Έχει το siri Ελληνικά Όχι δέν έχει. Για το Siri δε γνωρίζω τίποτα ούτε καν έχω κατεβάσει το user guide του iOS 5... Θα σου πω το εξής στα iPhone και στο iPhone 4s μπορείς όταν είναι κλειδωμενη η συσκευη πχ στη βάση αυτοκινήτου και οδηγάς, πατάς συνεχόμενα μόνο το home button ανοίγει η αναγνώριση και λες Κάλεσε Γιώργο mrsaccess. Η ελληνική φωνητική αναγνώριση βολεύει απίστευτα ειδικά στην οδήγηση. Πες μου στο android υπάρχει αυτη η ευκολία ;
Εμφάνιση 31-45 από 122
-
25-03-12, 15:06 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #31
-
25-03-12, 15:07 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #32
-
25-03-12, 15:09 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #33
επειδή δεν διαβάζω τα μικρά γράμματα λοιπόν και προτιμάω να εστιάζω σε άλλα όπως ειπα ήταν η τελευταία φορά
ακόμα και updates να έβγαζαν... ξαναρωτάω ποιο android κινητό χρονολογίας iphone 3gs έχει πάρει τόσα updates?
τα Updates για εμένα είναι σημάδι του πόσο σέβονται κάποιον που τους έχει προτιμήσει
-
25-03-12, 15:12 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #34
-
25-03-12, 16:08 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #35
-
25-03-12, 16:50 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #36
To Android είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο λειτουργικό, που το υποβαθμίζει σε σημείο αηδίας το fragmentation και τα κέφια των κατασκευαστών.
Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.
-
25-03-12, 16:58 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #37
παιδιά του ios εδώ μιλάμε για android όσο για τις αναβαθμίσεις ναι η apple supportάρει και καλά κάνει αλλά έχει κάποια κολλήματα που δεν τα λύνει πχ να βάλω ringtone χωρίς την χρήση υπολογιστή και αλλά τέτοια,για να μην αναφέρω ξανά τα cyanogen mod κτλ
-
25-03-12, 17:14 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #38
ως κατοχος iphone θα κανω τουμπεκί μεχρι να αποκτήσω οτι ειχα το 1990 με το 6110, αναφορά μηνύματος. Μετα θα σας δείξω εγω .....
υγ. οσοι μιλάνε στο τηλεφωνώ την ωρα που οδηγούν ειναι μεγαλα νουμερα, τον δρομο τον μοιράζεστε....
-
25-03-12, 18:24 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #39
Εγώ πάντως που έχω το SΙΙ και δεν είμαι fanboy νομίζω ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω "high-end" κινητό Android.
Δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε, προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι το να δίνεις τα ίδια λεφτά για να πέρνεις πετσοκομμένες εφαρμογές, ούτε 6 μήνες support καλά καλα, και να πρέπει να χαλάς την εγγύηση σου για να βάλεις ένα software update είναι λογικό. Εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Ωραίο το hardware και η Samsung έχει κάνει καλή δουλεία εκεί, αλλά δεν φτάνει μόνο το hardware.
-
25-03-12, 18:26 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #40
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Μα το S2 θα πάρει ICS. Σε κάποιες χώρες έχει πάρει ήδη μάλιστα, όταν ακόμη και το Nexus S της Google δεν το έχει πάρει. Τι παραπάνω θέλεις;
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
25-03-12, 18:42 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #41
Ναι όπως και το Galaxy S (βγήκε καλοκαίρι του '10) πήρε Gingerbread (βγήκε Χριστούγεννα του '10) και μετά ξεχάστηκε. Ούτε 6 μήνες ουστιαστικού support για ένα flagship κινητό.
Εσύ δεν θες παραπάνω? Ή δεν θες εφαρμογές που υπάρχουν στο iOS και εμείς δεν τις έχουμε (πχ Flipboard ή Instapaper)? Για να μην μιλήσω για εφαρμογές που έχω αγοράσει και μετά από λίγο καιρό ο developer ανακοινώνει ότι το Android δεν βγάζει λεφτά και θα παρατήσουν το support, ή εφαρμογές που έχω συγκρίνει με το iOS και τρέχουν 100 φορές καλύτερα εκεί (σχεδόν όλες όσες δεν είναι φτιαγμένες από την Google).
Το Android για μένα σε high end συσκευές έχει τελειώσει.
-
25-03-12, 18:48 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #42
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Βασικά μίλα για τις εφαρμογές που αναφέρεις γιατί εμένα δεν μου έχει τύχει. Αντίθετα έχω δει διάφορα αστεία στο iPhone, όπως πχ να μην υπάρχει σοβαρό backup app ακόμη και για jailbreak users, όπως έχουμε το titanium στο android.
Επίσης κανείς δεν έχει απαντήσει αυτό: ποιες εφαρμογές παίζουν στο ICS αλλά όχι στο Gingerbread και αντίστοιχα ποιες στο τωρινό iOS αλλά όχι στο παλαιότερο. Για να δούμε και τι νόημα έχει το support που αναφέρεις.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
25-03-12, 18:56 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #43
Αν έχεις iOS 5 υπάρχει αναφορά στο imessage, διαφορετικά υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να έχεις αναφορά στο iphone, δε χρειάζεται να κάνεις τουμπεκί.Αν θέλεις στείλε pm να σε βοηθήσω.
Είναι τρομερά επικίνδυνο να μιλάει ο οδηγός με το κινητό στο χέρι, για αυτό αναφέρω την Ελληνική Φωνητική Αναγνώριση Κλήσεων που έχει μόνο το iOS και δεν χρειάζεται να κρατάς το τηλέφωνο, απλά λες κάλεσε Φουφουτος Νίκος iphone η κάλεσε Φούφουτος Νίκος σπίτι η κάλεσε Φούφουτος Νίκος Εργασία και μιλάς σε ανοιχτή ακρόαση με τα χέρια στο τιμόνι, μάλιστα αν δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει την ώρα που οδηγάει μπορεί να πει στο συνοδηγό του να το πει αυτός.(και μετά θα πει ο οδηγός ρε παιδιά ελάτε οργανωθούμε να κάνουμε μια Ελληνική Φωνητική Κλήση της προκοπής)
Μπαίνεις στο αυτοκίνητο βάζεις την iOS συσκευή στη βάση αυτοκινήτου συνδέεις την έξοδο mini jack με το στερεοφωνικό πατάς το home button και λες παίξε Μαύρη Λίστα και απλά παίζει απο τα τραγούδια σου...
Με ένα κουμπί τα κάνεις όλα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 25-03-12 στις 19:03.
-
25-03-12, 19:10 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #44
-
25-03-12, 19:16 Απάντηση: Το ICS 4.0 σε μόλις 1,6% των Android συσκευών με το iOS 5.1 να το έχουν ήδη το 61% των χρηστών iPhone/iPad #45
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Στο δικό μου δεν χρειάζεται καν κουμπί, αρκεί να πω τη φράση Hi Galaxy και μετά μπορώ να του πω οτιδήποτε, πχ "update twitter status it is boring to drive".
Μπορεί να μην υποστηρίζει Ελληνικά, αλλά μπορώ πάντα να βάλω μια εφαρμογή από το market: https://play.google.com/store/apps/d...4uY3ZjLkVMTCJd
Επειδή δε ο Icyreloaded ισχυρίζεται πως οι devs αποσύρονται από το Android και χάνει χρήματα, ας μας πει τι έγινε με όσους είχαν αγοράσει την Evi στο App Store της Apple και μόλις η Apple θεώρησε πως ανταγωνίζεται τη Siri, το απέσυρε από το App Store με το έτσι θέλω και τους άφησε ξεκρέμαστους.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
Παρόμοια Θέματα
-
EETT: Σύστημα μέτρησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ευρυζωνικών συνδέσεων των χρηστών
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 123Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-13, 18:01 -
Τα iPhone και iPad διατηρούν κρυφά αρχείο με πληροφορίες τοποθεσίας των χρηστών τους
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 99Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-11, 19:02 -
Picasa: Αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των φωτογραφιών και των βίντεο των χρηστών
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-11, 03:00 -
To 83% των Android συσκευών είναι εξοπλισμένο με Android 2.1 ή νεότερο
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-10, 17:55 -
29% των χρηστών του Internet έχουν αγοράσει προϊόντα από spam emails
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 51Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-08, 14:18
Bookmarks