Τι παθαίνεις με αυτό το update δηλαδή;
Εμφάνιση 721-735 από 907
-
10-02-07, 11:47 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #721
-
10-02-07, 12:16 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #722
εμενα μια χαρα ειναι μετα το update.απλα οταν αναβαθμιζεις τον kernel οτι εχεις αλαξει στον προηγουμενο (driver καρτας γραφικων κτλ) πρεπει να το ξαναβαλεις και σε αυτον
εχω μου πειρε κανα 2ωρο να ξαναβαλω τους driver να ξαναεγκαταστησω το kqemu να διορθωσω το ποντικι κτλ
-
10-02-07, 13:12 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #723
Λογικό και γνωστό αυτό.Το θέμα είναι ότι σε εμένα δεν έκανε login μετά παρά μόνο στον 2.6.17-10.Μου πέταξε μια ωραία μαύρη οθονουλα (με τον γνωστό κέρσορα) και γεια σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος memos31 : 10-02-07 στις 13:27. Αιτία: 17 oxι 7
-
10-02-07, 13:25 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #724
-
10-02-07, 13:33 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #725
-
10-02-07, 15:29 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #726
κατι θα εχει να κανει με την καρτα γραφικων σου
αληιθεια πια καρτα εχεις?
μπες σε recovery console και δωσε sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
-
11-02-07, 15:13 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #727
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Εάν έχει κάνει compile τους drivers στον προηγούμενο πυρήνα (πιο απλά αν είχε ακολουθήσει τον οδηγό της nvidia για τους drivers , θα πρέπει να ξανακάνει την ίδια δουλειά για τον καινούργιο kernel
-
11-02-07, 18:10 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #728
Το μόνο που χρειαζόταν σε εμένα ήταν να μπω με τον προηγούμενο kernel και να εγκαταστήσω το linux-restricted-modules-2.6.17-11-generic και με μια επανεκκίνηση όλα ήταν εντάξει...
το είχα διαβάσει σε ένα θέμα στο ubuntuforums, το πρόβλημα ήταν ότι με την αναβάθμιση δεν εγκαθιστούσε μαζί και το παραπάνω πακέτο
-
12-02-07, 03:40 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #729
Παιδιά HELP !!! Ubuntu 6.10 Edgy
Έχω έναν εξωτερικό USB Σκληρό Δίσκο NTFS με mp3 και video,
Μέχρι τώρα μπορούσα άνετα από ubuntu να μπώ στο δίσκο να ακούσω mp3
να δω video κλπ γιατί τον έβλεπε κατευθείαν με το που έμπαινα στα ubuntu.
Τώρα όταν πάω να μπω στο δίσκο να κάνω τις παραπάνω ενέργειες μου βγάζει το παρακάτω μύνημα:
Αδυναμία προσάρτησης του επιλεγμένου τόμου
mount: unknown filesystem type 'ntfs-3g'
error: could not execute pmount
Τι πρέπει να κάνω ???Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omen35 : 12-02-07 στις 04:09.
-
12-02-07, 04:21 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #730
κάποιο update εκανες και δεν μπορεί να κάνει mount το δισκο σαν ntfs-3g. Το update αφορούσε είτε τον πυρήνα, ειτε το fuse και τη βιβλιοθηκη του.
Mια άμεση λύση ειναι να αλλαξεις στο fstab το ntfs-3g σε ntfs και θα εχεις προσβαση στον σκληρό αλλά read only.
-
12-02-07, 05:05 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #731
Τα ίδια και εδώ με Kubuntu. Έγεινε μόλις εγκατέστησα το τελευταίο πακέτο linux-restricted-modules-2.6.17-11-generic.
To ntfs partition μου γίνεται κανονικά mount με fstype=ntfs-3g αλλά read only.
Άντε τώρα να βρούμε πως θα το φτιάξουμε. Γ@μ. τα broken packages γ@μ.
EDIT:
Βρήκα τη λύση τελικά. Παρόλο που είχα παρατήσει τον νέο kernel 2.6.17-11 και είχα επιστρέψει στον 2.6.17-10 το ntfs-3g δεν δούλευε.
Οπότε αφού πρώτα έκανα umount τα ntfs-3g partitions μου,
δοκίμασα να απεγκαταστήσω και τα 4 πακέτα που σχετίζονται με αυτό (fuse-utils libfuse2 libntfs-3g0 ntfs-3g) και μετά επανεγκατάστασή τους.
Αυτό ήταν. Δουλεύει πάλι ρολόι. Γραφο/σβήνω κανονικά σε NTFS.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος logan11 : 12-02-07 στις 21:25. Αιτία: Found Solution!!!
Is God willing to stop evil, but not able?
- Then he is not almighty.
Is he able, but not willing?
- Then he is evil.
Is he able and willing?
- Then where does evil come from?
Is he not able nor willing?
- Then why call him God?
-
13-02-07, 15:34 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #732
σημερα εψαχνα για την ελληνικη κοινοτητα στο ubuntu.υπαρχει βεβαια μια μεταφρασμενη σελιδα υποδοχης στο http://www.ubuntu-gr.org/Wiki αλλα απο τι βλεπω πρεπει να ετοιμαζεται και καποια σελιδα αποκλειστικα στα ελληνικα και στην διευθηνση www.ubuntu.gr αμα δωσετε αυτο το adress θα δειτε οτι κατι ετοιμαζεται
στο ubuntu-gr αν πατε στην σελιδα κοινωτητα υπαρχουν και οδηγιες εγραφεις στην ελληνικη ubuntu κοινωτητα μεσω https://launchpad.net/
στην σελιδα https://launchpad.net/~ubuntu-greek-users υπαρχουν τα ονοματα των μελων.ηδη εχω κανει αιτηση εγραφης με το ευφανταστο name "vista killer" περιμενω αποδοχη της αιτησης
υπαρχει και αλλες δυο ομαδες για συμετοχη στο ubuntu greek testers https://launchpad.net/~ubuntu-el-testers για αναφορα προβληματων αλλα και στην ελληνικη μεταφραστικη ομαδα https://launchpad.net/~ubuntu-l10n-el.εχω κανει αιτηση για την πρωτη ομαδα καθως στα αγγλικα ειμαι λιγο σκραπας
-
14-02-07, 22:15 Απάντηση: Το thread του Ubuntu - Episode III - Edgy Eft #733
Ένα περίεργο πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
έκανα καθαρή εγκατάσταση του Edgy εδώ και 1 βδομάδα περίπου, έκανα update και εγκατέστησα διάφορα προγράμματα και πριν λίγο εγκατέστησα και το kcontrol, άλλα μου βγαίνει το παρακάτω (που έχω ως συνημμένο) όταν πάω να το τρέξω, χωρίς καμία επιλογή στα αριστερά, όπως θα δείτε! Τι μπορεί να φταίει;
Και επίσης το output όταν το τρέχω από το τερματικό...
Spoiler:
EDIT:
Βρήκα αυτό http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=336229 το θέμα και κάνοντας αυτά που λέει στο 9ο μήνυμα, δούλεψε...
τι να πει κανείς!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golity : 14-02-07 στις 22:28.
-
16-02-07, 17:13 k3b problem (Audio CD Project) #734
Hi! Προσπάθησα σήμερα 1η φορά να γράψω Audio CD από MP3 που έχω στο δίσκο χρησιμοποιώντας το k3b, όμως μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα λάθους:
Unable to handle the following files due to an unsupported format:
Tα ΜΡ3 παίζουν κανονικότατα στον amarok, ούτε έχω πρόβλημα με εγγραφή Data cd/dvd. Στο Audio CD μου τα χαλάει.
Χρησιμοποιώ Ubuntu 6.10 με KDE 3.5.6.
Any ideas ?
Thanx!Πολλές PC-δυσκολίες λύθηκαν με την ευγενέστατη χορηγία των μελών του adslgr.com!
Thank you All for your help!
-
16-02-07, 17:17 Απάντηση: k3b problem (Audio CD Project) #735
Παρόμοια Θέματα
-
Το thread του Ubuntu - Episode VI - Hardy Heron 8.04
Από chek2fire στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 762Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-09, 01:34 -
Το thread του Ubuntu - Episode V - Gutsy Gibbon
Από WAntilles στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1290Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-08, 19:33 -
Το thread του Ubuntu - Episode IV - Feisty Fawn
Από xhaos στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1187Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 12:30 -
Το thread του Ubuntu - Episode II - Dapper Drake
Από ckoul στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 761Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 17:16
Bookmarks