Γεια σας,
μολις σημερα βρηκαμε ενα μικρο σκυλακι 1-2 μηνων περιπου.Καταρχας τι πρεπει να το ταιζουμε?μπορει να φαει ξυρα τροφη η μαλακια? και δευτερον γνωριζει καποιος καπου να το εμβολιασουμε σε προσιτη τιμη? γιατι ακουω εδω κατι εξωφρενικές τιμες.Μου ειπαν επισης να το παω στη φιλοζωικη να το εμβολιασουν.Ξερει κανεις τι παιζει?απο τιμη και αν αξιζει?
Ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-11 από 11
Θέμα: Εμβολιασμός σκύλου
-
26-03-12, 00:00 Εμβολιασμός σκύλου #1
-
26-03-12, 03:39 Re: Εμβολιασμός σκύλου #2
Καλημέρες, μπράβο σου που το μάζεψες, είναι τυχερό
Αν μπορεί να φάει κροκέτες για κουτάβι (λέγονται κροκέτες puppy ή junior), τότε μια χαρά. Αν όχι, δηλ. δεν μπορεί να τις μασήσει, ίσως θέλει υποκατάστατο γάλακτος, θα σου το πει ο γιατρός που θα εκτιμήσει με κάποια ακρίβεια την ηλικία του.
Προσωπική μου γνώμη είναι να μην καταφύγεις σε κονσέρβα - δεν ξέρουμε τι βάζουν μέσα και μετά θα δυσκολευτείς να πας σε κροκέτα.
Δυστυχώς, στα μέρη σου δεν ξέρω γιατρό - αν ήταν για Ραφήνα / Χαλκίδα θα σου έλεγα. Βέβαια, συνήθως όταν το πας πρώτη φορά κάπου και πεις ότι το μάζεψες από το δρόμο, συνήθως οι περισσότεροι κτηνίατροι δεν σου παίρνουν επίσκεψη (ή χρεώνουν μόνο το κόστος των εμβολίων), αφενός σαν επιβράβευση της ενέργειάς σου, αφετέρου για να σε κάνουν πελάτη.Two rules for success:
1. Never tell all you know.
-
26-03-12, 11:15 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #3
-
26-03-12, 11:26 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #4
κ εγω απο την εμπειρια μου σου λεω οτι βαλτο κατευθειαν στην κροκετα για να εισαι ανετος κ ωραιος οσο μεγαλωνει.....εκτος απο τα εμβολια χρειαζεται και αποπαρασιτωση και ειναι εξισου συμαντικο με τον εμβολιασμο!!!
Απο την φωτογραφια νομιζω πως ειναι περιπου δυο μηνων αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειμαι κτηνιατρος
Χιλια μπραβο που το μαζεψατε απο τον δρομο, του σωσατε την ζωη!
υγ. αφιερωσε του λιγο απο τον χρονο σου κ να εισαι σιγουρος οτι θα σε ανταμειβει για ολη του την ζωη!!!Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς !!!
-
26-03-12, 14:07 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #5
πηγα και του πηρα χυμα τροφη απο ενα μαγαζι εδω.επισης ποσο κοστιζει περιπου η αποπαρασιτωση?...για εμβολιασμο βρηκα μεσω γνωστου με 50ευρω ολα.
Ασε ηδη κανει γυρους ολη την ωρα η ουρα του θα φυγει καμια ωρα τοσο πολυ που την κουναει XD
-
26-03-12, 14:13 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #6
μην προτιμάς χύμα τροφή αλλά συσκευασμένη και όχι από super market, δηλαδή όχι τροφή του σωρού
αποπαρασίτωση θα του κάνει ο γιατρός, επειδή είναι μικρός θα του δώσει τζελ, αργότερα μεγαλόνοντας μόνο χάπι.
Επίσης τα εμβόλια τώρα που είναι μικρό έχουν κάποιες επαναλήψεις, αφού χρονίσει θα κάνεις μόνο μία φορά τον χρόνο.
Να σας ζήσει
-
26-03-12, 14:25 Re: Εμβολιασμός σκύλου #7
Ωραίος ο μικρός (ο τετράποδος)!!!
Μπράβο σου.Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Δε φτάνουν για όλους!!!
-
26-03-12, 15:40 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #8
-
27-03-12, 13:38 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #9
ενταξει του καναμε το πρωτο εμβολιο και του εβγαλε ο κτηνιατρος κατι τσιμπουρια.ολα καλα ως τωρα τρελαμενος ειναι τρεχει σαν αλογακι σε ολο το σπιτι xD
-
27-03-12, 13:42 Απάντηση: Εμβολιασμός σκύλου #10
-
27-03-12, 14:29 Re: Εμβολιασμός σκύλου #11
Απλά μην τον αφήνεις να γίνει το αφεντικό.
Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Δε φτάνουν για όλους!!!
Παρόμοια Θέματα
-
Εμβολιασμός σκύλου
Από humanious στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-12, 21:55 -
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ
Από mpirarxos στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-09, 17:14 -
Ημερολόγιο ενός σκύλου
Από EgwEimai στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-09, 16:40
Bookmarks