Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση 31-44 από 44
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    πολυ η λιγο? αυτο ειναι το ερωτημα?
    full flex

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Let the music play...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    LINKSYS Wireless-G ADSL H
    SNR / Attn
    6(dB) / 26(dB)
    Talking
    Κατα πάσα αυτές τις γιορτές αναμένετε μια όμορφη σφαγή... :d

Περιοχή
    παντού
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    11995/1023
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    10(dB) / 27(dB)
    To πιθανότερο είναι οτι θα έχουμε Χριστουγενιάτικες προσφορές από όλες τις εταιρίες.

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster IAD 2
    Για την επιτυχία του WiMAX εκφράζω μεγάλες επιφυλάξεις, ειδικά αν φέτος, και οι άλλοι εναλλακτικοί (πέραν της Tellas) ρίξουν πακέτα flat rate τηλεφωνίας και πραγματικού broadband internet. Αυτό θα ξεκινήσει με τις προσφορές των Χριστουγέννων, αφού οι μεγάλοι πάροχοι (Forthnet, Tellas, Vivodi) έχουν θέσει ως στόχο να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση συνεγκατάστασης κέντρων μέχρι τον Ιανουάριο του 2007. Θα μπορούν να παρέχουν δηλαδή full LLU συνδέσεις σχεδόν στο σύνολο της Αθήνας και μέχρι το τέλος του 2007 σε κομμάτι μεγαλύτερο του μισού της επικράτειας.

Τα συνεργεία εγκατάστασης οπτικών ινών δουλεύουν πυρετωδός κατά μήκος των μεγάλων οδών της Αθήνας, κι αυτό δεν είναι ευχολόγια, είναι πραγματικότητα. Οπότε, φέτος θα είναι και η πρώτη χρονιά όπου θα μπουμε και στο δρόμο ουσιαστικής σύγκλισης με την υπόλοιπη Ευρώπη, στις broadband υπηρεσίες.

Περιοχή
    Παρακολουθώ τα πάντα από την κορυφή του κόσμου...
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    Connex 24mbps @ 18700/980
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ
    Router
    Sagem F@st 1500wg
    SNR / Attn
    9(dB) / 20(dB)
    είναι τοσο καταπληκτικά και ενδιαφέροντα τα /offtopic σχόλιά μου, μου φαίνεται που χάνετε τη μπάλα

Για επαρχεία γνωρίζετε τίποτα;
    Intel i5 3570K / Intel Q9550 / Intel i3 / Intel Celeron G530 / Amd P-320 / AMD Sempron 2600+ / Intel Atom / AMD Athlon 2200+ / XBOX Media Center

Using windows 7 and Debian Linux

Το avatar του μέλους stavento2000
    stavento2000 Guest
    Συμβόλαιο 12 μηνών επιβάλει ο ΟΤΕ στους Πάροχους για το LLU

Αυτό είναι πρόβλημα της Tellas που το κάνει πάσα σε μένα και σε σένα μιας και με πάνω από 100 εκατομμύρια € συσσωρευμένες ζημιές προτιμά να νοικιάζει το δίκτυο του ΟΤΕ παρά να επενδύσει σε δικό της. Εγώ ξέρω ότι από τον ΟΤΕ την κάνω όποτε θέλω για το σταθερό χωρίς να δώσω φράγκο και μπορώ να παίζω με όλες τις υπόλοιπες εταιρείες όπου με συμφέρει είτε σταθερή είτε ADSL (Πχ ήμουνα μέχρι τον Σεπτέμβρη Altec με το 0,098 €, πήρα το Conn-x Talk μέχρι το Γενάρη που κλείνω 6μηνο στο Conn-x, μιλάω με Viva Γερμανία και Ουγγαρία με αστική χρέωση κοκ)

Αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο, με τα αν δεν γίνονται πραγματικότητες.

Έχω μείνει τρεις μέρες χωρίς τηλ. από τον ΟΤΕ όπως το κόβω στην Tellas για την ίδια βλάβη (γείωση) θάμενα καμιά δεκαριά, θα πλήρωνα καμιά 35 € και πίστεψέ με είναι μια πολύ δυσάρεστη πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο site της Tellas τις 50 διευκρινιστικές ερωτήσεις - απαντήσεις για το Zisto μόνο μία θίγει το θέμα των βλαβών και η απάντηση είναι : θα καλέσετε το 13800 και κάποιος αρμόδιος θα σας εξυπηρετήσει. Έτσι απλά.

Όλοι οι πάροχοι που ανέφερες θα δώσουν προσφορές μέσω LLU που σημαίνει ότι για καθέναν από αυτόυς θα πρέπει να δεσμεύεσαι, με τα υπάρχοντα τιμολόγια του ΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση για καλλύτερες τιμές. Οπότε για ποιοες προσφορές και πια ευελιξία μιλάς;;

Πιθανόν να έχεις δίκιο αν και ακούγεται έντονα ότι οι εταιρείες κινητής (η Cosmote με τον ΟΤΕ, η Vodaphone και η TIM με εξαγορά κάποιας εταιρείας σταθερής πχ Vivodi, Teledome) θα δώσουν πακέτα που θα συνδυάζουν σταθερή, κινητή και Internet.

H Vivodi δίνει VoIP άλλο πράγμα εντελώς, ενώ για Teledome δεν έχω ακούσει τίποτα.

Σωστό για την Vivodi (όλα τα προβλήματα οφείλονται στο VOIP) αν και τη Δευτέρα έβγαλε δύο προγράμματα με full LLU. Η Teledome έχει μηνιαίο πάγιο 3 € περίπου λιγότερο από τον ΟΤΕ και δεν αξίζει να το συζητάμε μιας και έχει βγεί στη γύρα μήπως την αγοράσει κανένας.

Δεν έχω ακούσει ούτε μια καταδικαστική απόφαση πάντως και αυτά που λές με την Προεπιλογή γίναν στις αρχές της υπηρεσίας όπου δεν υπήρχε σωστό νομοθετικό πλαίσιο.

Αφού τώρα υπάρχει σωστό νομοθετικό πλαίσιο κάνε μια προεπιλογή στην Tellas, μετά προσπάθησε να τη διακόψεις και αν μέσα σ' ένα τρίμηνο τα έχεις καταφέρει παίξε κι ένα lotto.
    Όταν η Tellas τελειώσει την καμπάνια με το Zisto και κάνει τις πωλήσεις που κυνηγάει θ' ακούσεις
    και την καταδικαστική απόφαση της ΕΕΤΤ που πιθανότατα θα είναι απαγόρευση κάποιων μηνών να επικοινωνεί η Tellas με πελάτες που κάνουν αίτηση να φύγουν από την προεπιλογή της Tellas και να πάνε σ' άλλη εταιρεία αλλά τότε η δουλειά θα έχει γίνει.
    Εγώ πάντως για το τφ της μητέρας μου προσπαθώ από αρχές Αυγούστου, ξέρω πολύ καλά το νομοθετικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ (από 17/1/06) και ακόμα εκεί είμαι (δυό αιτήσεις μέσω του 134 του ΟΤΕ, ένα fax στην Tellas, μια έγγραφη καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου μια βαριεστημένη τηλεφωνήτρια μου επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται στην πιάτσα ότι δηλ. υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες καταγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρεία κοκ)

είς στον κόσμο να περιμένει μήπως και οι άλλοι ISP βγάλουν καλύτερα πακέτα LLU NAI θα μπορούσα να συμφωνήσω, αλλά το μήνυμά σου μοιάζει σαν να λές μείνετε όλοι στον ΟΤΕ γιατί αλλιώς έρχεται η καταστροφή......[/QUOTE]

Το μήνυμά μου λέει απλά περιμένετε λίγο ακόμα και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο επιλέξτε ότι σας συμφέρει
    [

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stavento2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μήνυμά μου λέει απλά περιμένετε λίγο ακόμα και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο επιλέξτε ότι σας συμφέρει
    Σωστό αυτό. Πιστεύω ότι η καλύτερη εποχή για να δεσμευτεί κάποιος με δωδεκάμηνο συμβόλαιο (εφόσον δεν μπορεί να αποκτήσει σύνδεση μικρότερης διάρκειας ή αορίστου χρόνου χωρις ελάχιστη διάρκεια) θα είναι κατά το καλοκαίρι, όπου ο ανταγωνισμός των εναλλακτικών θα είναι πιο έντονος, καθότι θα έχει αυξηθεί η παρουσία τους σε τηλεπικοινωνιακά κέντρα του ΟΤΕ.

Πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα εμφανιστούν σε προσιτές τιμές και τα 8 Mbit από κάποιους εναλλακτικούς. Άποψή μου είναι ότι όποιος δείξει λιγότερη παρορμητικότητα και περισσότερη υπομονή, θα ανταμειφθεί.

Οι δώδεκα μήνες δέσμευσης είναι μεγάλο ρίσκο. Ποιος θέλει να είναι επί 12 μήνες με 4 Mbit, αν άλλος εναλλακτικός με τα ίδια χρήματα δίνει διπλάσιο bandwidth; Όσο για την ποιότητα δεν έχουμε ακόμα ιδέα. Πόσο γρήγορα θα αντιμετωπίζονται οι βλάβες; Τι contention ratio θα εφαρμοστεί από τον καθένα; Θα υπάρχει σύστημα προτεραιοποίησης;

Ας μην ενθουσιαζόμαστε λοιπόν από τις πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα ταχύτητες. Γουρούνι στο σακί παίρνουμε και μάλιστα με υποχρέωση να το κρατήσουμε 12 μήνες.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Αν ειναι οπως τα λες φιλε ipo, δηλαδη ας πουμε τον Ιουνιο παψει να ειναι συμφερουσα η Τελλας δινεις 64.5 Ευρω και τη διακοπτεις. Ομως, η Τελλας δεν σε εχει δεσμευσει στη τιμη, αλλα στη διαρκεια. Πραγμα που σημαινει πως αν πεσουν οι τιμες θα πεσουν και γι'αυτον που εβαλε τωρα Τελλας.

Ας ειχες καλυψη στη περιοχη σου, ας ειχες τεραστια προβληματα με τον οτε και μετα θα βλεπαμε αν ειχες κανει την αιτηση "χθες".

Καλυτερα γουρουνι στο σακι, παρα 2mbit (πραγματικα ουτε 1 ) και ακριβοτερα.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Όποιος θέλει να διακόψει σίγουρα την Tellas ας δοκιμάσει το εξής: αφήστε απλήρωτο τον λογαριασμό για μερικούς μήνες και θα σας διακόψουν από μόνοι τους! Έτσι έκανα εγώ γιατί είχα νευριάσει και τους πλήρωσα μόνο όταν με πήρε δικηγόρος και είπε ότι αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν πληρώσω θα ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες Προεπιλογή είχαν βάλει από μόνοι τους και στο σπίτι μου στην Αθήνα. Τους έβρισα τόσο άσχημα και την έβγαλαν. Όποτε παίρνουν τηλέφωνο για διαφήμιση απαντάω ότι μου έρθει εκείνη την ώρα (από ένα απλό 'ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι' μέχρι και μπινελίκια αν πάρουν την ώρα που κοιμάμαι) . Εκεί που μένω στην Αθήνα (στην Βούλα) βγάζει ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο. Η forthnet για το δίκτυό της δίνει και συγκεκριμένη ημερομηνία (αν και αμφιβάλω κατά πόσο θα την τηρήσουν) . Φυσικά και στις δύο εταιρίες έβαλα το τηλέφωνο ενός γείτονα για να δω διαθεσιμότητα για να μην πάρουν τηλέφωνο στο σπίτι μου και πρήξουν τους γονείς μου (το έκανα για να είμαι καλυμένος στην περίπτωση που αποθηκεύουν τα τηλέφωνα που εισάγουμε στην αναζήτηση διαθεσιμότητας και μετά αρχίσουν τα τηλεφωνήματα) . Στην Ηγουμενίτσα φυσικά ούτε λόγος για full llu (ούτε από Tellas ούτε από forthnet) . Στα Γιάννενα η forthnet δίνει ημερομηνίες και η Tellas λέει σύντομα διαθέσιμο. Βέβαια τα Γιάννενα είναι πολύ μεγαλύτερη πόλη σε σχέση με την Ηγουμενίτσα. Εγώ πάντως με το adsl από τον ΟΤΕ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Και το voip λειτουργεί τέλεια και οι ταχύτητες είναι εντάξει. Οπότε δεν αλλάζω με τίποτα σε full llu. Ούτε η forthnet, ούτε η tellas μπορούν να μου εγγυηθούν ότι θα λειτουργεί ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ το τηλέφωνό μου και ας μην έχω internet. Τουλάχιστον με τον ΟΤΕ το τηλέφωνο λειτουργεί πάντα και χωρίς πρόβλημα (στην Ηγουμενίτσα αυτά τα 2 χρόνια που μένω, είναι ζήτημα το τηλέφωνο να έχει χαλάσει 2 φορές) και για εμένα αυτό είναι το σημαντικότερο. Ας αφήσουν τα δωδεκάμηνα συμβόλαια, ας εγγυηθούν ότι το τηλέφωνο θα λειτουργεί πάντα και μετά το συζητάμε (το δωδεκάμηνο που τους επιβάλει ο ΟΤΕ εμένα δεν με ενδιαφέρει. ας τα βρουν μεταξύ τους. εγώ θέλω συμβόλαιο με μέγιστη δέσμευση 6 μήνες) . Προς το παρών ΟΤΕ και μόνο. Φυσικά δεν είμαι υπέρ της τακτικής του ΟΤΕ.

Υ.Γ.
    Οι γονείς ενός φίλου μου παιδεύονται ακόμα να βγάλουν την Tellas. Στο τέλος θα αναγκαστούμε να λύσουμε το θέμα αλλιώς...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrg_polini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειναι οπως τα λες φιλε ipo, δηλαδη ας πουμε τον Ιουνιο παψει να ειναι συμφερουσα η Τελλας δινεις 64.5 Ευρω και τη διακοπτεις. Ομως, η Τελλας δεν σε εχει δεσμευσει στη τιμη, αλλα στη διαρκεια. Πραγμα που σημαινει πως αν πεσουν οι τιμες θα πεσουν και γι'αυτον που εβαλε τωρα Τελλας.
    Το οποίο το κάνει η Tellas όπωτε την συμφέρει, τι να το κάνουμε όταν το κάνει με μεγάλη καθυστέρση. Τους Shared με τα 2ΜΒ, τελειώνει ο Νοεέμβριος και ακόμα τους έχει με τις παλιές τιμές. Αυτήν την στιγμή τους έχει και πληρώνουν 40 ευρώ περίπου για τα 2ΜΒ και χωρίς τηλεφωνία, και τους νέους με το Ful LLu και 4ΜΒ και τηλεφωνία δίνουν 30 ευρώ. Που είναι η αναπροσαρμογή τιμών που κάνει;;;;;;; Εδώ ακόμα και η ίδια η εταιρεία δίνει άλλα πακέτα πιο φτηνά (Full πιο φτηνά από Shared). Αν είναι δυνατόν. Πλέον έχει αργήσει πάααααρα πολύ. Αλλά βλέπεις τους έχεις δέσει.
    Και μην νομίζεις γενικότερα ότι μέσα στο 12μηνο πάνω από 1 φορα θα κάνει αναπροσαρμογή.
    Δεν αναφέρω το άλλο απαράδεκτο, ότι για να πάει κάποιος από Shered σε Full LLu πρέπει να να υπογράψει νέο 12μηνο από την αρχή.
    Μήπως όταν βγάλει τα 8ΜΒ και θελήσει κάποιος να αναβαθμιστεί, άσχετα αν είναι στον 8 μήνα το συμβολαιό του, θα πρέπει να υπογράψει νέο;
    Η HOL έως πριν λίγες ημέρες μονο 4ΜΒ δεν έδινε. Όμως λόγω 12μηνου συμβολαίου δεν μπορούσε να φύγει κανείς. Αυτά είναι λίγα από τα "καλά' των συμβολαίων.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 19-11-06 στις 18:21.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Σωστά όσα λες BoGe. Το καλό με το full LLU είναι ότι, αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα, δεν σε νοιάζει πότε θα σε κόψει ο κάθε πάροχος, εφόσον δεν τιμολογεί τις υπηρεσίες εκείνο το χρονικό διάστημα. Απλά ενεργοποιείς νέα γραμμή full LLU στη διεύθυνσή σου και τελειώνεις.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Θεατης στο ιδιο εργο....

Τα ιδια εγιναν και στα τελη της δεκαετιας του 90 με την εμφανιση των εταιρειων κινητης και τον πολεμο που εγινε με πρσφορες μεχρι να παρουν ενα καλο μεριδιο αγορας.

Τα τελευταια χρονια και αφου μοιρασαν την πιτα ειπαν να σταματησουν να τσακωνονται και να χανουν,το γυρισαν σε ολιγοπωλειο και εναρμονισμενες πρακτικες, συμφωνουν κατω απο το τραπεζι τιμες, αυξησεις,μειωσεις, κανουν τις ιδιες κινησεις με διαφορα εβδομαδων και προσπαθουν να μας ριξουν σταχτη στα ματια.

Το ιδιο θα συμβει και εδω.Τα πρωτα 2 χρονια θα εχουμε σφαγη και τρελες προσφορες ισως και κατω του κοστους μεχρι να μοιραστει η πιτα και μολις βγουν οι ασθενεστεροι απο το παιχνιδι και μεινουν 3-4 μεγαλοι + τον ΟΤΕ και αντιληφθουν οτι πρεπει να αρχισουν να μας τα παιρνουν, θα το γυρισουν σε ενα ωραιο ολιγοπωλειο και με τις υγειες μας.

Ας το χαρουμε λοιπον οσο κρατησει.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Αυτήν την στιγμή και εγώ υποστηρικτής του LLu είμαι, και 3 χρόνια που το χρησιμοποιώ δεν το έχω μετανιώσει. Μιας και υπηρεσίες σημαντικές για εμένα, έως αυτήν την στιγμή θα ήταν αδύνατον να τις κάνω μέσω ΟΤΕ.
    Αλλά με τα συμβόλαια, και ιδιαίτερα τα 12μηνα, σε μια αγορά που ακόμα μεταβάλλεται γρήγορα, είμαι κατά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ιδιο θα συμβει και εδω.Τα πρωτα 2 χρονια θα εχουμε σφαγη και τρελες προσφορες ισως και κατω του κοστους μεχρι να μοιραστει η πιτα και μολις βγουν οι ασθενεστεροι απο το παιχνιδι και μεινουν 3-4 μεγαλοι + τον ΟΤΕ και αντιληφθουν οτι πρεπει να αρχισουν να μας τα παιρνουν, θα το γυρισουν σε ενα ωραιο ολιγοπωλειο και με τις υγειες μας.

Ας το χαρουμε λοιπον οσο κρατησει.
    Κακός φωνάζουν εδώ μέσα διάφοροι ανεγκέφαλοι να κλείσει η μία, ή η άλλη εταιρεία.
    Δεν βλέπουν γίνεται με την κινητή;

Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2952
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 17:10
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-07, 12:03
  3. Μηνύματα: 294
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-07, 00:44
  4. Μηνύματα: 242
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-07, 23:36
  5. Μηνύματα: 98