κι εγώ έχω μεταμεσονύκτιες αποσυνδέσεις, μεγάλο ping -latency που θεωρούσα ότι έχουν σχέση με τα έργα στην ευρύτερη γειτονιά μας
Πλέον δεν ξέρω
Εμφάνιση 4.051-4.056 από 4056
Θέμα: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης
-
18-02-25, 13:57 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4051Αγαπάτε αλλήλους!
-
03-04-25, 02:30 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4052
Το πουλο παλι στη δημοκρατιας κατω απο τις 11 τι διαολο καμια ειδοποιηση για τεχνικα κατι ?
-
09-04-25, 00:00 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4053
Καλησπερα σε ολους. Με nova περιοχη πορος εχω ενα κουλο προβλημα εδω και μια εβδομαδα.(παρομοιο με αυτα που λετε)
Ανα 2-3 λεπτα παγωνουν ολα (video browsing τα παντα) για 1-2 λεπτα και μετα επανερχονται.
τα λαμπακια στο ρουτερ δεν αλλαζουν status.
Εχω κανει hardreset αλλαξα και ρουτερ με ενα που ειχα ομοιο και παλι τα ιδια...
Any ideas???
-
12-05-25, 14:00 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4054
καλησπερα παιδια, προσφατα μετακομισα στο γιοφυρο, πριν ημουν μασταμπα και ειχα vodafone 100, ολα ηταν κομπλε επιανα σχεδον 110, τωρα εκανα την αιτηση μετακομισης (50 ευρω) με συνδεσαν και πιανω πλεον 20-30mbs.
Μπορω να διακοψω το συμβολαιο χωρις καποιο προστιμο αφου δεν πιανω καν την αναγραφωμενη ταχυτητα και να βαλω πχ starlink? Η θα μου μου πουν οταν πρωτοεκανες το συμβολαιο ηταν μια χαρα και επειδη μετακομισα το εκανα με δικη μ ευθυνη και θα πληρωσω καποιο προστιμο.
-
14-05-25, 02:22 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4055
Εγω ειχα Cosmote 30αρα και εμενα Μασταμπα. Το 21 μετακομισα στον παραλληλο. Ο παραλληλος ομως ηταν εκτος εμβελειας για το παλιο δικτυο (>800μ απο Αγ.Κωσταντινο). Οποτε επιανα 16 μετα τη μεταφορα (εχανα και 7 στην καλωδιωση πολυκατοικιας).
Αρχικα εκανα αιτηση ανεφικτοτητας, οπου ηρθαν εκαναν ελεγχους και υπεγραψαν οτι η συνδεση μου βασει του συμβολαιου δεν μπορει να ανταπεξελθει γι αυτο που πληρωνω. Εγκριθηκε.
Οταν ζητησα επιλογες, μου ειπαν ειτε παραμενω σαυτο με μειωση ( η οποια ηταν γελοια, εδινα 39 τοτε και μ ειπαν μαξ 4-5 ευρω να μου κοβανε τη στιγμη που οι πρωτες 100αρες της Cosmote που ημουν, ειχαν 36). Αποφασισα να αλλαξω παροχο και η κοπελα της Cosmote μου ειπε οτι απτη στιγμη που φευγω για τεχνικους λογους μπορω να σπασω συμβολαιο χωρις να πληρωσω ρητρα. Ετσι κ εγινε.
Τελικα δεν εχει λυθει ακομα το θεμα, αλλα οπως καταλαβαινεις, εγω και πηρα οκ να αλλαξω συμβολαιο (ακομα και downgrade σε 24) και εφυγα χωρις ρητρα.
Εκτος αν η Vodafone εχει διαφορετικους ορους, λογικα μπορεις και εσυ να το κανεις.
Επισης, το συμβολαιο μου σκεψου, σε αντιθεση με σενα, ειχε γινει πριν την αλλαγη της ΕΕΤΤ που πλεον ελεγαν min max ταχυτητες, οποτε δεν ξερω αν τους δεσμευε 100% η λογικη της ανεφικτοτητας βασει συμβολαιου. Εσενα που αναγραφει και σιγουρα δεν πιανεις το ελαχιστο, πρεπει να τους δεσμευει.
Ασε που δεν καταλαβαινω να σου πουν οτι ειναι προβλημα επειδη μετακομισες, αν σου ενεκριναν την μεταφορα συνδεσης χωρις προειδοποιηση. Εχουν φουλ πληροφοριες για την οδο στην αιτηση για το ποσο αναμενεται να πιανει σε περιπτωση που "εχουν" δικτυο εκει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος npatch : 14-05-25 στις 11:32.
-
14-05-25, 23:01 Απάντηση: VDSL στο Ηρακλειο Κρητης #4056
Παρόμοια Θέματα
-
wind στο Ηράκλειο Κρήτης
Από androu στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-11, 23:10 -
Το VDSL μας κατάστρεψε - Ηράκλειο Κρήτης
Από corfian στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-11, 23:32 -
ΕΡΑ SPORT (4) ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ + GAP(ΦΑΡΑΓΓΙ) ΣΤΟ ADSL
Από afric στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-09, 16:26
Bookmarks