Θέλω να ανοίξω ports για το μTorrent σε Windows XP, σύμφωνα με τον οδηγό στο portforward.com, όπου χρειάζεται να δημιουργήσω στατική IP.
Στην εντολή command και ipconfig /all που προβάλλονται οι απαραίτητες πληροφορίες, δεν έχω, με την αυτή την περιγραφή, 2 DNS servers (ένα προτεινόμενο και ένα εναλλακτικό) αλλά ένα μόνο.Spoiler:
Πως μπορώ να το βρω τις απαραίτητες DNS Server απ' το ipconfig/all?
Τι πρέπει να προσθέσω στις ρυθμίσεις από το τις Συνδέσεις δικτύου, στο πλαίσιο των διευθύνσεων DNS Servers. Μήπως τα DNS της forthnet χρειάζομαι;
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
24-11-11, 04:26 Δημιουργία Στατικής IP και διακοσμιστές DNS #1
-
24-11-11, 08:46 Απάντηση: Δημιουργία Στατικής IP και διακοσμιστές DNS #2
Στην ουσία σαν DNS και gateway σου εμφανίζει την IP του 585 που σημαίνει ότι κάπως παίρνει αυτόματα DNS από τον πάροχο.
Ότι DNS και αν βάλεις, με την προϋπόθεση ότι είναι έγκυροι, θα σου κάνουν δουλειά. Εγώ προσωπικά προτιμώ τους DNS της Google (8..8.8.8 primary & 8.8.4.4 secondary).
Παρόμοια Θέματα
-
DNS και mx servers
Από Φανερός Πράκτωρ στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-08, 09:57 -
DNS bug και DNS servers της On
Από WagItchyef στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-08, 20:30 -
Fritz και DNS
Από mondeo στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 18:21 -
Ιστοσελιδες και DNS
Από Aperanto_Galazio στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 20:32 -
DNS και ταχυτητα
Από kr_mountain στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 22:53
Bookmarks