Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εχω μια USB ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ και πιάνο ενα free δίκτυο που λογικά ειναι λίγο μακριά εχω συνδέσει επέκταση usb με το desktop μου και εχω βγάλει το TP LINK στο μπαλκόνι αλλά πάλι παραμένει στα 2/5 κουτάκια υπάρχει κάτι που μπορώ να βάλω για να πιάνει καλύτερο σήμα η περισοτερα δικτυα κάποια κεραία η έστω να αλλάξω ασύρματη κάρτα δικτύου οχι κατι ακριβό ομος γιατι μου ειπαν κατι για access point αλλά δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό
Εμφάνιση 1-15 από 20
Θέμα: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI
-
03-06-12, 18:39 ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #1
-
03-06-12, 18:50 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #2
-
03-06-12, 18:54 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #3
-
03-06-12, 19:46 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #4
Καπου στο youtube ειχα δει μια πατεντα με αλουμινοχαρτο στην κεραια του usb στην συγκεκριμενη φαση που το βοηθαγε να πιανει πιο καλα σημα, αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.
-
03-06-12, 19:55 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #5
το εχω κανει δεν εχει διαφορα... νομιζω πρεπει να αγορασω καινουργια ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ καρτα δικτυου η εστω κεραια με περισοτερα dbi δεν ξερω ενα HELP καποιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xagiouken : 03-06-12 στις 20:09.
-
03-06-12, 22:33 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #6
Kαλησπερα φιλε μου.Πες μου για τι αποσταση μιλαμε και εαν απο το σημειο που τοποθετεις την κεραια σου,μεχρι την κεραια απο την οποια θες να παρεις σημα,η νοητη ευθεια που τις ενωνει αν διακοπτεται καπου απο κτιρια ή δεντρα κλπ εμποδια.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
03-06-12, 23:19 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #7
Έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρει που είναι το άλλο σημείο, ο φίλος μας.
-
04-06-12, 00:39 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #8[SIGPIC][/SIGPIC]
-
04-06-12, 00:42 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #9
διακόπτεται γιατί είμαι σε πολυκατοικία και δεν ξερω που ειναι το Modem το μονο που ξερω ειναι οτι πιάνει 2 με 3 κουτάκια στα 5 και εχω τρελό ping υπάρχουν και αλλα ξεκλείδωτα ρουτερ που βρίσκω άλλα και αυτα εχουν 3/5 κουτακια και επίσης τρελό ping
-
04-06-12, 00:47 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #10
Πες μου περιοχη και αν ειναι σημειο ελευθερης προσβασης (πχ κεραια δημου) μηπως βρω την ακριβη του θεση.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
04-06-12, 01:19 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #11
-
04-06-12, 02:34 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #12
-
04-06-12, 02:49 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #13
-
04-06-12, 11:13 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #14
H Καλιτερη τακτικη ειναι να εγκαταληψεις τα usb και να αγορασεις ενα access point που μπορει να εξυπηρετησει πολλαπλους ρολους.Το a.p. μοιαζει εξωτερικα με το ρουτερ που εχουμε ολοι αλλα ως εκει.Εχει λειτουργιες ap (λαμβανει ενσυρματα σημα απο μια ενσυρματη πηγη πχ απο μια θυρα του ρουτερ και την διανεμει ασυρματα),ap client (λαμβανει το σημα με ασυρματο τροπο και στο διανεμει ενσυρματα με καλωδιο εθερνετ στην αντιστοιχη θυρα του υπολογιστη),repeater-universal repeater (αναμεταδοτης,ασυρματα λαμβανει ενα σημα και στο διανεμει ασυρματα) και bridge (γεφυρωνει 2 ασυρματα δικτυα που ειναι διαφορετικα μεταξυ τους).
Μια και εχεις ομως κανει την προσπαθεια με την usb wlan card tp link θα προσπαθησουμε να την κανουμε να δουλεψει με μια κατευθυντικη κεραια και αν δεν αποδωσει οσο σε ικανοποιει,τοτε αναγκαστικα πας για a.p.Σε αυτη την φαση το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια κατευθυντικη κεραια και μια προεκταση καλωδιου κεραιας μηκος οχι μεγαλυτερου του 1 μετρου,με τους καταλληλους κονεκτορες στα ακρα για να ταιριαζουν στα βιδωματα της νεας κεραιας και η αλλη μερια στο tp link usb.
Μεχρι εδω συμφωνεις ξαγιουκεν;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mirtiano : 04-06-12 στις 12:55.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
04-06-12, 13:22 Απάντηση: ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI #15
Συμφωνω αλλα να ξερεις αμα το ap θέλει πρόσβαση στο ρουτερ δεν μπορώ να πο στον γείτονα άφησε με να ρυθμίσω κάτι στο ρουτερ σου εγω απλα ξερω μονο τον κωδικο που μου ειπε απο το wifi....Χαγγιουκεν
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Απο οτι κατάλαβα το ap θα το βάλω στο μπαλκόνι εκεί που ήταν η κεραία του USB και θα τραβήξω καλώδιο ethernet μέχρι το desktop μου???....το ιδιο πράμα ουσιαστικά δεν κάνω και με την usb ασύρματη κάρτα δίκτυο άπλα αντί για ethernet είναι με usb...έτσι λεω εγω τώρα δεν ξερω αμα καλυτερεύει το σήμα με το AP καμιά αντίρρησηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος xagiouken : 04-06-12 στις 13:52.
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ WIFI
Από slidar στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-15, 14:44 -
Προβλημα με ασθενες σημα
Από lillos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-10, 15:43 -
3G router για πρόσβαση σε περιοχές με ασθενές σήμα
Από ipo στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 20:04 -
Ασθενές σήμα σε ασύρματο δίκτυο
Από opsim στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-07, 13:53 -
Ασθενές σήμα Wi-Fi
Από alexp στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-06, 18:35
Bookmarks