Εμφάνιση 1-9 από 9
    Περιοχή
    /dev/null
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    OpenBSD -stable
    SNR / Attn
    6(dB) / 12(dB)
    Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται για πειρατικό υλικό.

Έχω στα χέρια μου το περιεχόμενο ενός cd σε wav και θέλω να το πακετάρω σε ένα zip δίνοντας τη δυνατότητα να το κατεβάσει κάποιος από το επίσημο site της μπάντας.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Έχω σκεφτεί τα παρακάτω μέχρι στιγμής:

- Πακετάρισμα τα wav σε ένα zip.
    - Δημιουργία ενός .iso ή .bin/.cue.

Ποιά λύση είναι προτιμότερη για έναν μέσο χρήστη; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
    Richard Stallman: "I see you are being your usual friendly self ;-}."
    Theo de Raadt: "Yes, and you are being the usual slimy hypocritical asshole."

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Τίποτα από όλα αυτά.

Φτιάξε ένα FLAC ανά τραγούδι, και το πολύ-πολύ άμα θες, για να μην κατεβάζουν πολλά πράματα, αλλά ένα, βάλε τα όλα σε ένα zip ή 7z χωρίς συμπίεση.

Περιοχή
    Παιανία
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    8222/660
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΙΑΝΙΑ
    Router
    W8960N v8/C7 V5 Openwrt
    Path Level
    Interleaved
    Αν τα κάνεις iso κάποιος που θα θέλει να κατεβάσει μόνο ένα τραγούδι δεν θα μπορεί εκτός αν το θέμα είναι να αγοραστεί όλο το cd . Αλλά έτσι κάποιος που δεν έχει μεγάλη σύνδεση θα πρέπει να κατεβάσει 700mb μαζεμένα. +οτι πολλοί δεν ξέρουν καν πως ανοίγει ένα αρχείο .iso . Αν είναι επι πληρωμή και θέλεις ποιότητα έπρεπε να τα κρατήσεις σε flac αλλά αν είναι δωρεάν κάνε τα mp3 320 να τελειώνεις.

Από τους δύο τρόπους μόνο εγώ θα προτιμούσα τη δημιουργία .iso από το cd.
    Gentoo Linux, οδηγός εγκατάστασης

ASUS P8Z77-V @1908 || Intel Core i5 3570K || Windows 10 Enterprise LTSB || G.skill F3-12800CL10-16GBXL || GX-550W || GTX680-DC2T-2GD5 || SAMSUNG 830 256 GB || WDC WD1002FAEX-00Y9A0 || iHAS124 C LL0G || Hyper 612S || Define R3 Usb3.0 || HP LP1965

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ESP1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται για πειρατικό υλικό.

Έχω στα χέρια μου το περιεχόμενο ενός cd σε wav και θέλω να το πακετάρω σε ένα zip δίνοντας τη δυνατότητα να το κατεβάσει κάποιος από το επίσημο site της μπάντας.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Έχω σκεφτεί τα παρακάτω μέχρι στιγμής:

- Πακετάρισμα τα wav σε ένα zip.
    - Δημιουργία ενός .iso ή .bin/.cue.

Ποιά λύση είναι προτιμότερη για έναν μέσο χρήστη; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
    Αν η σελιδα αυτη που λες ειναι επισημη (εχεις το Οκ απο την μπαντα) τοτε να το κανεις σαν player για να ακουσει το τραγουδι ξεχωριστα το καθενα (οποια σηκωσεις) και διπλα Link για να το κατεβασει (αν θες και εδω την γνωμη μου μην πεσεις κατω απο τα 320Kbps)...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ναι το καλύτερο για site είναι να το βάλεις ώς player και εφόσον θες να το μοιραστείς να δώσεις download ανά τραγούδι και για το ευρύ κοινό καλύτερα σε .mp3 γιατί τo flac μερικοί ακόμα δεν το ξέρουν αλλά δεν μπορούν να το παίξουν και οι συσκεύες τους πέραν του υπολογιστή.

Σε .mp3 βάλε όσο γίνεται μεγαλύτερο bitrate, 320kbps.Βέβαια πολλές φορές με VBR method έχεις ανάλογο αποτέλεσμα με τα 320kbps CBR αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς τόσο.

Περιοχή
    /dev/null
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    OpenBSD -stable
    SNR / Attn
    6(dB) / 12(dB)
    @Wan: το cd δεν θα πωλείται σε δισκοπωλεία. Η μπάντα προτιμάει να το διαθέσει από το site, οπότε θα υπάρχει όλο σαν πακέτο, μαζί με ένα .pdf με οδηγούς για θήκη. Οπότε το όλο θέμα είναι να κατέβει σαν πακέτο. Επίσης, μαζί σου για το flac, αλλά αν το παρουσιάσεις σε έναν μέσο χρήστη, θα αρχίσει να αναρωτιέται "τι είναι τούτο", οπότε απορρίπτεται.

@hemlock: θα είναι μέσω της επίσημης σελίδας. Έχω φτιάξει και player, αλλά όπως είπα και παραπάνω, το θέμα είναι να δωθεί ολόκληρη η κυκλοφορία μιας και η απόφασh ήταν να μην πωλείται στα δισκοπωλεία.

Το post του vTester μου έδωσε ιδέα για 2 ξεχωριστά πακέτα. 1 wav και 1 mp3... χμ...
    Richard Stallman: "I see you are being your usual friendly self ;-}."
    Theo de Raadt: "Yes, and you are being the usual slimy hypocritical asshole."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Το post του vTester μου έδωσε ιδέα για 2 ξεχωριστά πακέτα. 1 wav και 1 mp3... χμ...
    Έτσι όπως τα λές είναι το καλύτερο και μονόδρομος το .zip με ένα 7-zip γιατί το .ίso πολλοί όντως δεν ξέρουν πώς να το ανοίξουν.Αλλά μπορείς να βάλεις οδηγίες πώς να το κάψουν σε CD ή να το παίξουν σε υπολογιστή και να δείς εάν θα γίνει κατανοητό κάνοντας .iso από ένα μουσικό CD που έχεις δημιουργήσει.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    @Wan: το cd δεν θα πωλείται σε δισκοπωλεία. Η μπάντα προτιμάει να το διαθέσει από το site, οπότε θα υπάρχει όλο σαν πακέτο, μαζί με ένα .pdf με οδηγούς για θήκη. Οπότε το όλο θέμα είναι να κατέβει σαν πακέτο. Επίσης, μαζί σου για το flac, αλλά αν το παρουσιάσεις σε έναν μέσο χρήστη, θα αρχίσει να αναρωτιέται "τι είναι τούτο", οπότε απορρίπτεται.
    Πρόβλημά τους, των "μέσων" χρηστών.

Σήμερα ο κόσμος έχει ψηφιακά players, είτε είναι ένα φορητό στο δρόμο για το μετρό ή το λεωφορείο, είτε είναι ένα HD που το έχει συνδέσει στον ψηφιακό decoder-ενισχυτή του στο σπίτι.

Στα δε Windows, το απλό-λιτό winamp παίζει FLAC.

Άρα λοιπόν με το FLAC, όλοι αυτοί οι χρήστες είναι έτοιμοι.

ΥΓ: Στις ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιος θα θέλει να φτιάξει audio-CD, απλά σέρνει όλα τα FLACs μέσα στο Nero και πατάει burn σ' ένα audio-CD project.

Σιγά το δύσκολο δηλαδή.

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ

@hemlock: θα είναι μέσω της επίσημης σελίδας. Έχω φτιάξει και player, αλλά όπως είπα και παραπάνω, το θέμα είναι να δωθεί ολόκληρη η κυκλοφορία μιας και η απόφασh ήταν να μην πωλείται στα δισκοπωλεία.

Δεν χρειαζεσαι τετοια πραγματα...Οπως στο περιγραφω δινεις την δυνατοτητα να κατεβασει ο ακροατης συγκεκριμενα οτι θελει (και κανοντας 5-10 κλικ παραπανω ολο τον δισκο)...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Παρόμοια Θέματα

1. Zip Zaps
    Από kr4bm4n στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-10, 19:59
  2. Infected zip! Help!
    Από Giannis90 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-07, 12:12
  3. Συμπίεση αρχείου σε zip
    Από anamis στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-07, 12:33

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks