Διάβασε καλυτερα τι γράφω.
Γιατί να μην γίνουν και εδώ;Εγω δεν ειχα ουτε μια ιδεα φιλε να στειλώ(δεν ειναι και ο τομεας μου η τεχνολογια ωστε να εχω κιολας),αρα πρωτος απολους δεν ειπα οτι η Ελλαδα δεν εχει καλες ιδεες.(Η λογικη της κατσικας του γειτονα δεν με αφορα και δεν με αντιπροσωπευει.Δεν γινομαστε ολοι ιδιοι!!)Η Ελλαδα εχει παρα πολυ καλες ιδεες οπως εκφραζονται σε διαγωνισμους του εξωτερικου,σε ξενα πανεπιστημια κτλ,και βραβευονται παρα πολλες καθε χρονο στο εξωτερικο.
Η προτροπή μου είναι αλήθινη.
Αν έχετε καλές ιδέες προσπαθήστε να τις κάνετε πραγματικότητα.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο καλές ιδέες, να ξεκολλήσει λίγο απο την στάσιμη αντίληψη περι εκμετάλλευσης του internet.
Όσο δίκαια είναι τα πράγματα εδώ , άλλο τόσο ειναι και στο εξωτερικό.Μου κανει εντυπωση και θα επρεπε να κανει και σε σενα,πως ολοι οι Ελληνες βραβευονται και προοδευουν πρωτα στο εξωτερικο και μετα απο καιρο στη χωρα τους.Αμα ολα ηταν τοσο δικαια εδω μεσα γιατι να γινεται αυτο?????????????????
Η μήπως είναι δικαίο οτι η MS μπορεί πρακτικά να κάνει ότι γουστάρει και να λιώσει οποιαδήποτε προσπάθεια πριν καν βγεί (βλέπε περίπτωση kiko που το διέλυσε το google μόνο με μια ανακοίνωση οτι θα βγάλει παρόμοια υπηρεσία).
Παίζω με τους κανόνες του παιχνιδιού ή δεν παίζω καθόλου.Εγω ουτε καμια ενστανση εκανα ουτε τιποτα.(ουτε μπορουσα να κανω)Εδω γινεται κουβεντουλα μονο.Αντι να σε απασχολησει η γελοια διαδικασια ενστανσεων κτλ που σιγουρα αδικει και τους ιδιους που περασαν ,ασχολεισαι με το γεγονος οτι γινονται ενστανσεις με σκοπο και καλα να βλαψουν.
Μόνο οι διαδικασίες της ένστασης σε πείραξαν;
Ευρωπαικές επιδοτήσες που δίνονται στα τσιράκια των επιτροπών, αναπτυξιακοί νόμοι και χίλια δυο. Τo google έχει παρει ενα σκασμό ζεστό χρήμα απο το Αμερικάνικο κράτος. Ευτυχώς αντί να κάνουν κάθε μέρα μηνύσεις κατεβάζουν ιδέες και τις κάνουν πραγματικότητα.
Το παραδειγμα είναι ατυχές.Ωραια αντιληψη εχεις περι δικαιοσυνης και ενστανσεων.Φανταζομαι πως αν σε καταδικαζαν για φονο που δεν εκανες, δεν θα εκανες ενστανση γιατι θαχανες το χρονο σου ,και γιατι ετσι θα βοηθουσες την αστυνομια να μαζευει δολοφονους(και ας ειναι αθωοι).
Δεν καταδίκασα οτι κάνουν ενστάσεις, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω οτι όσοι έκαναν ενστάσεις έχουν και μια γαμάτη, σουπερ ντουπερ ιδέα που δεν την έχει κάνει κανένας άλλος στον κόσμο.
Τα παιδιά που έγραφαν για το kep_to_the_home, αν δεν έκανε διαγωνισμό η otenet θα την κράταγαν στο συρτάρι;
Τα συμπεράσματα τα εβγαλες εσυ, μιας και ήδη αποφάσισες οτι έχω προταση στον διαγωνισμό που έχει περάσει. Αν σου πω οχι, θα στο χαλάσω πολύ;Για τα λεφτα καλα που μας θυμισες ποσα ειναι γιατι ειχα ξεχασει.Εγω το ανεφερα στην πλακα το να βγαλουμε τιποτα και ειρωνικα!!!Οσο για το τι θα αποδωσει και τι οχι θα το δειξει η ιστορια.Μην βιαζεσαι λοιπον να αποκλειεις αποτυχιες (ή επιτυχιες).Κρατα και την υπογραφη σου για τιποτα πιο σπουδαιο.Αντε καλη τυχη και σε σενα.
Υ.Γ2.Αμα ειναι για καθετι που λεμε να χρειαζονται υποτιτλοι για να καταλαβαινουν ορισμενοι,ειναι πολυ κουραστικο.Θα παρακαλουσα να διαβαζετε μερικοι πιο προσεκτικα κατι πριν βγαλετε τα βαρυγδουπα σας συμπερασματα.Καταλαβαινω την αγωνια σας για τον διαγωνισμο αλλα ηρεμειστε.Δεν εχετε εδω μεσα εχθρους που κανουν ενστανσεις για να σας βλαψουν!!Ελεος δηλαδη!Μια κουβεντα γινεται και αμεσως ....χαμος!Σε αυτη τη χωρα ή εισαι μαζί μας ή εναντιον μας??Δεν υπαρχουν αλλες περιπτωσεις???Τι λογικη ειναι αυτη πια!!!
Όπως εσυ έχεις βαρεθεί την αδικία έτσι και εγώ έχω βαρεθεί αυτή την καχυποψία παντού και στα πάντα. Όλα ειναι στημένα, όλα ειναι πουλημενα, όλοι ειναι πουλημένοι. Απο την αρχή το προεξοφλούμε και δεν προσπαθούμε να το αλλάξουμε (κάποιος που έκανε 300 ενστάσεις την άλλη μέρα λαδώνει να περάσει στο κτέο).
Μπορεί και να είναι έτσι, αλλά τότε τι σκατα ζουμε και προσπαθούμε;
Για μια θέση στο δημοσιο;
Ή αν σταματήσουν οι διαγωνισμοί, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε;
Μου κάνανε τσατσιά στον διαγωνισμό;
Είτε θα κάνω την ένσταση τυπικά, είτε καθόλου και θα στρωθώ να τους αποδείξω οτι δεν τους έχω ανάγκη. (οτι θα έκανα δηλαδη και αν δεν υπηρχε διαγωνισμός otenet).
Η ιστορία έχει δείξει οτι οι έξυπνες και καλές ιδέες (και οχι πάντα οι πρωτότυπες), δεν χάνονται με τιποτα.
Ίδου η ρόδος , ιδού και το πήδημα λοιπόν.
Υ.Γ Η προτροπή είναι πραγματική. ΘΕΛΩ να αναπτυχθεί στην ελλαδα το internet και μακάρι να ξεκολλήσει η ελληνική αγορά απο την λογική του φτιάχνω site για τον Μπαρμπα Μητσο και τους Σωλήνες Κουκουρουκεξ.
Εμφάνιση 76-83 από 83
-
02-01-07, 05:58 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #76
-
02-01-07, 14:35 POTASEIS STO TRAPEZI #77
Κάποια λόγια πριν διαβάσετε την πρόταση μου:
Έχω προσέξει ότι οι περισσότεροι από εσάς εδώ έχουν ως αντικείμενο την «πληροφορική» και οι καινοτόμες ιδέες βασίζονται συχνά στην τεχνολογία. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στην δική μου πρόταση…Εγώ είμαι κοινωνικός λειτουργός και ψυχοθεραπευτής και σχεδόν άσχετος με τους Η/Υ (ξέρω τουλάχιστον ότι το dc-driver δεν είναι ενσωματωμένο τραπεζάκι για τον καφέ μου!)… και έτσι η πρόταση μου δεν περιέχει καμία νέα τεχνολογία στο ιντερνετ αλλά βασίζεται σε μια νέα ιδέα διαχειρίσεις κρίσεων και προβλημάτων (ψυχοκοινονικού χαρακτήρα) στην Ελλάδα -με μια πρωτότυπη συνεργασία φορέων. Επίσης προωθεί κατά την γνώμη μου πάρα πολύ το ιντερνετ (κάτι που ήταν και κύριος στόχος του διαγωνισμού…)….χωρίς να έχει στόχο το κέρδος και τα φράγκα! Βέβαια τώρα καταλαβαίνω γιατί απέρριψαν την πρόταση αυτή…..δεν έχει κάτι καινούργιο στην τεχνολογία αλλά φέρνει κάτι που θα έπρεπε να είναι ουσιαστικά αυτονόητο …αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να το κρίνουν αυτό άτομα από ένα πανεπιστήμιο που ασχολείται με την πληροφορική ή με την οικονομία …γιατί μάλλον δεν έχουν ιδέα τι παίζεται στον κοινωνικό τομέα ;-).
Πρέπει να προσθέσω ότι στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η ιδέα στο ινερνετ αλλά δεν υπάρχει ούτε στην «πραγματική ζωή»….δηλαδή: Δεν υπάρχει κανένας κρατικός φορέας ή μη-κερδοσκοπικό Κέντρο στην Ελλάδα στο οποίο ένας έφηβος θα μπορούσε να απευθυνθεί (δηλαδή να πάει ή να πάρει ένα τηλέφωνο) όταν έχει κάποιο πρόβλημα! Το πρόβλημα του πρέπει να είναι πολύ ειδικό για να μπορεί να απευθυνθεί κάπου…π.χ. εξαρτημένος από ουσίες κλπ…. δηλαδή όταν το πρόβλημα έχει προχωρήσει προς τα πολύ σοβαρά!) Σαφώς υπάρχουν τέτοια δίκτυα στο ιντερνετ στο εξωτερικό αλλά όχι έτσι όπως στην πρόταση μου (δηλαδή με την στενή συνεργασία επαγγελματικών φορέων στο διαδικτιο). Αλλά okay….δεν με ενδιαφέρει εάν σας φαίνεται η πρόταση μου πρωτότυπη ή όχι (…ξέρω ότι πράγματι είναι -επειδή η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι το καθημερινό αντικείμενο μου εδώ και χρόνια….). Δέχομαι και ζητάω κριτική από εσάς…δηλαδή: διευκρινιστικές ερωτήσεις, σχόλια, σκέψεις και ιδέες που βοηθάνε στην πραγματοποίηση. Με αυτην την έννοια δεν υπάρχει θετική ή αρνητική κριτική για εμένα! Υπάρχει μόνο η έννοια της «κριτικής».
Thanx
-
03-01-07, 02:53 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #78
banditaras απαντας τμηματικα σε πραγματα που καταλαβες λαθος.Αμα χωρισεις τις λεξεις μια μια θα καταλαβεις ακομα πιο ασχετα πραγματα.Στις 4 πρωτες παραθεσεις απαντας σε ασχετα.Εγω ειπα πως πολλοι Ελληνες διαπρεπουν εξω,ενω εδω ουτε τιμητικη διακριση δεν παιρνουν.Ουτε ειπα για εταιριες,ουτε για google κτλ,που εννοειται πως για να βγαλουν χρημα κανουν τα παντα,θεμιτα ή μη.Ειπες αντι να κανουν ενστανσεις να κατσουν να σκεφτουν τιποτα.Σε αυτο ηταν το παραδειγμα(που λες εσυ ατυχες) και εκει ταιριαζε.
Συνεχιζεις ναχεις τη λογικη ή μαζι μας ή εναντιον μας.κατα τη γνωμη μου,τεραστιο λαθος.Λες είτε παιζω σε ενα παιχνιδι οπως είναι ειτε δεν παιζω καθολου.Να σε ενημερωσω,πως σε ενα παιχνιδι μπορει να παιζεις και γιανα το βελτιωσεις.Ετσι εχουν βελτιωθει τα πιο πολλα πραγματα σε αυτο το πλανητη.Ανθρωποι εκ των εσω,δε γουσταραν κανονοες και τους αλλαξαν.Πολλοι που εκαναν ενστανσεις δε γουσταραν αυτα που ειδαν.Δε σημαινει οτι πιστευαν οτι αν φυγει μια προταση θα μπει η δικια τους,Αυτο ετσι και αλλιως δεν γινοταν,οπως δε γινοταν να ξερεις πως ακομα και αν χρειαστει συμπληρωση προτασεων οτι θα περασει η δικια σου.Δε σημαινει πως πρεπει ναεχεις κατι σουπερ γιανα κανεις ενστανση.Ελεος δηλαδη.Για να μη σαρεσει μαι ταινια δεν χρειαζεται να εχεις ετοιμασει μαι δικαι σου για απαντηση.
Λες :Μου κάνανε τσατσιά στον διαγωνισμό;
Είτε θα κάνω την ένσταση τυπικά, είτε καθόλου και θα στρωθώ να τους αποδείξω οτι δεν τους έχω ανάγκη
Οπως ειπα και πριν,παλι η ιδια λογικη.Ξερεις,δεν γινεται να αδιαφορεις για το τι συμβαινει στονκοσμο γυρω σου,κλεισμενος σε ενα σπιτι σκεφτομενος την ιδεα σου,ενω γυρω σου αλλαζει το συμπαν.Μπορεις να κανεις και τα δυο.Και να διεκδικησεις οποιο δικιο εχεις,και να αποδεξεις μετα τι εχασαν.Συνδιαζονται ολα.
Τελος ευχηθηκα καλη τυχη γενικα,στην προωθηση της δουλειας σου γενικως,μεσα ή εξω απτον διαγωνισμο.Το Υ.Γ ηταν για ολους που αρπαζονται.Εμενα το ιδιο μου κανει εχεις δεν εχεις καταθεσει ιδεα.Αρα φιλε δε μου χαλας τιποτα ακομα και αν δεν εχεις καταθεσει.Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται μονο σε αυτη τη ζωη.
Εγω να συμφωνησω οτι πρεπει να προοδευσει αυτη η χωρα.Αλλα η προοδος εχετε μεσα απο σκεψη,διαλογο,ενστανσεις,κ.α. και αν θες ακομα και καχυποψια.Καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος για ολα σε αυτη ζωη.Καλη τυχη και παλι σε ολα.Μακαρινα προοδευσουν τα παντα και ναμαστε ολοι χαρουμενοι.
Υ.Γ futurama οταν μπορεσω θα κοιταξω προσεκτικα την προταση σου και θα σχολιασω καλυτερα
Υ.Γ 2Yperion μοιαζει ναχεις δικιο αρχικα αλλα δεν τοχω κοιταξει καλα.Δεν ειδα αν στα λινκς που δινεις υπαρχει φορουμ με ειδικους.Θα το δω αλλη φορα.
Ασχετο,(μπορει και λαθος)αλλα εχεις σχεση με καποιον απτο εΚΕΠ?Μοιαζει πολυ το στυλ που γραφεις(μεγαλα συγνωμη,υπολογος κτλ) με ετσι οπως εγραφαν και αυτοι.Εισαι και σημερινο μελος,εγραψες μονο εδω,ειπες μονο για το εΚΕΠ, γιαυτο ρωταω.Συγνωμη αν κανω λαθος και λεω βλακειες.Απλως ετσι μου φανηκε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος konsniper : 03-01-07 στις 03:07.
Τα λέμε... http://geokon.blogspot.com/
Blog σχολιασμού όλων των θεμάτων! Οτιδήποτε κινείται συλαμβάνεται και σχολιάζεται επ'αυτοφόρω!
-
03-01-07, 11:30 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #79
όχι φίλε δεν έχω καμία σχέση με τα παιδιά..απλά επειδή για αυτούς έγινε εδώ μέσα χαμός..
Απλά διάβαζα καιρό τι λεγότανε και από εσένα και από τον "ψυχολόγο" μας..και τα πήρα στο κρανίο όταν είδα την πρότασή του
Ορίστε και το φόρουμ http://www.e-psychology.gr/forum/
Και επίσης αν θες πολλά πήγαινε εδώ -> http://guide.e-go.gr/guide?category=316&parent=17
Τον χρόνο που δαπάνησε με το να αραδιάζει αερολογίες, ενστάσεις και δεν ξέρω εγώ τι, εαν τον ανέλισκε στο να ελέγξει την δική του πρόταση πρώτα, τουλάχιστον δεν θα γινόνταλ ρεζίλι των σκυλιών..
Απλά, κάτι τέτοιοι τύποι πραγματικά με αηδιάζουν..ξέρεις..καρφώνω τον γείτονα στην πολεοδομία επειδή δεν έχει άδεια για την αποθήκη του μέσα στο σπίτι..και εγώ έχω χτίσει όλον τον υμιπαίθριο...
Ο τύπος φαίνεται να είνα ικαι άσχετος με το αντικείμενό του, από την στγμή που υποστηρίζει ότι "Πρέπει να προσθέσω ότι στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η ιδέα στο ινερνετ αλλά δεν υπάρχει ούτε στην «πραγματική ζωή»….δηλαδή: Δεν υπάρχει κανένας κρατικός φορέας ή μη-κερδοσκοπικό Κέντρο στην Ελλάδα στο οποίο ένας έφηβος θα μπορούσε να απευθυνθεί (δηλαδή να πάει ή να πάρει ένα τηλέφωνο) όταν έχει κάποιο πρόβλημα!"
Απλά διάβασε εδώ -> http://www.epsype.gr/tgramminew.asp
Ήμαρτον..
-
03-01-07, 14:39 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #80
Αχχχχ YPERION…..για άλλη μια φορά μου επιβεβαιώνεται η θεωρεία του ριζοσπαστικού κονστρουκτιβισμού: Δεν υπάρχει ουδετερότητα και δεν υπάρχει ΜΙΑ πραγματικότητα αλλά ο κάθε άνθρωπος ζει την δικιά του πραγματικότητα. Όπως είπε και ο Watzlawick: «η πραγματικότητα δεν είναι ποτέ τόσο πραγματική όσο πράγματι φαίνεται!»
1. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ εδώ για την πρόταση Ε-ΚΕΠ (θα το ήξερες εάν είχες διαβάσει το τι γράφτηκε εδώ και από ποιον ;-)
2. Δεν έχω πει ότι είμαι ψυχολόγος όπως αναφέρεις (και αυτό θα το ήξερες εάν θα διάβαζες τι γράφω…)
3. Δεν έχω κάνει καμία μήνυση ούτε έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο (οπός λες και εσύ…αλλά μάλλον δεν διάβασες καλά ή δεν κατάλαβες την διαφορά ανάμεσα από ένσταση και μήνυση….) (α, όχι…λάθος! Έχω κάνει μια μήνυση πριν μια εβδομάδα!! Όταν με κλέψανε το μηχανάκι!!!!)
4. Στην ένσταση μου (υπάρχει εδώ στο φόρουμ αλλά μάλλον και αυτήν δεν την διάβασες…) ασχολήθηκα μόνο με την ελληνική πραγματικότητα και όχι με το τι υπάρχει στο εξωτερικό.
Αλλά τώρα επί της ουσίας από αυτά που γράφεις σχετικά με την πρόταση μου (και πάλι πρέπει να επισημάνω να διαβάζεις πρώτα τα links πριν αναφέρεσαι σε κάποια!). Αλλά εντάξει θα το κάνω εγώ (μόνο αυτή την φορά) για εσένα εάν και βαριέμαι να μιλήσω για basic thinx….
1. http://www.msu.gr/article.asp?actmen...0&menuID= 21#
Εδώ μιλάει για νοσηλεία εφήβων σε περίπτωση ψυχιατρικών περιστατικών. Δεν ξέρω εάν κατάλαβες την πρόταση μου….αλλά εάν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να νοσηλεύσεις έναν 16χρονο σε ψυχιατρείο επειδή έχει προβλήματα με τους συμμαθητές του (π.χ. τον κάνουν ψυχολογικό πόλεμο ή τον χτυπάνε και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και τρέπεται να απευθυνθεί στους γονείς του και φοβάται πλέων να πάει σχολείο…) εεεε, τότε λυπάμαι τα παιδία σου (εάν έχεις…)!
2. http://www.e-psychology.gr
Πρόσεξες τους όρους σε αυτήν την ιστοσελίδα? Λέει ότι δεν απευθύνεται σε έφηβους γιατί δεν μπορούν να αναλάβουν μια τέτοια ευθύνη ως ιστοσελίδα! Και επίσης λέει ότι θα έπρεπε κάποιος να απευθυνθεί σε ιδικούς εάν έχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως πρόσεξες (εάν ασχολήθηκες λίγο) ότι σε αυτή την ιστοσελίδα την τελική ευθύνη την έχει ένας ιδιώτης ψυχολόγος (ελεύθερος επαγγελματίας) ? Δεν είναι από κάποιων φορέα (κρατικό ή μη- κερδοσκοπικό) Και επίσης αναφέρεται ότι προς το παρών η υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν…δηλαδή σκοπεύει σε λίγο (ίσως μετά την διαφημιστική περίοδο) να βγάλει λεφτά ή να προσεγγίσει έτσι πελάτες για το ιδιωτικό ψυχολογικό γραφείο του (…παρόλο αυτά μπράβο του που ασχολείται online!)
3. http://www.epsype.gr/main.asp?lang=GR
Αυτή την ιστοσελίδα γιατί την έβαλες? Διάβασες τι κάνουν? Κατάλαβες τι υπηρεσίες παρέχει η ΕΨΥΠΕ? Τι σχέση έχει αυτό με την πρόταση μου??? Βαριέμαι να σε αναλύσω και εδώ…..διάβασε πρώτα και μετά ας συζητήσουμε ευχαρίστως. Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα, με αυτά ασχολούμαι.
4. http://www.hac.com.gr/WW.asp?uUrl=3/1/200745943,44
Εντάξει σε αυτό το link το παρατράβηξες λιγάκι. Διάβασες τι είναι αυτή η ιστοσελίδα??? Είναι η ιστοσελίδα της «Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής» Ε, και? Η ιστοσελίδα ενημερώνει άλλους επαγγελματίες για τα σεμινάρια και τις ημερίδες τους? Μάλλον νιώθω τώρα λίγο μαλ**ας που ασχολούμαι με τα άσχετα σχόλια σου….μάλλον δεν αξίζει ο κόπος.
5. http://guide.e-go.gr/guide?category=316&parent=17
Εδώ φαίνατε να υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που ασχολούνται με συμβουλευτική online. Σωστά. Δεν μπορώ να γράψω εδώ για όλα (δεν έχω τόσο χρόνο και δεν νομίζω να έχει νόημα να απολογηθώ! Καταλαβαίνω όμως ότι για κάποιον που δεν είναι το αντικείμενο του να φαίνονται όλα ίδια!) Eδώ θα βρεις φόρουμ από άσχετους, από κάποια μητρόπολη, άλλες θρησκευτικές οργανώσεις, από hobby-ψυχολόγους αλλά κυρίως από ιδιώτες (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) που ασχολούνται παράλληλα με το γραφείο τους και online...οι πιο πολύ συνάδελφοι το κάνουν αυτό για να κερδίσουν πελάτες στο γραφείο τους….και καλά κάνουν αλλά δεν είναι το θέμα μου αυτό!). Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι σε πολλές ιδιωτικές ιστοσελίδες δεν υπάρχει καμία εγγύηση για αυτά που γράφονται: δηλαδή έχει μετεκπαίδευση σε μια ψυχοθεραπευτική κατεύθυνση αυτός ο ψυχολόγος που «συμβουλεύει»? Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Και άλλα πολλά! Όπως και σε άλλα αντικείμενα στο ιντερνετ…υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν διάφορα και όταν δεν ξέρεις αλλά έχεις ανάγκη από βοήθεια, δέχεσαι το κάθε τι και τον κάθε έναν που σε υπόσχεται κάτι ;-)
Αλλά okay…..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφεις με τέτοια ασέβεια και υποτίμηση προς εμένα? Νομίζω ότι θα ήταν πιο ουσιαστικό να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο εδώ. Καμία ουσιαστική κριτική έχεις να κανείς για την πρόταση μου? Ξανά λέω ότι δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος την θεωρεί πρωτότυπη ή όχι….δεν την έβαλα εδώ για να πει κάποιος εάν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Αμερική. Έχεις να μου πεις κάτι χρήσιμο? Αλλιώς ας΄το!
Βέβαια, τώρα αναρωτιέμαι (μετά από μια τέτοια άσχετη και κοτσομπολίστικη επίθεση) εάν έχει κάποιος άλλος το θάρρος να δημοσίευση την πρόταση του εδώ…..κρίμα!
-
03-01-07, 16:22 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #81
Το ξανά σκέφτηκα…. Δε νομίζω ότι θα πάρω από εδώ ουσιαστική βοήθεια και χρήσιμα σχόλια για την πρόταση μου…και δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω από ανθρώπους (που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους ...και ίσως με δίπλά username) υποτιμητικά και προσβλητικά σχόλια. Για αυτό τον λόγο σας χαιρετώ και ζήτω να σβηστεί η πρόταση μου από εδώ….δε συνιστώ σε άλλους να τολμήσουν να βάλουν την πρόταση τους εδώ για να την σκίζουν κάποιοι “couch-potatoes”. Φάνηκε ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος και χρόνος !
Thats it....
-
03-01-07, 16:41 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #82
Φίλε,
μην προσπαθείς να διυλιζεις τον κωνοπα κι αφηνεις να περασει η καμηλος.. Οι διαφοροποιήσεις σου είναι μηδαμινές και προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα εκτίθεσαι περισσότερο... Το να ανοίξω σε ένα υπάρχον φόρουμ με γνωστικό θέμα Ψυχολογίας και κοινωνικής συμβουλευτικής 3 καινούργια threads για εφήβους και να συνεργαστώ με 1-2 κρατικούς φορείς που θα απαντάνε, είναι ζήτημα 30 λεπτών της ώρας και δεν αποτελεί επουδενή καινοτομία..
Και βέβαια που βρήκες ότι αυτά που ανέφερα υπάρχουν μόνο στην Αμερική (??..!!), όπως ασχολήθηκες στην ένστασή σου με την Ελλάδα, έτσι και εγώ σου ανέφερα απλά Ελληνικά λινκς...την Αμερική που την βρήκες ?
Τα λινκς απλά σου κάλυψαν όλο τον ευρύ πεδίο του αντικειμένου σου, από ψυχιατρική μέχρι και ψυχοπαιδιατρική..και επειδή όντως ζεις στην δική σου πραγματικότητα, ότι έκανα εγώ ή έχουν ήδη κάνει και άλλοι, θα έπρεπε να κάνεις και εσύ, να ψάξεις να δεις τί γίνεται και εαν υπάρχει κάτι παρόμοιο, πριν δημοσιοποιήσεις την απλή και κοινότυπη ιδέα σου και πριν αερολογήσεις περί αντιγραφών και ενστάσεων κλπ.. ο τρόπος και η μέθοδός σου είναι απαράδεκτη και εαν προκρινόσουνα θα ήταν επίσης σκάνδαλο..
Τέλος, επειδή δεν ξέρω εαν όντως έχεις πραγματική σχέση με το αντικείμενο..και επειδή ασχολείσαι και "χρόνια" δεν μας απάντησες πως "Πρέπει να προσθέσω ότι στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η ιδέα στο ινερνετ αλλά δεν υπάρχει ούτε στην «πραγματική ζωή»….δηλαδή: Δεν υπάρχει κανένας κρατικός φορέας ή μη-κερδοσκοπικό Κέντρο στην Ελλάδα στο οποίο ένας έφηβος θα μπορούσε να απευθυνθεί (δηλαδή να πάει ή να πάρει ένα τηλέφωνο) όταν έχει κάποιο πρόβλημα!" ισχύει ?? είναι δυνατόν να μην υπάρχει σε μία Ευρωπαική χώρα ??
...και αλήθεια..επειδή δεν καταλαβαίνω είμαι χαζός..για εξήγησέ μας τί υπηρεσίες προσφέρει η ΕΨΥΠΕ και αυτή η γραμμή, που όπως όπως αναφέρεται στο site της ->
Ποιοι απαντούν στο 801- 801-1177;
Η Γραμμή στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα με γνώση και πείρα, που αποτελείται από:
- παιδοψυχιάτρους,
- κλινικούς ψυχολόγους
- επισκέπτες υγείας
- κοινωνικούς λειτουργούς
Σε ποιους απευθύνεται?
- Σε παιδιά και εφήβους που θέλουν να μιλήσουν σε κάποιον εμπιστευτικά,
- Σε γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικούς που ζητούν υπεύθυνες απαντήσεις σε θέματα ψυχοκοινωνικής υγείας των παιδιών,
- Σε επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, ειδικούς κοινωνικής φροντίδας που χρειάζονται κατεύθυνση ή συμβουλή για θέματα ψυχοκοινωνικής υγείας παιδιών και εφήβων.
Μπορεί να τηλεφωνήσει οποιοσδήποτε νοιώθει την ανάγκη βοήθειας, υποστήριξης ή συμβουλής σε θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία παιδιών κάθε ηλικίας και εφήβων.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yperion : 03-01-07 στις 16:54.
-
03-01-07, 20:51 Απάντηση: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α Φάσης Διαγωνισμού ΟΤΕΝΕΤ Innovation 2006 #83
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Από ό,τι βλέπω το θέμα κατέληξε σε μια "διαμάχη" μεταξύ συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.
Οι προτάσεις από όσο μπόρεσα να καταλάβω κρίθηκαν και κρίνονται από αρμόδια επιτροπή και δεν είναι θέμα του Forum να αποφασίσει για την πρωτοτυπία τους ή όχι.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Topic closed.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
Αποτελέσματα OTENET Innovation 2006 Β φάση
Από Rainmaker στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-07, 13:08 -
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο διαγωνισμό καινοτομίας Otenet INNOVATION 2006
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-06, 11:50 -
Διαγωνισμός Καινοτομίας οτεΝΕΤ – Innovation 2006
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-06, 17:51 -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠοτεΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΤΕ 2003
Από gr44 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-04, 16:53
Bookmarks