Εμφάνιση 1-15 από 15
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Γειά σας έχω μία κάρτα γραφικών galaxy 9600gt και θα ήθελα να την υπερχρονίσω χωρίς παραπάνω ανεμιστήρες κτλ. Ο επεξεργαστής μου είναι e8200 o/c 3.25ghz και ddr 2 4gb ram. Θα ήθελα να μάθω πόσο είναι η φυσιολογική θερμοκρασία ώστε να μην ξεπεράσω τα όρια και αν ξέρετε ποια είναι τα όρια;

Περιοχή
    Αθήνα , καλλιθέα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    κατέβασε το msi afterburner και πρόσεξε πως θα το κάνεις το o/c
    και καλό θα ήταν να μην ξεπερνά τους 90 στο load

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μήπως ξέρετε γιατί ο επεξεργαστής στα 3.2 ghz δεν προλαβαίνει να ανοίξει και κλείνει και μετά το bios επαναφέρει τισ παλιές ρυθμίσεις.

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μάλλον, φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες.
    Τίς τσεκάρησες καθόλου ;
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Περιοχή
    Πειραιας
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/9999
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΡΕΝΤΗΣ
    Router
    Asus DSL-AC68U
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nothingspecial Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως ξέρετε γιατί ο επεξεργαστής στα 3.2 ghz δεν προλαβαίνει να ανοίξει και κλείνει και μετά το bios επαναφέρει τισ παλιές ρυθμίσεις.
    Αν σου δουλεύει στα 3.25 αλλά όχι στα 3.2 τότε κάποια ρύθμιση κάνεις από το BIOS που δεν σηκώνει το σύστημα, όπως π.χ. να βάζεις τις μνήμες να δουλεύουν πολύ γρήγορα.

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Το overclocking του επεξεργαστή, απαιτεί πολλές φορές να δώσεις περισσότερο ρεύμα (τάση), ώστε να είναι σταθερός και να μην crash-άρει. Αρχικά βάλε όλες τις τάσεις στην αυτόματη ρύθμιση και δες αν διορθώνεται το πρόβλημα.

Το o/c της gpu είναι πολύ απλό, όπως ανέφερε και ο skel παραπάνω, αρκεί να προσέχεις τις θερμοκρασίες (είναι και καλοκαίρι)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν προλαβαίνω να δω θερμοκρασίες επεξεργαστή γιατί κλείνει σχεδόν αμέσως όταν ανοίγει το bios. Τι μπορώ να κάνω με το overclock του cpu? Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καλές ρυθμίσεις;

........Auto merged post: nothingspecial πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δεν προλαβαίνω να δω θερμοκρασίες επεξεργαστή γιατί κλείνει σχεδόν αμέσως όταν ανοίγει το bios. Τι μπορώ να κάνω με το overclock του cpu? Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καλές ρυθμίσεις;
    Λάθος έκανα ούτε στα 3.25ghz δεν δουλεύει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nothingspecial : 18-07-11 στις 15:56. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    σερρες
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19905 kbit/s, 1020kbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
    Router
    thomson TG585V7
    μηπος δεν παταει καλα η ψυκτρα για τσεκαρε το

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Επειδή είμαι λίγο άσχετος. Πως μπορώ να το ελέγξω πως θα καταλάβω αν πατάει ή όχι? Κανείς που να ξέρει ρυθμίσεις πιο σωστές από αυτές που βάζω?

Περιοχή
    σερρες
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19905 kbit/s, 1020kbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
    Router
    thomson TG585V7
    Επειδή είμαι λίγο άσχετος. Πως μπορώ να το ελέγξω πως θα καταλάβω αν πατάει ή όχι? Κανείς που να ξέρει ρυθμίσεις πιο σωστές από αυτές που βάζω?
    http://www.youtube.com/watch?v=d9DeZNS5sUg

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πατάει καλά τι άλλο να checkarw?

Περιοχή
    Αθήνα , καλλιθέα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πατάει καλά τι άλλο να checkarw?
    αν δεν κάνεις o/c στον επεξεργαστή γίνεται πάλι αυτό το πρόβλημα ?

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8880/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Πια μητρικη εχεις?
    Ενα σεναριο που μπορει να συμβαινει,ειναι οτι δινεις λιγο ρευμα στον cpu και δεν ειναι αρκετο για να πιασει τα 3,2Ghz..
    Ποσο vcore εχεις δωσει στο bios για να πιασει τα @3,2GHZ?

Ενα αλλο πιθανο σεναριο,ειναι οι μνημες που εχεις, να δουλευουν σε χαμηλα mhz.
    Ετσι αν ειναι ρυθμισμενο στο bios σου, η επιλογη να δουλεουν οι μνημες με το fsb του επεξεργαστη στο 1:1, ανεβαζοντας εσυ το fsb του επεξεργαστη, ανεβαινουν αυτοματα και οι μνημες, οι οποιες πιθανον να μην μπορουν να δουλεψουν τοσο ψηλα και ετσι λογο ασταθειας, το cpu σου δεν μπορει να δουλεψει στα 3,2Ghz.
    Ποιες μνημες εχεις?

Το σεναριο τον θερμοκρασιων μου φαινεται το τελευταιο και το πιο απιθανο.
    Υποθετωντας, οτι εχεις την stock ψυκτρα στον επεξεργαστη σου και οντως εισαι σιγουρος οτι παταει σωστα, οσο χαλια και να ειναι οι θερμοκρασιες σου, το πολυ πολυ λογο θερμοκρασιων να μην μπορουσες να εχεις τα 3,2ghz σταθερα για καθε μερα.
    Να προλαβαινει ομως σε αυτη την συχνοτητα να ζεσταινεται τοσο γρηγορα ο επεξεργαστης, πριν καλα καλα μπει στα windows, και να κλεινει λογο θερμοκρασιων που φαινεται απιθανο.

Επισης κατι τελευταιο.
    Η λογικη του Overclock δεν ειναι "τιναζουμε" κατευθειαν τον επεξεργαστη, απο τα 2,6ghz στα 3,2 ghz.
    Το "σωστο" οταν παμε να κανουμε Overclcock, ιδιως οταν δεν γνωριζουμε ακριβως τι κανουμε, ειναι να ανεβαζουμε την συχνοτητα του επεξεργαστη, σιγα σιγα, με μικρα βηματα.
    Οταν φτασουμε σε σημειο που δεν μπαινει ο υπολογιστη στα windows, μαλλον σημαινει οτι ο επεξεργαστης μας, θελει και αλλο vcore για να πιασει αυτη την συχνοτητα, με την προυποθεση βεβαια,οτι εχουμε χαλαρες τις μνημες, για να ειμαστε σιγουροι οτε ΔΕΝ μας κοβουν αυτες και ψαχνομαστε απο 100 μεριες.
    Δινουμε λοιπον λιγο ακομη vcore, ανεβαζουμε λιγο ακομη fsb κτλ. και οταν φτασουμε επιτελους στα GHZ που θεσαμε σαν στοχο, τεσταρουμε την σταθεροτητα του συστηματος μας με διαφορα προγραμματακια, ενω ταυτοχρονα ελεγχουμε, αν οι θερμοκρασιες μας ειναι ανεκτες, και μας επιτρεπουν να ειμαστε σε αυτη την συχνοτητα καθε μερα κτλ.
    Αν δουμε οτι για καποιο λογο δεν μπορουμε, τεσταρουμε σε λιγο μικροτερη συχνοτητα κτλ.
    Στο overclock λοιπον, παμε με μικρα και σταθερα βηματα.

Οπως καταλαβαινεις λοιπον το ερωτημα σου "γιατι το cpu δεν μου δουλευει στα 3,2ghz" ειναι δυσκολο να εχει μια απλη, συντομη και σιγουρη απαντηση, του τυπου "φταει αυτο" να το ρυθμισεις μετα εσυ και να δουλεψει "ρολοι".
    Ειναι αρκετοι οι παραμετροι, που μπορει να δημιουργουν ασταθεια, σε ενα συστημα που εχει γινει overclock.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos24 : 19-07-11 στις 18:28.
    cpu: i7- 4790K || m/b: maximus vi extreme || ram: g.skill TridentX 16gb 2400mhz cl10 || gpu: GTX 980Τi|| cpu cooler: Custom Watercooling || hdd: Samsung 850 250GB & 2X WD 1TB Caviar Black || Psu: EVGA 1300W G2 SUPERNOVA || monitor: ASUS MG279Q 144HZ/1440P || speakers: Edifier DA5000 Pro || case: corsair 600T

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Θα βόλευε να κάνς post εικόνες του cpuz?

........Auto merged post: nothingspecial πρόσθεσε 5 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Να τα χαρακτηριστικά (αν λείπει κάτι πες μου)
    http://bike4u.my3gb.com/xaract.jpg
    http://bike4u.my3gb.com/xaract2.bmp
    Δεν ξέρω για τα volt και δεν θα ήθελα να διακινδυνέψω πολύ μπορείτε να προτείνετε κάτι;

........Auto merged post: nothingspecial πρόσθεσε 18 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Γειά σας έχω μία κάρτα γραφικών galaxy 9600gt και θα ήθελα να την υπερχρονίσω χωρίς παραπάνω ανεμιστήρες κτλ. Ο επεξεργαστής μου είναι e8200 o/c 3.25ghz και ddr 2 2gb ram. Θα ήθελα να μάθω πόσο είναι η φυσιολογική θερμοκρασία ώστε να μην ξεπεράσω τα όρια και αν ξέρετε ποια είναι τα όρια;
    Λάθος δικό μου 2gb ram
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nothingspecial : 19-07-11 στις 18:52. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Κατι γίνεται με τις ρυθμίσεις που βάζω μάλλον. Πως αλλάζω τα volt στο bios γράφει μόνο overvoltage control ( και μέσα έχει
    +0.1v..

Παρόμοια Θέματα

1. Nvidia xfx 9600gt 512mb
    Από pasxalis_gr στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-10, 20:10
  2. Αναβαθμιση τηs Nvidia 9600GT
    Από Takis_Kal στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-10, 10:03
  3. Nvidia 9600gt πωλείται
    Από JediMasterMANIAC στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-09, 18:19
  4. nvidia 9600GT