Τι νόημα έχει να παραθέτεις λίστα με άσχετες δημοσιεύσεις;
Αν η γκούγκλ έχει την τεχνολογία που λες ότι έχει, που είναι το σίρι της, 3 μήνες μετά την άπλ;
Τα έχεις μπερδέψει λίγο σχετικά με το είναι το σίρι. Και αποφεύγεις να απαντήσεις σε ένα επαναλαμβανόμενο ερώτημα: αφού υπήρχε το όραμα, η τεχνολογία, γιατί δεν το έχουμε δει τόσο καιρό, και το είδαμε από αλλού;
Μα για το προφανές: της apple είναι ήδη στην αγορά. Τα τηλεφωνά της το έχουν, και το χρησιμοποιεί κόσμος. Τα τηλέφωνα android υστερούν πλέον σε αυτό το σημείο, και πρέπει να καλυφθεί η διαφορά. Και πάντα ο δεύτερος παραμένει δεύτερος στην (βραχυπρόθεσμη) συνείδηση του καταναλωτή.
Απορώ που δεν το καταλαβαίνεις, μιας και δουλεύεις εκεί. Εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο, ούτε καν τηλέφωνο από κάποια από τις εμπλεκόμενες εταιρίες δεν έχω.
Απλά παρακολουθώ την φαγωμάρα των εταιριών, για όσο έχει πλάκα...
Ο κόσμος δεν τρομάζει... Έχουν δει πολλά τα μάτια του πλέον...
Εμφάνιση 46-47 από 47
-
21-12-11, 01:24 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #46
-
21-12-11, 08:11 Απάντηση: Το project Majel είναι η απάντηση της Google στο Siri της Apple #47
Γιατί η Apple μοιράζεται το όραμα που πόσταρε η Marissa Mayer το 2008 για το μέλλον, αλλά το κάνει λάθος. Το Siri, όπως και το w|a (2009) είναι ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, αλλά δεν καλύπτουν αυτό που θέλει ο χρήστης. Είναι λειψά. Είδες καμιά μαζική μεταφορά χρηστών στο w|a αντί της google για τις απαντήσεις του? Nope. Γιατί όμως? Ένα click μακριά είναι. Γιατί χρησιμοποιεί google search o siri?
Για τα υπόλοιπα, θα αφήσω τους αναγνώστες να αποφασίσουν.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 21-12-11 στις 09:04.
Παρόμοια Θέματα
-
Intel: H απάντηση στο πρόστιμo της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-09, 14:57 -
Η Επίσημη Απάντηση-Έγγραφο της Ε.Ε. στο ADSLgr!
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-03, 12:59
Bookmarks