Εμφάνιση 31-41 από 41
-
29-10-06, 17:55 #31
-
29-10-06, 18:23 #32
Κάτσε να το ανεβάσω στο downloads ...
-
29-10-06, 18:29 #33
-
30-10-06, 15:34 #34
Ωραίος ο παίκτης!!
Ευχαριστώ πολύ!
-
01-11-06, 02:38 #35
Εγω παλι που το εχω το [Χ] για να κλεινουν τα tabs και θελω να το βγαλω τι να κανω;;;
Επισης θελω οταν ανοιγουν πολλα tabs και γεμιζει η μπαρα, να μην βγαινουν εκτος οθονης, αλλα να μικραινουν ολα, ακομη και αν γινουν μικροσκοπικα..
Δεν βρηκα επιλογη γι'αυτο στις ρυθμισεις...
Κατα τα αλλα εχω προσεξει οτι χανει μερικα κλικ που και που..
Οταν πχ κανω κλικ για να κλεισω ενα tab, η για να μεταβω σε αλλο, μερικες φορες δεν το καταλαβαινει..
Thanks για τη βοηθεια!
-
03-11-06, 03:21 #36Εγω παλι που το εχω το [Χ] για να κλεινουν τα tabs και θελω να το βγαλω τι να κανω;;;
Επισης θελω οταν ανοιγουν πολλα tabs και γεμιζει η μπαρα, να μην βγαινουν εκτος οθονης, αλλα να μικραινουν ολα, ακομη και αν γινουν μικροσκοπικα..
Δεν βρηκα επιλογη γι'αυτο στις ρυθμισεις...άλλη "βλακεία" που κάναν...
Πάντως δοκίμασε το tabmixplus...που ανέβασε και ο EvilHawk....δεν έχω ψάξει ακόμα όλες του τις δυνατότητες αλλά φαίνεται πολύ "δυνατό" add-on για λειτουργείες σχετικές με τα tabs...
-
03-11-06, 09:06 #37
Προβλεπω να βγαινει πολυ συντομα εκδοση φωφης 2.0.01.
Εαν απο τωρα χρειαζεται fixακια και διορθωσεις
που να γνωρισουν ολα τα ενδοτερα οι power users!
Κατι σαν τα windows 3.11Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
04-11-06, 22:12 #38
Κάτι άλλο: Για να έχετε την δυνατότητα "tabs restore" πρέπει να πάτε στα Options>Main και να επιλέξετε When Firefox starts "Show my windows and tabs from last time"...
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε φορά που ανοίγω ενα νεο παραθυρο Firefox να μην πηγαίνει αυτόματα στην Home Page μου, αλλά να πρέπει κάθε φορά να πατάω το "Home"...εκνευριστικό για όσους ανοιγουν πολλα παράθυρα και γενικά σερφάρουν πολύ...
Με το παλιο Firefox και το Sessionsaver...κανένα πρόβλημα
Α,ρε ξυλο που θέλουν και αυτοί μου φαίνεται...τόσο καιρο αναμονή για Brand New έκδοση, και μέχρι στιγμής πιο πολλά προβλήματα άνοιξε, παρά έλυσε...
Θα παω σε καναν IE7 έτσι όπως το πανε μου φαίνεται (υπάρχει και η Οpera βεβαια, μάλλον για κατα κει με βλέπω..)
-
04-11-06, 22:48 #39
-
05-11-06, 04:33 #40
Giorgos18, ναι κοιταξε το αν μπορεις και πεσμου thanks
-
06-11-06, 19:32 #41
Παιδιά και κάτι άλλο για όσους ενδιαφέρονται για να "σώζουν" τα tabs (session restore) να πω ότι με τον Firefox 2 εδώ και λίγο καιρό, παρατηρώ δυστυχώς ότι το "Restore Session" δεν δουλευει πολύ καλά....
Μέχρι στιγμής μου έχει "χάσει" κάμποσες φορές τα session μου...με αποτέλεσμα ενω νόμιζα όταν εκανα shutdown, ότι την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον υπολογιστή θα έχω τα tabs με τα sites μου όπως τα άφησα....έπεσα έξω...
από τα 4 windows με tabs που είχα μου άνοιξε μόνο το 1....
Αυτό έχει γίνει κάμποσες φορές. Το λέω για οσους ενδιαφέρονται για αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Με το session saver πάντως στην προηγούμενη έκδοση Firefox, το συγκεκριμενο χαρακτηριστικό ήταν rock solid...
Παρόμοια Θέματα
-
Πού αποθηκεύονται τα bookmarks στον Firefox;
Από sdim στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-08, 01:34 -
Προβλημα με Η/Υ που κλεινει
Από elessaar στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-08, 23:40 -
Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί;
Από Xguru στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-07, 02:16 -
Πού πήγε η μπάρα με τα tabs ? (IE7)
Από Dimitris στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-06, 23:44 -
Πρόγραμμα που να κλείνει εφαρμογές που πεισματικα αρνούνται να κλείσουν?
Από spartacus στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-06, 01:50
Bookmarks