Εγώ με το που μπήκα στο μητρώο έχουν ξεσκιστεί να με παίρνουν
Εμφάνιση 1.651-1.665 από 2478
-
07-06-19, 22:25 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1651Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
07-06-19, 22:41 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1652
Εμένα κανένας.
-
07-06-19, 22:45 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1653
Τις περισσοτερες ωρες τα εχω στο αθορυβο και το σταθερο και το κινητΟ, οταν περιμενω καποια παραγγελια παρακολουθω τα SMS... και τωρα που λειπουν τα παιδια για σεζον ριχνω βλεφαρο για να τα καλεσω εγω... κι αυτο ακομη πιο πολυ μεσω messenger..
ΦΥΣΙΚΑ... των τηλεφωνων μου! :P
Περα απο πλακα εχω ξεχασει τι εστι τζογος δεκαετιες τωρα, ουτε καν την πρωτοχρονια παιζω χαρτια...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-06-19, 23:32 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1654
Και εμένα από τότε που ζήτησα μητρώο 11 για κινητό Cosmote & Vodafone δεν με ενοχλούν πιά..
Στην αρχή όταν γράφτηκα είχα 2-3 ενοχλήσεις, αλλά απάντησα και τους είπα να μην ξαναπάρουν..
Απ' ότι θυμάμαι στις εφαρμογές των παρόχων στο κινητό έχουν μενού που επιλέγεις τι είδους επαφή και ενημέρωση θες να έχεις με τις εταιρίες τους.
-
08-06-19, 10:34 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1655
Αφιέρωσε πέντε λεπτά από τον χρόνο σου
https://www.dpa.gr/portal/page?_page..._schema=PORTAL
-
08-06-19, 11:04 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1656
-
08-06-19, 11:40 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1657Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
08-06-19, 23:29 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1658
Πότε μπορώ να υποβάλω καταγγελία στην Αρχή;
Πριν υποβάλετε την καταγγελία πρέπει να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας, π.χ. ασκώντας τα προβλεπόμενα από τα άρθρα 15 έως 22 ΓΚΠΔ δικαιώματα, όπου αυτά εφαρμόζονται. Στις περιπτώσεις που ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτόν για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των δικών σας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας. Τα στοιχεία των DPO είναι δημοσιευμένα, συνήθως, στην ιστοσελίδα του υπευθύνου επεξεργασίας.
Αν το ζήτημα δεν επιλυθεί, μπορείτε να προβείτε σε καταγγελία στην Αρχή.
Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η προαναφερόμενη διαδικασία, η Αρχή ενδέχεται να μην εξετάσει την καταγγελία.Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
08-06-19, 23:51 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1659
-
09-06-19, 02:41 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1660
-
09-06-19, 09:38 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1661
Ως συνηθως η αληθεια ειναι καπου στη μεση: εχουμε φαει τοση... ελπιδα = απογοητευση τοσες δεκαετιες περιμενοντας την... ΑΛΛΑΓΗ ωστε ξεχασαμε οτι ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Προσωπικα εγω τοσα πολυ πιο σοβαρα να με τρεχουνε, ωστε δεν ειχα διαθεση - χρονο να μπλεκω με Αρχες και Διαδικασιες πλην ομως καταντησαν αηδια...
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ τηλεφωνηματων απο συν-εργατες της DT / Cosmote ο,τι ωρα να ΄ναι ακομη και χτες Σαββατοβραδο στις 11.30...
Spoiler:
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
09-06-19, 10:36 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1662
Χμμ.. αρχίζω να το μετανιώνω που δεν με παίρνουν πια για καμιά καλή προσφορά από OTE!
Από το τηλ τους δύσκολα σου δίνουν πλέον προσφορά!
-
09-06-19, 11:31 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1663
Ο Σπύρος που τα ξέρει όλα ας μας πει ποιος είναι ο υπεύθυνος των εταιριών τηλεφωνίας και ενέργειας ώστε να "συνεννοηθούμε" εμείς οι ωχαδερφέ
Αρχή: Βρες τον υπεύθυνο από το σάιτ που δεν έχει και αφού συνεννοηθείς προχώρα να κάνεις καταγγελία ...
Άσε που βρήκαν και τρόπο και σου λένε πως είναι τυχαίοι οι αριθμοί τηλεφώνου και δεν έχουμε λίστες εμείς.Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
09-06-19, 13:06 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1664
Απο την στιγμή που μπήκες στο μητρώο, όταν σε καλέσουν τους ενημερώνεις οτι είσαι στο μητρώο και να μην σε ξανακαλέσουν, δεν χρειάζεται κάποιον υπευθύνο.
Αν συνεχίσουν, αφού είσαι εγγεγραμμένος στο μητρώο 11 και τους το έχεις πεί και τηλεφωνικά, προχωράς στην καταγγελία στον αρμόδιο για το μητρώο 11
- - - Updated - - -
Με την γκρίνια εδώ πέρα δεν θα σταματήσουν να σε καλούν, απαντάς και τους λες μην με ξανακαλέσετε, εκτός αν σου αρέσει να γκρινιάζεις για αυτό το θέμα που τόσες φόρους που σου έχω πει, απάντα και πες να μην σε ξανακαλέσουν δεν το κάνεις.
-
09-06-19, 13:15 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1665
Αν όμως κάνεις τον κόπο (όπως είπαν και άλλοι συνομιλητές μας) να γραφτείς στο μητρώο του άρθρου 11 του τηλεπικοινωνιακού σου παρόχου (όποιος και να είναι αυτός) δηλαδή COSMOTE/VODAFONE/WIND αυτά τα τηλεφωνήματα θα σταματήσεις να τα δέχεσαι και να σε ενοχλούν μόλις ενημερωθούν τα συστήματα τους ότι δεν πρέπει να σε καλούν
γιατί αλλιώς θα κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα αν δεν το κάνουν
Παρόμοια Θέματα
-
Sony Ericsson Xperia 8 και παραβίαση προσωπικών δεδομένων?!
Από B_Dark στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-10, 18:26 -
H Google κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία
Από treli@ris στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-10, 13:39 -
Παραβίαση προσωπικών δεδομένων μεσω ISP,Γινεται?
Από maxtor στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-10, 22:27 -
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook
Από ARIADNI_28512 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 10:34
Bookmarks