τα vista ήταν ότι ήταν τα me, ναι στην θεωρία ήταν ποιο αναπτυγμένα απο τα xp αλλά δεν είχαν την υποστήριξη απο τους κατασκευαστές (λογισμικού κλπ), όταν την αποκτήσαν βγήκανε και τα 7.
Αυτή την στιγμή ο προγραμματισμός για Uac καθώς και τα όποια εξτρά είχανε τα vista είναι ποιο συχνός
Εμφάνιση 121-135 από 135
-
13-01-12, 19:43 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #121
-
13-01-12, 19:53 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #122
Δύο χρόνια τώρα οι ΌΛΟΙ οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό και ακόμα τα xp μπροστά είναι
Όταν θέλουμε θα αλλάξουμε, αμάν κά8ε μήνα νέα στατιστική έρευνα, ΌΛΟΙ φεύγουν από τα xp, ποιοί μωρέ; ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο γκοτζίλα? Χωρίς νέο hardware δεν πας πουθενά.
-
13-01-12, 20:19 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #123Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
13-01-12, 21:04 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #124
Εξαρτάται. Αν τα 8 αλλάξουν πολλά πράγματα και είναι αισθητά πιο βαριά απο τα 7, τότε -τα 8- πιθανόν να καταλήξουν να είναι τα νέα Vista και τα 7 θα συνεχίσουν την πορεία τους σαν τα "δεύτερα XP".
Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο ρυθμός ανανέωσης των συσκευών μιας και τα laptop συνήθως πωλούνται με την τελευταία έκδοση των Windows ενώ τα 8 στοχεύουν και στις mobile συσκευές.>> James Randi <<--- A man to admire, a man to respect
Linux4Coffee
You'll never know what you're missing until you try Arch
"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."
-
13-01-12, 23:54 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #125Πωλούνται μνήμες RAM DDR3 και σκληρός δίσκος.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=578116
-
14-01-12, 00:34 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #126
Εγω παιδια τα εχω δουλεψει ολα θεωρω οτι τα 7 ειναι τα καλυτερα ολων. δεν κολλανε δεν βασανιζεσαι με drivers αφου εχουν .cab παρα πολλες εταιριες ειναι σταθεροτατα και δουλευουν παλια προγραμματα (σε περιβαλλον xp) και ειναι συνεργασιμα με αλλα λειτουργικα.
τωρα οσον αφορα το hardware ποις ειναι αυτος που δεν του αρεσει η "σβελταδα" και η "ανεση" χωρου ....ε?
-
15-01-12, 13:13 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #127
εχω vista εδω και 3 χρονια σε pc και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος γιατι πρώτον ξεφευγουν απο τα xp τα οποια τα λατρευω αλλα παρουσιαζουν προβληματα σε βαθος χρονου σε ενα pc χωρις να του γινει φορματ ανα 1 χρονο και 2ον ωραια τα 7ρια αλλα αν τα βαλω στο pc ayth τη στιγμη δεν νομιζω να βελτιωθει η ταχυτητα του τοσο ωστε να ξεπληρωσει την εβδομαδα που θα φαω για να σεταρω το pc στα μετρα μου... με το πρωτο update σε hardware βεβαια παω σε 7 και τα 8ρια μπορουν να περιμενουν μεχρι να τα δοκιμασουν αλλοι...εγω πειραματοζωο δεν θελω να γινω ... Τα xp πιστευω ειναι καλα μονο για πολυ παλια μηχανηματα και για κανενα αλλο λογο...
-
15-01-12, 13:55 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #128
Θα διαφωνήσω, πάνω από 2 χρόνια με xp και είναι σταθερότατα. Άλλα θα συμφωνήσω ότι ένα pc με επεξεργαστή dual core κι άνω και με μία 2άρα μνήμη ram δεν υπάρχει λόγος να έχει windows xp. Βέβαια να πώ την αλήθεια ο υπολογιστής μου πληροί το hardware αλλά ακριβώς για το λόγο πού είπα αλλά κι επειδή βαριέμαι να ξαναπεράσω διάφορα προγράμματα έχω μείνει στα xp και δεν έχω βάλει 7 (σύν το ότι έχω και laptop με 7, οπότε κρατάω τα xp στον σταθερό υπολογιστή για μία "αντίθεση). Όταν θα χρειαστεί όμως να κάνω format θα αποχαιρετήσω τα xp..
-
15-01-12, 15:33 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #129
Ας μου επιτραπεί να πώ και εγώ τη γνώμη μου,
Είναι όλα θέμα παιδείας. Σε αυτή τη χώρα που μόνο στα χαρτιά είναι , το 80 % χρησιμοποιεί πειρατικά Windows (βλέπε πόσοι απο εδώ έχουν Ultimate Windows 7 σε dual core που είναι 4ετίας).
Απο την άλλη επισήμως χρησιμοποιούμε ένα σύστημα τιμολόγησης και Κ.Β.Σ. που είναι δευτέρου παγκοσμίου πολέμου με φορολογικούς μηχανισμούς , άπειρους νόμους κτλ.
Απο αυτή τη σταθερά και μόνο, αν ήμουν η Microsoft θα έλεγα δεν με ενδιαφέρει η ελληνική αγορά.
Οι περισσότεροι που γράψανε εδώ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ STANDARDS.
Διάβασα πολλές απόψεις , μέχρι και προτροπή να δούμε Mac os σε Wintel (Ημαρτον).
Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με τα 600 μισθό τα 400 για Ultimate είναι εξωφρενικά.
Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με το φορολογικό μηχανισμό και το "ERP" με Files είναι εξωφρενικά τα 7 X64.
Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με το "γνωστό" που τα ξέρει όλα ,να υποστηρίζουμε ένα OS 10ετίας.
Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα είμαστε έξυπνοι και δεν χρειάζεται να πληρώσουμε για τίποτα.
Ενημερωτικά θα σας πώ
Στο εξωτερικό ο μέσος μισθός είναι 2 φορές πάνω απο τον ελληνικό , οπότε τα Windows είναι τιμολογημένα σωστά.
Στο εξωτερικό δεν τρέχουν DOS Κεφάλαιο και Eurofasma ούτε έχουν φορολογικούς λες και είμαστε όλοι κλέφτες.
Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν οι "γνωστοι-άγνωστοι" κομπιουτερακιδες με τις μαύρες ζώνες παρά άτομα με πραγματική γνώση του αντικειμένου.
Στο εξωτερικό δουλεύουν με Budget και λένε φέτος θα δαπανήσουμε 30000 ευρώ για την πληροφορική στην εταιρεία μας και αν δεν παει καλά ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΣ όχι τα Windows.
Τώρα για τους οικιακούς χρήστες γούστο τους και καπέλο τους είναι να βάλουν και 3,1 και 95 και ότι θέλουν ή τελος πάντων ότι έχουν πληρώσει.
Προφανώς και οποιαδήποτε σύγκριση με κάτι 10έτη πίσω είναι άνευ ουσίας.
Αν πάμε και λίγο παρακάτω δεν θέλετε να μάθετε τι έχω ακούσει για τα λειτουργικά άλλων κατασκευαστών απο χρήστες και τι θάψιμο και αφορισμός πέφτει.
-
15-01-12, 15:58 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #130
Όσο υπήρχαν τα σVista εγώ δεν άλλαζα τα XP μου για κανένα λόγο. Ήταν πιο σταθερά και πιό γρήγορα και ας μήν ήταν τόσο φαντασμαγορικά. Τώρα με τα Windows 7 η αλλαγή ήταν εύκολη! Τα καλύτερα Windows ever!!!!
........Auto merged post: spstrouz πρόσθεσε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τα Vista ''έτρωγαν'' 1 GB μνήμης χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Στα λάπτοπ δε ήταν ότι χειρότερο γιατί τα έκαναν να σέρνοντε! Η δική μου άποψη είναι ότι ήταν μια ''αρπαχτή'' της Microsoft. Τα Windows 7 είναι πολύ καλά πάντως, σχεδόν πραγματικά plug-and-playΤελευταία επεξεργασία από το μέλος spstrouz : 15-01-12 στις 15:58. Αιτία: auto merged post
-
15-01-12, 18:07 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #131
-
15-01-12, 18:28 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #132
-
16-01-12, 02:19 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #133Πωλούνται μνήμες RAM DDR3 και σκληρός δίσκος.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=578116
-
16-01-12, 13:48 Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #134
Έχω εγκατεστημένα τα 7 σε Hp dv6000 me Dual core στα 2.2 και 1 GB μνήμης και δουλέυουν άψογα. Με τα Vista που ήταν εγκατεστημένα στο μηχάνημα (είχα κάνει update) αργούσε μέχρι και ο firefox να ανοίξει... Η τιμή της μνήμης σίγουρα έπεσε αλλά δεν είναι δικαιολογία για βγάζουν τόσο ''βαρύ λειτουργικό''.
-
16-01-12, 14:40 Re: Απάντηση: Οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό #135Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με χρηστες Windows 7
Από ruin412 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-10, 08:27 -
Υψηλό video bitrate ή υψηλό video resolution;
Από w4tt4n4b3 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-09, 15:33 -
Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες...
Από iant στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1080Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 11:03 -
ΗΠΑ: οι Sprint, Clearwire εγκαταλείπουν τα σχέδιά τους για το από κοινού δίκτυο WiMax
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-07, 10:20
Bookmarks