Πες ότι έχω ένα αρχείο βίντεο, και θέλω να κάνω upload κάποια screenshots του στο internet. Αυτό που έκανα ως τώρα, είναι να τα ανοίγω με το BSplayer, να τραβάω "manually" screenshots σε διάφορα σημεία, μετά να τα κάνω αυτά τα jpg ένα-ένα upload imageshack, και να ποστάρω τα links. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είναι μια αρκετά χρονοβόρα (και βαρετή) διαδικασία, ειδικά αν έχεις αρκετά βίντεο για τα οποία πρέπει να το κάνεις αυτό. Οπότε αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να το κάνω αυτό..
Καταλαβαίνω ότι αυτό που ζητάω απαιτεί μάλλον τη χρήση 2 προγραμμάτων, αλλά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Δηλαδή, έστω ένα πρόγραμμα που να παίρνει αυτόματα screenshots απο ένα βίντεο (ίσως βάζοντας του σε πόσα τακτικά χρονικά διαστήματα να τραβάει screenshot), και ένα 2ο πρόγραμμα που να κάνει όλα μαζί upload σε κάποιο image server, και να μου δίνει τα links..
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
22-10-06, 13:04 Υπάρχει εύκολος τρόπος να παίρνω screenshots απο video για upload στο internet?? #1
-
22-10-06, 13:18 #2
Δοκίμασε γνωστά προγράμματα όπως hypersnap και snagit. Δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζουν αυτό που θες. Πάντως,θα μπορείς με ένα Hotkey να παίρνεις screenshot χωρίς κόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsathoggua : 22-10-06 στις 13:36.
-
22-10-06, 13:37 #3
Εγώ παντως βρηκα ενα προγραμμα που ανεβαζει οσες εικονες θες στο imageshack.us και μολις τελειωσει το upload σου δινει τα links και με tags αν θες
Attached..
iuploader.zip
-
22-10-06, 13:46 #4
Αυτό που είχε πει ο tsathoggua (πριν το edit
) νομίζω δεν λειτουργεί καν (απλά θα βλέπεις μια μαυρίλα) και είναι αρκετά πιο χειροκίνητο από αυτό που κάνεις με τον BS ήδη.
Υπάρχει αυτόματος τρόπος που σου βάζει τα screenshots το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα μεγάλο ενιαίο jpg και αναφέρει και σε πια χρονική στιγμή έχει τραβηχτεί το καθένα. Το χρησιμοποιούν σε αρκετά torrent sites σαν 'video preview'. Απλά δεν μπορώ να θυμηθώ με πιο πρόγραμμα γίνεται. Με τον BS δεν μπορείς να το κάνεις πάντως.... Δεν θυμάμαι αν γίνεται με τον Media Player Classic...
-
22-10-06, 14:07 #5
Κι εγώ αυτό το video preview είχα στο μυαλό μου.. Αλλά οκ, λίγο τροποποίησα το format απο τα screenshots που παίρνω απο το BSplayer, και με το προγραμματάκι που είπε ο Theos, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου..
Thanx
-
22-10-06, 15:06 #6
Ρε παιδιά ένα είναι ΤΟ πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά...ImageGrabberII (ψάξτε στο γούγλη,βαριέμαι τώρα :P)... Απλά φορτώνετε ένα αρχείο,πατάτε ένα κουμπί,διαλέγετε πόσα frames από την ταινία θέλει να αποθηκεύσει,και τέλος.Ορίστε και ένα παράδειγμα:
-
22-10-06, 19:44 #7
Ακριβώς αυτό! Ωραίος ο Billmatch
http://www.soft-ware.net/multimedia/...ols/p04814.asp
-
22-10-06, 19:45 #8
αυτό ακριβώς το κάνει και ο media player classic
Παρόμοια Θέματα
-
Ο πιο ευκολος τροπος να ανεβασουμε ενα μεγαλο video?
Από zaranero στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-08, 18:44 -
[Microcom] Υπάρχει τρόπος να ανοίξουμε πάνω από 20 θύρες;
Από Korniliosaba στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-07, 00:20 -
screenshots απο video
Από groove54 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 16:49 -
Υπάρχει τρόπος να βάλω Upload Limit (σε ΚΒ) στο DC++ ?
Από stamiak στο φόρουμ DC++Μηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-04, 02:45 -
Ευκολος τρόπος για disinfection of W E L C H I virus
Από ibok στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-03, 13:35
Bookmarks