Σελ. 3 από 48 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 713
  1. #31
    Εγγραφή
    13-02-2004
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    17.313
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Και εγώ ψωνίζω μονο απο eshop γιατι εχει και κοντα σε μενα και παω και τα παιρνω απο εκει,είμαι πολυ ευχαριστημενος και με οτι ειχα προβλημα μου το αλλαξαν πολυ γρήγορα! κριμα αν κλεισει τι να πω! πάντως οι παραγγελιες γινονται κανονικα και πολυ προσφατα που πηρα πραγματα κατοπιν παραγγελιας μια χαρα ήρθαν και αυτα που λενε 2-3 μερες ηταν στην ωρα τους!

  2. #32
    Εγγραφή
    16-10-2004
    Περιοχή
    ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
    Ηλικία
    50
    Μηνύματα
    1.666
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    ZXHN H168N
    SNR / Attn
    21.3(dB) / 5.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πω ρε χάλια, ενώ πριν 5 χρόνια θεωρούταν καλύτερο και απο πλαίσιο... Άμα είναι να κάνω 65 εκ. ευρώ χρέος γίνομαι και εγώ επιχειρηματίας τι πιο εύκολο xD. Είναι κρίμα που πολλές ελληνικές επιχειρήσεις απο κερδοφόρες και υγιής καταντάνε χρεωκοπημένες σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, βλέπε π.χ και Γερμανό.

  3. #33
    Εγγραφή
    26-09-2003
    Μηνύματα
    17.713
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Επειδή δηλώνω άσχετος με τα νομικά, σε τι πρακτικά βοηθάει το περιβόητο; Ειδικά το τελευταίο με απασχολεί:
    • Αποτρέπει την πληρωμή νόμιμων τόκων, για λεφτά που δε λαμβάνουν στην ώρα τους οι πιστωτές;
    • Αποτρέπει προμηθευτές/τράπεζες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις;
    • Αποτρέπει ιδιοκτήτες ακινήτων να προχωρήσουν σε έξωση;
    • Αποτρέπει εργαζόμενους να κάνουν απεργία/επίσχεση εργασίας, αν είναι απλήρωτοι; (ελπίζω πως όχι!)

  4. #34
    Εγγραφή
    15-10-2005
    Ηλικία
    57
    Μηνύματα
    6.432
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Το άρθρο 99 με απλά λόγια

    Του Νίκου Χρυσικόπουλου

    Οι Κασσάνδρες που είχαν χαρακτηρίσει το 2010 ως «χρονιά του άρθρου 99» μάλλον δικαιώνονται. Επρόκειτο, ωστόσο, για μια ασφαλή πρόβλεψη καθώς ήταν αναμενόμενο πως η επέλαση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας θα άφηνε στο διάβα της πολλές επιχειρήσεις σε θέση αδυναμίας εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών τους. Η σχετική λίστα πληθαίνει διαρκώς: Ατλάντικ, Betanet, ATTIKAT, Αφοι Μεσοχωρίτη, Έδραση, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, ΣΑΟΣ, Έντεχνος, Ektasis μεταξύ άλλων και τελευταία η Πεντελικόν και η Ridenco Commercial.

    Πως, όμως, στην πράξη εφαρμόζεται αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «άρθρο 99»; Με τη βοήθεια του νομικού κ. Νίκου Νάκη, το Capital.gr επιχειρεί να κωδικοποιήσει τα κύρια χαρακτηριστικά της διάταξης.

    - Κύριε Νάκη, τι είναι το «άρθρο 99»;

    Με τις τροποποιήσεις που έγιναν στο νέο Πτωχευτικό Κώδικα (ν. 3588/2007) εισήχθη μια διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας δύναται ένα νομικό πρόσωπο, μια εταιρεία που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, να έλθει σε συνεννόηση μαζί τους και να υποβάλει μια πρόταση για τη ρύθμιση των οφειλών της, χωρίς να κινδυνεύει με κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων.

    Δίνεται δηλαδή στην εταιρεία που βρίσκεται σε κίνδυνο πτώχευσης ένα χρονικό περιθώριο, κατά την διάρκεια του οποίου δεν μπορούν να γίνουν κατασχέσεις, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές της εκκρεμότητες.

    - Πως μια εταιρεία αιτείται την υπαγωγή της;

    Για να υπαχθεί φυσικό ή νομικό πρόσωπο θα πρέπει να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ενώ η επιχείρηση θα πρέπει να απασχολεί προσωπικό πάνω από 20 άτομα. Κατατίθεται, λοιπόν, μια αίτηση στο αρμόδιο δικαστήριο όπου παρατίθενται οι οφειλές προς τους πιστωτές. Προϋπόθεση είναι να έχει ληφθεί η συναίνεση της πλειονότητας των πιστωτών, κατ΄αρχήν του 51% αυτών, και ταυτόχρονα να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης. Ουσιαστικά, ποιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί ρευστότητα για να εξυπηρετηθούν οι οφειλές. Αυτές συνήθως αφορούν την πώληση περιουσιακών στοιχείων, τη στόχευση σε νέες δραστηριότητες, την περικοπή εξόδων.

    Κατά τη συζήτηση, όσοι θεωρούν ότι το σχέδιο αυτό δεν είναι εφαρμόσιμο, έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν και να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους. Εάν το δικαστήριο εκτιμήσει πως το σχέδιο έχει πιθανότητες υλοποίησης, εκδίδει απόφαση με την οποία εντάσσεται η εταιρεία σε διαδικασία συνδιαλλαγής.

    Ακολούθως ορίζεται ένας διαμεσολαβητής, ορκωτός ελεγκτής συνήθως, ο οποίος συγκεντρώνει όλες τις απαιτήσεις, καταγράφει όλα τα προσδοκώμενα έσοδα σε βάθος 48 δόσεων και ακολούθως υποβάλλει σε όλους τους πιστωτές μια πρόταση περί μειωμένης κατά ένα ποσοστό –συνήθως 60% με 80%– λήψης των απαιτήσεων τους. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις μήνες από τη δημοσίευση της απόφασης.

    Εάν όλα προχωρήσουν καλώς, σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να πάρει δικάσιμο και εφόσον συναινεί η συντριπτική πλειοψηφία των πιστωτών, το δικαστήριο εγκρίνει εν τέλει το συμβιβασμό. Εφόσον συμβεί αυτό, είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να πληρώσει τις οφειλές της σε 48 δόσεις κατά μέγιστον. Εάν δεν πληρωθεί η πρώτη ή οποιαδήποτε από τις επόμενες, δόσεις ανατρέπεται η διαδικασία συνδιαλλαγής και μπορούν να ξεκινήσουν οι κατασχέσεις. Σημειωτέον ότι από την αίτηση, μέχρι και την ημερομηνία εκκίνησης των δόσεων, ουδείς μπορεί να στραφεί ατομικά κατά της εταιρείας.

    - Μπορεί το δικαστήριο να μην επικυρώσει την συμφωνία εταιρείας-πιστωτών;

    Βεβαίως, εάν ο οφειλέτης, κατά τη σύναψη της συμφωνίας, βρίσκεται σε κατάσταση παύσης των πληρωμών, εάν οι όροι της συμφωνίας δεν εξασφαλίζουν τη διάρκεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή εάν θίγονται τα συμφέροντα των πιστωτών που δεν υπέγραψαν τη συμφωνία.

    - Είναι προς το συμφέρον των πιστωτών να συναινέσουν σε μια τέτοια διαδικασία;

    Ναι, εφόσον η ρύθμιση είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις τους. Διασφαλίζουν ότι θα εισπράξουν ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων. Είναι επίσης προς το συμφέρον της επιχείρησης και των εργαζομένων καθώς διασφαλίζονται θέσεις εργασίας. Συνήθως όπου υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας το δικαστήριο δίνει την ευκαιρία της συνδιαλλαγής. Βέβαια, υπάρχει και ο αντίλογος που θέλει ορισμένες φορές αυτή τη διαδικασία να είναι προσχηματική, να κερδίσει χρόνο η εταιρεία, να εκποιηθούν περιουσιακά στοιχεία και να τη βυθίσουν ακόμη περισσότερο στα χρέη σε σημείο που να είναι εξαιρετικά δύσκολη η σωτηρία της.

    - Πόσος χρόνος απαιτείται συνήθως;

    Η διαδικασία αυτή είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί σε διάστημα κάτω των 15 μηνών.

    - Υπάρχουν περιορισμοί στη λειτουργία μιας εταιρείας από την υπαγωγή σε καθεστώς συνδιαλλαγής;

    Από τη στιγμή που μια εταιρεία συμφωνήσει ότι θα πληρώσει όλες τις δόσεις, οφείλει πρώτον να βαδίσει σύμφωνα με το πλάνο εξυγίανσης. Δεύτερον, δεν μπορεί να πληρώσει χρέη που έχουν δημιουργηθεί μεταγενέστερα ολοσχερώς. Εάν δηλαδή εμφανιστεί ένα χρέος μετά την επικύρωση του συμβιβασμού, δεν μπορεί να το εξοφλήσει στο 100% από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει με άλλους πιστωτές στο 60% ή στο 70%.

    - Πότε «βγαίνει» μια εταιρεία από το άρθρο 99;

    Όταν αποπληρώσει τα χρέη της, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει υποχρεώσεις προς τους πιστωτές της ή αντίστοιχα όταν δεν πληρώσει κάποια από τις δόσεις, οπότε τίθεται εκτός καθεστώτος προστασίας.

    - Ως μέτρο θεωρείτε ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση, δεδομένης της σημερινής οικονομικής κατάστασης;

    Νομίζω ότι στην πράξη έχει αποτύχει. Προστατεύονται για ορισμένο διάστημα οι εργαζόμενοι, αλλά τίποτε παραπάνω. Ούτε οι πιστωτές παίρνουν όλα τα χρήματα πίσω και σπάνια η εταιρεία σώζεται.

    Ο Ν. Νάκης είναι Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μεταπτυχιακός διπλωματούχος του Πανεπιστημίου του Leicester UK, μεταπτυχιακός διπλωματούχος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης, είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Νομικού Βήματος, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Σχεδίου για την αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων. Έχει ειδικευτεί σε υποθέσεις Αστικού και Εμπορικού Δικαίου καθώς και στην άσκηση αναιρέσεων ενώπιον του Αρείου Πάγου. Αναλαμβάνει επίσης συστηματικά υποθέσεις μεταβίβασης ακινήτων, δημοσιοϋπαλληλικού δικαίου, αθλητικού δικαίου και κοινωφελών οργανισμών. Άρθρα, σχόλια και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά νομικά περιοδικά, όπως το Νομικό Βήμα, το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών, ο Συνήγορος, η Επιθεώρηση Εργατικού δικαίου κ.α.


    Πηγή:www.capital.gr
    Ο νομοθετης επιθυμουσε να δωσει μια "δευτερη ευκαιρια" και στην εταιρεια αλλα και στους πιστωτες της, ετσι ωστε να παρουν εστω καποια απο τα λεφτα τους, κατι που δεν θα γινει σε περιπτωση πτωχευσης. Ειναι βεβαια μια ουσιαστικη πτωχευση, αφου πολυ δυσκολα, ενα μαγαζι θα ερθει σε μια 100% συμφωνια και με ολους τους πιστωτες της. Δημοσιο και ιδιωτες. Κερδιζει φυσικα χρονο, κυριως για "ελιγμους", προστατευεται για ενα διαστημα, και σιγουρα εχει και την δυνατοτητα να πεταξει και αρκετη "σαβουρα" απο πανω της. Πχ τα οφειλομενα στους εργαζομενους, οι οποιοι θα ειναι και οι τελευταιοι που θα παρουν, αν φυσικα μεινει και κατι, τα λεφτα τους.

    Ουσιαστικα, η ολη κινηση, συμφερει μονον την εταιρεια ( βλεπε ιδιοκτητες και οχι μετοχους ) και πρακτικα και ειδικα στο σημερινο ελληνικο οικονομικο περιβαλλον, ειναι πολυ δυσκολο να εχει αποτελεσμα μια τετοια κινηση. Παλαιοτερα, υπηρχαν αρκετα μαγαζια, ηδη φαλιρημενα, τα οποια ομως τα κρατουσαν κανονικοτατα οι τραπεζες, καθως και χρηματα ειχαν να διαθεσουν αλλα και τα συμφεροντα τους εξυπηρετουνταν.

    Σημερα ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει. Και το eshop ειναι μονον μια κανονιτσα, μπροστα στις μπομπαρδες που θα ακουσουμε οσονουπω. Ειπαμε, το ντομινο ειναι αργο, αλλα δυστηχως ξεκινησε.

  5. #35
    Το avatar του μέλους gravis
    gravis Guest
    Δεν μπορω να καταλαβω τον εξης παραλογισμο, απο την μια εχει βραβευτει ως "strongest company in greece" icap certificate 2010, και συγκεκριμενα το σεπτεμβριο του 2010 , οπως διαφημιζουν, και σημερα υπαγονται στο αρθρο 99...
    εξηγηστε το μου εσεις τωρα....

  6. #36
    Εγγραφή
    24-08-2007
    Περιοχή
    Νέα Ερυθραία
    Μηνύματα
    141
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΚΑΛΗ
    Router
    Oxygen Gateway Router
    SNR / Attn
    31(dB) / 14.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μη σας φανεί περίεργο να εμφανιστεί σε λίγο καιρό ένα νέο e-shop με νέο όνομα, που απο πίσω να έινια τα ίδια λαμόγια είτε φαίνονται είτε όχι... Έχουν το know how.. θα κάνουν και μια συμφωνία με το πτωχευθέν e-shop και όλα μέλι γάλα.. Ποιος θα χάσει? Θα χάσει ο εργαζόμενος που δε θα πληρωθεί, ο ενοικιαστής που θα έχει χάσει τα νοικια που του χρωστάνε, οι τράπεζες όχι... Εν όλιγοις made in greece.

  7. #37
    Εγγραφή
    08-01-2006
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Μηνύματα
    284
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Όσοι ενδιαφέρεστε, ρίξτε και μια ματιά στο αμερικανικό "Chapter 11"

    http://en.wikipedia.org/wiki/Chapter...ed_States_Code

    στο οποίο έχουν κατά καιρούς υπαχθεί διάφορες εταιρίες, από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η GM & Chysler το 2009, μέχρι οι γνωστές αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ όπως UAL, Delta.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Categor..._11_bankruptcy
    Προβολή της Ελλάδας στο Facebook εγγραφείτε και προσκαλέστε τους φίλους σας

    Greece: 2,500 years past its prime! "Ancient Greece was the birthplace of art, science, democracy, medicine, poetry, and philosophy. Today, however, the nation has more important things to do than contribute to the advancement of the human race." -- The Onion atlas' country profile for Greece

  8. #38
    Εγγραφή
    20-02-2007
    Μηνύματα
    4.433
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εγω δεν καταλαβαινω πως τα plus4u και pc1 ειναι μια χαρα, και το eshop εχει προβλημα.
    Παραλληλες αλυσιδες, απο την ιδια εταιρια;
    Για ποιο λογο;

  9. #39
    Εγγραφή
    13-10-2005
    Μηνύματα
    84
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να καταλαβω τον εξης παραλογισμο, απο την μια εχει βραβευτει ως "strongest company in greece" icap certificate 2010, και συγκεκριμενα το σεπτεμβριο του 2010 , οπως διαφημιζουν, και σημερα υπαγονται στο αρθρο 99...
    εξηγηστε το μου εσεις τωρα....
    Η TNS ICAP δεν είναι τίποτα άλλο από μία εταιρεία δημοσκοπήσεων. Αν εγώ την πληρώσω 150-200 ευρώ το ερωτηματολόγιο (τόσο πάει το μη τηλεφωνικό ερωτηματολόγιο) μου βγάζει ό,τι αποτελέσματα θέλω!

  10. #40
    Εγγραφή
    18-11-2009
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    147
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Δυσκολα τα πραγματα.....

  11. #41
    Εγγραφή
    08-05-2004
    Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    21.069
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... Κερδιζει φυσικα χρονο, κυριως για "ελιγμους", προστατευεται για ενα διαστημα, και σιγουρα εχει και την δυνατοτητα να πεταξει και αρκετη "σαβουρα" απο πανω της. Πχ τα οφειλομενα στους εργαζομενους, οι οποιοι θα ειναι και οι τελευταιοι που θα παρουν, αν φυσικα μεινει και κατι, τα λεφτα τους. ...
    Έχω την εντύπωση ότι οι εργαζόμενοι έχουν προτεραιότητα αποζημίωσης, έναντι των πιστωτών, αν πτωχεύσει μία επιχείρηση.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

    Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

  12. #42
    Εγγραφή
    08-02-2005
    Περιοχή
    Ίλιον,Αθήνα
    Ηλικία
    41
    Μηνύματα
    923
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11.5MB True
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    SNR / Attn
    10(dB) / 33(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis
    Δεν μπορω να καταλαβω τον εξης παραλογισμο, απο την μια εχει βραβευτει ως "strongest company in greece" icap certificate 2010, και συγκεκριμενα το σεπτεμβριο του 2010 , οπως διαφημιζουν, και σημερα υπαγονται στο αρθρο 99...
    εξηγηστε το μου εσεις τωρα....;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ufontinas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η TNS ICAP δεν είναι τίποτα άλλο από μία εταιρεία δημοσκοπήσεων. Αν εγώ την πληρώσω 150-200 ευρώ το ερωτηματολόγιο (τόσο πάει το μη τηλεφωνικό ερωτηματολόγιο) μου βγάζει ό,τι αποτελέσματα θέλω!
    η απλά σκεφτείτε πως πάνε οι άλλες όχι "StrongestCompanies in Greece at 2011"

  13. #43
    Εγγραφή
    20-04-2006
    Μηνύματα
    122
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    11,0 Mbit/s - 90,4 Mbit/s
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 15(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω ειναι κακοδιαχειρηση. Η το αρμεγμα των εσοδων απο τους μετοχους.
    Μεγάλη αλήθεια (ιδίως το αρμεγμα των εσόδων). Δυστυχώς ευρύτατο φαινόμενο στην Ελλάδα του 2011. Προσωπικά το έχω συναντήσει από το 2009.


    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να καταλαβω τον εξης παραλογισμο, απο την μια εχει βραβευτει ως "strongest company in greece" icap certificate 2010, και συγκεκριμενα το σεπτεμβριο του 2010 , οπως διαφημιζουν, και σημερα υπαγονται στο αρθρο 99...
    εξηγηστε το μου εσεις τωρα....
    Έλα ντε!!!! Εύλογο το ερώτημα σου! Μου θυμίζει τους οίκους αξιολόγησης που μια βδομάδα πριν την κατάρρευση της Λίμαν Μπράδερς την αξιολογούσαν με ΑΑΑ.
    Και δείχνει ξεκάθαρα την αξιοπιστία τέτοιων ''οίκων'' και ανάλογων certificates!
    Pardon me, I'm under construction!!!

  14. #44
    Εγγραφή
    30-09-2005
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    6.974
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ακουγόταν εδώ και καιρό οτι πάει προς τα εκεί. Κρίμα γιατί ήταν πρωτοπόρα εταιρία στην Ελλάδα. Έχω αγοράσει πολλές φορές απο αυτούς και είχαν μεγάλη ποικιλία. Αλλά τους έφαγε το άνοιγμα με τα πολλά μαγαζιά και το αυξημένο κόστος. Ξεκίνησαν απο eshop και έγιναν κανονική αλυσίδα με οτι αυτό συνεπάγεται.

  15. #45
    Το avatar του μέλους georgebou
    georgebou Guest
    Και εγω πιστευω παιδια ότι το e-shop το έφαγαν τα μεγάλα ανοιγματα και τα πολλα e-shop points.

    Ειδικα στο θεμα των e-shop points που τα ενοικια τρέχουν θα έπρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι.
    Παντως επειδη το e-shop έχει καλο ονομα πιστευω ότι ειναι δυνατον να αναστρέψει την κατάσταση αν φερθουν έξυπνα.

Σελ. 3 από 48 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Ανακοινώθηκε η τιμή του iPad στο e-shop.gr
    Από thanoolhs στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Μηνύματα: 46
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-10, 03:50
  2. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-09, 04:05
  3. Υπαγωγή της Lannet στο άρθρο 99
    Από PASK στο φόρουμ Ειδήσεις
    Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-09, 00:17
  4. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-07, 22:30
  5. 9105 is back !!!! στο site του e-shop
    Από manoulamou στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
    Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-04, 15:27

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας