Περιμένω ένα δέμα (3-4 κιλά) από Γερμανία με DHL, το δέμα έχει σταλεί από τις 5/1 και ακόμα δεν έχει έρθει.. Χρησιμοποιώ το tracking number και βλέπω:
Date/time City Status
Thu, 05.01.12 17:31 h DE The shipment has been posted by the sender at the retail outlet
Fri, 06.01.12 16:54 h Dorsten, DE The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Sat, 07.01.12 03:31 h Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center
Sat, 07.01.12 03:36 h Feucht, DE The shipment is being transported to the destination country
Και κάπου εκεί σταματάει η ενημέρωση που έχω.. Βλέπω βέβαια και το notice από κάτω που λέει:
Your shipment has been transported abroad. Due to the different shipment tracking systems used by our delivery partners, it is possible that shipment data will be returned to us late or not at all. We would ask for your understanding.
Για να είμαι ειλικρινής, όταν άκουσα DHL, στην αρχή νόμιζα ότι θα ερχόταν με courier. Αλλά μετά, ψάχνοντας και λίγο, κατάλαβα ότι μάλλον έρχεται απλά ως συστημένο. Το θέμα είναι, δεν παραάργησε κάπως; Δηλαδή από τις 7 του μηνός 10 μέρες ταξιδεύει; Και οδικώς να ερχόταν, θα είχε έρθει. Τουλάχιστον θα είχε μπει Ελλάδα..
Έψαξα και στο http://www.elta-courier.gr/trackit/ (με τον άλλον κωδικό, το CL*********DE), κι εκεί δεν μου βγάζει τίποτα. Δεν το βρίσκει δηλαδή..
Επικοινώνησα με την DHL Γερμανίας μέσω e-mail, μου είπαν να απευθυνθώ στα ΕΛΤΑ. Αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει ενημέρωση πως έχει μπει έστω Ελλάδα δεν είναι ακόμα στην δική τους ευθύνη;
Έχει κανείς παρόμοια πρόσφατη εμπειρία; Πόσο κάνει συνήθως να έρθει δέμα από Γερμανία;
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
17-01-12, 01:59 Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #1
-
17-01-12, 12:03 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #2
Είναι οδική μεταφορά, και πράγματι μόνο με τα ΕΛΤΑ μπορείς να επικοινωνήσεις (800-11-82000) ή στο ΕΛΤΑ track.
Μου έχει συμβεί και εμένα να πάρει πάνω από 2 εβδομάδες.
-
17-01-12, 12:08 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #3
Α, τουλάχιστον δεν σημαίνει (απαραίτητα) ότι χάθηκε..
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι δεν βγάζει στο tracking της DHL ότι έφτασε έστω Ελλάδα.. Τους έστειλα χτες και δεύτερο mail, τουλάχιστον αν μπορούν να μου επιβεβαιώσουν αυτό..
-
17-01-12, 12:16 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #4
ΑΠο Γερμανια δεμα εχω καιρο να παρω..Οπου μπορω προτιμω να ειναι απο Αγγλια που ερχονται γρηγορα..
Παλιοτερα πάντως που επαιρνα πραγματακια και απο Γερμανια ο χρονος με DHL ηταν περιπου 3-4 βδομαδες...
Και για αυτο το αποφευγω οπου μπορω
-
17-01-12, 12:32 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #5
-
17-01-12, 12:47 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #6
Και σε μένα έχει αργήσει 2 εβδομάδες δέμα από Γερμανία.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
17-01-12, 14:08 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #7
Και μένα συνήθως με DHL γύρω στις 2 εβδομάδες κάνουν. Δεν έχει να κάνει πάντα η απόσταση.
Από Αμερική κάνουν σχεδόν πάντα 1 εβδομάδα πχ.
-
17-01-12, 15:21 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #8
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Σε σας που άργησε 2+ εβδομάδες, στο tracking έβγαζε πάλι έτσι; Δηλαδή έκανε 10+ μέρες να δείξει ότι μπήκε Ελλάδα; Γιατί έχω διαβάσει για άλλες περιπτώσεις, που η καθυστέρηση συνέβαινε εντός Ελλάδος, και μπορούσαν να δουν το tracking από το site των ΕΛΤΑ.
-
17-01-12, 16:09 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #9
Ναι εμενα δεν ειχε φτασει Ελλαδα
-
19-01-12, 21:40 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #10
Τελικά μόλις ΣΗΜΕΡΑ έγινε update στο status ότι έφτασε Ελλάδα.. Να δούμε πότε θα φτάσει και εδώ Θεσσαλονίκη για να το πάρω..
Πάντως ακόμα δεν το βγάζει καθόλου στο
http://www.elta-courier.gr/trackit/
ή στο
http://212.205.82.71/trackandtrace/
(δεν βάζω το shipment number, αλλά το CL*********DE)
-
19-01-12, 23:25 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #11
Αφού είσαι στη Θεσσαλονίκη, ίσως το έχεις και αύριο.
Φιλικά, Άκης
-
20-01-12, 15:25 Απάντηση: Δέμα από Γερμανία με DHL. Μήπως παραάργησε; #12
Ωραίος..
Ήρθε σήμερα τελικά το ειδοποιητήριο, με χτεσινή ημερομηνία, οπότε πήρα και το παρέλαβα κιόλας..
Μια χαρά φαίνεται το netbook εκ πρώτης όψεως.. Είχα ένα μικρό άγχος γιατί ο πωλητής δεν είχε PayPal και η πληρωμή έγινε με κατάθεση στον λογαριασμό του, αλλά από ό,τι κατάλαβα οι Γερμανοί το συνηθίζουν αυτό..
Παρόμοια Θέματα
-
Δεμα απο ΕΛΤΑ->Γερμανια
Από JERY στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-11, 19:40 -
Δεμα απο Γερμανια ή αλλιως τα ΕΛΤΑ με δουλευουν;
Από maik στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-11, 19:11 -
Δέμα από Γερμανία
Από stratus στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-11, 09:21 -
ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
Από menidi2010 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-10, 20:27 -
Δέμα απο HongKong..
Από Sectoras στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-10, 16:18
Bookmarks