Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να αλλάξω πάροχο: από Wind να πάω σε HOL. Στην Wind είμαι στον 4ο μήνα 12μηνου συμβολαίου. Ο λόγος που θέλω να αλλάξω είναι ότι πληρώνω 24/1 και παίρνω 1/1.3 και με χείριστα όλα τα χαρακτηριστικά της γραμμής. Αισθητό αποτέλεσμα: τα βίντεο σε 360p και πολλές φορές σε 240p στο YouTube είναι στο αιώνιο buffering. Τους έχω πάρει τηλέφωνο για τυχόν βελτίωση και δεν έχουν απαντήσει παρόλο που έχουν περάσει 20 μέρες που λένε ότι θέλουν για να ικανοποιήσουν το αίτημα (το οποίο σημειωτέον είναι εκτός των ορίων της ΕΕΤΤ). Δεν έχω ούτε την υπομονή ούτε τα χρήματα για να καλύπτω τα σπασμένα της Wind.
Το κύριο ερώτημα που έχω είναι τι υποχρεούμαι να πληρώσω. Απ' ότι είδα η HOL χρεώνει την αλλαγή γύρω στα 50 ευρώ, οπότε αυτό είναι δεδομένο. Είμαι αναγκασμένος να πληρώσω τα κερατιάτικα που αναφέρει η Wind σε περίπτωση διακοπής πριν την λήξη του συμβολαίου; Αν ναι, μπορώ να προβάλω ως αποδεικτικό την χείριστη ποιότητα της γραμμής σε σχέση με την υποσχόμενη για να μην τα πληρώσω;
Το επόμενο ερώτημα είναι τι ακριβώς πρέπει να κάνω, γραπτώς για προφανείς λόγους, ώστε να μην μπω στο Γολγοθά (λέγε με και κρυόσταση σύνδεσης) που βλέπω να βρίσκονται εκατοντάδες άλλοι χρήστες στο φόρουμ; Τι χαρτιά χρειάζεται να συμπληρώσω, ποιες είναι οι προθεσμίες που υποχρεούται το κάθε εμπλεκόμενο μέλος να τηρήσει, κ.τ.λ;
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
28-02-12, 22:24 Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #1
-
29-02-12, 10:06 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #2
στον Αγιο Βασιλειο παιρνεις απο ΑΚ Ριου απο οσο γνωριζω, οποτε μαλλον ειναι ακυρο το Κων/λεως.
Τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ?
ενα screenshot θα βοηθουσε να σου πουμε εαν εχεις προβλημα στις καλωδιωσεις ή/και εαν θα δεις πρακτικη βελτιωση αλλαζοντας παροχο.
-
29-02-12, 10:28 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #3
Θα πληρώσεις αναγκαστικά κερατιάτικα διακοπής, γι αυτό υπογράφεις συμβόλαιο.
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα ConnX και ας είναι πιο ακριβά, ,με τις νέες τιμές σε λίγο καιρό θα αξίζει ιδιαίτερα όταν παίζουν προβλήματα με καλωδιώσεις ή βρόχους κτλ ο ΟΤΕ συνήθως τα λύνει.
Αν πάς στη HOL θα έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα γιατί οι πάροχοι για τέτοια προβλήματα περιμένουν λύση από τον ΟΤΕ.
Αν τα στατιστικά του προφίλ σου είναι σωστά 36db att = 2.7 km από το κέντρο με θεωρητικό μέγιστο γραμμής περίπου τα 11.5 Mbit άρα πές κοντά στα 9 για να είσαι σίγουρος.
Ίσως λόγω της αθλιότητας της γραμμής να τους στείλεις ένα FAX με τα στοιχεία σου να τους εξηγείς το πρόβλημα και να τους λές πως άμα δεν υπάξει λύση θα αναγκαστείς να καταγγείλεις τη σύμβαση, λόγω μη τήρησης των προβλεπομένων από το συμβόλαιο οπότε και δεν θα πληρώσεις.
Αλλά το θές γραπτά με ΦΑΞ το τηλέφωνο δεν αποτελεί απόδειξη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ermis333 : 29-02-12 στις 10:42.
-
29-02-12, 10:31 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #4
Πολλες εκατονταδες μετρα εναερια καλωδια ομως εχει η περιοχη του με τις ενωσεις τους, τις υγρασιες τους κλπ.
Στο κεντρικο δρομο να φανταστεις μηκους καμια 500αρια μετρων υπαρχει μοναχα ενα καφαο στην μια ακρη και ολο το υπολοιπο εναεριο.
Αν και για να πιανει full upload και τοσο λιγο download προβλημα καλωδιωσεων μυριζει εως μονοπολο.
-
29-02-12, 11:03 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #5
Άρα αν η γραμμή είναι προβληματική, τότε και σε άλλο παροχο να πάει, πάλι τα ίδια θέματα θα έχει.
Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
29-02-12, 19:00 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #6
Στη λίστα των Α/Κ που έχει το site εδώ έχω δει ότι Wind υπάρχει μόνο Κων/πόλεως. Στο Ρίο μόνο ΟΤΕ και HOL. Στο τηλέφωνο που είχα μιλήσει πριν από καιρό με την Wind και ζήτησα το Α/Κ μου είπαν Ρίου-Κων/πόλεως, το οποίο δεν έχει νόημα, είναι δύο Α/Κ. Τράβηξα ένα screenshot με τα χαρακτηριστικά, είναι στα συνημμένα.
Μήπως παίζει και η πολυκατοικία; Στην πρώτη επίσκεψη ο τεχνικός έφυγε με άδεια χέρια αφού μου είπε ότι η πολυκατοικία είχε πρόβλημα. Αφού τα έψαλα στον ιδιοκτήτη, κάλεσε τον ηλεκτρολόγο (γνωστός του κιόλας που του είχε κάνει την αρχική εγκατάσταση) και πράγματι είχε κάνει λάθος τη συνδεσμολογία στις πρίζες. Ποιος ξέρει τι άλλο παίζει. Μπορώ να το ελέγξω κάπως αυτό;
Σε περίπτωση που οι γραμμές από το κουτάκι στην κολόνα μέχρι το Α/Κ είναι το πρόβλημα, μπορώ να κάνω δοκιμαστική σύνδεση, όχι 12μηνη, με HOL, και αν δω τα ίδια να το γυρίσω σε ΟΤΕ;
-
29-02-12, 19:19 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #7
Δεν δικιολογούνται αυτά τα άθλια στατιστικά.Έπρεπε να κλειδώνεις στα 7-8 περίπου.Κάπου μυρίζομαι πρόβλημα.
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.Αυτός ο ηλεκτρολόγος είναι της προκοπής;;Ή μπαααα..
Αν μπορείς αποσύνδεσε ότι τηλεφωνική συσκευή και φίλτρα έχεις και κάρφωσε τον ρούτερ πάνω στην κεντρική γραμμή μόνο του.Μετά δώσε μας στατιστικά ξανα.Αν έχεις και δεύτερο ρούτερ ακόμα .
-
29-02-12, 19:38 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #8
Kων/λεως αποκλειεται να εισαι, εισαι κατα μεσο ορο κανα 10αρι χλμ απο εκει, οχι 1000αρα δε θα ειχες ουτε 100αρα
Σιγουρα εισαι Ριου.
Στο θεμα τωρα, αν μπορεις να πας στο κατανεμητη της πολυκατοικιας και να συνδεσεις εκει το ρουτερ θα εβλεπες τελικα αν το προβλημα ειναι δικο σου ή του δικτυου.
-
29-02-12, 20:25 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #9
Σκέφτομαι να φέρω έναν δικό μου για σιγουριά. Πήρα screenshot με το ίδιο ρούτερ (δεν έχω άλλο). Δεν βλέπω να διαφέρει κάτι πολύ, δίνω το screenshot παρακάτω.
Η συγκεκριμένη δεν έχει κατανεμητή. Από την κολόνα έρχεται στο εξωτερικό μπουάτ του πάνω ορόφου και μετά στις πρίζες. Και υπάρχει πρόβλημα γιατί ο μόνος τρόπος για να πάω εκεί πάνω είναι μέσα από το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη.
To A/K Ρίου πρέπει να γίνει update στο χάρτη αν είναι έτσι. Θα ρίξω μια υπόδειξη στη σχετική σελίδα.
-
29-02-12, 22:42 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #10
-
01-03-12, 21:58 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #11
Πριν τους πάρω, ρώτησα τον γιο του ιδιοκτήτη από πάνω και μου είπε ότι η 2άρα που έχει με ΟΤΕ πιάνει 2 κάργα (και μάλλον θα πιάνει περισσότερα με ταχύτερη σύνδεση). Μπορεί να προκύψει κάτι από αυτό για το που είναι το πρόβλημα;
-
01-03-12, 22:48 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #12
Δεν νομιζω να βοηθαει αυτο.Εαν ηταν 24αρα η συνδεση ισως.Εσυ οπως σου εχω αναφερει θα παρης το cc της Wind και θα βρουν το προβλημα ισως και σε συνεργασια με τον ΟΤΕ ,αλλα μπορει να παρη λιγο χρονο.Εαν υπαρχει προβλημα στη γραμμη σε οποια εταιρεια και να πας θα υπαρχει,με τη μονη διαφορα εαν ειχες ΟΤΕ θα λινοταν πιο γρηγορα.Υπομονη.
-
02-03-12, 01:47 Απάντηση: Αλλαγή παρόχου από Wind σε HOL #13Στη λίστα των Α/Κ που έχει το site εδώ έχω δει ότι Wind υπάρχει μόνο Κων/πόλεως. Στο Ρίο μόνο ΟΤΕ και HOL.
Παρόμοια Θέματα
-
Αλλαγή πάροχου τηλεφωνίας και ίντερνετ από HOL σε WIND
Από vasileios13 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-11, 22:20 -
αλλαγη παροχου απο οτε σε hol
Από ΠΑΝΟΣ69 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-10, 11:01 -
Αλλαγή παρόχου απο conn-x σε hol
Από kostasz250 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-10, 15:43 -
Αλλαγή παρόχου απο OTENET σε HOL
Από ymitrou στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-08, 15:20
Bookmarks