Την δική του εκδοχή του Siri πρόκειται σύντομα να έχει το Android της Google σύμφωνα με το site Android and me, εκτιμώντας πως η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.
Βασισμένο στην ονομασία της ηθοποιού και γυναίκας του παραγωγού του Star Trek Majel Barrett-Roddenberry, που ήταν η γυναικεία φωνή στο σύστημα υπολογιστών της σειράς φαντασίας, θα αναβαθμίσει την υπάρχουσα λειτουργία του Voice actions app με το οποίο μπορείς να κάνεις βασικές λειτουργίες με χρήση φωνητικών εντολών.
Βαδίζοντας στα χνάρια του Siri της Apple, θα μπορεί να απαντήσει με πιο φυσικό τρόπο επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τον χρήστη σε μορφή συνομιλίας.
Η Google δεν έχει ακόμα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το project Majel, αλλά το πιθανότερο είναι στην αρχή να μπορεί να λειτουργήσει στις αναζητήσεις της Google, ενώ οι απαντήσεις θα δίνονται σε ανθρώπινο τόνο, η Google πρόσφατα εξαγόρασε την Phonetic Arts που εξειδικεύεται στην συνθετική ομιλία.
Σε πρόσφατη αναφορά του ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt, χαρακτήρισε το Siri της Apple σημαντική εξέλιξη.
Πηγές : techspot
Cnet
Εμφάνιση 1-15 από 47
-
15-12-11, 16:56 Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
15-12-11, 17:42 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #2
Αν δοθει σε ολους, ανεξαρτητως συσκευης και εκδοσης android, τοτε ειναι ενα θετικο νεο.
Προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q
-
15-12-11, 17:48 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #3
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι έχει μείνει τόσο πίσω, το θέμα της φωνητικής διαχείρησης συσκευών.
Εχουν βγάλει φουσκάλες τα χέρια μου από το γράψιμο....
-
15-12-11, 18:05 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #4
Ινι δύσκουλο να σι καταλαβαίν μια συσκευή κι να σ' απαντά κιόλας
Η apple δεν θα κάνει μήνυση αυτή τη βδομάδα κανέναν?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iml : 15-12-11 στις 18:12.
"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
15-12-11, 18:32 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #5
Αυτά είναι... Μας λείπει κάτι; Πάμε στο mall, και αγοράζουμε μια εταιρία...
-
15-12-11, 18:47 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #6
Όταν τελειοποιηθούν αυτές οι υπηρεσίες θα είναι μεγάλη ευκολία για όλους.
-
15-12-11, 18:47 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #7
Μην σου κάνει εντύπωση. Η Google έχει περάσει προ πολλού το στάδιο της εταιρίας που καινοτομεί, πλέον είναι και αυτή μεγάλη, αργοκίνητη και σχετικά δύστροπη. Εδώ και χρόνια είναι στη φάση "μένω προσηλωμένος στο core business, κι αν δω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω" αντί να φτιάχνουν τα τρελά projects in house και ό,τι προκύψει...
Catch 22: Δεν έχεις τηλέφωνο. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.
Πωλείται HTC P3470 Pharos
-
15-12-11, 19:53 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #8
Χμμμ, το ενδιαφερον ειναι οτι η google θα φτιαξει ενα ρομποτακι που θα κανει ΚΑΙ κουβεντα μαζι σου. Οχι απλα να δεχεται εντολες και να απανταει αμεσως μετα.
Δηλαδη μπορει να σε ρωταει και εκεινο εαν δεν εισαι σαφης σε κατι!
Θα ερθει η ωρα που θα δουμε βιντεακι στο youtube ΜΕ ΕΝΑ GOOGLE ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ με ενα apple κινητο...
-
15-12-11, 21:57 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #9
Δεν μου κάνει εντύπωση, ενδεικτικό είναι ότι έκλεισε τα labs και αναζητά κρατικές προμήθειες. Απλά, αγοράζουν εταιρίες με περισσή ευκολία...
(Και μόνο όταν το προστάζει ο ανταγωνισμός - αν δεν αγόραζε η απλ την αντίστοιχη εταιρία και έφερνε το Siri, δεν θα έκανε τίποτα η γουγλ...)
........Auto merged post: petasis πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πλάκα θα είχε, η τέλεια προσομοίωση πολιτικών... Πολύ μπλα-μπλα, και από ουσία τίποτα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petasis : 15-12-11 στις 21:58. Αιτία: auto merged post
-
15-12-11, 22:34 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #10
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Βασικά αν διαβάσεις την είδηση, το Majel είναι μάλλον Google project και είναι λογικό αφού η Google είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις μηχανές αναζήτησης.
Η εταιρεία που αγόρασε η Google, ειδικεύεται μόνο στο speech synthesis, δηλαδή να του δίνεις [στο πρόγραμμα] ένα έτοιμο κείμενο και να στο διαβάζει με φυσική φωνή.
........Auto merged post: mrsaccess πρόσθεσε 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δηλαδή θεωρείς πως η Google ετοίμασε λογισμικό για queries σε φυσική γλώσσα σε 3-4 μήνες;
Ξέρεις, όσους μηχανικούς και λεφτά να ρίξεις σε ένα project, υπάρχουν χρονικά περιθώρια που είναι αδύνατο να καταρριφθούν. Προφανώς και η Google ετοιμάζει το σχετικό project χρόνια τώρα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mrsaccess : 15-12-11 στις 22:34. Αιτία: auto merged post
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
15-12-11, 23:02 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #11
Η Google είχε ξεκινήσει την έρευνα στο voice recognition, image recognition πριν βγει καν το iphone. Οι αυτόματοι υπότιτλοι στο youtube λέτε να γινόντουσαν με μαγικά μέχρι σήμερα?
Πέρα από το youtube, χρειάζεται στο search. Και το voice recognition και το image recognition είναι τομείς που ερευνά χρόνια τώρα.
-
16-12-11, 04:23 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #12
Μπράβο για άλλη μια φορά στο marketing της apple. Κατάφερε να παρουσιάσει το ίδιο τηλέφωνο με την προηγούμενη χρονιά (άντε με καλύτερη CPU) και αντί να της τα χώνουν όλοι κάθονται και ασχολούνται με τη Siri.
Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μιλάω στο κινητό μου, στο pc μου, στο αυτοκίνητο μου ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το mouse, touchscreen, κουμπιά κλπ αντί να γίνομαι ρεζίλι στη μέση του δρόμου να λέω siri πάρε το Μήτσο τηλέφωνο.
-
16-12-11, 15:51 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #13
-
16-12-11, 17:40 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #14
-
17-12-11, 11:14 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #15
Η απάντηση (στο χαβαλέ) για το σιγά τα ωά της αναμονής και την siri, έχει ήδη δωθεί απο τους android developers και λέγετε iris (διαβάζεται και ανάποδα...)
Παρόμοια Θέματα
-
Intel: H απάντηση στο πρόστιμo της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-09, 14:57 -
Η Επίσημη Απάντηση-Έγγραφο της Ε.Ε. στο ADSLgr!
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-03, 12:59
Bookmarks