Δεν τερματίζει αυτό το παιχνίδι , είναι συνεχόμενο για όσο κρατάει δλδ και η εταιρία ...
Εμφάνιση 16-30 από 41
-
16-10-06, 18:44 #16
-
16-10-06, 21:57 #17Στην αρχη σου λεει να κανεις Login > Baζεις οτι Username & Password θελεις και μετα απλα περιμενεις να κατεβασει το UPDATE.
Αφου το κατεβασει και το κανει install,βγανεις απο το παιχνιδι και Ψαχνεις μεσα απο το WoW file να βρεις ενα αρχειο το οποιο λεγεται REALMLIST!!!
Το ανοιγεις με Notepad και οπως θα δεις το ip tou Server της Blizzard.
Θα πρεπει να κατεβασεις ενα αρχειο το οποιο λεγεται WoW Control Panel.Oταν το τρεξεις σου εμφανιζει ολους τους PRIVATE SERVERS WOW και Οχι τους Οfficial της Blizzard!
http://wowstatus.blackhole.de.eu.org/wowcp.php
Kανε σε 1 απο αυτους Register, το οποιο ειναι γελοιο,και κανε COPY TO IP ADDRESS TOY SERVER.
Μετα κανε Paste sto Realmlist...Kαντω Save μεσα στο File kai απλα ΚΑΝΕ Login me ta προηγουμενα στοιχεια σου.
Καλο ΠαιχνιδιΤελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 18-10-06 στις 11:05. Αιτία: αφαίρεση παραγράφου quote
-
17-10-06, 00:34 #18
Αν και καλο ειναι να παιξεις official αφου θες private παρε οτι βρηκα.
http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
http://www.topgamesites.net/worldofwarcraft
http://www.gtop100.com/worldofwarcraft
Βασικα μπορεις και εσυ να βρεις. Κανε ενα search στο google top 100 wow servers και θα σου βγαλει πολλα!Φοβάμαι μήπως μια μέρα με αφήσουν όλοι και μείνουν μόνοι τους..
-
17-10-06, 09:20 #19
Θα ηθελα να ρωτησω,επειδη παιζω σε Γερμανικο Server (Malfurion PvE) Official Blizz...αμα γινεται τωρα με το Transfer της Blizzard να αλλαξω απο Γερμανικο σε Αγγλικο?
-
18-10-06, 12:56 #20
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Καλά η μαγκιά του wow είναι η υπέρτατη υποστήριξη της blizzard και το σοβαρό επίπεδο του παιχνιδιού. Πηγαίνοντας στον prv server τα χάνεις όλα αυτά και ταυτόχρονα σταματάει η αλληλεπίδραση με τους άλλους παίκτες. Αν θες να το δοκιμάσεις, πες μου να σου στείλω ένα guest account για 10-15 μέρες.
-
18-10-06, 14:00 #21
Το παιχνιδι δεν τερματιζεται,απλα φτανεις Lvl 60,οπου εκει πραγματικα, για τη γνωμη μου, ξεκιναει το παιχνιδι.
Οσο για τα λεφτα παλι διαφωνώ..Αμα σκεφτεις ποσα $ χρειαζεσαι για να βγεις και να πιεις ενα Drink σε καποιο bar,σιγουρα τα 13 Ευρο το μηνα ειναι μια Οικονιμικη λυση.
Εκει που συμφωνω ειναι οτι χρεαιζεσαι πολυ Χρονο...Εγω καθε μερα παιζω 4-5 Ωρες Max..(Καθε μερα εχει Raid,εκτος Σαββατου!!)
Το βασικοτερο Αρνητικο στοιχειο του παιχνιδιου ειναι οτι χανεις ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ με τον εξω Κοσμο,δηλαδη αντικοινωνικοποιήσε......Σιγουρα αμα εχεις γκομενα που δεν παιζει WoW τοτε υπαρχει πολυ ΓΚΡΙΝΙΑ,Aσε το εχω δοκιμασει και δεν γινεται τιποτα....
-
18-10-06, 19:54 #22Καλά η μαγκιά του wow είναι η υπέρτατη υποστήριξη της blizzard και το σοβαρό επίπεδο του παιχνιδιού. Πηγαίνοντας στον prv server τα χάνεις όλα αυτά και ταυτόχρονα σταματάει η αλληλεπίδραση με τους άλλους παίκτες. Αν θες να το δοκιμάσεις, πες μου να σου στείλω ένα guest account για 10-15 μέρες.
Το βασικοτερο Αρνητικο στοιχειο του παιχνιδιου ειναι οτι χανεις ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ με τον εξω Κοσμο,δηλαδη αντικοινωνικοποιήσε......Σιγουρα αμα εχεις γκομενα που δεν παιζει WoW τοτε υπαρχει πολυ ΓΚΡΙΝΙΑ,Aσε το εχω δοκιμασει και δεν γινεται τιποτα....
Επειδή λοιπόν σαν άνθρωπος και εγώ δεν έχω μέτρο προτιμώ να μην το ξεκινήσω το game και να αρκεστώ σε κανενάν Private, οπου παρεπιπτόντως βρήκα μερικούς.Βέβαια Private με Ofiicial δεν το συζητώ.
Προτίμησα λοιπόν ένα υποκατάστατο, το οποίο δεν είναι και τόσο εθιστικό
-
18-10-06, 20:27 #23
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Μεταξύ μας, αυτά είναι φαινόμενα παθογένειας. Χωρίς διάθεση να σε προσβάλλω, το WoW δεν προκαλεί εθισμό, οι παίκτες για τους δικους τους λόγους εθίζονται.
Όλα έχουν σχέση με τι άνθρωποι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Τουλάχιστον σε μένα μεσοβδόμαδα αντι να βλέπω τηλεόραση παίζω wow. Τα σ/κ απλώς προσπαθώ να μαζέψω το κεφάλι μου και το στομάχι μουΤελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 01-11-06 στις 12:06. Αιτία: Toυλάχιστον ΟΧΙ τουλάχιστων
-
18-10-06, 20:39 #24
H πλειοψηφία των ανθρώπων που παίζουν WOW είναι "καμένοι" η θα "καούν" αργά η γρήγορα..
-
18-10-06, 20:56 #25Μεταξύ μας, αυτά είναι φαινόμενα παθογένειας. Χωρίς διάθεση να σε προσβάλλω, το WoW δεν προκαλεί εθισμό, οι παίκτες για τους δικους τους λόγους εθίζονται.
-
18-10-06, 23:22 #26
Δικαιο εχει ο KLG ελα παρε: https://login.blizzard.fileplanet.co...on/wow_raf.htm ειναι για 10μερες πιστευω να προλαβεις να γνωρισεις τον κοσμο του wow.
Φοβάμαι μήπως μια μέρα με αφήσουν όλοι και μείνουν μόνοι τους..
-
19-10-06, 12:32 #27
Και εγω ετσι ξεκινησα και καταντησα μετα απο 2 χρονια που εχει βγει το παιχνιδι,να εχω...
Total played time:180days 15hours 40min
BTW σας παραθετω ενα sample Video απο το παλιο μου Guild...
Click here to download Tribute Video.wmv (Thrall/BWL/AQ40)
-
19-10-06, 14:19 #28
-
19-10-06, 15:23 #29
-
19-10-06, 15:33 #30
τα 180 days ειναι περιπου 6 ωρες τη μερα.Οχι φιλαρακο δεν σημαινει οτι δεν εχει life το παλικαρι αλλα χρησιμοποιει τον χρονο του οπως γουσταρει.Αλλοι λιωνουν στη τηλεοραση, αλλη ακουγωντας μουσικη αλλοι βλεποντας ταινιες κλπ. Ο καθενας λοιπον μπορει να δαπανησει 6 και πλεον ωρες, απο τον ελευθερο χρονο του οπου γουσταρει, χωρις να του λειψει τιποτα
Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q
Παρόμοια Θέματα
-
Servers για WOW και ping
Από arisvre στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 49Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-06, 10:09 -
WoW Free Servers?
Από SRtheDreadlord στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 05:06
Bookmarks