών σχετίζεται με τον τρόπο που αυτές μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στις βασικές εμπειρίες του τηλεφώνου.
    Πέρα από τη δυνατότητα έγκαιρης λήψης ειδοποιήσεων και αναβαθμίσεων των εφαρμογών απευθείας από την Οθόνη Έναρξης, το Mango θα δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζονται οι εφαρμογές ως μέρος αποτελεσμάτων αναζήτησης και μέσα από τα Hubs των Windows Phone.
    Ως αποτέλεσμα, μια χρήσιμη εφαρμογή είναι πιθανότερο να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει όταν χρειάζεται.

    • App Connect. Συνδέοντας εφαρμογές με αποτελέσματα αναζήτησης και ενισχύοντας την ενσωμάτωσή τους με τα Hubs των Windows Phone, συμπεριλαμβανομένων των Music & Video Hub και Pictures Hub, το Mango επιτρέπει στις εφαρμογές να εμφανίζονται όταν και όπου χρειάζεται. Βελτιωμένα Live Tiles. Απόκτηση πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο μέσω εφαρμογών χωρίς να απαιτείται να τις ανοίξει ο χρήστης. Τα Live Tiles γίνονται πλέον πιο δυναμικά και μπορούν να περιλαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες.
    • Multitasking. Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών σε χρήση και δυνατότητα λειτουργίας των εφαρμογών στο background, συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της ζωής της μπαταρίας και της απόδοσης.


    Πηγαίνοντας το διαδίκτυο ένα βήμα πέρα από τον browser

    Εκτός από την ενσωμάτωση του Internet Explorer, το Mango συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη του διαδικτύου με τις μοναδικές δυνατότητες του τηλεφώνου, όπως το location awareness, την κάμερα και την πρόσβαση σε εφαρμογές, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο αξιοποίησης του διαδικτύου που παρέχει αποτελέσματα περισσότερο προσαρμοσμένα στο χρήστη.
    Internet Explorer 9. Ένας browser που βασίζεται στον δυναμικό IE9 περιλαμβάνοντας υποστήριξη για HTML5 και hardware acceleration.

    • Bing στα Windows Phone. Περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των Bing Vision, Music Search and Voice, για ευκολότερη εύρεση και επιλογή.
    • Quick Cards. Κατά την αναζήτηση ενός προϊόντος, ταινίας, εκδήλωσης ή χώρου, εμφανίζεται μια σύντομη περίληψη με χρήσιμες πληροφορίες, όπου περιλαμβάνονται και σχετικές εφαρμογές.


    Ενισχύοντας το Οικοσύστημα

    Από τον Οκτώβριο του 2010, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα Windows Phone 7, το οικοσύστημα των Windows Phone διευρύνεται σταθερά, έχοντας πλέον περισσότερες από 17.000 εφαρμογές διαθέσιμες στο Marketplace, καθώς και συσκευές Windows Phone διαθέσιμες από μια σειρά συνεργατών διεθνώς, ενώ προσφάτως ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τη Nokia.

    Με το Mango, το οικοσύστημα των Windows Phone θα διευρυνθεί περαιτέρω μέσα από νέες συνεργασίες με τις εταιρίες Acer Inc., Fujitsu Ltd και την ZTE Corp.. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει επιπλέον γλώσσες, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά, ενώ θα διευρύνει σημαντικά τη λίστα των χωρών στις οποίες οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές μέσω του Windows Phone Marketplace.

    Τέλος, η δοκιμαστική (beta) έκδοση των δωρεάν εργαλείων Windows Phone Developer για την ανάπτυξη της νέας γενιάς εφαρμογών και παιχνιδιών Mango θα είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό στην ιστοσελίδα της Microsoft άμεσα.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει το Mango για τους developers, καθώς και τα εργαλεία και το link για την ιστοσελίδα για download, είναι διαθέσιμες εδώ:
    http://windowsteamblog.com/windows_p...ble-today.aspx

    Joe Belfiore shows off Windows Phone Mango

    # # #

    *Απαιτείται πλάνο δεδομένων. Τα κόστη διαφέρουν ανά τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Εφαρμογές από το Markeplace. Τα χαρακτηριστικά και οι υπηρεσίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά περιοχή, συσκευή, πάροχο κινητής τηλεφωνίας και πρόγραμμα υπηρεσιών.

    Σχετικά με τη Microsoft

    Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas

    To Τμήμα Customer and Partner Experience αποτελεί ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας, με πολλά και διαφορετικά ακροατήρια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Στόχος του Τμήματος είναι η ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την συνεχή βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών και των υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.microsoft.com/hellas/cpe.

    Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.


  2. #2
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.859
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται εξαιρετική πλατφόρμα και με τις δωρεάν αναβαθμίσεις στην νεώτερη έκδοση, δείχνει τον δρόμο στην πολυδιάσπαση του Android.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  3. #3
    Εγγραφή
    21-03-2008
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    9.916
    Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth θα έχει ή δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

  4. #4
    Εγγραφή
    16-11-2005
    Περιοχή
    London, UK
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    746
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Mbps/500Mbps
    ISP
    Vodafone Gigafast
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται εξαιρετική πλατφόρμα και με τις δωρεάν αναβαθμίσεις στην νεώτερη έκδοση, δείχνει τον δρόμο στην πολυδιάσπαση του Android.
    Συμφωνώ απολύτως.

  5. #5
    Εγγραφή
    17-10-2006
    Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    8.712
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται εξαιρετική πλατφόρμα και με τις δωρεάν αναβαθμίσεις στην νεώτερη έκδοση, δείχνει τον δρόμο στην πολυδιάσπαση του Android.
    Kάλιο αργά παρά ποτέ!

  6. #6
    Εγγραφή
    01-11-2008
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    685
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    Siemens CL-110
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth θα έχει ή δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα;
    αυτό το απενεργοποίησαν για τον ίδιο λόγο με το iphone "προστασία πνευματικών δικαιωμάτων...." παντός με πρόγραμμα τρίτου όλα γίνονται... drm

  7. #7
    Εγγραφή
    31-03-2010
    Περιοχή
    Κατερίνη
    Μηνύματα
    708
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Thomson TG585v7 (8.2.7.7)
    SNR / Attn
    6(dB) / 20,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Άντε να δούμε και τον...τρίτο δρόμο.

  8. #8
    Εγγραφή
    11-03-2005
    Μηνύματα
    7.461
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    I prefer Android...πάντως !!

  9. #9
    Εγγραφή
    03-03-2004
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    22.635
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Ρε τη Microsoft... λέτε να αρχίσουμε να εγκαταλείπουμε το Android για χάρη της;
    Προσωπικά δεν έχω κολλήματα γιατί δε θεωρώ τη Google πολύ καλύτερη (λιγουλάκι μόνο ).

  10. #10
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.859
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ποιότητα Nokia με καλό λειτουργικό ?
    θα πάει καλά.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  11. #11
    Εγγραφή
    12-12-2005
    Περιοχή
    Ίλιον
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    2.299
    Downloads
    139
    Uploads
    7
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5248/999
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    11(dB) / 42(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πολύ ενδιαφέρονται όλ' αυτά. Αναμένουμε να τα δούμε και στην πράξη.

    Η συνεργασία με την ZTE θα φέρει άραγε και φθηνές συσκευές;
    ...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
    V

  12. #12
    Εγγραφή
    03-03-2004
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    22.635
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkandir Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ ενδιαφέρονται όλ' αυτά. Αναμένουμε να τα δούμε και στην πράξη.

    Η συνεργασία με την ZTE θα φέρει άραγε και φθηνές συσκευές;
    Σίγουρα φθηνότερες από της Nokia, αλλά σε επίπεδο Blade δεν ξέρω.

  13. #13
    Εγγραφή
    17-10-2006
    Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    8.712
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα φθηνότερες από της Nokia, αλλά σε επίπεδο Blade δεν ξέρω.
    Γιατί όχι?

  14. #14
    Εγγραφή
    12-02-2011
    Μηνύματα
    402
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24-Πραγματικη
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    baudtec ote
    γιατι θα πρεπει να πληρωνει licensing στη microsoft ενω στην google επειδη ο κωδικας ειναι δωρεαν δεν χρειαζεται

  15. #15
    Εγγραφή
    16-03-2006
    Περιοχή
    Γκορυτσά, Ασπρόπυργος
    Ηλικία
    60
    Μηνύματα
    2.499
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ISDN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΡΙΑΣΙΟ
    Router
    Draytek 2850Vn
    SNR / Attn
    8(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πάντως θα ήθελα να το δω σε μια συσκευή με την ποιότητα οθόνης του samsung galaxy (AMOLED)...

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Microsoft: Σε δύο χρόνια η επόμενη έκδοση των Windows
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Μηνύματα: 43
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-10, 09:53
  2. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-10, 23:35
  3. Μηνύματα: 231
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-09, 14:12
  4. Μηνύματα: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-09, 20:57

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας