Σελ. 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 4789
Εμφάνιση 121-135 από 135
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι λανθασμένη η φράση του "Τα Vista δεν ήταν πετυχημένο λειτουργικό", διότι η επιτυχία ενός εμπορικού λειτουργικού συστήματος κρίνεται από την αποδοχή του από το κοινό. Και είναι γεγονός ότι η αποδοχή τους ήταν χαμηλή.

Διευκρινιστικά θα συμπλήρωνα "Τα Vista δεν ήταν πετυχημένο λειτουργικό, παρόλο που ήταν καλύτερα από τα XP."

τα vista ήταν ότι ήταν τα me, ναι στην θεωρία ήταν ποιο αναπτυγμένα απο τα xp αλλά δεν είχαν την υποστήριξη απο τους κατασκευαστές (λογισμικού κλπ), όταν την αποκτήσαν βγήκανε και τα 7.

Αυτή την στιγμή ο προγραμματισμός για Uac καθώς και τα όποια εξτρά είχανε τα vista είναι ποιο συχνός

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΧΑΙΔΑΡΙ
    SNR / Attn
    9(dB) / 30(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δύο χρόνια τώρα οι ΌΛΟΙ οι χρήστες εγκαταλείπουν τα Windows XP με υψηλό ρυθμό και ακόμα τα xp μπροστά είναι

Όταν θέλουμε θα αλλάξουμε, αμάν κά8ε μήνα νέα στατιστική έρευνα, ΌΛΟΙ φεύγουν από τα xp, ποιοί μωρέ; ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο γκοτζίλα? Χωρίς νέο hardware δεν πας πουθενά.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    In the Stargate Universe...
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexgk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέτε τα win7 να έχουν την πορεία των XP και να μείνουν στην αγορά καμία 10ετία;
    Εξαρτάται. Αν τα 8 αλλάξουν πολλά πράγματα και είναι αισθητά πιο βαριά απο τα 7, τότε -τα 8- πιθανόν να καταλήξουν να είναι τα νέα Vista και τα 7 θα συνεχίσουν την πορεία τους σαν τα "δεύτερα XP".
    Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο ρυθμός ανανέωσης των συσκευών μιας και τα laptop συνήθως πωλούνται με την τελευταία έκδοση των Windows ενώ τα 8 στοχεύουν και στις mobile συσκευές.
    >> James Randi <<--- A man to admire, a man to respect

Linux4Coffee
    You'll never know what you're missing until you try Arch

"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΔΕΛΙΟ)
    Router
    Baudtec TW263R4-A2 PSTN
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα vista ήταν ότι ήταν τα me, ναι στην θεωρία ήταν ποιο αναπτυγμένα απο τα xp αλλά δεν είχαν την υποστήριξη απο τους κατασκευαστές (λογισμικού κλπ), όταν την αποκτήσαν βγήκανε και τα 7.
    Τα me ήταν υπερβολικά ασταθή, σε αντίθεση με τα vista.
    Πωλούνται μνήμες RAM DDR3 και σκληρός δίσκος.
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=578116

Περιοχή
    πατρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΓΛΥΚΑΔΑ
    Router
    belkin
    Εγω παιδια τα εχω δουλεψει ολα θεωρω οτι τα 7 ειναι τα καλυτερα ολων. δεν κολλανε δεν βασανιζεσαι με drivers αφου εχουν .cab παρα πολλες εταιριες ειναι σταθεροτατα και δουλευουν παλια προγραμματα (σε περιβαλλον xp) και ειναι συνεργασιμα με αλλα λειτουργικα.
    τωρα οσον αφορα το hardware ποις ειναι αυτος που δεν του αρεσει η "σβελταδα" και η "ανεση" χωρου ....ε?

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    23998/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    D-LINK 2640B
    SNR / Attn
    6.4(dB) / 10(dB)
    εχω vista εδω και 3 χρονια σε pc και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος γιατι πρώτον ξεφευγουν απο τα xp τα οποια τα λατρευω αλλα παρουσιαζουν προβληματα σε βαθος χρονου σε ενα pc χωρις να του γινει φορματ ανα 1 χρονο και 2ον ωραια τα 7ρια αλλα αν τα βαλω στο pc ayth τη στιγμη δεν νομιζω να βελτιωθει η ταχυτητα του τοσο ωστε να ξεπληρωσει την εβδομαδα που θα φαω για να σεταρω το pc στα μετρα μου... με το πρωτο update σε hardware βεβαια παω σε 7 και τα 8ρια μπορουν να περιμενουν μεχρι να τα δοκιμασουν αλλοι...εγω πειραματοζωο δεν θελω να γινω ... Τα xp πιστευω ειναι καλα μονο για πολυ παλια μηχανηματα και για κανενα αλλο λογο...

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Router
    TG585v8
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hmtykabatzas Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω vista εδω και 3 χρονια σε pc και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος γιατι πρώτον ξεφευγουν απο τα xp τα οποια τα λατρευω αλλα παρουσιαζουν προβληματα σε βαθος χρονου σε ενα pc χωρις να του γινει φορματ ανα 1 χρονο
    Θα διαφωνήσω, πάνω από 2 χρόνια με xp και είναι σταθερότατα. Άλλα θα συμφωνήσω ότι ένα pc με επεξεργαστή dual core κι άνω και με μία 2άρα μνήμη ram δεν υπάρχει λόγος να έχει windows xp. Βέβαια να πώ την αλήθεια ο υπολογιστής μου πληροί το hardware αλλά ακριβώς για το λόγο πού είπα αλλά κι επειδή βαριέμαι να ξαναπεράσω διάφορα προγράμματα έχω μείνει στα xp και δεν έχω βάλει 7 (σύν το ότι έχω και laptop με 7, οπότε κρατάω τα xp στον σταθερό υπολογιστή για μία "αντίθεση). Όταν θα χρειαστεί όμως να κάνω format θα αποχαιρετήσω τα xp..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ας μου επιτραπεί να πώ και εγώ τη γνώμη μου,

Είναι όλα θέμα παιδείας. Σε αυτή τη χώρα που μόνο στα χαρτιά είναι , το 80 % χρησιμοποιεί πειρατικά Windows (βλέπε πόσοι απο εδώ έχουν Ultimate Windows 7 σε dual core που είναι 4ετίας).

Απο την άλλη επισήμως χρησιμοποιούμε ένα σύστημα τιμολόγησης και Κ.Β.Σ. που είναι δευτέρου παγκοσμίου πολέμου με φορολογικούς μηχανισμούς , άπειρους νόμους κτλ.

Απο αυτή τη σταθερά και μόνο, αν ήμουν η Microsoft θα έλεγα δεν με ενδιαφέρει η ελληνική αγορά.

Οι περισσότεροι που γράψανε εδώ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ STANDARDS.

Διάβασα πολλές απόψεις , μέχρι και προτροπή να δούμε Mac os σε Wintel (Ημαρτον).

Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με τα 600 μισθό τα 400 για Ultimate είναι εξωφρενικά.
    Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με το φορολογικό μηχανισμό και το "ERP" με Files είναι εξωφρενικά τα 7 X64.
    Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με το "γνωστό" που τα ξέρει όλα ,να υποστηρίζουμε ένα OS 10ετίας.
    Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα είμαστε έξυπνοι και δεν χρειάζεται να πληρώσουμε για τίποτα.

Ενημερωτικά θα σας πώ

Στο εξωτερικό ο μέσος μισθός είναι 2 φορές πάνω απο τον ελληνικό , οπότε τα Windows είναι τιμολογημένα σωστά.
    Στο εξωτερικό δεν τρέχουν DOS Κεφάλαιο και Eurofasma ούτε έχουν φορολογικούς λες και είμαστε όλοι κλέφτες.
    Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν οι "γνωστοι-άγνωστοι" κομπιουτερακιδες με τις μαύρες ζώνες παρά άτομα με πραγματική γνώση του αντικειμένου.
    Στο εξωτερικό δουλεύουν με Budget και λένε φέτος θα δαπανήσουμε 30000 ευρώ για την πληροφορική στην εταιρεία μας και αν δεν παει καλά ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΣ όχι τα Windows.

Τώρα για τους οικιακούς χρήστες γούστο τους και καπέλο τους είναι να βάλουν και 3,1 και 95 και ότι θέλουν ή τελος πάντων ότι έχουν πληρώσει.

Προφανώς και οποιαδήποτε σύγκριση με κάτι 10έτη πίσω είναι άνευ ουσίας.

Αν πάμε και λίγο παρακάτω δεν θέλετε να μάθετε τι έχω ακούσει για τα λειτουργικά άλλων κατασκευαστών απο χρήστες και τι θάψιμο και αφορισμός πέφτει.

Περιοχή
    Ζάκυνθος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Όσο υπήρχαν τα σVista εγώ δεν άλλαζα τα XP μου για κανένα λόγο. Ήταν πιο σταθερά και πιό γρήγορα και ας μήν ήταν τόσο φαντασμαγορικά. Τώρα με τα Windows 7 η αλλαγή ήταν εύκολη! Τα καλύτερα Windows ever!!!!

........Auto merged post: spstrouz πρόσθεσε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτή την στιγμή ο προγραμματισμός για Uac καθώς και τα όποια εξτρά είχανε τα vista είναι ποιο συχνός
    Τα Vista ''έτρωγαν'' 1 GB μνήμης χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Στα λάπτοπ δε ήταν ότι χειρότερο γιατί τα έκαναν να σέρνοντε! Η δική μου άποψη είναι ότι ήταν μια ''αρπαχτή'' της Microsoft. Τα Windows 7 είναι πολύ καλά πάντως, σχεδόν πραγματικά plug-and-play
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spstrouz : 15-01-12 στις 15:58. Αιτία: auto merged post

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spstrouz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα Vista ''έτρωγαν'' 1 GB μνήμης χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Στα λάπτοπ δε ήταν ότι χειρότερο γιατί τα έκαναν να σέρνοντε! Η δική μου άποψη είναι ότι ήταν μια ''αρπαχτή'' της Microsoft. Τα Windows 7 είναι πολύ καλά πάντως, σχεδόν πραγματικά plug-and-play

Με το SP1 και αργότερα με το SP2, λύσανε αυτά και άλλα προβλήματα, αλλά ήταν ήδη αργά, λόγω της αρνητικής κριτικής.
    Τώρα παίζουν μια χαρά, όπως τα 7.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Όσο υπήρχαν τα σVista εγώ δεν άλλαζα τα XP μου για κανένα λόγο. Ήταν πιο σταθερά και πιό γρήγορα και ας μήν ήταν τόσο φαντασμαγορικά. Τώρα με τα Windows 7 η αλλαγή ήταν εύκολη! Τα καλύτερα Windows ever!!!!

........Auto merged post: spstrouz πρόσθεσε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ναι απλά υπήρξε μια διαφορά, μετά τα vista τα GB γίνανε ποιο φθηνά, απο τα 512 πήγαμε στα 2048 ελάχιστη
    αν δεις τα 7αριά σε 1GB δεν τρέχουν

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΔΕΛΙΟ)
    Router
    Baudtec TW263R4-A2 PSTN
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giotis1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι όλα θέμα παιδείας.

Φυσικά και εδώ στην ελλαδίτσα με το "γνωστό" που τα ξέρει όλα ,να υποστηρίζουμε ένα OS 10ετίας.
    Αυτά ξαναπές τα!
    Πωλούνται μνήμες RAM DDR3 και σκληρός δίσκος.
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=578116

Περιοχή
    Ζάκυνθος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ναι απλά υπήρξε μια διαφορά, μετά τα vista τα GB γίνανε ποιο φθηνά, απο τα 512 πήγαμε στα 2048 ελάχιστη
    αν δεις τα 7αριά σε 1GB δεν τρέχουν
    Έχω εγκατεστημένα τα 7 σε Hp dv6000 me Dual core στα 2.2 και 1 GB μνήμης και δουλέυουν άψογα. Με τα Vista που ήταν εγκατεστημένα στο μηχάνημα (είχα κάνει update) αργούσε μέχρι και ο firefox να ανοίξει... Η τιμή της μνήμης σίγουρα έπεσε αλλά δεν είναι δικαιολογία για βγάζουν τόσο ''βαρύ λειτουργικό''.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Έχω εγκατεστημένα τα 7 σε Hp dv6000 me Dual core στα 2.2 και 1 GB μνήμης και δουλέυουν άψογα. Με τα Vista που ήταν εγκατεστημένα στο μηχάνημα (είχα κάνει update) αργούσε μέχρι και ο firefox να ανοίξει... Η τιμή της μνήμης σίγουρα έπεσε αλλά δεν είναι δικαιολογία για βγάζουν τόσο ''βαρύ λειτουργικό''.
    Αναφέρθηκε και παραπάνω. Η διαφορά των 2 λειτουργικών σε ίδια παλαιά μηχανήματα ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Σελ. 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 4789

Παρόμοια Θέματα

1. Προβλημα με χρηστες Windows 7
    Από ruin412 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-10, 08:27
  2. Υψηλό video bitrate ή υψηλό video resolution;
    Από w4tt4n4b3 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-09, 15:33
  3. Μηνύματα: 1080
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 11:03