Εμφάνιση 76-90 από 205
-
14-03-12, 15:03 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #76
-
14-03-12, 15:08 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #77
Όπως πχ σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και κάποιους δήμους στην Αττική;
Στα χαρακτηριστικά του VDSL δεν μπαίνουν οι μέγιστες ταχύτητες αλλά το προφίλ που υποστηρίζει. Έτσι ο κανόνας είναι μεγαλύτερο χρησιμοποιούμενο εύρος συχνοτήτων σημαίνει μεγαλύτερο ρυθμό μετάδοσης σε μικρότερη όμως απόσταση.
Έτσι υπάρχει το προφίλ 30a που έχει μέγιστο throughput 200Mbps αλλά σε πολύ μικρές αποστάσεις. Θα είχε νόημα σε δίκτυα Fiber To The Building. Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία περιπτώσεων 30a είναι για συμμετρικό έως 100Mbps.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeliss : 14-03-12 στις 15:13. Αιτία: auto merged post
-
14-03-12, 15:13 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #78
Ναι αλλά είναι μόνο internet. Το DSL σε αυτή την τιμή έχει και τηλεφωνία ή στην ίδια τιμή παιζουν και συνδρομητική τηλεόραση (νομίζω και στους 2 "παίχτες") που μπορεί να ενδιαφέρει τον "απλό κοσμάκη".
-
14-03-12, 15:22 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #79
αυτά που τονίζεις είχαν αναφερθεί ως πιλοτικά προγράμματα VDSL με καθορισμένο σημείο ως μια περιοχή ανά νομό η δήμο
εγώ σου τονίζω για έναν νομό με 2 περιοχές ενταγμένες στο σχέδιο VDSL και άλλη μια περιοχή του ίδιου νομού όπου το VDSL θα ξεκινήσει τον μαιο
δεν νομίζω να υπάρχει άλλη περιοχή με τα ίδια κριτήρια που σου τονίζω? εάν υπάρχει πες την για να την μάθουμεΤο 27% των Αμερικανών πιστεύουν πως το “gigabyte” είναι έντομο
-
14-03-12, 15:24 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #80
-
14-03-12, 15:44 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #81
-
14-03-12, 16:38 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #82
-
14-03-12, 16:40 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #83
-
14-03-12, 16:41 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #84
Τι ακριβως ειναι το vdsl; πως υλοποιειται; τι υποδομες χρειαζεται;
Απαντηστε σε αυτες τις ερωτησεις πρωτα και μετα να ζητατε το μαγικο ραβδακι που θα φερει την ινα στο σπιτι σας σε μια βδομαδα μεσα.
-
14-03-12, 16:47 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #85
για μοσχατο κανενα νεο? για vdsl
-
14-03-12, 16:51 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #86
Ωραια πραματα, αντε να δουμε.
-
14-03-12, 18:02 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #87Εγώ θέλω ftth και το θέλω τώρα. Είμαι μίζερος;
-
14-03-12, 18:05 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #88
ενας γνωστος μου τεχνικος οτε ενημερωθηκε απο συναδελφους του που ασχολουνται με την τοποθετηση οπτικης ινας ,οτι σε οποιο καφαο εχει απο πανω ενα σαν ''σπιτακι'' τοποθετημενο σημαινει οτι εκει εχει περασει οπτικη ινα και θα διατεθει αμεσα .αλα ο ιδιος ακομα δεν ετυχε να δει κατι για να επιβεβαιωσει την πληροφορια.τα πρωτα λενε ,τετοια σπιτακια στην θεσσαλονικη του ειπαν οτι τοποθετηθηκαν στην περιοχη της καλαμαριας.
-
14-03-12, 18:19 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #89
-
14-03-12, 18:23 Απάντηση: VDSL: Περιοχές κάλυψης, προτεινόμενες τιμές λιανικής και προετοιμασία για την διάθεση στην χονδρική αγορά #90
Παρόμοια Θέματα
-
NetOne-Περιοχές κάλυψης και απορίες
Από nikolaos7 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 231Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-07, 10:57 -
Διαθεσιμότητα δικτύου της ON και περιοχές κάλυψης
Από villasg στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 844Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-07, 15:16 -
ADSL shared LLU από Tellas τιμές/πακέτα/περιοχές κάλυψης δικτύου.
Από ermis333 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 329Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-07, 11:40 -
Καθοριστική περίοδος για την αγορά της λιανικής ευρυζωνικότητας
Από chica_loca στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-06, 12:00
Bookmarks