Έχω ένα 585v6 το οποίο παρέχει wifi σήμα σε σπίτι (πρώτος όροφος), αλλά και σε γραφείο στο ισόγειο. Το σήμα είναι ικανοποιητικό, αφού όμως τοποθετήσω το router σε συγκεκριμένο δωμάτιο.

Σύντομα θα χρειαστώ κάλυψη και στην ταράτσα (ουσιαστικά 3ος όροφος). Έκανα δοκιμές και τώρα καλύπτεται ένα συγκεκριμένο μέρος (στην ταράτσα) με χαμηλό αλλά σχετικά σταθερό σήμα, χωρίς να αλλάξω θέση στο router.

Η βασική ερώτηση μου: Πόσο καλή θεωρείται η απόδοση/εμβέλεια του 585v6 στο wireless; Σε σύγκριση με άλλα routers.

Θα ήθελα καλύτερο σήμα και υπάρχουν routers, π.χ. σε 801.11n, που διαφημίζουν 5x κάλυψη σε σχέση με το πρότυπο G. Έχει βάση αυτό; Θα μπορέσω να καλύψω αισθητά καλύτερα την πολυκατοικία με ένα μόνο router (χωρίς να είναι πανάκριβο); Ή μήπως το 585v6 είναι ήδη πολύ δυνατό και αν δεν με καλύπτει αυτό θα πρέπει να εξετάσω άλλες λύσεις; (πχ repeaters ή καλώδια).

Ευχαριστώ