Εμφάνιση 1-5 από 5
    Περιοχή
    Δράμα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΥΡΙΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    Γεια σας παίδες έχω ένα πρόβλημα με την tv μου και θέλω την βοήθειά σας, την τελευταία εβδομάδα η τηλεόραση όταν ανοίγει έχει μαύρη οθόνη, αλλά ήχο έχει κανονικά. Μετά από λίγα λεπτά η οθόνη ασπρίζει και εμφανίζονται λεκέδες στο άσπρο, εμφανίζονται χρωματιστές κάθετες γραμμές που αλλάζουν συνέχεια χρώματα, μετά εμφανίζετε η εικόνα κανονικά και κολλάει, όλα αυτά σε διάστημα 30-40 λεπτών (τυχαίνει μια στις δέκα να ανοίξει κανονικά κατευθείαν) και μετά λειτουργεί κανονικά... Σαν τι να έχει ? Μου φαίνεται κανένα πάνελ θα είναι αλλά θέλω την γνώμη σας. Η TV είναι εκτός εγγύησης και την έχω 3 χρόνια. Samsung LE26A336J1D 26"

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Εφόσον κάποια στιγμή έστω και για λίγο λειτουργεί κανονικά σημαίνει ότι το panel και η πλακέτα είναι ακόμα εν ζωή. Η αργή εκκίνηση του πανελ και η ασταθής λειτουργία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποιες φορές όλα λειτουργούν κανονικά με κάνουν να πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στη τροφοδοσία. Ειδικά αφού κάποιες φορές λειτουργεί και κάποιες όχι δεν αποκλείεται κάποιος πυκνωτής να πνέει τα λοίσθια. Είναι ήδη 3 χρόνων οπότε η επισκευή από Samsung μόλλον δεν συμφέρει. Αν έχεις γνώσεις ηλεκτρονικής ή κάποιον γνωστό που να τα καταφέρνει κάνε μια προσπάθεια να την ανοίξεις για να διαπιστώσεις που είναι το πρόβλημα διαφορετικά θέλει μάστορα.

Περιοχή
    Δράμα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΥΡΙΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από citakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον κάποια στιγμή έστω και για λίγο λειτουργεί κανονικά σημαίνει ότι το panel και η πλακέτα είναι ακόμα εν ζωή. Η αργή εκκίνηση του πανελ και η ασταθής λειτουργία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποιες φορές όλα λειτουργούν κανονικά με κάνουν να πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στη τροφοδοσία. Ειδικά αφού κάποιες φορές λειτουργεί και κάποιες όχι δεν αποκλείεται κάποιος πυκνωτής να πνέει τα λοίσθια. Είναι ήδη 3 χρόνων οπότε η επισκευή από Samsung μόλλον δεν συμφέρει. Αν έχεις γνώσεις ηλεκτρονικής ή κάποιον γνωστό που να τα καταφέρνει κάνε μια προσπάθεια να την ανοίξεις για να διαπιστώσεις που είναι το πρόβλημα διαφορετικά θέλει μάστορα.
    Μάλιστα. Θα το προσπαθήσω πάντως. Για επισκευή δεν το πήγα για να μην μου πουν καμιά 150 άρα (κάπου τόσο μου είπαν) και καινούρια έχει 300 ευρώ δηλαδή δεν συμφέρει. Άμα τα καταφέρω μόνος καλός. Βασικά αν θυμάμαι καλά αυτό έγινε μετά από διακοπή ρεύματος.... οπότε έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Το avatar του μέλους LLLEFTERIS
    LLLEFTERIS Guest
    Μην κανεις το λαθος που εκανε φιλος και πληρωσε 350 για να φτιαξει την δικια του και τελικα την πουλησε μετα απο 1 μηνα για 300 ευρω.

Περιοχή
    Δράμα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΥΡΙΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από LLLEFTERIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην κανεις το λαθος που εκανε φιλος και πληρωσε 350 για να φτιαξει την δικια του και τελικα την πουλησε μετα απο 1 μηνα για 300 ευρω.
    Όχι γιατί ξέρω ότι δεν αξίζει.

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με samsung wlan
    Από mpampis23 στο φόρουμ Android
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-11, 03:14
  2. προβλημα samsung
    Από vasmal στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTV
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-11, 23:05
  3. προβλημα samsung
    Από vasmal στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTV
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-11, 18:49
  4. Πρόβλημα με SAMSUNG