Σελ. 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση 46-52 από 52
    Περιοχή
    Λατρεμένη αττική πρωτεύουσα, επιτέλους
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anideos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πες άλλες
    Διότι ΤΕΛΛΑΣ δοκίμασα
    Βιβόντι δοκίμασα
    Forthnet ? σου κόβει ταχύτητα αν δει ότι κάνεις download !!!!!!
    HOL ? το ίδιο
    ontelecoms ? ....... απεριόριστη διάρκεια μεν αλλά 9 σεντς τη φορά
    Μην μπερδευεις την ΑΡΥΣ με το llu . Δοκίμασες και Tellas Zisto και Vivodi llu και Forthnet 2play και HOL shared llu (και On Telecoms) ? δε νομίζω
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος voithostyrempora2 : 08-03-07 στις 15:12.
    Same shit, different day...
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
    Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...

This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tyremporas2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην μπερδευεις την ΑΡΥΣ με το llu . Δοκίμασες και Tellas Zisto και Vivodi llu και Forthnet 2play και HOL shared llu (και On Telecoms) ? δε νομίζω
    Koίτα , δεν μου αρέσει πλαγίως τα κοροιδευτικά σχηματάκια ότι λέω ψέμματα
    Αν ψάξεις τα μηνύματά μου θα δεις πόσο καιρό με παίδευε η Τελλάς και στο τέλος με κορόιδευε
    Τελλάς και βιβόντι δοκίμασα
    Σου είπα απλά γιατί HOL και FORTHNET δεν θέλω να πάω
    Από εκεί και πέρα δεν θέλω να κουράζω και το φόρουμ με επαναλαμβανόμενα μηνύματα
    Εγώ απλά είπα την άποψή μου
    Οτι δεν τον πάω μεν τον ΟΤΕ με τίποτα , αλλά πολύ φοβάμαι ότι μόνο έτσι μπορείς να εξυπηρετηθείς
    Αν κάνω λάθος τότε ακόμα χειρότερα γιατί αυτό σημαίνει πως στην Ελλάδα δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε σωστή αντιμετώπιση σαν καταναλωτές

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Forthnet , HOL , On Telecoms , Teledome , Tellas & Vivodi

Μην μπερδευεις το last mile που ανήκει στον ελληνικό λαό και ΟΧΙ στον ΟΤΕ με το δίκτυο του ΟΤΕ που είναι τα DSLAM's , η διασυνδεση των τοπικών υποκαταστημάτων του και των κεντρικών του .

Ιδιοκτητο δίκτυο προσφέροντας aDSL έχουν έξι (η HOL υποστηρίζει πως πολύ σύντομα θα παρέχει full llu) τηλεπικοινωνιακοι πάροχοι σήμερα στην Ελλάδα : διάλεξε έναν από αυτούς ...
    Αν δεν είναι στο last mile το περιβόητο σάπιο δίκτυο που θα είναι; Στα DSLAMS και στα κτίρια;

Tο που ανήκει κανένας δεν στο υπογράφει ούτε καν ο Αλεξανδρίδης. Σίγουρα μέχρι το 2020 το διαχειρίζεται ο ΟΤΕ του οποίου μόνο το 38% ανήκει στο Ελληνικό κράτος το οποίο μας αρέσει να το ταυτίζουμε με τον ευατό μας όταν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι και με το Ελληνικό κράτος όταν πρόκειται να πληρώσουμε κάτι.

Ας το πάρουμε πίσω να το συντηρούμε και να το αναβαθμίζουμε σαν Ελληνικό κράτος και να το νοικιάζει ο ιδιωτικός ΟΤΕ με 8 € ή 2 € το μήνα πάγιο όπως όλοι οι πάροχοι. Και αν δεν πληρώνει κιόλας δεν πειράζει, ας είναι καλά η ΕΕΤΤ που θα του δίνει παρατάσεις πληρωμής.

Το πόσοι εναλλακτικοί έχουν κάνει επενδύσεις και πόσες σε σχέση με τον ΟΤΕ τα τελευταία 5 χρόνια είναι μια πονεμένη ιστορία. Ας ξεκινήσουμε αρχικά από αυτούς που τρώνε από τα έτοιμα με ελάχιστες επενδύσεις μεταπωλώντας να δούμε τι θα κάνουμε με αυτούς (Lannet, Teleppasport, Teledome) και μετά θα πάμε και στους πιο σοβαρούς Tellas, Forthnet κλπ

Αν το last mile ανήκει σε μας σύμφωνα με την λογική σου γιατί δεν πάμε να ζητήσουμε αρχικά από τις παραπάνω εταιρείες τα λεφτά που χρωστάνε στον ΟΤΕ τόσα χρόνια τώρα; Δικά μας δεν είναι κατά ένα τουλάχιστον μέρος;

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν είναι στο last mile το περιβόητο σάπιο δίκτυο που θα είναι; Στα DSLAMS και στα κτίρια;
    Ακριβώς .

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων

Tο που ανήκει κανένας δεν στο υπογράφει ούτε καν ο Αλεξανδρίδης. Σίγουρα μέχρι το 2020 το διαχειρίζεται ο ΟΤΕ του οποίου μόνο το 38% ανήκει στο Ελληνικό κράτος το οποίο μας αρέσει να το ταυτίζουμε με τον ευατό μας όταν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι και με το Ελληνικό κράτος όταν πρόκειται να πληρώσουμε κάτι.

Ας το πάρουμε πίσω να το συντηρούμε και να το αναβαθμίζουμε σαν Ελληνικό κράτος και να το νοικιάζει ο ιδιωτικός ΟΤΕ με 8 € ή 2 € το μήνα πάγιο όπως όλοι οι πάροχοι. Και αν δεν πληρώνει κιόλας δεν πειράζει, ας είναι καλά η ΕΕΤΤ που θα του δίνει παρατάσεις πληρωμής.

Το πόσοι εναλλακτικοί έχουν κάνει επενδύσεις και πόσες σε σχέση με τον ΟΤΕ τα τελευταία 5 χρόνια είναι μια πονεμένη ιστορία. Ας ξεκινήσουμε αρχικά από αυτούς που τρώνε από τα έτοιμα με ελάχιστες επενδύσεις μεταπωλώντας να δούμε τι θα κάνουμε με αυτούς (Lannet, Teleppasport, Teledome) και μετά θα πάμε και στους πιο σοβαρούς Tellas, Forthnet κλπ

Αν το last mile ανήκει σε μας σύμφωνα με την λογική σου γιατί δεν πάμε να ζητήσουμε αρχικά από τις παραπάνω εταιρείες τα λεφτά που χρωστάνε στον ΟΤΕ τόσα χρόνια τώρα; Δικά μας δεν είναι κατά ένα τουλάχιστον μέρος;
    Και βέβαια είναι λεφτα του ελληνκού λαού , αλλά νομικός σύμβουλος του κράτους δεν είμαι .
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anideos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Koίτα , δεν μου αρέσει πλαγίως τα κοροιδευτικά σχηματάκια ότι λέω ψέμματα
    Αν ψάξεις τα μηνύματά μου θα δεις πόσο καιρό με παίδευε η Τελλάς και στο τέλος με κορόιδευε
    Τελλάς και βιβόντι δοκίμασα
    Σου είπα απλά γιατί HOL και FORTHNET δεν θέλω να πάω
    Από εκεί και πέρα δεν θέλω να κουράζω και το φόρουμ με επαναλαμβανόμενα μηνύματα
    Εγώ απλά είπα την άποψή μου
    Οτι δεν τον πάω μεν τον ΟΤΕ με τίποτα , αλλά πολύ φοβάμαι ότι μόνο έτσι μπορείς να εξυπηρετηθείς
    Αν κάνω λάθος τότε ακόμα χειρότερα γιατί αυτό σημαίνει πως στην Ελλάδα δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε σωστή αντιμετώπιση σαν καταναλωτές
    Δεν είπα ότι λες ψέματα . Απλά υπέθεσα ότι πέρδεψες την ΑΡΥΣ με το llu : ούτε η πρώτη φορά θα ήταν που ένας χρήστης μπερδεύεται , ούτε αποτελεί έγκλημα .

Σύμφωνοι , υπάρχουν καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις σε llu για τις οποίες ευθύνονται και οι εναλλακτικοί και ο ΟΤΕ . Αλλά για μια φορά στη ζωή σου θα υποστείς αυτή την ταλαιπωρία και μετά θα είσαι ελεύθερος και μακριά απο τους ληστές του ΟΤΕ (δεν το λέω εγώ , το Google το λέει ) που εισπράττουν τόσες δεκαετίες τα χρήματα των Ελλήνων όντας μονοπώλιο , αλλά πλέον η μονοκρατορια τους καταρρεει και ήδη εχουν αρχίσει να παρακαλανε χρήστες να μη φύγουν από το δίκτυό τους .

Οσο για 4νετ και HOL , αυτό τον καιρό δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι εφαρμόζουν traffic shaping . Επιλογές έχεις πολλές , αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου : πΟΤΕ suckz

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Δεν είπα ότι λες ψέματα . Απλά υπέθεσα ότι πέρδεψες την ΑΡΥΣ με το llu : ούτε η πρώτη φορά θα ήταν που ένας χρήστης μπερδεύεται , ούτε αποτελεί έγκλημα .

:
    Οκ και εγώ λόγω βιασύνης ίσως ακούστηκε άσχημο έτσι όπως το έγραψα
    Δεν ήθελα να σε προσβάλω sorry βάλε όσες φατσούλες θέλεις
    Αλλωστε το λεει και το νικ μου ότι είμαι ανίδεος

Μετράω 1 χρόνο χωρίς ΟΤΕ... Αξίζει με τα χίλια!!!!!!

Σελ. 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 30
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-08, 11:51
  2. Αξίζει η μετάβαση από ΟΤΕ σε Tellas;
    Από anergos13 στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-08, 01:27
  3. Αξίζει να αφήσω τον ΟΤΕ για την Vivodi;
    Από KostasDj στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-07, 01:08
  4. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-04, 20:30