Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Περιμενοντας και εγω τον ΟΤΕ να βαλει ADSL αγορασα μετα απο τα ενθαρθντικα σχολια εδω το ZYXEL 652R / 13 για ISDN και εχω δυο αποριες:

1) Αναφορικα με την συνδεση με τον SPLITTER που δινει ο ΟΤΕ και το καλωδιο που δινει η ZYXEL. Αν και μοιαζει με RJ45 connector στο SPLITTER to καλωδιο δεν χωραει. Μηπως προκειται για νεο OTE standard?

2) Γνωριζει κανεις τι configuration πρεπει να κανω το NETGEAR Router για δημιουργεια δυκτιου μετα το ZYXEL. Μπορω να χρησιμοποιησω το NETGEAR σαν SWITCH?

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Σταυρος

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Αναφορικα με την συνδεση με τον SPLITTER που δινει ο ΟΤΕ και το καλωδιο που δινει η ZYXEL. Αν και μοιαζει με RJ45 connector στο SPLITTER to καλωδιο δεν χωραει. Μηπως προκειται για νεο OTE standard
    Είναι νέο πΟΤΕ standard. Δηλαδή ανύπαρκτο. ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!

Τα ίδια είχα πάθει και εγώ (επίσης ZyXEL 652R-13). Πήγαινε από εκεί που πήρες το ZyXEL και δώσε €10.00 να πάρεις ένα σωστό splitter να κάνεις τη δουλειά σου (αυτό είχα κάνει και εγώ από τη Digital Sima αφού όμως είχα χάσει πολύ χρόνο με το πήγαινε-έλα).

ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ του πΟΤΕ !!! ΤΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ !!!
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    και ειμαι σιγουρος οτι το βυσμα ειναι σωστο στα ALCATEL Modems του ΟΤΕ!

Θα λυμαρω το Βυσμα απο μεσα οχι για τα 10 αλλα γιατι δεν αντεχω να τρεχω αλλο για αυτα τα ρεμ... του πΟΤΕ. Ηδη εχω χάσει πολύ χρόνο με το πήγαινε-έλα. Και να φανταστεις οτι το ρεμ... που εκανα την αιτηση δεν εχει ιδεα τη του γινεται!!

Παντως μολις ερθει VIVODI η οποιοσδήποτε αλλος φορεας εφυγα καρφωτος απο τον πΟΤΕ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    1) Αναφορικα με την συνδεση με τον SPLITTER που δινει ο ΟΤΕ και το καλωδιο που δινει η ZYXEL. Αν και μοιαζει με RJ45 connector στο SPLITTER to καλωδιο δεν χωραει. Μηπως προκειται για νεο OTE standard?
    πάρε ενα απλό τηλεφώνικο καλώδιο, δουλέυει σίγουρα

2) Γνωριζει κανεις τι configuration πρεπει να κανω το NETGEAR Router για δημιουργεια δυκτιου μετα το ZYXEL. Μπορω να χρησιμοποιησω το NETGEAR σαν SWITCH?
    αν έχεις pppoe μπορείς να το ψάξείς , απο την άλλη μπορείς απλά να το συνδέσεις σε μία απο τις κανονικές πορτες του switch (οχι την wan)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Ευχαριστω Σπυρο,

Θα το αφησω συνδεδεμενο μεχρι που ο πΟΤΕς αποφασισει να συνδεσει το DSLAM με την γραμμη και δω επιτελους το μαγικο DSL Led αναμενο στο 652R μια μερα. Εχω βαλει και καντυλι διπλα στο 652R καλου κακου.

Παρόμοια Θέματα

1. [Netgear] Netgear DG834 modem/router ενσύρματο και Netgear WGR614v9 ασύρματο router
    Από akalyptos3 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-08, 12:35
  2. netgear MR814
    Από px2 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-07, 17:15
  3. [Netgear] Συνδεση απο ISDN Splitter σε Netgear router
    Από Paparas στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-06, 19:10
  4. Provlima me zyxel 652R-13, DSLAM siemens, splitter siemens
    Από makpi στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-03, 19:59

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας