Γεια σας παίδες έχω ένα πρόβλημα με την tv μου και θέλω την βοήθειά σας, την τελευταία εβδομάδα η τηλεόραση όταν ανοίγει έχει μαύρη οθόνη, αλλά ήχο έχει κανονικά. Μετά από λίγα λεπτά η οθόνη ασπρίζει και εμφανίζονται λεκέδες στο άσπρο, εμφανίζονται χρωματιστές κάθετες γραμμές που αλλάζουν συνέχεια χρώματα, μετά εμφανίζετε η εικόνα κανονικά και κολλάει, όλα αυτά σε διάστημα 30-40 λεπτών (τυχαίνει μια στις δέκα να ανοίξει κανονικά κατευθείαν) και μετά λειτουργεί κανονικά... Σαν τι να έχει ? Μου φαίνεται κανένα πάνελ θα είναι αλλά θέλω την γνώμη σας. Η TV είναι εκτός εγγύησης και την έχω 3 χρόνια. Samsung LE26A336J1D 26"
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Πρόβλημα με TV Samsung
-
03-04-12, 14:03 Πρόβλημα με TV Samsung #1
-
03-04-12, 23:52 Απάντηση: Πρόβλημα με TV Samsung #2
Εφόσον κάποια στιγμή έστω και για λίγο λειτουργεί κανονικά σημαίνει ότι το panel και η πλακέτα είναι ακόμα εν ζωή. Η αργή εκκίνηση του πανελ και η ασταθής λειτουργία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποιες φορές όλα λειτουργούν κανονικά με κάνουν να πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στη τροφοδοσία. Ειδικά αφού κάποιες φορές λειτουργεί και κάποιες όχι δεν αποκλείεται κάποιος πυκνωτής να πνέει τα λοίσθια. Είναι ήδη 3 χρόνων οπότε η επισκευή από Samsung μόλλον δεν συμφέρει. Αν έχεις γνώσεις ηλεκτρονικής ή κάποιον γνωστό που να τα καταφέρνει κάνε μια προσπάθεια να την ανοίξεις για να διαπιστώσεις που είναι το πρόβλημα διαφορετικά θέλει μάστορα.
-
04-04-12, 10:29 Απάντηση: Πρόβλημα με TV Samsung #3
Μάλιστα. Θα το προσπαθήσω πάντως. Για επισκευή δεν το πήγα για να μην μου πουν καμιά 150 άρα (κάπου τόσο μου είπαν) και καινούρια έχει 300 ευρώ δηλαδή δεν συμφέρει. Άμα τα καταφέρω μόνος καλός. Βασικά αν θυμάμαι καλά αυτό έγινε μετά από διακοπή ρεύματος.... οπότε έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
05-04-12, 17:24 Απάντηση: Πρόβλημα με TV Samsung #4
Μην κανεις το λαθος που εκανε φιλος και πληρωσε 350 για να φτιαξει την δικια του και τελικα την πουλησε μετα απο 1 μηνα για 300 ευρω.
-
05-04-12, 18:37 Απάντηση: Πρόβλημα με TV Samsung #5
Παρόμοια Θέματα
-
προβλημα με samsung wlan
Από mpampis23 στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-11, 03:14 -
προβλημα samsung
Από vasmal στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-11, 23:05 -
προβλημα samsung
Από vasmal στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-11, 18:49 -
Πρόβλημα με SAMSUNG
Από tsiouficto στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-10, 19:11 -
Προβλημα με Samsung
Από akistriantas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-08, 19:23
Bookmarks