Αλήθεια, τί θα κάνουν στα Windows με τα παρακάτω:
Ctrl+Shift+σημαιάκι
ή
Alt+Shift+σημαιάκι
των οποίων η χρήση είναι υποχρεωτική;
Εμφάνιση 16-30 από 31
Θέμα: Το KDE κλείνει τα 10!
-
14-10-06, 21:15 #16Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
14-10-06, 21:24 #17
Η καραμέλα του Ajax έλιωσε, περίμενε μήπως λιώσει και αυτή στις επόμενες εκδόσεις.
Και τέτοιοι χρήστες, που θέλουν linux σε συσκευασία Win, καλά θα κάνουν να μήνουν σε win.
-
14-10-06, 21:33 #18
1.5 χρόνο για μια τόσο δα "καραμελίτσα". Πολύ "δύσπεπτη" βρε παιδί μου αυτή η "καραμελίτσα".
1. Εννοώ να έχεις ταυτόχρονα καί ένδειξη με εικονίδιο στο πάνελ - όχι το κουμπί σημαιάκι - και το γνωρίζεις πολύ καλά.
2. Τα περί γραφικότητας στα επιστρέφω.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
14-10-06, 22:09 #19
βγήκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες φώτο από το πάρτι.
Να τα εκατοστίσει
-
14-10-06, 22:24 #20
-
15-10-06, 01:07 #21
Ειχα πει να ανεβασω το βιντεο που ειχα βγαλει αλλα δεν απαντησες.
Γιατι δεν εχεις μπει στον κοπο να ασχοληθεις, και απλα επιμενεις στο να σπερνεις FUD χωρις να ξερεις.
Και στο κατω κατω μη μας πρηζεις συνεχεια και σπαμαρεις σε καθε thread που βρισκεις με KDE γιατι βγαζεις αρκετο κομπλεξισμο με ανουσια σχολια που τα επαναλαμβανεις εδω και αιωνες χωρις να μας ενδιαφερει στην τελικη.
Χρονια πολλα στο KDE και ξυδακι στους επικριτες του
-
15-10-06, 02:38 #22
Χρονια πολλα kde, ανυπομονουμε για το kde 4.
@@ FREE YOUR MIND - USE LINUX @@
http://distrowatch.com/
http://www.gnome.org/
http://www.kde.org/
http://www.desktoplinux.com/
-
15-10-06, 05:49 #23
Χρόνια πολλά KDE
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων, αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν.
[ctrl]+A, [backspace], [ctrl]+S...
-
15-10-06, 05:58 #24
Εγώ ως αδαής user μπορώ να μάθω τι παίζει με το alt shift control σημαιάκι?
Intel i5 3570K / Intel Q9550 / Intel i3 / Intel Celeron G530 / Amd P-320 / AMD Sempron 2600+ / Intel Atom / AMD Athlon 2200+ / XBOX Media Center
Using windows 7 and Debian Linux
-
15-10-06, 10:44 #25
-
15-10-06, 12:16 #26δανείζει κώδικα και ιδέες σε άλλα projects αλλά και σε εταιρείες (πχ Apple,
Πότε θα βγει το KDE 4; Το γραφικό του περιβάλλον θα χρησιμοποιεί OpenGL;
Το 3.5 είναι σαφώς καλύτερο από το KDE που είχα πριν από 4 χρόνια όταν και σταμάτησα να ασχολούμαι με το Linux αλλά πιστεύω πως θέλει άλλα 4 χρόνια τουλάχιστον για να φτάσει τα Windows σε λειτουργικότητα και μια αιωνιότητα για να φτάσει το MacOS X.
Παρ' όλα αυτά του εύχομαι χρόνια πολλά μια και μου είχε κρατήσει συντροφιά τα πρώτα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής. Για ανοιχτό λογισμικό είναι πολύ καλό.
-
15-10-06, 12:23 #27
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
H μηχανή του Safari (το μέρος του δηλαδή που αναλαμβάνει το render μιας σελίδας) προέρχεται από την μηχανή του Konqueror καθώς η Apple δεν είχε χρόνο -και πόρους- για να αναπτύξει ένα ολόκληρο browser από την αρχή για το OS X. Μάλιστα υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στα δύο projects.
Επίσης μεγάλο μέρος του OS X (συμπεριλαμβανομένου του kernel) προέρχεται από το ανοιχτό λογισμικό.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
15-10-06, 12:40 #28
εξαρτάται τι εννοείς λειτουργικότητα apple64. Μπορώ να πω ότι οι τελευταίες εκδόσεις του KDE έχουν κάνει άλματα σε σχέση με το παρελθόν που όλα γινόντουσαν με πιο αργά βήματα. Έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό σε αποκλειστική χρήση linux και όταν χρειαστεί να κάτσω μπροστά σε windows θέλω ώρα να συνηθίσω. Όπως βολεύεται κανείς βέβαια...
Για το KDE 4
-
16-10-06, 11:23 #29H μηχανή του Safari (το μέρος του δηλαδή που αναλαμβάνει το render μιας σελίδας) προέρχεται από την μηχανή του Konqueror καθώς η Apple δεν είχε χρόνο -και πόρους- για να αναπτύξει ένα ολόκληρο browser από την αρχή για το OS X. Μάλιστα υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στα δύο projects.
Επίσης μεγάλο μέρος του OS X (συμπεριλαμβανομένου του kernel) προέρχεται από το ανοιχτό λογισμικό.
εξαρτάται τι εννοείς λειτουργικότητα apple64. Μπορώ να πω ότι οι τελευταίες εκδόσεις του KDE έχουν κάνει άλματα σε σχέση με το παρελθόν που όλα γινόντουσαν με πιο αργά βήματα. Έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό σε αποκλειστική χρήση linux και όταν χρειαστεί να κάτσω μπροστά σε windows θέλω ώρα να συνηθίσω. Όπως βολεύεται κανείς βέβαια...
-
16-10-06, 11:29 #30
Με MacOS έχω μικρή επαφή αλλά παραδέχομαι ότι είναι αρκετά λειτουργικό.
Αλήθεια μπορείς να το παραμετροποιήσεις όπως το KDE (interface και λειτουργίες) ή είναι πιο "κλειστό";
Παρόμοια Θέματα
-
To PC κλεινει λαθος!!!
Από stefanos90 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-08, 20:21 -
Cygwin + KDE (KDE for Windows)
Από ypopto_mpifteki στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-06, 13:58 -
Το p.c. κλεινει αλλά....δεν κλεινει
Από takis222 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-06, 13:41 -
Κλείνει η «ψαλίδα»
Από vasper στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-06, 06:11
Bookmarks