Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έχω καταλήξεi στο chrome σαν κύριο browser γιατί ακόμα και όταν κρασάρει δεν χάνεται το ανοιχτό session και υπάρχει επιλογή επαναφοράς όλων των καρτελών στην επανεκκίνηση. Μόνο θέμα το ότι ανεβάζει μετά τις 30-40 καρτέλες κατακόρυφα τις θερμοκρασίες και τη χρήση επεξεργαστή. Στις επιλογές δεν είδα κάτι να απενεργοποιήσω που θα τον κάνει ελαφρύτερο. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    δεν το γνωρίζω, απλώς να πω οτι και ο οπερα εχει την ιδια δυνατότητα να επαναφερει τις καρτέλες μετα απο ενα αναπάντεχο κλείσιμο (ακομα και δικό σου και οχι κρασαρισμα)
    "Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"

Ζ.Λορεντζάτος,
    COLLECTANEA

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 8anos Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν το γνωρίζω, απλώς να πω οτι και ο οπερα εχει την ιδια δυνατότητα να επαναφερει τις καρτέλες μετα απο ενα αναπάντεχο κλείσιμο (ακομα και δικό σου και οχι κρασαρισμα)
    Τί εννοείς δικό μου κλείσιμο; Την επιλογή να ανοίγει τις καρτέλες που ήταν ανοιχτές κάθε φορά, αντί για την home page ή για κενή καρτέλα; Αν εννοείς αυτό, όλοι οι browsers που ξέρω, εκτός από τον ΙΕ, έχουν την επιλογή, όταν τους ανοίγεις να ανοίγουν το τελευταίο session, δηλαδή ότι καρτέλες είχες ανοιχτές την τελευταία φορά.
    Αυτό που λέω είναι ότι ενώ είναι επιλεγμένη αυτή η λειτουργία, σε περιπτώσεις κρασαρίσματος και άτακτου κλεισίματος στον Firefox πχ, το session δηλαδή όλες οι ανοιχτές καρτέλες, δεν ανοίγουν, αλλά έχουν χαθεί και πρέπει να τις ψάχνεις από το Ιστορικό. Στον chrome αντίθετα, σε περίπτωσεις κρασαρίσματος και άτακτου κλεισίματος, στην επαναφορά, το κουμπί restore υπάρχει πάντα για να επαναφέρεις το ανοιχτό session που έκλεισε άτακτα από μόνο του. Νομίζω μία μόνο φορά μου έχει τύχει στον chrome να μην υπάρχει το κουμπί restore.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 231
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-09, 14:12
  2. Ειδική σύνθεση για motherboard και μνήμες
    Από WAntilles στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 02:36
  3. Ειδική σύνθεση για motherboard και μνήμες - Ep. II
    Από WAntilles στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-07, 19:28
  4. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-05, 10:45

Tags για αυτό το Θέμα