Εγώ πιστεύω ότι είναι λογικό.
Στην αρχή έπεσαν με τα μούτρα οι συντάκτες για την συγγραφή άρθρων. Όσο τα χρόνια πέρασαν άρχισαν να εξαντλούνται τα θέματα και τα καινούργια άρθρα είναι λιγότερα.
Εμφάνιση 16-27 από 27
Θέμα: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων
-
06-08-11, 13:45 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #16
-
06-08-11, 18:32 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #17
Μπορείς να συνεισφέρεις εδώ. Και εγώ δυσκολεύομαι να γράψω στην κανονική έκδοση.
* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
* Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οδυσσέας Ελύτης
οδηγός δικαιωμάτων μισθωτών εκπαιδευτικών
-
06-08-11, 22:58 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #18
Νομίζω ότι εννοεί να μεταφράσει άρθρα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
Εμένα πάντως αυτή η είδηση με έκανε να δραστηριοποιηθώ λίγο, δεδομένου ότι χρησιμοποιώ τη Wikipedia καθημερινά, και άρχισα να βελτιώνω διάφορα άρθρα και να γράφω κάποια καινούργια στην Ελληνική έκδοση.
-
07-08-11, 13:55 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #19
Ναι και εγώ αυτό νομίζω. Δεν πρέπει να είναι ο κύριος παράγοντας αλλά είναι ένας παράγοντας μικρομεσαίος... Εγώ λέω λόγω και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης οι ανθρωποι χρειάζεται είτε να δουλεύουν περισσότερο (οπότε λιγότερο ελεύθερο χρόνο για εθελοντικες εργασίες) είτε αυτοί που ήταν εθελοντές ψάχνουν να βρουν δουλειά κάπου αλλού επι πληρωμή (παρόλου που η ανεργία αυξάνεται λόγω κρίσης).
-
07-08-11, 22:08 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #20
-
08-08-11, 03:50 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #21
Kρίμα αλλα λογικό!
-
08-08-11, 23:10 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #22
Εγώ προσωπικά βρίσκω δύσκολο να συντάξω ένα κείμενο, τόσο ολοκληρωμένα όσο απαιτείτε. Βλέπετε στα θεωρητικά (γραμματική και συντακτικό) ποτέ δεν ήμουν καλός.
Οπότε όταν προσπαθώ να συμπληρώσω κάτι, είναι σαν να με πιάνει γλωσσοδέτης, μόνο που με πιάνει στα δάχτυλα κατά την πληκτρολόγηση.
-
09-08-11, 03:06 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #23
Δεν θα αγχωνόμουνα για αυτό. Γράψε κάτι και οι υπόλοιποι χρηστες θα φτιάξουν τη γλώσσα. Είναι πιο εύκολο άλλωστε να διορθώσεις ένα κείμενο, παρά να το γράψεις από την αρχή
-
09-08-11, 19:04 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #24
Πιστεύω ότι δεν είναι λογικό να μειώνονται μιας και οι νέοι χρήστες του Internet παγκοσμίως συνεχώς αυξάνονται. Ίσως η wikipedia να έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο και να χρειάζεται πλέον όχι περισσότερους συντάκτες, αλλά περισσότερους επιστημονικούς συνεργάτες - διορθωτές
-
09-08-11, 21:16 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #25
Τα εύκολα θέματα αρχίζουν να εξαντλούνται και κατα συνέπεια και οι ερασιτέχνες συντάκτες. Πλέον απομένουν πιο σύγχρονα θέματα να καλυφθούν και πιστεύω πως οι γνώστες τους έχουν μικρότερη διάθεση να δημοσιεύσουν ερασιτεχνικά κείμενα μιας και οι ίδιοι πιθανότατα να κυνηγούν έρευνα/δημοσίευση σε κάποιο διεθνές επιστημονικό περιοδικό
-
10-08-11, 09:06 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #26
Πάντως είναι ενδεικτικό του ελληνικού εθελοντισμού ότι πάρα πολλά κείμενα σχετικά με την Ελλάδα (π.χ. ελληνική μυθολογία) υπάρχουν στη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες του κόσμου εκτός από την ελληνική.
-
10-08-11, 09:09 Απάντηση: Wikipedia: Απώλειες εθελοντών συντακτών και προσπάθειες απλούστευσης των συντακτικών εργαλείων #27
Μα για να τα καταλαβαίνουν οι άλλοι βρε συ. Εμείς τα ξέρουμε...
Παρόμοια Θέματα
-
Στην California συνεχίζονται οι προσπάθειες για μείωση των πωλήσεων βίαιων παιχνιδιών
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-10, 13:41 -
Γραμμη εργαλείων vista και αλλαγη cpu socket 478
Από k9train στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-08, 21:15 -
ΟΤΕ: Πέραν των προβλέψεων οι απώλειες πελατών
Από chrand στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-07, 16:04 -
Δικτυο και απώλειες
Από Born_loser στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-04, 13:28
Bookmarks