Εμφάνιση 1-12 από 12
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    γεια σας παιδιά

έχω γουιντοους 7 , σας εχει τύχει ποτε να πατάτε κοντρολ ή σουιφτ και να σας κανει εναν μπιπ και να ανοίγει το ΜΣ ΑΟΥΤΛΟΥΚ ;
    γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει ; γιατι δεν ξέρω αν εχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ή ειναι αλλο προβλημα.

........Auto merged post: Zounds πρόσθεσε 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........

επισης μου κλεινει η οθόνη βγάζοντας μου ΠΑΟΥΕΡ ΣΕΗΒ ΜΟΟΥΝΤ και μετα παταω καποια κουμπια και ανοιγει μετά απο λίγο χωρίς να κάνει επανεκκίνηση. τί γίνεται ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zounds : 28-02-12 στις 16:16. Αιτία: auto merged post
    Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zounds Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας παιδιά

έχω γουιντοους 7 , σας εχει τύχει ποτε να πατάτε κοντρολ ή σουιφτ και να σας κανει εναν μπιπ και να ανοίγει το ΜΣ ΑΟΥΤΛΟΥΚ ;
    γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει ; γιατι δεν ξέρω αν εχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ή ειναι αλλο προβλημα.
    Προφανώς έχεις πληκτρολόγιο με προγραμματιζόμενα πλήκτρα-συντομεύσεις και κατά λάθος όρισες το CTRL+Shift να ανοίγει το Outlook. Ψάξτο από το πρόγραμμα του πληκτρολογίου σου.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    πως εγινε αυτο ; δεν πειραξα τιποτα πως θα το ξε-ορίσω τώρα ;
    αυτό γίνεται όταν πατάω τα αρίστερα σουιφτ και κοντρολ
    όταν πατάω το δεξί σουιφτ δεν κανει τίποτα ούτε κεφαλαία σαν να μην υπάρχει.

και επίσης γιατί μου κλείνει η οθόνη καθε τρεις και λίγο ρε γαμωτο μου βγαζει DVI POWER SAVING MODE
    Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    πως εγινε αυτο ; δεν πειραξα τιποτα πως θα το ξε-ορίσω τώρα ;
    αυτό γίνεται όταν πατάω τα αρίστερα σουιφτ και κοντρολ
    όταν πατάω το δεξί σουιφτ δεν κανει τίποτα ούτε κεφαλαία σαν να μην υπάρχει.

και επίσης γιατί μου κλείνει η οθόνη καθε τρεις και λίγο ρε γαμωτο μου βγαζει DVI POWER SAVING MODE
    Θα πρέπει να βρεις το πρόγραμμα που τα παραμετροποιεί. Ξεκίνα από τον Πίνακα Ελέγχου-->Πληκτρολόγιο

Πίνακας Ελέγχου -->Ρυθμίσεις ενέργειας. Άλλαξε τη ρύθμιση για το πότε κλείνει η οθόνη.

(δεν έχω 7ρια εδώ, οπότε μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι οι θέσεις... αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει παραπάνω...)
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    Απεγκατέστησα το ΑΟΥΤΛΟΥΚ αλλά και πάλι κανουν μπιμπ μπιμπ τα δυο πληκτρα...
    παίζει να έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ;
    επίσης νομίζω οτι όταν πατάω το ΕΝΤΕΡ της αριθμομηχανής τοτε μπαινει σε ΠΑΟΥΕΡ ΣΕΗΒ ΜΟΟΥΝΤ η οθόνη...
    κατα τα άλλα όλα μια χαρά χαχαχα

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Οτι του ΟΤΕ
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 28(dB)
    Αν πας στο control panel>keyboard properties ποσα tabs βλεπεις και τι λενε?Αν εχεις πολλα τοτε εχεις περασει καποιο πραγραμμα για το πληκτρολογιο που ισως σου κανει ζημια.Δοκιμασε το πληκτρολογιο σου σε ενα αλλο pc.
    Asus P5Q3-Intel Core2Quad Q9550 @ 3792 MHz- L2-12MB - Patriot 2x4096 - ASUS 9800GT@690/1Gb-SSD Samsung EVO 850 250GB-WD katram 640GB - Seagate 320gb-WD 1.5TB - WD 2.0TB
    The truth is out there.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jjokeris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πας στο control panel>keyboard properties ποσα tabs βλεπεις και τι λενε?Αν εχεις πολλα τοτε εχεις περασει καποιο πραγραμμα για το πληκτρολογιο που ισως σου κανει ζημια.Δοκιμασε το πληκτρολογιο σου σε ενα αλλο pc.
    λιγη βοήθεια παρακαλώ παραπάνω για το που ακριβώς πρεπει να πάω ;
    μπαινω στον πίνακα ελέγχου. βλέπω πληκτρολόγιο... το παταω αλλά δεν βλέπω πουθενά τα ταμπς

κάτι αλλο, έχω ντιουαλ μπουτ και απο τα γουιντοους ΕΞ ΠΙ που μπήκα έχω το ίδιο πρόβλημα επομένως μαλλον να φταίει το πληκτρολόγιο . ε ;

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Οτι του ΟΤΕ
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 28(dB)
    panel>keyboard εκει εχει καποιες καρτελες speed,hardware κλπ. posew εχει και τι λενε?
    Μπορει να εχεις το ιδιο προβλημα αν εχεις φορτωσει το ιδιο πραγραμμα του πληκτρολογιου.
    Μπορει ομως να ειναι και το πληκτρολογιο.Δοκιμασε το σε αλλο pc (δεν χανεις να το δοκιμασεις και σε safe mode)
    Asus P5Q3-Intel Core2Quad Q9550 @ 3792 MHz- L2-12MB - Patriot 2x4096 - ASUS 9800GT@690/1Gb-SSD Samsung EVO 850 250GB-WD katram 640GB - Seagate 320gb-WD 1.5TB - WD 2.0TB
    The truth is out there.

Περιοχή
    Ν.Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    λιγη βοήθεια παρακαλώ παραπάνω για το που ακριβώς πρεπει να πάω ;
    μπαινω στον πίνακα ελέγχου. βλέπω πληκτρολόγιο... το παταω αλλά δεν βλέπω πουθενά τα ταμπς

κάτι αλλο, έχω ντιουαλ μπουτ και απο τα γουιντοους ΕΞ ΠΙ που μπήκα έχω το ίδιο πρόβλημα επομένως μαλλον να φταίει το πληκτρολόγιο . ε ;
    Φίλε zounds , συγχώραμαι αλλά 'εχω ξεσκιστεί στο γέλιο ειδικά μ αυτό το εξ πι παρέδωσα πνεύμα , είχα ένα συνάδελφο κάποτε που σημείωνε στον τοίχο όπου ήταν να ''ρίξει'' καλώδιο UTP και τό γραφε γιου τι πι μου τον θύμισες ρε μπαγάσα

Στο θέμα τώρα , ποιό πληκτρολόγιο έχεις;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cuprakatos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε zounds , συγχώραμαι αλλά 'εχω ξεσκιστεί στο γέλιο ειδικά μ αυτό το εξ πι παρέδωσα πνεύμα , είχα ένα συνάδελφο κάποτε που σημείωνε στον τοίχο όπου ήταν να ''ρίξει'' καλώδιο UTP και τό γραφε γιου τι πι μου τον θύμισες ρε μπαγάσα

Στο θέμα τώρα , ποιό πληκτρολόγιο έχεις;
    ενα λογκιτεκ του 2001
    προβλημα έχουν μονο τα αριστερα κοντρολ και σιφτ και το εντερ της αριθμομηχανής

τα αριστερα κανουν μπιπ
    και οταν παταω εντερ μπαινει σε παουερ σεηβ μοουντ η οθόνη.

Περιοχή
    Ν.Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο κάποιου φίλου να δείς αν κάνει τα ίδια

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΛΙΣΣΙ
    και σε ΣΕΗΦ ΜΟΝΤ τα ιδια προβληματα με το πληκτρολογιο ...
    να συμπερανω οτι η βλάβη ειναι του πληκτρολογίου ;
    θα το παω και σε εναν φιλο βασικα.. ή μαλλον θα βαλω ενος φιλου στο πισι και βλεπουμε.

Παρόμοια Θέματα

1. Αlt+shift προβλημα αλλαγης γλωσσας
    Από piterpiano στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-11, 00:37
  2. NFS SHIFT, GRID και τιμονιέρα Logitech Momo Racing Force. Πως δουλεύουν;
    Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-09, 15:50
  3. Πρόβλημα με Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCI-E (3010ix) και Remote Control
    Από panosgabriel στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-08, 18:44

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία