Το Optimus Mini Three Keyboard, είναι το πρώτο πληκτρολόγιο στον κόσμο με πλήκτρα τα οποία έχουν έγχρωμες ενσωματωμένες οθόνες τεχνολογίας oLED. To πληκτρολόγιο είναι σχεδιασμένο απο το Artemiy Lebedev Studio. Προς το παρόν, έχει μόνο 3 πλήκτρα αλλά πολύ σύντομα θα δούμε μια υλοποιηση πληρους μεγεθους.
Ολοκληρωμένο review: xbitlabs.com
Πρόσθετο σχετικό link
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
07-10-06, 19:10 Optimus Mini Three Keyboard: Πληκτρολόγιο με πλήκτρα-οθόνες, τεχνολογίας oLED #1
-
07-10-06, 19:23 #2
Eχει παρα πολυ καιρο που εχει εμφανιστει...Κατα την γνωμη μου αξιζει μονο το πληκτρολογιο για το οποιο δινω μεχρι 300 ευρω..
Imac 24" | 2GB Ram | 7600GT | Logitech Z 5500 |
Αluminum Macbook 2.4 Ghz | 2GB Ram| 250GB HDD |
Lian Li V2000 | Watercooled by Zalman | Chieftec 560W Modular | Intel Core Duo 6750 | 4GB RAM Mushkin | Asus 8800GTS Watercooled | Raptor-X 150GB |
8GB iPhone v 2.1 UNLOCKED
-
07-10-06, 19:31 #3
Το γνωρίζω
Έχω στείλει και το link εδώ (σε κάποιο subforum-δεν θυμάμαι που), εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, όπως λέει ο σχεδιαστής στη σελίδα του, το πληκτρολόγιο δεν έχει βγεί σε μαζική παραγωγή ακόμα ώστε να δεις reviews από άλλα sites
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
08-10-06, 00:33 #4
300 ευρώ το ολόκληρο πληκτρολόγιο?! Μόνο?!
Μακάρι να ήταν έτσι...
Φαντάσου οτι το mini three κοστίζει περίπου 150 ευρώ....
(και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο)
ps. στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν ότι το ολόκληρο πληκτρολόγιο
θα κυκλοφορήσει τέλος του 2006!
-
08-10-06, 01:45 #5
Ναι, πρέπει να το πρωτοακούσαμε πριν ένα χρόνο, τέτοιες μέρες.
-
08-10-06, 02:12 #6
Ολόκληρο το πληκτρολόγιο ΣΙΓΟΥΡΑ θα κοστίζει ΠΑΝΩ από 300Ε.
Για σκεφτείτε, η ΤΡΕΛΟΜΠΑΚΑΤΕΛΑ της Logitech *εμετός* που είναι ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ που ούτε λειτουργικά είναι, ούτε αντέχουν στο χρόνο, έχει 200Ε (αναφέρομαι στο DiNovo desktop)... Eνα πληκτρολογιο με oLED οθόνες ΣΕ ΚΑΘΕ πλήκτρο(=ένας ελεγκτής ΓΙΑ ΚΑΘΕ πλήκτρο-οθόνη=100+ τέτοια μαζί με καλωδίωση κτλ) δεν θα έπρεπε να είναι ΑΡΚΕΤΑ ακριβότερο ?
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
-
08-10-06, 04:20 #7
-
08-10-06, 11:08 #8
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
-
08-10-06, 11:55 #9
Όντως, κάπου το έχω ξαναδεί. Είναι τέλειο πάντως. Αναμονή για τιμή.
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 08-10-06 στις 15:48. Αιτία: imagetag
... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
08-10-06, 15:42 #11
^^^^
Imac 24" | 2GB Ram | 7600GT | Logitech Z 5500 |
Αluminum Macbook 2.4 Ghz | 2GB Ram| 250GB HDD |
Lian Li V2000 | Watercooled by Zalman | Chieftec 560W Modular | Intel Core Duo 6750 | 4GB RAM Mushkin | Asus 8800GTS Watercooled | Raptor-X 150GB |
8GB iPhone v 2.1 UNLOCKED
-
09-10-06, 00:25 #12
Εγώ έχω αγοράσει το MiniThree, και έχει πολλή πλάκα, αλλά το λογισμικό του χρειάζεται δουλειά ακόμη...
-
09-10-06, 00:57 #13
-
10-10-06, 09:11 #14
Λοιπόν, μου το κάνανε δώρο (ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ θα έδινα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τόσα για πληκτρολόγιο + ποντίκι) τον Φεβρουάριο και αμέσως πήρε και αυτός που μου το έκανε δώρο ένα για αυτόν.
Σχόλια:
Με το "καλημέρα", το bluetooth του ποντικιού έκανε νερά. Ενώ το ποντίκι έχει πολύ καλή ανάλυση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
α) κατά περιόδους κάνει κινήσεις hoover... Αλλού σταματάς, αλλού σταματάει
β) κατά περιόδους κολλάει και δεν προχωράει και πρέπει να το σβήσω και να το ξανανοίξω για να πιάσει, αλλιώς περιμένω γύρω στο δίλεπτο για να έρθει στα ίσια του.
γ) καλά τα accessories που έχει πάνω του αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.
δ) με δεδομένα τα 3 παραπάνω, ΔΕΝ κάνει για παιχνίδια (σκέψου να παίζεις Quake και να κολλάει το ποντίκι.....)
Όσο για το πληκτρολόγιο ?
ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, το spacebar υπολειτουργεί. Κοίτα να δείς που με πληκτρολόγια των 15Ε, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο
Όσο για τον κολλητό μου που πήρε το ίδιο, αυτός έχει προβλήματα επικοινωνίας με το πληκτρολόγιο....
Μήπως είναι ΤΡΕΛΟΜΠΑΚΑΤΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που δεν αξίζει ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ???
Λέω εγώ τώρα....
Τι είπες? Γιατί δεν τα πάμε πίσω? Γιατί:
α) Το πήγε πίσω το δικό του, και ΠΑΛΙ έχει πρόβλημα επικοινωνίας
β) Ντρέπομαι να του το πω και να ζητήσω την απόδειξη (ήταν ΔΩΡΟ, remember?).... Ελπίζω να μην διαβάζει...
Logitech=:consored:
Παρόμοια Θέματα
-
Tα πληκτρολόγια OLED της Optimus, αντιμετωπίζουν και άλλες καθυστερήσεις
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-06, 21:20
Bookmarks