Μισό εκατομμύριο downloads μετράει η έκδοση preview των Windows 8 από την προηγούμενη Τρίτη, όταν έγινε η πρώτη ανακοίνωση από την Microsoft. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο Steve Ballmer δηλώνοντας πως το νούμερο αυτό αποδεικνύει το ισχυρό ενδιαφέρον των προγραμματιστών για τα Windows 8.
"Αν και είναι σαφές πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για τα Windows 8, είμαστε ικανοποιημένοι από τις αντιδράσεις και το ενδιαφέρον", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft στο συνέδριο στο Anaheim.
To νέο λειτουργικό σύστημα, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, στοχεύει τόσο στους υπολογιστές, στα tablets και στο cloud και υπόσχεται να φέρει λεπτότερα και ελαφρότερα tablets με καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Ωστόσο οι x86 εφαρμογές δεν θα μπορούν να τρέχουν σε συστήματα ARM τα οποία θα εξοπλίσουν την πλειονότητα των Windows tablets συσκευών.
Πηγή: The Register
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
17-09-11, 10:45 Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
17-09-11, 11:28 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #2
Χμμμ developers preview.. Ακούγεται λίγο τρομακτικό.
Αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω.
Το ότι θα μπαίνει το ίδιο λειτουργικό και σε κινητά με arm είναι μεγάλη μούφα πάντως
-
17-09-11, 12:12 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #3The 3 most dangerous things in the world are a computer technician with a software patch, a programmer with a screwdriver and a customer with an idea....
Εγκατάσταση Ubuntu και Joomla
-
17-09-11, 13:26 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #4
εγω το εχω περασει απο χθες στο desktop μου σε dual boot με τα windows 7 και ολα μια χαρα για τοσο πρωιμη εκδοση.
εχω μεταφερει ολα τα προγραμματα που εχω και στα win7 και δουλευω μια χαρα.
το μονο προβλημα που δεν εχω λυσει ακομα ειναι οτι δεν εχω βρει απο που μεγαλωνουν οι γραμματοσειρες γιατι την επιλογη που ειχε στο personalize των win 7,δεν την εχει εδω στα 8,και το θεμα του shutdown που δεν μου κλεινει το pc και αναγκαστηκα να βαλω μια εφαρμογη απο τα gadgets για το θεμα αυτο.
κατα τα αλλα ,no problem.
-
17-09-11, 14:17 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #5
Δε δίνεις και κανά λίνκ να τα δούμε και εμείς ;
When Life Gives You Lemons,
You Paint That Shit Gold !!!
-
17-09-11, 14:27 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #6
-
17-09-11, 14:41 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #7
Ωραίος, σε ευχαριστώ.
When Life Gives You Lemons,
You Paint That Shit Gold !!!
-
17-09-11, 16:45 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #8
Θα είναι διαθέσιμη για download και η τελική έκδοση των 8 απ΄την Microsoft;Έστω για τους κατόχους των 7;Μπά ε;
-
17-09-11, 16:54 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #9
εγω φανταζομαι θα δωσουν καποια δοκιμαστικη δωρεαν εκδοση για καποιο χρονικο διαστημα,οπως τοτε με τα 7ρια
VAMOS ARIS
-
17-09-11, 17:03 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #10
-
17-09-11, 20:33 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #11
τα windows 8 ειναι μια αρκετη βελτιωση στα πολυ καλα windows 7
-
17-09-11, 20:35 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #12
-
17-09-11, 20:41 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #13
επειδη τα 7 μου αρεσαν, ελπίζω και τα 8 το ιδιο. Αν και δεν νομίζω να κανουν τοσο μεγάλο ντορο οσο τα 7 που μας απάλλαξαν από τα sVista.
There is nothing like 127.0.0.1
-
17-09-11, 21:09 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #14
εγω παντως δεν μπορω ακομα να τα συνηθισω,μου φαινονται ολα διαφορετικα ,σε διαφορετικες θεσεις.
-
17-09-11, 21:25 Απάντηση: Microsoft: Το μισό εκατομμύριο έφτασαν τα downloads της έκδοσης preview των Windows 8 #15
Όχι δεν είναι καθόλου μούφα ότι ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για x86 θα τρέχει ολόιδιο σε κινητά με ARM. Και τι προγράμματα δηλαδή θα.. "τρέχουν" και στους 2 πυρήνες; Ποιά συμβατότητα;; Και θα έχει ίδια δομή; Θα πηγαίνεις δηλαδή start>dialer για να πάρεις τηλέφωνο ή θα μπαίνεις στο control panel>system>device manager για να βάλεις drivers για τον εκτυπωτή σου;;;
Όσο για τα παράθυρα, ναι.. θα είναι πολύ βολικά σε οθόνη κινητού.. Να μη μιλήσω για απαιτήσεις hardware..
Ένα ακόμη mobile λειτουργικό θα είναι που θα έχει απλά ίδιο όνομα και εντελώς διαφορετική λειτουργικότητα
Όταν δεν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι μη μιλάς με αυτό τον τρόπο γιατί στην καλύτερη θα γίνεις απλά ρόμπα..
Παρόμοια Θέματα
-
Στο ένα εκατομμύριο έφτασαν οι ιοί υπολογιστών
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 87Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-08, 20:20 -
Η Apple ισχυρίζεται ότι το Safari για Windows έφτασε το 1 εκατομμύριο downloads
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 90Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-07, 01:09 -
Γαλλία: σχεδόν μισό εκατομμύριο υπογραφές σε 2 ημέρες κατά της φορολόγησης του triple play
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 13:09
Bookmarks