γεια χαρά σε όλους,
υπάρχει ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο modem-router
δεν βγαίνει ο ΙΕ στο internet !!!
μικρό το κακό θα μου πείς αφού οι άλλοι 2 browsers, Opera & Firefox, δουλεύουν κανονικότατα !!!
αλλά συναφή μάλλον προβλήματα έχω και στο update κάποιων antispyware software, όπως spywareterminator & SpywareBlaster
ενώ άλλα όπως spybot, ad-ware και ewido κάνουν update
στο firewall έχω βάλει και σαν default rule forward packets, κάνοντας drop κάποιες πόρτες, αλλά και default rule drop packets, αφήνοντας κάποιες πόρτες forward
μάλλον κάτι μου έχει διαφύγειστις ρυθμίσεις
ευχαριστώ για το χρόνο σας
p.s.
εαν εξαιρέσω ένα μικρό bug, σχετικό με το restart μέσω της σελίδας του router, μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό και φθηνό, 60 Ευρώ, modem-router
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: Fbr-1461a
-
18-10-06, 14:24 Fbr-1461a #1
-
18-10-06, 21:33 #2
Για να δουλέψει ο router (όταν δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο) δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο rule στον firewall του. Αρκούν τα δύο rules που είναι ορισμένα από default.
Σβήσε ότι rule έχεις φτιάξει (ή απλά κάντα disable) και ξαναδοκίμασε.Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
19-10-06, 08:22 #3
λοιπόν, έκανα :
reset(s) το router
έσβησα όλα τα drop rules
έκανα default rule το forward, που μάλλον σημαίνει μπάτε σκύλοι αλέστε
αποτέλεσμα
όλα, Opera Firefox ewido κλπ, δουλεύουν κανονικά εκτός από τα προβληματικά, IE spywareterminator & spywareblaster , software
αυτό που μου απάντησαν στο forum του spywareterminator είναι :
'Spyware Terminator uses HTTP port 80 for downloading updates. You have to play with your firewall settings to allow ST to download updates'
αυτό που δεν μπορώ να κατάλαβωείναι πως και γιατί κόβεται αυτή η πόρτα
-
19-10-06, 17:29 #4
Μήπως έχεις ορίσει proxy στις ρυθμίσεις του explorer;
Πάλι δεν κατάλαβα γιατί αφού έκανες reset, πείραξες τα rules. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα όσον αφορά τα rules, μην τα πειράξεις καθόλου.Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
19-10-06, 18:41 #5
-
19-10-06, 21:04 #6
@sdikr μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο
συνδέθηκα με το crypto F200 και έχω τα ίδια προβλήματα
μου φαίνεται ότι κάτι έχω πειράξειστα windows
ευχαριστώ και τους δυο σας για το χρόνο σας
συγγνώμη τώρα γιατί πρέπει να ξεκινήσω το σκάψιμο
[EDIT]
μετά από τόσες μέρες παίδεμα επιτέλους έλυσα το πρόβλημα μάλλον με τυχαίο τρόπο θα μπορούσα να πω :
απεγκατέστησα το Zone Alarm, το οποίο βασικά δεν ήταν ενεργοποιημένο ούτε καν το service του,
έτρεξα το TCPOptimizer με optimal settings για τη γραμμή μου 1024/256
και μετά από reboot έτρεξα ένα CrapCleaner
και όλα δουλεύουν κανονικά πλέον
IMHO το ΖΑ.... (δεν μπορώ να πω με σιγουριά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος clickit : 19-10-06 στις 22:30.
Παρόμοια Θέματα
-
[Level One] FBR-1461A σε connx 24?
Από kogas στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-08, 16:42 -
[Level One] fbr-1461A OTE
Από gkimonas στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-08, 22:06 -
[Level One] Πρόβλημα με FBR-1461A
Από stefa_1 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-07, 15:58 -
[Level One] LEVEL ONE FBR-1461A
Από tasos60 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-07, 10:04
Bookmarks