γεια σας παιδιά
έχω γουιντοους 7 , σας εχει τύχει ποτε να πατάτε κοντρολ ή σουιφτ και να σας κανει εναν μπιπ και να ανοίγει το ΜΣ ΑΟΥΤΛΟΥΚ ;
γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει ; γιατι δεν ξέρω αν εχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ή ειναι αλλο προβλημα.
........Auto merged post: Zounds πρόσθεσε 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........
επισης μου κλεινει η οθόνη βγάζοντας μου ΠΑΟΥΕΡ ΣΕΗΒ ΜΟΟΥΝΤ και μετα παταω καποια κουμπια και ανοιγει μετά απο λίγο χωρίς να κάνει επανεκκίνηση. τί γίνεται ;
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
28-02-12, 16:16 προβλημα με control και shift #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zounds : 28-02-12 στις 16:16. Αιτία: auto merged post
Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-02-12, 16:16 Απάντηση: προβλημα με control και shift #2
-
28-02-12, 16:25 Απάντηση: προβλημα με control και shift #3
πως εγινε αυτο ; δεν πειραξα τιποτα πως θα το ξε-ορίσω τώρα ;
αυτό γίνεται όταν πατάω τα αρίστερα σουιφτ και κοντρολ
όταν πατάω το δεξί σουιφτ δεν κανει τίποτα ούτε κεφαλαία σαν να μην υπάρχει.
και επίσης γιατί μου κλείνει η οθόνη καθε τρεις και λίγο ρε γαμωτο μου βγαζει DVI POWER SAVING MODEΤα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-02-12, 16:27 Απάντηση: προβλημα με control και shift #4
Θα πρέπει να βρεις το πρόγραμμα που τα παραμετροποιεί. Ξεκίνα από τον Πίνακα Ελέγχου-->Πληκτρολόγιο
Πίνακας Ελέγχου -->Ρυθμίσεις ενέργειας. Άλλαξε τη ρύθμιση για το πότε κλείνει η οθόνη.
(δεν έχω 7ρια εδώ, οπότε μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι οι θέσεις... αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει παραπάνω...)Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-02-12, 17:02 Απάντηση: προβλημα με control και shift #5
Απεγκατέστησα το ΑΟΥΤΛΟΥΚ αλλά και πάλι κανουν μπιμπ μπιμπ τα δυο πληκτρα...
παίζει να έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ;
επίσης νομίζω οτι όταν πατάω το ΕΝΤΕΡ της αριθμομηχανής τοτε μπαινει σε ΠΑΟΥΕΡ ΣΕΗΒ ΜΟΟΥΝΤ η οθόνη...
κατα τα άλλα όλα μια χαρά χαχαχαΤα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-02-12, 17:08 Απάντηση: προβλημα με control και shift #6
Αν πας στο control panel>keyboard properties ποσα tabs βλεπεις και τι λενε?Αν εχεις πολλα τοτε εχεις περασει καποιο πραγραμμα για το πληκτρολογιο που ισως σου κανει ζημια.Δοκιμασε το πληκτρολογιο σου σε ενα αλλο pc.
Asus P5Q3-Intel Core2Quad Q9550 @ 3792 MHz- L2-12MB - Patriot 2x4096 - ASUS 9800GT@690/1Gb-SSD Samsung EVO 850 250GB-WD katram 640GB - Seagate 320gb-WD 1.5TB - WD 2.0TB
The truth is out there.
-
28-02-12, 17:33 Απάντηση: προβλημα με control και shift #7
λιγη βοήθεια παρακαλώ παραπάνω για το που ακριβώς πρεπει να πάω ;
μπαινω στον πίνακα ελέγχου. βλέπω πληκτρολόγιο... το παταω αλλά δεν βλέπω πουθενά τα ταμπς
κάτι αλλο, έχω ντιουαλ μπουτ και απο τα γουιντοους ΕΞ ΠΙ που μπήκα έχω το ίδιο πρόβλημα επομένως μαλλον να φταίει το πληκτρολόγιο . ε ;Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-02-12, 17:42 Απάντηση: προβλημα με control και shift #8
panel>keyboard εκει εχει καποιες καρτελες speed,hardware κλπ. posew εχει και τι λενε?
Μπορει να εχεις το ιδιο προβλημα αν εχεις φορτωσει το ιδιο πραγραμμα του πληκτρολογιου.
Μπορει ομως να ειναι και το πληκτρολογιο.Δοκιμασε το σε αλλο pc (δεν χανεις να το δοκιμασεις και σε safe mode)Asus P5Q3-Intel Core2Quad Q9550 @ 3792 MHz- L2-12MB - Patriot 2x4096 - ASUS 9800GT@690/1Gb-SSD Samsung EVO 850 250GB-WD katram 640GB - Seagate 320gb-WD 1.5TB - WD 2.0TB
The truth is out there.
-
28-02-12, 19:11 Απάντηση: προβλημα με control και shift #9
-
28-02-12, 19:28 Απάντηση: προβλημα με control και shift #10Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-02-12, 20:31 Απάντηση: προβλημα με control και shift #11
Δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο κάποιου φίλου να δείς αν κάνει τα ίδια
-
28-02-12, 20:32 Απάντηση: προβλημα με control και shift #12
και σε ΣΕΗΦ ΜΟΝΤ τα ιδια προβληματα με το πληκτρολογιο ...
να συμπερανω οτι η βλάβη ειναι του πληκτρολογίου ;
θα το παω και σε εναν φιλο βασικα.. ή μαλλον θα βαλω ενος φιλου στο πισι και βλεπουμε.Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
Παρόμοια Θέματα
-
Αlt+shift προβλημα αλλαγης γλωσσας
Από piterpiano στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-11, 00:37 -
NFS SHIFT, GRID και τιμονιέρα Logitech Momo Racing Force. Πως δουλεύουν;
Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-09, 15:50 -
Πρόβλημα με Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCI-E (3010ix) και Remote Control
Από panosgabriel στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-08, 18:44
Bookmarks