καλησπέρα, σημερα στο κινητο με παιρνουν 2 παραξενα νουμερα ετυχε ολες τις φορες να μην μπορω να απαντησω ή δεν το ακουσα καν, τωρα μολις χτυπησε απαντησα και φυσικα δεν μιλουσε κανεις!
δεν βρηκα τι ειναι, τα μπλοκαρα, ξερει κανεις τι ειναι? μαλιστα επεμεναν πολυ!
ειναι αυτα τα 2 :
2142147274 και 2142147316
Εμφάνιση 1.666-1.680 από 2478
-
12-07-19, 18:32 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1666
-
12-07-19, 19:36 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1667
Nova προσφορές λένε..
https://www.white-pages.gr/arithmos/2142147274
-
12-07-19, 19:39 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1668
δεν εβρισκα την σελιδα σημερα σε αναζητηση δεν βγηκε.
Anyway μου εχουν κανει εμενα προσφορα και ειμαι σε συμβολαιο.
Ειναι πολυ σπαστικο να βαζουν ομως αλλες εταιριες και να μην παιρνουν οι ιδιοι οπως πχ κανει ο ΟΤΕ.
Και τους το εχω πει κιολας.
Αντε και αυτα τα νουμερα στην μαυρη λιστα του αστερισκ εχω ξεχασει ποσα εχω αλλα ειναι πανω απο 3500 τωρα.
-
13-07-19, 11:05 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1669
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ σε αριθμους εκτος προσωπικου μου καταλογου
Μετα αναλογως ή γκουγκλαρω τα νουμερα ή κανω αναζητηση με αριθμο και βλεπω ποιος πηρε...
Συνηθως ειναι Τηλεφωνικα Κεντρα προωθησης - σπανιως εισπρακτικες
Το συγκεκριμενο 2142147274 ειναι για FORTHNET - NOVA προσφορεςΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
13-07-19, 15:24 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1670
Το "214214" είναι για range blacklist...
-
17-07-19, 12:30 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1671
Επαναλαμβανόμενες αναπάντητες κλήσεις από το 13888 τις τελευταίες μέρες. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
-
17-07-19, 12:33 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1672
-
17-07-19, 13:01 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1673
Τα ίδια και μένα..
δεν απάντησα γιατί δεν θέλω να ανανεώσω τώρα.. περίμενω να βάλουν VDSL..
-
17-07-19, 13:06 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1674
Δεν προλαβαίνω να το σηκώσω. Χτυπάει μισή φορά.
'Έχω μια 4άρα που έγινε 24άρα που δεν πιάνει ποτέ όμως πάνω από 3.
Τι προσφορά να μου κάνουν σε συμβόλαιο να με βάλουν ίσως θέλουν αφού έχει λήξει.
-
17-07-19, 18:57 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1675
Εμενα μια φορα που τους απαντησα, ηταν για καποια προσφορα, ειχα τα νευρα μου με την συνδεσμολογια στο voip, αρνηθηκα ευγενικα αλλά ολιγον αποτομα.
Η προηγουμενη ηταν για e-bill ειπα ΟΚ, με βαλανε και στο μητρωο του αρθρου 11 για το σταθερο!
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
08-08-19, 14:07 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1676
Βασικό ζήτημα που διαιωνίζει το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων spam κλήσεων είναι η απαράδεκτη διαδικασία καταγγελίας που έχει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Μιλάμε για ΚΩΜΙΚΗ διαδικασία φτιαγμένη έτσι ώστε να αποθαρρύνει τους καταναλωτές από καταγγελία telemarketeers που δεν τηρούν το νόμο.
Σε περίπτωση καταγγελίας για τηλεφωνική κλήση με διαφημιστικό περιεχόμενο είναι απαραίτητο να αναφέρετε:
την ημερομηνία που έχετε ζητήσει από τον πάροχό σας την εγγραφή στο μητρώο «opt-out» καθώς και τα στοιχεία του παρόχου σας,
την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της κλήσης,
τα στοιχεία του διαφημιζόμενου (π.χ. προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζονται),
τον αριθμό τηλεφώνου από τον οποίο σας καλούν,
αλλά και κάθε άλλο χρήσιμο στοιχείο για τη στοιχειοθέτηση της καταγγελίας σας, όπως
την εταιρεία (call-center) που σας καλεί,
το ονοματεπώνυμο του πωλητή,
την τυχόν απάντηση του υπευθύνου επεξεργασίας σε αίτημα δικαιώματος πρόσβασης ή εναντίωσης.
Για τη διαδικασία υποβολής της καταγγελίας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.
Απλώς δεν θέλουν να τιμωρήσουν τις εταιρίες .
Για ενυπόγραφη καταγγελία με ονοματεπώνυμο έπρεπε να αρκεί να ελέγξουν (μόνοι τους) ότι είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο του άρθρου 11 και ανάλογα με τον αριθμό καταγγελιών για κάθε μαγαζάκι τηλεμαρκετινγκ, να ελέγξουν ότι έχουν στον autodialer τους τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να μην καλεί αριθμούς καταναλωτών που έχουν κάνει opt out. Πόσο δύσκολο ειναι;
- - - Updated - - -
Έπαιρναν χωρίς τέλος σε ένα καρτοκινητό μου που είχα στην κοσμοτε (απίθανη συχνότητα, 2,3,4 κλήσεις καθημερινά) τους ζήτησα να με εξαιρέσουν, συνέχισαν να καλούν, πέταξα την κάρτα κοσμοτε στα σκουπίδια. Μια ακόμα νίκη για το τμήμα μαρκετινγκ της κοσμοτε.
-
08-08-19, 14:39 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1677
Θέλω τα φώτα σας πάνω σε ένα ζήτημα. Έχω μπει στο μητρώο 11 από τον Ιανουάριο, οπότε έχει περάσει ο ένας μήνας που έχουν προθεσμία οι εταιρείες να ανανεώνουν τους καταλόγους τους.
Τους τελευταίους τρεις μήνες με έχουν πάρει αρκετές φορές από δύο διαφορετικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για προσφορά. Τους έλεγα ότι δεν ενδιαφέρομαι και ξανά έπαιρναν.
Ξέρω ότι το συγκεκριμένο μπορεί να το κυνηγήσει κάποιος και δικαστικά απλά δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία. Ζητάω στη Vodafone (όπου έχω το κινητό μου) βεβαίωση ότι το νούμερό μου είναι στο μητρώο 11 και μου λένε να στείλω αίτηση για να μου στείλουν ολόκληρο το μητρώο 11! Επίσης ζηταω αναλυτική κατάσταση εισερχομένων κλήσεων και πάλι δεν μπορούν να με βοηθήσουν καθώς λένε δεν εκδίδουν κάτι τέτοιο.
Και τότε πώς μπορώ να αποδείξω εγώ ποιο νούμερο με έχει παρει και πότε ακριβώς.
Καμία ιδέα;
-
08-08-19, 15:33 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1678
Κατ' αρχάς πιστεύω ότι είναι καλό να τους λες ρητά ότι είσαι γραμμένος στο μητρώο 11 και ότι δεν πρέπει να σε ενοχλούν..
Εγώ το είχα αναφέρει σε 2-3 και γενικά από τότε δεν ξαναενόχλησαν..
Επίσης μπορείς να μπλοκάρεις τα νούμερα τους και στο κινητό σου..
-
08-08-19, 22:20 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1679
Αυτό το : "μπορείς να μπλοκάρεις τα νούμερα τους και στο κινητό σου"
ΔΕΝ νομίζω ότι είναι σωστό και ΔΕΝ πρέπει να προτείνεται σαν λύση,
διότι :
1) Υπάρχουν και συσκευές που δεν έχουν ή έχουν λίγες θέσεις για μπλοκαρισμένους αριθμούς.
2) Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας μας να κάνει ενέργειες
και να σπαταλάει χρόνο και χρήμα, για παρανομίες άλλων.
Συμφωνώ ότι με όσους έγραψαν παραπάνω ότι πρέπει οι αρμόδιες αρχές
να επιλαμβάνονται τέτοιων θεμάτων με απλές διαδικασίες από τους ενοχλημένους.
-
26-09-19, 11:49 Απάντηση: Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων #1680
2120001664
Θα κέρδιζα πλούσια δώρα αν πάταγα το 1 και ταξίδια αν πάταγα το 2 κτλ. Το έκλεισα εννοείται.
Με λίγο ψάξιμο είδα ότι παραπέμπουν σε αριθμούς υψηλής χρέωσης για παραλαβή των δώρων.
Παρόμοια Θέματα
-
Sony Ericsson Xperia 8 και παραβίαση προσωπικών δεδομένων?!
Από B_Dark στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-10, 18:26 -
H Google κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία
Από treli@ris στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-10, 13:39 -
Παραβίαση προσωπικών δεδομένων μεσω ISP,Γινεται?
Από maxtor στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-10, 22:27 -
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook
Από ARIADNI_28512 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 10:34
Bookmarks