Μετά από παρακολούθηση των fora του site αποφάσισα να βάλω Azureus αντί του Bitlord με στόχο να έχω κάτι πιο σταθερό και αξιόπιστο στον υπολογιστή. Αλλά με το που το έβαλα κάθε 5 λεπτά μου νεκρώνει την σύνδεση.
Έχω TELEDOME με modem USB Crypto f200 Αναβαθμισμένο με τους drivers από το site της crypto.
Μαζί με τη σύνδεση τρέχουν NOD32 και ενίοτε Outpost Firewall.
Έχω XPSP2 (με το patch για τα half-open ports) και επίσης τρέχω και ένα script από το site που θεωρητικά κάνει επανάκληση της γραμμής, αλλά όταν μου πέφτει η γραμμή το εικονίδιο είναι ακόμα ενεργό και το script δεν το αντιλαμβάνεται σαν κλείσιμο γραμμής και εμφανίζει connection alive συνεπώς πρέπει να κάνω χειροκίνητα disconnect reconnect...
Και πριν βάλω το Azureus μου έκοβε την γραμμή αλλά μόνο όταν έβαζα πολλά downloads (>3) στο Bitlord
Στο Azureus έχω βάλει τις ρυθμίσεις που προτείνετε εδώ στο site.![]()
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
07-10-06, 14:47 Έβαλα το Azureus και η DSL δεν μπορεί να σταθεί όρθια... #1
-
07-10-06, 14:51 #2
1.Αν κανεις 1200 συνδεσεις και κατεβαζεις 1200 πραματα τοτε ειναι απολυτα λογικο να "κοβεσαι"
2.Απο ολα τα fora που διαβσες κατεληξες στο να βαλεις bitlord και μετα azureus
Μαλλον για μ torrent θα διαβασεςΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
07-10-06, 15:29 #3
Είχα μtorrent μετά πήγα στο Bitlord και κατέληξα στο Azureus. απλά bitlord ήμουνα πριν να γνωρίσω το site
(στο οποίο είδα για το Azureus ότι είναι καλό, αλλά αν το μtorrent είναι καλύτερο τότε να επιστρέψω στα παλιά. Βέβαια με βόλευε το Azureus γιατί είχα βρει τον τρόπο να κάνω resume τα μισά downloads από το bitlord. το μtorrent το υποστηρίζει αυτό? και αν ναι πώς. για τις ρυθμίσεις έχει αρκετά post στο site
-
07-10-06, 15:39 #4
Μηπως πρεπει να αναβαθμισεις γραμμη/συνδεση
ή/και να αλλαξεις το modem/router σου με καποιο, το οποιο δεν θα μπουκωνει τοσο ευκολα?
Οπωσδηποτε αμα το φορτωνεις ενα σωρο downloads/uploads
καποια στιγμη θα κλαταρει, ιδιως αν τοκανε και πριν.
Μηπως τελικα δεν φταιει (μονο) το azureus?Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-10-06, 15:50 #5
Ίσως και να είναι έτσι αλλά δεν κάνω πάνω από 2 d/l τη φορά και το modem δεν μπυκώνει γενικά. έχω τσεκάρει τα section crypto f200, bittorent κλπ και ψάχνω να βρω γυρω γύρω πώς να περιορίσω τις ταχύτητες για να μην πέφτει συνέχεια η γραμμή. τραγικό δν είναι να έχω αγοράσει χιλιάρα, η γραμμή να είναι ακόμα στα 768 και να μου κάνει d/l το πολύ με 10 ?
PS : manoula mou, και εσύ μαζί μας κοντρα στο καιρό είσαι ?
-
07-10-06, 21:26 #6
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 07-10-06 στις 21:34. Αιτία: link
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Παρόμοια Θέματα
-
Εδώ και έναμιση μήνα δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το 8011008000
Από nmavro73 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 82Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-07, 22:12 -
Εβαλα splitter στη γραμμη αλλα δεν μπορουν να με καλεσουν στο σταθερο
Από gallahant στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 22:17 -
Ακομα δεν εβαλα ποιο να προτιμησω?
Από DM στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-04, 12:05 -
Εβαλα dsl μόνο και μόνο για να παιζω παιχνίδια!!!
Από wolfy στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-04, 03:03
Bookmarks