παιδια ξερει καποιος αν ειναι δυνατον να μεταφερθει backup που εχει γινει σε υπολογιστη απο το 4 στο 4s ??![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: μεταφορα backup
-
08-11-11, 01:04 μεταφορα backup #1
-
03-12-11, 20:19 Απάντηση: μεταφορα backup #2
Η διαδικασία που είχα βρει για τη μεταφορά από 3g σε 4s έλεγε ότι ναι. Αλλά για να είμαι απόλυτα σίγουρη:
1)Πήρα το back up και το αντέγραψα σε άλλο φάκελο. Είναι στο users\username\appdata\apple computer\mobilesync\backup
2)Έσωσα χωριστά τις επαφές μου. Τις έκανα sync με windows contacts. Προσοχή τι πεδία διαλέγεις, για να μην πάρεις ονόματα χωρίς τηλέφωνα
3)Τα mail μου ήταν όλα imap οπότε δεν υπήρχε θέμα
4)Έκανα transfer apps
5)Έσωσα τα notes με sync στο outlook
6)Κατέβασα τις φωτογραφίες μου με το diskaid σε ένα φάκελο
7)Δεν με ενδιέφεραν τα sms αφού δεν τα κρατάω γενικότερα. Τα σβήνω
Στη συνέχεια ενεργοποίησα το 4s
1)Έκανα sync τις επαφές μου
2)Εκανα sync τα apps
3)Sync photos από το φάκελο
4)Sync notes
Έχω δει διάφορα καθώς πειραματίζομαι με το παλιό iphone. Οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω και το έκανα με αυτό τον τρόποShotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
05-12-11, 19:03 Απάντηση: μεταφορα backup #3
Οταν το συνδέσεις στην αρχη σε ρωταει αν θες να κανεις setup νεο account ή sync με το profile της προηγούμενης συσκευής
Διαλεγεις το δεύτερο και περιμενεις να τελειώσει
Παρόμοια Θέματα
-
ms-access - άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα
Από prokopino στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-10, 07:03 -
BACKUP
Από mariosnet03 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-09, 12:20 -
Πρόγραμμα για επιλεκτικό backup/μεταφορά των AppData
Από EvanGR στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-09, 08:45 -
Backup σε hard drive με το backup exec
Από omnio στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-09, 21:28 -
NT Backup
Από Themos στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-07, 09:51
Bookmarks