Ναι σε αυτό έχεις δίκιο, άλλωστε όπως φαίνεται και από τον hostmaster, το domainname έχει κατοχυρωθεί τέλος 2005:
Domain Name:rateit.gr
Domain Handle:d4153efd0dcb6471ab389e07cada7a7df-gr
Protocol Number:1075601
Creation Date:8-12-2005
Expiration Date:7-12-2007
Updated Date:--
Registrar:FORTHNET A.E
Registrar Referral URL:http://www.forthnet.gr
Registrar Referral Email:ebusiness-sales@forthnet.gr
Whois Server:
Bundle Name:rateit.gr
Name Server:ns0.internet.gr
Name Server:ns1.internet.gr
Εμφάνιση 46-60 από 83
-
18-12-06, 02:43 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #46
-
18-12-06, 02:46 Απάντηση: Που είναι τα αποτελέσματα? #47
Απ'ότι φαίνεται τα ξαναέβαλαν:
http://www.innovation2006.gr/gr/NewsDetail.aspx?NID=13
-
20-12-06, 01:47 Απάντηση: Που είναι τα αποτελέσματα? #48
-
22-12-06, 21:26 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #49
Agapite Konsniper
Με έκπληξη διάβασα την "αξιολόγηση" την οποία έκανες στην πρόταση e-KEP βασθζόμενος και κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο απο τον τίτλο
Είναι πραγματικά απαράδεκτος ο τρόπος που βγάζεις συμπεράσματα και ρίχνεις λάσπη σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πολύ καλά την πρόταση θα ήθελα να σε ενημέρωσω για τα εξής:
(1) ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ!!! Δέν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
(2) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!
(3) ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΊΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠ ΚΑΙ ΟΠΑ, ΟΤΕΝΕΤ κ.λ.π.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί επί του παρόντος το περιεχόμενο της ώστε να δείς πόσο λάθος κάνεις
Νομίζψ ότι δεν είναι σωστό να πετάει κανείς λάσπη στην δουλεία άλλων την οποία δεν γνώριζει με στοιχείο μόνο αυτά που φανταζεται απο τον τίτλο και μόνο
Αντιλαμβάνομαι την πικρία σου, αλλά ας μην βάζουμε τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι
Νομίζω ότι θα πρέπει να ανακαλέσει ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΑ
-
23-12-06, 01:06 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #50
ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ (ΞΑΝΑ)ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ (Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΣ) Ο KONSNIPER ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙΤΛΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ε-GOVERNMNENT ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ??
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
(1) Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ E-GOVERNMENT PROJECTS (ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ) EXEI ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
(2) ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Κ.Λ.Π (ΟΠΑ Κ.Λ.Π.)
(3) ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ "ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ" "ΑΝΑΛΥΣΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ" για τα eKEP??
(4) ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕΣ?? ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ Β! ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΊΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ?? Η ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ??? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ??
(5) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.ΘΛΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΞΑΝΑ) ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΤελευταία επεξεργασία από το μέλος SHOtgun : 23-12-06 στις 01:20.
-
23-12-06, 01:33 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #51
[QUOTE=manosol;906337]Dear all,
Egw mpika ston kopo na tous steilw k e-mail...
Kai idou i apantisi tous...
ta sxolia dika sas
On Thu, Nov 23, 2006 at 03:03:34PM +0200, wrote:
Αξιότιμοι κύριοι/ες,
Με αφορμή τα αποτελέσματα της Αʼ φάσης του διαγωνισμού “Καινοτομίας”
(τη χρήση εισαγωγικών θα την τεκμηριώσω στη συνέχεια) αφού συγχαρώ
εκείνους που προκρίθηκαν, θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
Τι εννοείτε με τον όρο καινοτομία; Αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι
αναφέρεστε σε νέες ιδέες και όχι σε αντιγραφή ήδη υλοποιημένων
συστημάτων, εφαρμογών κ.ο.κ. Σας παραθέτω και ένα απόσπασμα από τους
Όρους του διαγωνισμού όπως αυτοί δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα
http://www.innovation2006.gr/gr/Content.aspx?PID=23
«2. Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να είναι πρωτότυπες, να μην έχουν -
πριν ή/και καθʼ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού - διατεθεί στην αγορά
και γενικά να μην αποτελούν προϊόν υπό διανομή ή εκμετάλλευση στην
Ελλάδα ή το Εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να μην
κοινοποιούν σε οποιονδήποτε τρίτο τις προτάσεις τους κατά τη διάρκεια
διενέργειας του διαγωνισμού.»
Στη συνέχεια αναφέρονται κάποιες προτάσεις που έχουν κριθεί προφανώς
καινοτόμες και οι οποίες έχουν εδώ και καιρό υλοποιηθεί.
·Rent A Hand - Έυρεση συνεργατών (outsourcing) www.rentacoder.com
·Αυτόματο Παρατηρητήριο Τιμών Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων
http://www.ypan.gr/flash_fuel/index.htm
·RateIt , http://www.rateitall.com/,
http://www.ratemyprofessors.com/index.jsp, http://www.ratebeer.com/ και
ένα
μεγάλο πλήθος από παρόμοιες εφαρμογές.
·Ηλεκτρονική αγορά (Travel e-Marketplace TeM-Β2Β) ταξιδιωτικών
υπηρεσιών για
επιχειρήσεις
http://www.viahansa.com/index.php?m1...a-services.htm
·e-ΚΕΠ (ΚΕΠ_to_the_Home)
http://www.kep.gov.gr/portal/page/po...Portal/?lng=el
Φαίνεται πως ο όρος “καινοτομία” στην Ελλάδα, μεταφράζεται στο
αντιγραφή… Και για να αντικρούσω πιθανή απάντηση πως δεν έχω στη
διάθεσή μου το πλήρες περιεχόμενο των παραπάνω προτάσεων, ο τίτλος
τους δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Ακόμα και έτσι, σας προκαλώ να
μελετήσουμε μαζί το κείμενο των προτάσεων.
Για να μην είμαι όμως απόλυτος, θα μπορούσα να δεχθώ σαν αιτιολόγηση
πως εκείνοι που έκριναν τις προτάσεις δεν ήξεραν την ύπαρξη των ήδη
υλοποιημένων συστημάτων. Στην περίπτωση αυτή, σας γνωρίζω με το παρόν
την ύπαρξή τους και περιμένω να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες. Σε
αντίθετη περίπτωση θα ήθελα να με ενημερώσετε για το πως θα μπορούσα
να καταθέσω ένσταση για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, εάν βέβαια
προβλέπεται κάτι τέτοιο…
Πραγματικά λυπάμαι που καταθέσαμε κάποιες προτάσεις τις οποίες έχετε
στα χέρια σας και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να υλοποιήσετε. Επίσης,
λυπάμαι που προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να καταθέσει προτάσεις,
παρόλο που από την αρχή πίστευα πως ο διαγωνισμός είναι για τα μάτια
του κόσμου και ότι είχαν ήδη βγει τα αποτελέσματα. Δυστυχώς με
επιβεβαιώσατε…
Με απογοήτευση,
Μάνος ******
Υ.Γ Δεν έχουμε ανάγκη κανένα φορητό υπολογιστή, ούτε 6μηνη συνδρομή
τη στιγμή που έχουμε ήδη πρόσβαση ADSL με συμβόλαια μεγάλης χρονικής
διάρκειας.
Υ.Γ2 Το παραπάνω κείμενο, θα αποσταλεί αυτούσιο στους χορηγούς του
διαγωνισμού καθώς και στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.
–
Αγαπητέ Μάνο ,
Σήμερα βρήκα αυτήν την σελίδα και διαπίστωσα με λύπη μου για την επίθεση που δέχτηκε (μεταξύ άλλων) και η πρόταση eKep.
Δέν έχω διάθεση για άγονες αντιπαραθέσεις. Απλά θα σου επαναλάβω, με λιγότερο τυπική γλώσσα αυτό που σου έχει απαντήσει ήδη η επιτροπή αξιολόγησης.
Αναφέρεις ότι απο τον τίτλο συνάγεις το συμπέρασμα για το περιεχόμενο της πρότασησ!!!
Αν είναι δυνατόν!! Δηλαδή επειδή μια πρόταση περιλαμβάνει την λέξη e και ΚΕΠ πρέπει να είναι αυτό που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ??? Δηλαδή ΄κατ' αναλογία όποια πρόταση περιλαμβάνει την λέξη π.χ την λέξη network σημαίνε ότι είναι αντιγραφή;;
Πληροφοριακά σου αναφέρω ότι έχει τεκμηριωθεί πλήρως η διαφοροποίηση της και άρα η καινοτομία της με οτιδηποτε άλλο...Πράγματι, εάν ήταν εφικτό να την διαβάσεις θα έβλεπεε ότι δεν έχει σχέση με αυτά που φαντάζεσαι (και βέβαια με το ήδη υπάρχων portal του ΚΕΠ)
Αλήθεα, πιστεύεις ότι κάποιος θα ήταν τόσο ανόητοσ ώστε να κάνει μια τόσο εξόθφαλμη αντιγραφή όσο αυτή που ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ?/
Καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να σπιλόνουμε την δουλεία άλλων για την οποία άλλωστε δεν γνωρίζεις
Παρακαλώ να ανακαλέσεις...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SHOtgun : 23-12-06 στις 01:39.
-
23-12-06, 04:30 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #52
Αγαπητε shotgun...
Θα προσπαθησω να απαντησω σε ολα οσα λες...οτι ξεχασω θα επανελθω...
1)Καταρχην δεν ειπα ποτε οτι η συγκεκριμενη προταση σχετιζεται με καποιο καθηγητη,την οτενετ,κτλ.
2)Φυσικα και εκρινα απτον τιτλο.Αν στον τιτλο ελεγε<<Εδω τα ωραια πορτοκαλια>> θα υπεθετα πως αφορα πορτοκαλια.Αν λεει πορτοκαλια και αφορα αεροπλανα,τοτε οντως εκανα λαθος,αλλα πριν απο μενα ειναι λαθος ο τιτλος.
3)Σε πληροφορω πως δεν εχω καμια πικρια,γιατι οπως εχω πει οταν προκυρηχθηκε ο διαγωνισμος νομιζα οτι ειναι σοβαρος και λογω απουσιας χρονου δεν ασχοληθηκα σοβαρα.Αν ηξερα το στυλ ιδεων που περασαν,θαχα στειλει και εγω μια ωραια γραμμενη αντιγραφη και μπορει και να περναγα.Οποιος κρινει κατι σε αυτη τη χωρα δε σημαινει πως το κανει απο συμφερον.Οταν κρινω το παραδικαστικο κυκλωμα δεν σημαινει πως ειμαι δικαστης που θελει να γινει αρειοπαγιτης!!!Ελεος!!!!Υπαρχουν και ανθρωποι που ενδιαφερονται για το τι συμβαινει γυρω τους ειτε αυτο σου αρεσει είτε οχι.
4) Δεν λεω οτι δεν εργαστηκε καποιος σκληρα.σκληρα εργαζεσαι για οτιδηποτε ασχετως αποτελεσματος.
5)Οπως ειπα σε ξενες χωρες γινοται τα παντα πια απο το σπιτι σου και δεν χρειαζεται να πας σε καμια δημοσια υπηρεσια.Αν η προταση αφορ ατα ΚΕΠ και δεν αφορα τα καραβια,νομιζω πως αυτο που λεω εχει καποια σημασια.Και παλι λεω πως αν ειναι τοσο ασχετος ο τιτλος,δεν φταιω εγω.Αν φτιαξω μια προταση e-ΔΕΗ,φανταζομαι οτι θα υποθεσεις πως αφορα τη ΔΕΗ μεσω ιντερνετ.
6)τα ΚΕΠ ειναι μια δημοσια υπηρεσιαΣτα λινκς βλεπεις πως απτην αρχη ειχα σκοπο την e-εξαπλωση τους.Αρα αυτο που λεω πως η προταση δεν ειναι καινοτομα,αρχικα επιβεβαιωνεται.Αν στην προταση μεσα,εσυ λες πως μεσω ΚΕΠ πρεπει να αγοραζουμε ναρκωτικα και οχι δημοσια εγγραφα,τοτε και παλι ειμαι λαθος γιατι οντως ειναι μια καινοτομια η προταση.Γενικα οτι προταση και να εχεις για την εξελιξη μια δημοσιας υπηρεσιας θεωρω πως δεν αφορα 100% τον διαγωνισμο.Ειναι διαγωνισμος εφευρεσης και οχι εξελιξης.(οπως εχω ξαναγραψει στη διαφημιση ελεγαν ποτε ανακαλυφθηκε το πρωτο φερμουαρ,τοπρωτο τηλεφωνο,και οχι ποτε βγηκε το πρωτο τηλεφωνο σε σχημα μπανανας και το πρωτο φερμουαρ απο οικολογικα υλικα!Καινοτομαι ειναι μια μηχανη του χρονου και οχι ενα ρολοι που παιρνει αι τηλεφωνο.Καταλαβαινεις τη διαφορα πιστευω,αν και τα δυο αντικειμενα αφορουν το χρονο)
7) καταλαβαινω την αγανακτηση καποιου που αδικειται.Αλλα σε αυτη την περιπτωση αλλοι αδικουνται που συμμετειχαν σε ενα διαγωνισμο που μονο καθαρος δεν φαινεται να ειναι.Λες για τον τιτλο στον Μανο.Ο τιτλος ΚΕΠ_to_the_Home δηλαδη ειναι τοσο γενικος οσο η φραση network?Αν ειναι δυνατον.Μαλλον υποτιμας τη νοημοσυνη μας.Στα ελληνικα σημαινει ΚΕΠ στο σπιτι.(μεσω ιντερνετ φανταζομαι εκτος και αν καθε σπιτι θα γινει ενα ΚΕΠ).Αρα τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινουμε?Στειλε με προσωπικο μηνυμα τη μεγαλη διαφορα που ταζεις και υποσχομια αν εχεις δικιο και δεν εχει καμια σχεση να ζητησω συγνωμη χωρις να σχολιασω το περιεχομενο λογω των κανονισμων του διαγωνισμου.Αλλα μη μου λες να ανακαλεσω για ενα τοσο ειδικο τιτλο που μεσα σε παρενθεση εχει και επεξηγηση!!!!
8) Σιγουρα δεν θαταν καποιος τοσο ανοητος να κανει μια αντιγραφη τοσο φανερη.Θα μπορουσε ναναι ανενημερωτος και να εκανε ενα λαθος.Το λαθος δεν ειναι εγκλημα.Και αν καποιος εστειλε κατι που παρομοιο υπηρχε δεν εγινε και κατι.Εμεις δε κρινουμε αυτον που εστειλε αλλα τον διαγωνισμο που διαφημιζει καινοτομι α και προκρινει πραγματα που εστω και σε μικρο ποσοστο υπαρχουν.
9)Τοσο που πασχιζεις ν αμας πεισει ςγια την προταση,μαλλον τον ευατο οσυ προσπαθεις να πεισεις.Οτι και ναναι παντως μπραβο που περασε στον αλλο γυρο.Το αν αξιζε να περασει θα το κρινει η ιστορια.Η πρωτη εντυπωση παντως ειναι καπως.....
Υ.Γ. παντα απανταω.Αλλα δεν ειμαι και ολη μερα εδω να περιμενω ποιος θ αγραψει.Γιαυτο οποτ εγραφεις ασε να περασει μια μερα και μετα πες οτι δεν απανταμε.και παλι σου λεω στειλε μου προσωπικο μηνυμα για οτι θες να πεις και δεν πρεπει να το πεις δημοσια.Δεν ειμαστε μωρα.δεν θα εβλαπτα ποτε μια προταση δημοσιευοντας την ακομα και αν ημουν αντιθετος.Σε αντιθεση με αλλους,σεβομαι απολυτα τη δημοκρατια ακομα και οταν δεν συμφωνω.Αντε καλη τυχη στο δευτερο γυρο.Αν και φανταζομαι πως καποιος καθηγητης θα κερδισει.......Τα λέμε... http://geokon.blogspot.com/
Blog σχολιασμού όλων των θεμάτων! Οτιδήποτε κινείται συλαμβάνεται και σχολιάζεται επ'αυτοφόρω!
-
23-12-06, 15:05 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #53
ΝΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ
(1) Θα προσπαθησω να απαντησω σε ολα οσα λες...οτι ξεχασω θα επανελθω...
1)Καταρχην δεν ειπα ποτε οτι η συγκεκριμενη προταση σχετιζεται με καποιο καθηγητη,την οτενετ,κτλ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ"...ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ!!!
2)Φυσικα και εκρινα απτον τιτλο.Αν στον τιτλο ελεγε<<Εδω τα ωραια πορτοκαλια>> θα υπεθετα πως αφορα πορτοκαλια.Αν λεει πορτοκαλια και αφορα αεροπλανα,τοτε οντως εκανα λαθος,αλλα πριν απο μενα ειναι λαθος ο τιτλος.
(2) ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΕΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ...) ΕΝΑ PORTAL??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΣΟ ΑΣΤΟΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???.. ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ?? ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΥΜΕΙΣ?? ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ
ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥ-ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!!!
(3) 3)Σε πληροφορω πως δεν εχω καμια πικρια,γιατι οπως εχω πει οταν προκυρηχθηκε ο διαγωνισμος νομιζα οτι ειναι σοβαρος και λογω απουσιας χρονου δεν ασχοληθηκα σοβαρα.Αν ηξερα το στυλ ιδεων που περασαν,θαχα στειλει και εγω μια ωραια γραμμενη αντιγραφη και μπορει και να περναγα.Οποιος κρινει κατι σε αυτη τη χωρα δε σημαινει πως το κανει απο συμφερον.Οταν κρινω το παραδικαστικο κυκλωμα δεν σημαινει πως ειμαι δικαστης που θελει να γινει αρειοπαγιτης!!!Ελεος!!!!Υπαρχουν και ανθρωποι που ενδιαφερονται για το τι συμβαινει γυρω τους ειτε αυτο σου αρεσει είτε οχι.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ
ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ(ΑΚΟΜΑ) ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ Η ΟΧΙ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ?? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ
4). Οπως ειπα σε ξενες χωρες γινοται τα παντα πια απο το σπιτι σου και δεν χρειαζεται να πας σε καμια δημοσια υπηρεσια.Αν η προταση αφορ ατα ΚΕΠ και δεν αφορα τα καραβια,νομιζω πως αυτο που λεω εχει καποια σημασια.Και παλι λεω πως αν ειναι τοσο ασχετος ο τιτλος,δεν φταιω εγω.Αν φτιαξω μια προταση e-ΔΕΗ,φανταζομαι οτι θα υποθεσεις πως αφορα τη ΔΕΗ μεσω ιντερνετ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ(ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ0 ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
6)τα ΚΕΠ ειναι μια δημοσια υπηρεσιαΣτα λινκς βλεπεις πως απτην αρχη ειχα σκοπο την e-εξαπλωση τους.Αρα αυτο που λεω πως η προταση δεν ειναι καινοτομα,αρχικα επιβεβαιωνεται.Αν στην προταση μεσα,εσυ λες πως μεσω ΚΕΠ πρεπει να αγοραζουμε ναρκωτικα και οχι δημοσια εγγραφα,τοτε και παλι ειμαι λαθος γιατι οντως ειναι μια καινοτομια η προταση.Γενικα οτι προταση και να εχεις για την εξελιξη μια δημοσιας υπηρεσιας θεωρω πως δεν αφορα 100% τον διαγωνισμο.Ειναι διαγωνισμος εφευρεσης και οχι εξελιξης.(οπως εχω ξαναγραψει στη διαφημιση ελεγαν ποτε ανακαλυφθηκε το πρωτο φερμουαρ,τοπρωτο τηλεφωνο,και οχι ποτε βγηκε το πρωτο τηλεφωνο σε σχημα μπανανας και το πρωτο φερμουαρ απο οικολογικα υλικα!Καινοτομαι ειναι μια μηχανη του χρονου και οχι ενα ρολοι που παιρνει αι τηλεφωνο.Καταλαβαινεις τη διαφορα πιστευω,αν και τα δυο αντικειμενα αφορουν το χρονο)
ΚΟΙΤΑΞΕ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ..
ΟΙ Η.Υ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΔΙΝΕΙΣ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ" ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ
Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ Β! ΦΑΣΗ ΠΑΡΑ
ΤΙΣ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ" ΣΑΣ
7) καταλαβαινω την αγανακτηση καποιου που αδικειται.Αλλα σε αυτη την περιπτωση αλλοι αδικουνται που συμμετειχαν σε ενα διαγωνισμο που μονο καθαρος δεν φαινεται να ειναι.Λες για τον τιτλο στον Μανο.Ο τιτλος ΚΕΠ_to_the_Home δηλαδη ειναι τοσο γενικος οσο η φραση network?Αν ειναι δυνατον.Μαλλον υποτιμας τη νοημοσυνη μας.Στα ελληνικα σημαινει ΚΕΠ στο σπιτι.(μεσω ιντερνετ φανταζομαι εκτος και αν καθε σπιτι θα γινει ενα ΚΕΠ).Αρα τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινουμε?Στειλε με προσωπικο μηνυμα τη μεγαλη διαφορα που ταζεις και υποσχομια αν εχεις δικιο και δεν εχει καμια σχεση να ζητησω συγνωμη χωρις να σχολιασω το περιεχομενο λογω των κανονισμων του διαγωνισμου.Αλλα μη μου λες να ανακαλεσω για ενα τοσο ειδικο τιτλο που μεσα σε παρενθεση εχει και επεξηγηση!!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ "ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΑΦΟΡΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΤΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ???)
8) Σιγουρα δεν θαταν καποιος τοσο ανοητος να κανει μια αντιγραφη τοσο φανερη.Θα μπορουσε ναναι ανενημερωτος και να εκανε ενα λαθος.Το λαθος δεν ειναι εγκλημα.Και αν καποιος εστειλε κατι που παρομοιο υπηρχε δεν εγινε και κατι.Εμεις δε κρινουμε αυτον που εστειλε αλλα τον διαγωνισμο που διαφημιζει καινοτομι α και προκρινει πραγματα που εστω και σε μικρο ποσοστο υπαρχουν.
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ(ΑΣ) ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ...
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ "ΛΑΜΟΓΙΑ"...ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ..ΚΕΣ...
9)Τοσο που πασχιζεις ν αμας πεισει ςγια την προταση,μαλλον τον ευατο οσυ προσπαθεις να πεισεις.Οτι και ναναι παντως μπραβο που περασε στον αλλο γυρο.Το αν αξιζε να περασει θα το κρινει η ιστορια.Η πρωτη εντυπωση παντως ειναι καπως.....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΚΑΛΩς Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ FACE-TO-FACE ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ
Υ.Γ. παντα απανταω.Αλλα δεν ειμαι και ολη μερα εδω να περιμενω ποιος θ αγραψει.Γιαυτο οποτ εγραφεις ασε να περασει μια μερα και μετα πες οτι δεν απανταμε.και παλι σου λεω στειλε μου προσωπικο μηνυμα για οτι θες να πεις και δεν πρεπει να το πεις δημοσια.Δεν ειμαστε μωρα.δεν θα εβλαπτα ποτε μια προταση δημοσιευοντας την ακομα και αν ημουν αντιθετος.Σε αντιθεση με αλλους,σεβομαι απολυτα τη δημοκρατια ακομα και οταν δεν συμφωνω.Αντε καλη τυχη στο δευτερο γυρο.Αν και φανταζομαι πως καποιος καθηγητης θα κερδισει.......
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΥΤΗΣ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΦΕΡΘΕΊΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΖΗΜΙΑ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ "ΒΟΗΘΑΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ) ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ!!
ΚΑΝΑΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΝΟ: ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΔΩΣΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ?? Η ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ??
ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ (ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ) ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SHOtgun : 23-12-06 στις 16:18.
-
23-12-06, 18:57 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #54
Θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ στο θέμα της πρότασης e-ΚΕΠ και στην όλη κουβέντα που έχετε αναπτύξει.
Καταρχήν αγαπητέ φίλε konsniper (και συ φίλε manosol), γράφετε ανώνυμα σε δημόσιο χώρο και σπιλώνετε προσωπικά συμμετέχοντες και κριτές.
Αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο και υποτιμητικό για σας τους ίδιους. Βέβαια, δεν σας κάνω μαθήματα ζωής, (αυτά προφανώς δεν έχουν γίνει όταν έπρεπε), ελευθερία λόγου έχουμε στη χώρα μας. Βέβαια, άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.
Η επιλεκτική σου εστίαση στην πρόταση μας και μάλιστα η επιμονή σου να υποστηρίζεις θεωρίες σχετικά με το τι είναι το e-ΚΕΠ βασιζόμενος (αποκλειστικά) στον τίτλο και επιμένοντας ξανα και ξανα, είναι τουλάχιστον περίεργη και δείχνει ότι αποσκοπείς να μας κάνεις ζημιά (μήπως έχεις περάσεις και εσύ ή κάποιος φίλος σου στην Β φάση και φοβάσαι τον ανταγωνισμό;;; - λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό).
Θα τα μάθεις ΟΛΑ και εσύ και όσοι είναι περίεργοι, όταν έρθει ο καιρός, μετά το πέρας του διαγωνισμού, από την Επιτροπή του Διαγωνισμού η οποία έχει και την αρμοδιότητα, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους όρους του, τους οποίους εμείς τηρούμε...
Εκεία θα μάθεις:
και τα ονόματα μας,
και την ιδιότητα μας,
και το πόσο καλοί επιστήμονες είμαστε (αν είμαστε, που πίστεψε με είμαστε)
και (φυσικά) το τι ακριβώς είναι το e-ΚΕΠ.
Μέχρι τότε καλό θα ήταν να σιωπήσεις..."Συγγνώμη" δεν περιμένω από άτομα σαν και εσάς. Την συνείδηση μας εμείς την έχουμε καθαρότατη...
Είναι καθαρά δική μας ιδέα ό,τι ακριβώς προτείνουμε και πίστεψε με δεν υπάρχει αλλού, ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό, ούτε έχει υλοποιηθεί κάτι, ούτε έχει σχεδιαστεί και ούτε έχει προταθεί από κανέναν.
Και πίστεψε με, όταν έρθει η ώρα θα μετανιώσεις τότε για αυτά που ισχυριζόσουν.
Να ξέρεις ότι έχουμε θυσιάσει άπειρο προσωπικό χρόνο (παραμελώντας την προσωπική μας ζωή) αναλύοντας και σχεδιάζοντας τα πάντα, σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ), ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ...
Στοπ...
-
23-12-06, 19:07 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #55
πω πω, μα καλά ρε παιδιά τι απειλές είναι αυτές
αν θέλετε να ψάξετε ευθήνες να τις ψάξετε αλλού,
Αν δεν σας αρέσει η κριτική, να μην κάνατε δημόσιο διαγωνισμο
-
24-12-06, 01:42 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #56
Καλα...η βλακεια πιστευα οτι εχει ορια..αλλα τελικα μερικοι τα σπανε καθημερινα....
1) Καταρχην να πω πως σας εχει πιασει τοσο μεγαλο τρεμουλο απο μια κριτικη που γινεται σε ενα (δημοκρατικο) φορουμ που αρχισατε τις απειλες οπως κανουν παντα οι εχοντες φασιστικη νοοτροπια.Νομιζα οτι ειστε απλως καποιοι που ΙΣΩΣ να τους πνιγει το δικιο τους.Αλλα δεν ειστε αυτο.Ειστε απο αυτους που χρονια τωρα ευδοκιμουν σαν ειδος στην μικρη μας ηλιολουστη χωρα.Ειστε απο αυτους που σε αλλες εποχες θα εκαιγαν οπως τις μαγισσες ανθρωπους που τολμησαν να διαφωνησουν και να κρινουν τις επιλογες τους.Κυριοι,οσο και να απειλειτε παντα θα λεω και εγω και ολοι εδω μεσα φανταζομαι,τη γνωμη μας οσο και αν σας ποναει,οσο και αν δε σας αρεσει.Και οσο μερικοι σαν εσας τρελενονται οταν τους κρινουν,τοσο θα τους κρινουμε.Μονο με την κριτικη,ακομα και αν φτανει τα ορια της αδικιας καμια φορα,προχωραει ενας τοπος,μια κοινωνια.
2) Λετε πως δεν μπορω να κρινω,πως δεν ειμαι δικαστης κτλ. Γελοιοτητες.Φανταζομαι οτι εσεις δεν κρινετε ποτε μια ταινια γιατι δεν ειστε σκηνοθετες,δεν κρινετε ποτε ενα φαγητο γιατι δεν ειστε σεφ,δεν σχολιαζετε μια πτηση αν δεν ειστε πιλοτος,δεν κρινετε βιβλια αν δεν ειστε συγγραφεις.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
3) Απαντας σε πραγματα που δεν εχω πει,αλλα μαλλον αυτες τις απαντησεις εχεις μαθει απεξω και τις κολλας οπου ναναι!!!!Ουτε εκανα τον εξυπνο,ουτε ειπα λαμογια κτλ.Ειπα πως δεν εγινε και κατι αν καποιος εκανε ενα λαθος.Παρα πολλοι εστειλαν κατι που υπηρχε(οπως φανηκε).Εκτος και αν θεωρειτε πως ειστε θεοι και δεν κανετε λαθοι κτλ.Βλεπετε παντου φαντασματα,και δυστυχως οι ΓΚΟΣΤΜΠΑΣΤΕΡΣ δεν μου εχουν αφησει καποιο τηλεφωνο.Βλεπετε πως σας καταδιωκουν για να βλαψουν την προταση σας,πως σας κρινουν απο κακια,πως ασχολουνται μονο απο συμφερον κτλ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ εχετε μαθει να λειτουργειτε ετσι,να ασχολειστε με κατι απο συμφερον,να κανετε λαμογιες,να βλαπτετε καποιον που δεν ξερετε κ.ο.κ ,εγω δεν ειμαι ετσι και δεν θα γινω ποτε,οσο και αν θελετε να γινουμε ολοι ιδιοι.Μου θυμιζετε τους "ΑΘΛΙΟΥΣ" που ενας πουκλεψε ενα ψωμι για να μην πεθανει και ενας που ηταν επαγγελματιας κλεφτης και απατωνας ειχαν την ιδια αντιμετωπιση και τους κυνηγαγε η αστυνομια το ιδιο.Αλλα αυτα ανηκουν στα μυθιστορηματα μονο.Εδω δεν θα καταφερετε να τα κανετε οσο και αν απειλειτε.Αν εγω κανω λαθος σε μια κριτικη(λαθη γινοται ετσι και αλλιως),δεν σημαινει οτι ειμαι λαμογιο,αντιγραφεας,βυσματιας,παρανομος. κτλ. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι κυριοι και δεν θα γινουμε ποτε.
4) Και τωρα η απαντηση μου οσο αφορα το επιχειρημα σας για τον τιτλο.Ολες οι ενστανσεις εγιναν με βαση τον τιτλο που ειδαμε ολοι δημοσιευμενο.Απτην αρχη ο διαγωνισμος ελεγε πως ετσι θα γινουν οι ενστανσεις.Απτη στιγμη που ορισμενες ενστανσεις εγιναν αποδεκτες,αυτο σημαινει πως δικαια και σωστα κριθηκαν ορισμενοι τιτλοι.Εδω εχεις και επεξηγηματικη παρενθεση στον τιτλο σου και λες πως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ο ιδιος εξηγεις.Εδω μεσα σχολιασαμε πολλες προτασεις,αρα αποκλειεται να χουμε στοχο να βλαψουμε ολους αυτους εκτος και αν ειμαστε μανιακοι.Δεν εστιασαμε στην προταση σας,ουτε καν σας ξερουμε.Τι να πουν και αυτοι που κοπηκαν απτις ενστανσεις αν μιλατε σεις για εστιαση στην προταση σας!!!Συνελθετε κυριοι!!!
5) Εχετε φτασει να ερχεστε ενας ενας να δημιουργει ενα προφιλ εδω μονο και μονο για να μας πειτε τα ιδια.Ερχεστε και αυτοθαυμαζεστε ως λαμπροι επιστημονες,ερχεστε και εκτοξευετε απειλες και αλλα παρομοια.Ολα αυτα κυριοι ειναι σημεια του πανικου σας.Και αν σας προκαλεσαι τετοιο πανικο μια κριτικη,φανταζομαι τι εχετε να κρυψετε.δεν πειραζει.ταχουμε δει αυτα χρονια στην Ελλαδα να συμβαινουν.Δεν θα σας μαθουνε τωρα.Και μην ξεχνατε πως πρωτοι απο ολους εσεις γραφετε ανωνυμα,αρα μην μιλατε για ανωνυμια και αλλα τετοια.
Γενικα σας βαρεθηκα.Βαρεθηκα να ασχολουμαι με το φαινομενο διαπλοκη σε αυτη τη χωρα και με τους διαπλεκομενους.Προς θεου:δεν ειναι ολοι!!!!!Αποσους περασαν στο διαγωνισμο θελω να πιστευω πως οι μισοι και πανω περασαν με την αξια τους,και οπως ξαναειπα τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο.Αν και σεις περασατε ετσι,μπραβο και σε σας.Αν οχι,ντροπη σας.
Α,και κατι ακομα.Μην γλυφετε τοσο το διαγωνισμο και τους κριτες.Οι κριτες που λετε πως εσεις σεβεστε και μεις προσβαλλουμε,εχουν στειλει προτασεις οι ιδιοι μεσω των μαθητων τους.Ασε που ακομα και αυτοι παραδεχτηκαν πως εκαναν λαθος με τις ενστανσεις που εγιναν αποδεκτες.Και αυτοι που κοπηκαν μετα απο τις ενστανσεις φανταζομαι οτι θα διατυμπανιζουν την αθωοτητα τους οπως εσεις.
Σας χαιρετω λαμπροι μου επιστημονες που με την παρουσια σαςλαμπρενετε αυτη τη χωρα.Μπραβο για τα χιλιαδες σχεδια σας που ουτε καν φανταζομαι.Ελπιζω να στειλετε και αλλα σχεδια και σε αλλους τοσο δικαιους και καθαρους διαγωνισμους που οι κριτες τους δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που στελνουν προτασεις!!!Αντε και του χρονου!!!!
Υ.Γ μονο και μονο η περιαυτολογηση σας ,δειχνει τι ειστε.Αν δεν σας αρεσει η δημοκρατια επαναφερετε τη χουντα ,που σιγουρα τοσο που σας πειραζει η κριτικη,νοσταλγειτε.Η κριτικη στη χωρα αυτη γινεται εδω και χιλιαδες χρονια και δεν θα σταματησει επειδη το θελετε εσεις.Αντιο σας.
Υ.Γ2 Περιμενω απαντηση λαμπροι μου επιστημονες..πειτε και κατι επι της ουσιας..αν εχετε..
Υ.Γ3 ενα σχολιο πανω στην απαντηση της επιτροπης στις ενστανσεις..σαφως και δεν απαντησαν σε αυτα που επρεπε,σαφως ειπαν οτι ηθελαν,σαφως και δεν μας ειπαν για τη σχεση των κριτων με τους διαγωνιζομενους.
Υ.Γ4 twins μαθηματα ζωης κανε στην οικογενεια σου.Μαθε τους για το πως προχωρας σε διαγωνισμους κτλ.Εγω αυτα που ηταν να μαθω τα εμαθα και συ ,πιστεψε με δεν θα τα μαθεις ποτε,γιατι πολυ απλα δεν μπορεις καν να σκεφτεις τι ειναι η κριτικη και η δημοκρατια,αρα δεν μπορεις ουτε να τη μαθεις.Οσο για το φτωχο σου το μυαλο οπως ο ιδιος λες,οντως ειναι φτωχο αν κρινω απο αυτα που λεει.Αναζητα τους διαπλεκομενους στον καθρεφτη και οχι σε μενα.Δεν εχω καμια σχεση με οσα λες και ουτε θελω να εχω.Με το να ζητας απτους αλλους να σιωπουν δειχνεις αλλωστε και τις αρχες σου και πιο πολιτευμα επιθυμεις.Και δικιο να χεις και η προταση σου ναναι οκ 100% ,με αυτα που λες το χανεις.Κριμα.Αδικεις τον ευατο σου.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος konsniper : 24-12-06 στις 03:09.
Τα λέμε... http://geokon.blogspot.com/
Blog σχολιασμού όλων των θεμάτων! Οτιδήποτε κινείται συλαμβάνεται και σχολιάζεται επ'αυτοφόρω!
-
24-12-06, 02:36 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #57
[QUOTE=SHOtgun;922575]Αγαπητέ φίλε shotgun,
Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ένστασής μου, για τα οποία ενημερώθηκα από την αρμόδια επιτροπή, η πρόταση στην οποία αναφέρεσαι διαφοροποιείται σημαντικά από τις ήδη υπάρχουσες υλοποιήσεις (αυτή ακριβώς ήταν η απάντηση της επιτροπής) και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό ! Για κάποιες άλλες από τις προτάσεις όμως οι αιτιάσεις μου αποδείχθηκαν σωστές, ως εκ τούτου η κρίση μου με βάση τον τίτλο τους αποδείχθηκε σωστή...
Όσον αφορά για το πόσο ανόητος είναι κάποιος ώστε να κάνει τόσο εξόφθαλμη αντιγραφή, τα αποτελέσματα της ένστασής μου για το rateit το αποδεικνύουν...
Η πικρία μου δεν αφορά στο ότι δεν πέρασε η πρότασή μου, αλλα στο ότι αποδείχθηκε, οτι η λαμογιά κυριαρχεί στον τόπο μας και στο ότι ακόμα και σε ένα διαγωνισμό πρωτοτυπίας, δεν πρωτοτύπησαν, αλλά για ακόμα μια φορά έγινε της... διαπλοκής.
Όσο για την ανωνυμία μου, και τα περι δημοκρατίας που σχολιάστηκαν, αν ψάξεις τα ονόματα αυτών που κατέθεσαν προτάσεις, δεν θα βρείς και πολλούς με το όνομα Μάνος...
Τέλος, στην επιτροπή έστειλα επώνυμο email, έλαβα ανώνυμη απάντηση όμως από την επιτροπή...
Αυτά για να δούμε ποιός καλύπτεται πίσω από την ανωνυμία...
Επιπλέον στο προφίλ μου σε αυτόν τον ιστοχώρο έχω δώσει αρκετές πληροφορίες για το ποιός είμαι, σε αντίθεση με άλλους...
Σε κάθε περίπτωση, επειδή η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται τίμια.. λάθος τίτλο διαλέξατε για την πρότασή σας...
Να είστε καλά,
Μάνος Σ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manosol : 24-12-06 στις 02:41.
-
24-12-06, 14:19 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #58
[QUOTE=manosol;923622]μετα απο αυτές τις διευκρινίσεις το θέμα θεωρείται λήξαν (όσο αφορά εσένα). Χαίρομαι που είχεσ την αντρική ευθιξία να στηρίξεισ ΕΠΩΝΥΜΑ την θέση σου....
Πάντως, θα ήθελα να πω ότι διαφωνώ γενικότερα με την ευκολία με την οποία βγάζεται συμπεράσματα κρίνοντας και μόνο απο τον τίτλο και προβαίνεται και σε καταγγελίες-"καταδίκες", απο την στιγμή μάλιστα που αυτός που υποβάλλει την πρόταση δεν έχει την δυνατότητα να αντικρόυσει...
ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: EINAI APOTYXHMENOS SE SXESH ME AYTO POY ESY FANTAZESAI OTI EINAI I PROTASI POY DEN EINAI AYTO...ANTITHETOS, ME VASI TO PRAGMATIKO PERIEXOMENO EINAI APOLYTA EPITYXIMENOS (KAI EIDIKA I PARENTHESI...)
OSO GIA TIN GYNAIKA TOY KAISARA..MPA.DEN EINAI ETSI.....KANENA DIKASTIRIO DEN KATADIKAZEI VASEI ENTYPOSEON...MONO ME ADIASEISTA STOIXEIA!!!
SE EYXARISTO PANTOS GIA TIN PAREMVASI POY EKANES KAI PALI MPRAVO POY ANAFERESAI EPONYMA.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SHOtgun : 24-12-06 στις 22:31.
-
24-12-06, 17:56 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #59
Αγαπητέ konsniper άστο...
Έγραψες ένα κατεβατό βρισιές...Άμα θέλεις γράψε και άλλες, δικό σου πρόβλημα. Το επίπεδο σου δείχνεις, ειλικρινά...Τα λαμόγια αναζήτησε τα αλλού και όχι σε εμάς...Ακόμα και δίκιο να έχεις στο 30% από αυτά που γράφεις στο παραληρημα σου, τελικά το χάνεις...
Η όλη κουβέντα αν θυμάσαι ξεκίνησε όταν σου έγραψε ο shotgun ότι η πρόταση μας δεν είναι αυτό που νομίζεις, γιατί εσύ διατυμπάνιζες σε δημόσιο χώρο με σιγουριά και με έντονο ύφος ότι η πρόταση είναι αντιγραφή, υπάρχει ήδη στο εξωτερικό (εδώ γελάμε), δεν υπάρχει πρωτοτυπία, το έχει αναγγείλει η κυβέρνηση (εδώ γελάμε λίγο περισσότερο) κλπ...
Εγώ σου είπα απλά να περιμένεις την τελική φάση (γιατί ο διαγωνισμός τρέχει ακόμα) και θα δεις τι ακριβώς είναι, αν είναι πρωτότυπο, αν είναι καινοτόμο, πόσο καλό είναι και τι ανάγκες καλύπτει κλπ κλπ, ...αφού καίγεσαι τόσο πολύ...και τότε (λογικά) θα πειστείς και εσύ...
Μετά τα επιχειρήματα φυσικά πέρασες στις βρισιές...Δεν πειράζει, εγώ αντίθετα με σένα δεν θα μπω στην θέση δικαστή για να σε κρίνω (όπως κάνεις εσύ για όλους)...Δεν θέλω να ξαναγράψεις κάτι για εμένα, ούτε για την πρόταση μου...Κρίνε την και εσύ όπως και άλλοι στο τέλος, όταν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα...Μέχρι τότε άστην στους αρμόδιους κριτές να την κρίνουν ανεπηρέαστοι...Εσύ μπορεί να μην τους έχεις εμπιστοσύνη όπως λες, εγώ όμως τους έχω γιατί μάς κρίνανε και μας προκρίνανε με βάση την πρόταση που διαβάσανε αποκλειστικά καθώς ούτε μας ήξεραν, ούτε τους ξέραμε...
ΥΓ: Όσο για την αυτολόγηση μου ως επιστήμονας,....χμμμ....άστο γιατί είναι μια μεγάλη κουβέντα στην Ελλάδα οι επιστήμονες της Πληροφορικής...
ΥΓ2: Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι, με υγεία και φώτιση (και το κυριότερο ηρεμία στην φουρτούνα των σκέψεων σου)...
ΥΓ3: Επειδή σου αρέσει η κουβεντούλα στο φόρουμ αυτό, μπορεί να επανέλθω, αλλά μετά το τέλος του διαγωνισμού...Μέχρι τότε συμμετέχω εκεί και δεν θα απαντήσω σε κανέναν ξανά!
Γιώργος
-
24-12-06, 18:33 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #60
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM
(1) Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ....
(2) ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
(3) ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ......ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...
(4) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟΤελευταία επεξεργασία από το μέλος SHOtgun : 24-12-06 στις 20:02.
Παρόμοια Θέματα
-
Αποτελέσματα OTENET Innovation 2006 Β φάση
Από Rainmaker στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-07, 13:08 -
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο διαγωνισμό καινοτομίας Otenet INNOVATION 2006
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-06, 11:50 -
Διαγωνισμός Καινοτομίας οτεΝΕΤ – Innovation 2006
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-06, 17:51 -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠοτεΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΤΕ 2003
Από gr44 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-04, 16:53
Bookmarks