ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
απλα κρινω καλο να ενημερωνω οποιον ισως ενδιαφερεται για την επικρατουσα κατασταση!
Το σταθερο υπαρχει για συγκεκριμενες εξερχομενες κλησεις...
![]()
Εμφάνιση 1.576-1.590 από 2478
-
06-09-18, 13:53 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1576Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-09-18, 10:48 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1577
2165006747 και 2130021382 με ήχαν πρήξει πριν λίγες μέρες. 4-5 τηλεφωνήματα ή αναπάντητες την ημέρα απο τη Vodafone.
Είμαι ήδη πελάτης της Vodafone και στις επιλογές απορρήτου έχω επιλέξει τα παρακάτω:
Με καλύπτει αυτό για να τους κυνηγήσω; Μια έξυπνη απο τα παραπάνω νούμερα μου έλεγε βλακείες για το άρθρο 11.
-
07-09-18, 10:55 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1578
Από τον Μάιο και μετά, κυρίως λόγω GDPR και περιέργειας, αφαίρεσα call blocking app που είχα στο τηλέφωνο. Παρά την αντίθετη πρόβλεψη που είχα κάνει, η κατάσταση ήταν αρκετά καλή - τα spam τηλέφωνα είχαν σχεδόν μειωθεί στο 0.
Εδώ και 2-3 εβδομάδες περίπου, έχω δεχθεί κάποιες (λίγες) κλήσεις, αλλά αυτό που μου κάνει αίσθηση είναι ότι μάλλον έχουν βρει καινούργιο τρυκ. Πλέον δεν σε αποκαλούν/αναζητούν με το ονομ/μο σου, και αν ρωτήσεις που βρήκατε το τηλέφωνό μου, σε λένε "η κλήση είναι τυχαία".
Θα παραμείνω ως έχει και με ξαναπάρουν, βουρ και επιστρέφω σε call blocking app.
- - - Updated - - -
Δηλαδή;
-
07-09-18, 10:59 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1579
Της έλεγα τι έχω δηλώσει στις επιλογές απορρήτου της Vodafone και αυτή μου έλεγε να γραφτώ στο άρθρο 11 αν δεν θέλω ενοχλήσεις.
Το καλό είναι οτι μετά το βρισίδι που της έριξα, σταμάτησαν τα τηλεφωνήματα
-
19-09-18, 14:27 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1580
6933813859 Από Wind για να μου πουλήσουν Wind Vision
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
19-09-18, 14:53 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1581
2111041314
Μια φορα την ημερα
ΗΡΩΝ - ικες ενοχλησεις... προς το παρον σε οχι ακαταλληλες" ωρες!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
20-09-18, 12:39 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1582
-
21-09-18, 08:45 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1583
-
10-10-18, 18:09 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1584
Απλα ευτυχως που δεν το ακουω...
ΠΛΗΝ ομως καλουν τωρα πια ΜΟΝΟΝ καταμεσημερο, οταν καποιοι απο εμας ισως να ηθελαν να ξεκουραστου και να χαλαρωσουν!
Παρομοια νουμερα που ξεκινουν απο 21110413**
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
10-10-18, 18:34 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1585
Τελευταία δεν έχω ενοχλήσεις..
Έχω μπλοκάρει αρκτετά από την τηλ. συσκευή!
-
04-01-19, 01:30 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1586
6768755312 Αυτό το νούμερο μου έκανε σήμερα αναπάντητες σε δυο αριθμούς κινητών μου. Στον δεύτερο αριθμό που δεν τον γνωρίζει κανένας έγινε μάλιστα αυτή την ώρα.
-
04-01-19, 03:26 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1587
δεν πρέπει να είναι κινητό αλλά εξωτερικό (διαφήμιση)
- - - Updated - - -
εγώ στα προσωπικά μου κινητά και στο εταιρικό συμβόλαιο
έλαβα το γνωστό εισερχόμενο με χρέωση γραπτό μήνυμα (sms)
η λύση ήταν αποκλεισμός τα νούμερα
και ενεργοποίηση φραγής εισερχόμενων (με χρέωση) γραπτών μηνυμάτων (sms)
ούτε λόγος για επιστροφή χρημάτων από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους (που καλύπτουν τους "απατεώνες")
δεν πειράζει έφαγαν την καταγγελία στην ΑΠΠΔΧ και στην ΕΕΤΤ οι απατεώνες (πλήρη επωνυμία και στοιχεία τους)
αν δεν τους αρέσει που τους αποκαλώ "απατεώνες" ας μου κάνουν μήνυση
γιατί ουδέποτε έβαλα νούμερο κινητού τηλεφώνου , ουδέποτε πάτησα σε διαφημιστικό banner , ουδέποτε έπαιξα με υπηρεσίες ή παιχνίδια που πουλάνε...
-
04-01-19, 07:24 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1588
-
04-01-19, 14:23 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1589
Καλημέρα
Αν είναι αυτό και εσείς που ξέρετε το κινητό μου (βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια σου έχει διαφύγει το εταιρικό συμβόλαιο WIND το γνωρίζουν οι συνεργάτες μου μόνο αλλά δεν γνωρίζουν το προσωπικό μου κινητό όπως και το προσωπικό μου κινητό COSMOTE επίσης το γνωρίζουν μετρημένα άτομα και εννοώ το κινητό που έλαβε τα γραπτά μηνύματα (sms) γιατί το άλλο κινητό WIND που έχω είναι για φίλους/γνωστούς και γενικά άτομα που γνωρίζω/με ξέρουν και κυκλοφορεί και στο google) το καταχωρείτε και περιμένετε να βγω εδώ για να γράψω (Απόλαυση) όπως λες
Μην ανησυχείς και αυτό μπορεί να εξακριβωθεί ξέρεις...αρκεί μια καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με εισαγγελική εντολή γίνεται η άρση απορρήτου έτσι είναι υποχρεωμένη η εταιρεία τέτοιων υπηρεσιών να δώσει ότι στοιχεία έχει για τα συγκεκριμένα τηλεφωνικά νούμερα και τότε βγαίνει η αλήθεια...
Εννοείται ότι έχει γίνει οι ενέργειες που απαιτούνται προς την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προς την Εισαγγελική Αρχή ώστε να γίνει άρση απορρήτου όπου χρειάζεται και να υποχρεωθεί η εταιρεία αυτών των υπηρεσιών να δώσει τα στοιχεία
θα καθυστερήσει λίγο καθώς η έδρα όλων αυτών των εταιρειών είναι εντελώς τυχαία στην "Κύπρο".
-
04-01-19, 17:10 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1590
@Zer0c00L ... ΑΨΟΓΟΣ τους ισοπεδωσες!
Καλη χρονια.Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Παρόμοια Θέματα
-
Sony Ericsson Xperia 8 και παραβίαση προσωπικών δεδομένων?!
Από B_Dark στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-10, 18:26 -
H Google κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία
Από treli@ris στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-10, 13:39 -
Παραβίαση προσωπικών δεδομένων μεσω ISP,Γινεται?
Από maxtor στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-10, 22:27 -
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook
Από ARIADNI_28512 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 10:34
Bookmarks