Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 47
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Google
    Την δική του εκδοχή του Siri πρόκειται σύντομα να έχει το Android της Google σύμφωνα με το site Android and me, εκτιμώντας πως η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Βασισμένο στην ονομασία της ηθοποιού και γυναίκας του παραγωγού του Star Trek Majel Barrett-Roddenberry, που ήταν η γυναικεία φωνή στο σύστημα υπολογιστών της σειράς φαντασίας, θα αναβαθμίσει την υπάρχουσα λειτουργία του Voice actions app με το οποίο μπορείς να κάνεις βασικές λειτουργίες με χρήση φωνητικών εντολών.

Βαδίζοντας στα χνάρια του Siri της Apple, θα μπορεί να απαντήσει με πιο φυσικό τρόπο επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τον χρήστη σε μορφή συνομιλίας.

Η Google δεν έχει ακόμα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το project Majel, αλλά το πιθανότερο είναι στην αρχή να μπορεί να λειτουργήσει στις αναζητήσεις της Google, ενώ οι απαντήσεις θα δίνονται σε ανθρώπινο τόνο, η Google πρόσφατα εξαγόρασε την Phonetic Arts που εξειδικεύεται στην συνθετική ομιλία.

Σε πρόσφατη αναφορά του ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt, χαρακτήρισε το Siri της Apple σημαντική εξέλιξη.

Πηγές : techspot
    Cnet

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Αν δοθει σε ολους, ανεξαρτητως συσκευης και εκδοσης android, τοτε ειναι ενα θετικο νεο.

Προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι έχει μείνει τόσο πίσω, το θέμα της φωνητικής διαχείρησης συσκευών.
    Εχουν βγάλει φουσκάλες τα χέρια μου από το γράψιμο....

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    18000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Thomson TG 585v8
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 12,5(dB)
    Ινι δύσκουλο να σι καταλαβαίν μια συσκευή κι να σ' απαντά κιόλας

Η apple δεν θα κάνει μήνυση αυτή τη βδομάδα κανέναν?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iml : 15-12-11 στις 18:12.
    "Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
    Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
    Sami Sharaf (former Egypt Minister)
    για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους

Περιοχή
    Γκορυτσά, Ασπρόπυργος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ISDN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΡΙΑΣΙΟ
    Router
    Draytek 2850Vn
    SNR / Attn
    8(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αυτά είναι... Μας λείπει κάτι; Πάμε στο mall, και αγοράζουμε μια εταιρία...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Χάλια μαύρα
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    ADB
    Όταν τελειοποιηθούν αυτές οι υπηρεσίες θα είναι μεγάλη ευκολία για όλους.

Περιοχή
    Last train to London
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Three
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από petasis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά είναι... Μας λείπει κάτι; Πάμε στο mall, και αγοράζουμε μια εταιρία...
    Μην σου κάνει εντύπωση. Η Google έχει περάσει προ πολλού το στάδιο της εταιρίας που καινοτομεί, πλέον είναι και αυτή μεγάλη, αργοκίνητη και σχετικά δύστροπη. Εδώ και χρόνια είναι στη φάση "μένω προσηλωμένος στο core business, κι αν δω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω" αντί να φτιάχνουν τα τρελά projects in house και ό,τι προκύψει...
    Catch 22: Δεν έχεις τηλέφωνο. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.
    Πωλείται HTC P3470 Pharos

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Metro Ethernet 100mbpsOTE
    Cool
    Χμμμ, το ενδιαφερον ειναι οτι η google θα φτιαξει ενα ρομποτακι που θα κανει ΚΑΙ κουβεντα μαζι σου. Οχι απλα να δεχεται εντολες και να απανταει αμεσως μετα.
    Δηλαδη μπορει να σε ρωταει και εκεινο εαν δεν εισαι σαφης σε κατι!

Θα ερθει η ωρα που θα δουμε βιντεακι στο youtube ΜΕ ΕΝΑ GOOGLE ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ με ενα apple κινητο...

Περιοχή
    Γκορυτσά, Ασπρόπυργος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ISDN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΡΙΑΣΙΟ
    Router
    Draytek 2850Vn
    SNR / Attn
    8(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zorz_skg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην σου κάνει εντύπωση. Η Google έχει περάσει προ πολλού το στάδιο της εταιρίας που καινοτομεί, πλέον είναι και αυτή μεγάλη, αργοκίνητη και σχετικά δύστροπη. Εδώ και χρόνια είναι στη φάση "μένω προσηλωμένος στο core business, κι αν δω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω" αντί να φτιάχνουν τα τρελά projects in house και ό,τι προκύψει...
    Δεν μου κάνει εντύπωση, ενδεικτικό είναι ότι έκλεισε τα labs και αναζητά κρατικές προμήθειες. Απλά, αγοράζουν εταιρίες με περισσή ευκολία...
    (Και μόνο όταν το προστάζει ο ανταγωνισμός - αν δεν αγόραζε η απλ την αντίστοιχη εταιρία και έφερνε το Siri, δεν θα έκανε τίποτα η γουγλ...)

........Auto merged post: petasis πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stavrakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ερθει η ωρα που θα δουμε βιντεακι στο youtube ΜΕ ΕΝΑ GOOGLE ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ με ενα apple κινητο...
    Πλάκα θα είχε, η τέλεια προσομοίωση πολιτικών... Πολύ μπλα-μπλα, και από ουσία τίποτα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petasis : 15-12-11 στις 21:58. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zorz_skg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά αν διαβάσεις την είδηση, το Majel είναι μάλλον Google project και είναι λογικό αφού η Google είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις μηχανές αναζήτησης.

Η εταιρεία που αγόρασε η Google, ειδικεύεται μόνο στο speech synthesis, δηλαδή να του δίνεις [στο πρόγραμμα] ένα έτοιμο κείμενο και να στο διαβάζει με φυσική φωνή.

........Auto merged post: mrsaccess πρόσθεσε 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από petasis Εμφάνιση μηνυμάτων
    (Και μόνο όταν το προστάζει ο ανταγωνισμός - αν δεν αγόραζε η απλ την αντίστοιχη εταιρία και έφερνε το Siri, δεν θα έκανε τίποτα η γουγλ...)
    Δηλαδή θεωρείς πως η Google ετοίμασε λογισμικό για queries σε φυσική γλώσσα σε 3-4 μήνες;

Ξέρεις, όσους μηχανικούς και λεφτά να ρίξεις σε ένα project, υπάρχουν χρονικά περιθώρια που είναι αδύνατο να καταρριφθούν. Προφανώς και η Google ετοιμάζει το σχετικό project χρόνια τώρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mrsaccess : 15-12-11 στις 22:34. Αιτία: auto merged post
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Η Google είχε ξεκινήσει την έρευνα στο voice recognition, image recognition πριν βγει καν το iphone. Οι αυτόματοι υπότιτλοι στο youtube λέτε να γινόντουσαν με μαγικά μέχρι σήμερα?
    Πέρα από το youtube, χρειάζεται στο search. Και το voice recognition και το image recognition είναι τομείς που ερευνά χρόνια τώρα.

Αποτέλεσμα του Siri? Siriously?

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Μπράβο για άλλη μια φορά στο marketing της apple. Κατάφερε να παρουσιάσει το ίδιο τηλέφωνο με την προηγούμενη χρονιά (άντε με καλύτερη CPU) και αντί να της τα χώνουν όλοι κάθονται και ασχολούνται με τη Siri.

Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μιλάω στο κινητό μου, στο pc μου, στο αυτοκίνητο μου ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το mouse, touchscreen, κουμπιά κλπ αντί να γίνομαι ρεζίλι στη μέση του δρόμου να λέω siri πάρε το Μήτσο τηλέφωνο.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aiolos.01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο για άλλη μια φορά στο marketing της apple. Κατάφερε να παρουσιάσει το ίδιο τηλέφωνο με την προηγούμενη χρονιά (άντε με καλύτερη CPU) και αντί να της τα χώνουν όλοι κάθονται και ασχολούνται με τη Siri.

Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μιλάω στο κινητό μου, στο pc μου, στο αυτοκίνητο μου ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το mouse, touchscreen, κουμπιά κλπ αντί να γίνομαι ρεζίλι στη μέση του δρόμου να λέω siri πάρε το Μήτσο τηλέφωνο.
    Μου θυμισες προχτεσινο σκηνικο σε σπιτι με φιλη η οποια αφου πηρε το iphone που τοσο ποθουσε (για χρηση sms και τηλεφωνα) μου αναφερει καποια στιγμη :

"το καλο ειναι πως εχει και facetime και μπορεις να μη χρεωνεσαι ετσι"

απαντηση δικη μου χωρις καμια σκοπιμοτητα :

"ξερεις φυσικα θελει wifi οκ αυτο , αλλα υπαρχει το skype χρονια τωρα που κανει το ιδιο πραγμα"

"εχμ, ναι οντως"

...
    http://www.adslgr.com/forum/signaturepics/sigpic48706_4.gif

Το avatar του μέλους tzelen
    tzelen Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aiolos.01 Εμφάνιση μηνυμάτων

Διακρίνω ένα ρατσισμό προς το όνομα Μήτσο...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Η απάντηση (στο χαβαλέ) για το σιγά τα ωά της αναμονής και την siri, έχει ήδη δωθεί απο τους android developers και λέγετε iris (διαβάζεται και ανάποδα...)

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 115
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-09, 14:57
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-03, 12:59

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα