χμχμχμχμ
κάτι μου θυμίζει!!! Δοκίμασε να δεις κάνει ping o ένας στον άλλον? Αν ναι τότε ανοιξε τον eχplorer αφου έχεις κάνει κάποιο φάκελο share και γράψε \\192.168.2.3\c$\fakelos και δοκίμασε τον και απο την αντίπερα όχθη(από το άλλο το μηχάνημα)
Εμφάνιση 16-20 από 20
-
09-10-06, 02:36 #16Μην ψάχνεις λόγους κι αφορμές να με κατηγορήσεις
δεν φταιω εγω που δεν μπορείς εσύ να με κρατήσεις
-
09-10-06, 02:54 #17
To net share IPC$ υπάρχει;
Άνοιξε ένα cmd prompt, γράφτο και ξαναδοκίμασε.ISTJ
-
11-10-06, 01:48 #18
Το IPC$ υπάρχει. Κάνω ping στην ip του σταθερού και απαντάει - όχι όμως και όταν κάνω ping στο όνομα του σταθερού.
Αυτό που ανακάλυψα πριν λίγο είναι ότι ο σταθερός (που συνδέεται με καλώδιο στο router), στην σύνδεσή του έχει ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας IEEE 802.1x για το δίκτυο. Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο? Γιατί στον φορητό (που συνδέεται ασύρματα στον router), δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τον έλεγχο ταυτότητας ΙΕΕΕ 802.1x γιατί έχω ενεργοποιημένο το WPA.
Επίσης κάτι άλλο που σκέφθηκα είναι ότι αν θυμάμαι καλά όταν εγκατάστησα τα xp και στους δύο είχα δώσει όνομα χρήστη στα ελληνικά. Παίζει ρόλο?
Ευχαριστώ παιδιά για την όποια βοήθειά σας ...
-
12-10-06, 00:35 #19
μη κάνεις Ping με host name κάνε απευθείας στην IP και δοκίμασε και τα άλλα αποτελέσματα που σου είπα
Μην ψάχνεις λόγους κι αφορμές να με κατηγορήσεις
δεν φταιω εγω που δεν μπορείς εσύ να με κρατήσεις
-
13-10-06, 22:37 #20
Αντικατέστησα τον έλεγχο και την εποπτεία του ασύρματου δικτύου απο τα XP με το software της ασύρματης κάρτας δικτύου (του κατασκευαστή) και ....όλα λύθηκαν ως δια μαγείας !!!
Τι να πω ρε παιδιά ... άβυσσος τα ενδότερα των PC !!!
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας και τις υποδείξεις σας !!!
Παρόμοια Θέματα
-
οποιος μπορει ας με βοηθησει!!
Από w4ts στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-06, 07:32 -
Οποιος ξερει ας βοηθήσει......
Από SavasF στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-06, 05:49 -
help...Οποίος μπορεί ας βοηθήσει
Από bagtrik στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-06, 23:31 -
Οποιος εχει modem/router speedstream 5400 ας βοηθησει !!!!!
Από Insomniac στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-04, 21:38 -
Οποιος μπορει ας με βοηθησει help/....
Από gregx στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-04, 23:07
Bookmarks