Δεν ανέφερα πουθενά ότι εσύ είπες πως είναι κοντά μας. Άσχετο που η αρνητικότατη και επαναλαμβανόμενη αντίδρασή σου στις (λογικές)επιφυλάξεις ορισμένων για αυτή τη φαρσοκωμωδία στο youtube, χτυπάει άσχημα.
Μην μπλέκεις την Δημοκρατία στην κουβέντα. Εκτός του ότι κανένας δεν απαγόρευσε κάτι σε κάποιον (πως θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει αυτό), οι φάτσες που παρακολουθήσαμε στα βιντεάκια την έχουν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Εμφάνιση 31-45 από 54
-
13-04-12, 13:50 Re: Απάντηση: Re: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #31Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
13-04-12, 14:41 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερ #32“This is hell, this is not Wall Street. We have a little thing called integrity here” Crowley King of Hell
A computer without windows is like a cake without mustard!!!
-
13-04-12, 14:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #33
Δηλαδη,οποιος βλεπει ή ακουει κατι,πρεπει να πιστευει σ'αυτα εκ προοιμιου;Αρα απαγορευεται να υπαρχουν ΜΜΕ,που να ειναι αντιθετα σ'αυτα που πιστευουμε εμεις;Τοτε,παμε στη...Βουλγαρια,που γραφω παραπανω,οπου απαγορευοτανε καθε τι αντιθετο με το κομμα.Η κανω λαθος;Γι αυτο θεωρω,οτι σαν λαος,δεν εχουμε εμπεδωσει το τι ακριβως ειναι η ελευθεροτυπια και η ελευθερια γνωμης,γενικως.Μου θυμισες καποιο ποιημα,πιθανον του Σουρη για τον Τυπο της εποχης του,που εχει ως εξης.
Είν’ ελεύθερος ο Τύπος, φθάνει μόνον να μην βλάψεις
της Αρχής τους Υπαλλήλους,
τους Κριτάς, τους Υπουργούς μας και των Υπουργών τους φίλους·
είν’ ελεύθερος ο Τύπος, φθάνει μόνον να μη γράψεις.
Αλλα το ποιημα,γραφτηκε για να σατυρισει την τοτε εξουσια.Σημερα βλεπω οτι ειναι πολυς ο κοσμος απο κατω,που δεν τη θελει την ελευθερια του τυπου,και γενικα της πληροφορησης.
-
13-04-12, 19:01 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #34
Δεν έχουμε. Γιατί δεν τον χρησημοποιούμε. Και το να ρίξουμε άκυρο ήλευκό δεν είναι λύση.
Πάλι κάποιος θα βγεί. Στην Ελλάδα δεν φταίει η πολιτική ,φταίνε οι πολιτικοί. Όλοι τους.
Στις προηγούμενες εκλογές η Αποχή είχε σχεδόν αυτοδυναμία, κι όμως υπήρχε κυβέρνηση.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος πολιτικός άξιος εμπιστοσύνης που πραγματικά θα ενδιαφερθεί για τον Έλληνα πολίτη,
κι όχι για το πως θα γίνει πλουσιότερος ο ίδιος κι ο περίγυρος του.
Τουλάχιστον όχι από αυτούς τους "δεινόσαυρους" που κυβερνάν την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.
'Αρα τις εκλογές δεν τις βλέπω σαν μέσο αντίδρσης, εκτός κι αν υπάρχουν νέοι πολιτικοί,
που πραγματικά μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ότι θα μας βγάλουν από την κρίση,
κι όχι να τους ψηφίζουμε επειδή υποσχέθηκαν να μας βάλουν σε δουλειά.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
13-04-12, 19:29 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #35
Λες λοιπόν ότι δεν έχουμε τρόπο να αντιδράσουμε μέσω των εκλογών και η
αιτιολογία σου είναι ... «Γιατί δεν τον χρησιμοποιούμε»!
Όπως καταλαβαίνεις ή δεν έχουμε τρόπο ή έχουμε και δεν τον χρησιμοποιούμε.
Και τα δύο μαζί δεν πάνε...
Ας ξεκαθαρίσουμε αυτό και μετά συζητάμε «οι τωρινές εκλογές τι νόημα έχουν».
-
13-04-12, 19:45 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #36
Μα όταν δεν χρησημοποιείς κάτι, δεν μπορείς να το ονομάσεις κι εργαλείο.
Και δεν το χρησημοποιούμε δεν εννοώ μόνο το να πάμε να ψηφίσουμε. Αυτός δεν είναι τρόπος αντίδρασης.
Πότε κοιτάξαμε όλοι μαζί να εκλέξουμε κάποιους που θα έχουν σαν στόχο το κοινό καλό,
κι όχι το ατομικό μας συμφέρον. Να αναδείξουμε σαν λαός νέους πολιτικούς, που θα σέβονται την πολιτική.
Το να ρίξω λευκό ή άκυρο ,μόνο τρόπος αντίδρασης δεν είναι.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
13-04-12, 19:47 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #37
-
13-04-12, 23:00 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #38
Νομίζω πως η κουβέντα ξέφυγε λιγάκι.
Εγώ το βλέπω ως κάτι θετικό που ο κόσμος ασχολείται μαζί μας.
-
14-04-12, 02:27 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερ #39
Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, με τον κίνδυνο να σκορπάω χωρίς λόγο λεπτά, διότι το ζουμί του μηνύματός σου(με αναφορές σε κόμματα του παρελθόντος και ένα ποιηματάκι για να κάνεις εντύπωση) δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχω γράψει εγώ. Και από ότι ξαναδιαβάζω στα γρήγορα ούτε και με κάποιον άλλον συγκεκριμένο χρήστη. Μια τοποθέτηση που απλά ήθελες να κάνεις για 3η-4η φορά στο ίδιο topic, και απλά την πετάς random κάθε τόσο.
Το ζουμί λοιπόν του μηνύματός σου αναφέρεται στην ελευθεροτυπία την οποία εγώ(που σου θύμισα το ποιηματάκι), όπως και ένα σωρό άλλοι δεν την επιθυμούμε. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δείξεις ένα ποστ δικό μου μιας και εμένα έκανες παράθεση, ή και κάποιου άλλου που ζητούσε να καταργηθεί η κίνηση αυτή και να κατεβάσουν τους διακόπτες, ώστε να μείνει στο... σκοτάδι ο ελληνικός λαός.
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί από την πρώτη απάντησή σου στο συγκεκριμένο θέμα,
επιμένεις στο γεγονός ότι κάποιος προσπαθεί να σου απαγορέψει να το δεις(άκουσον άκουσον), ή να σου στερήσει την δυνατότητα πείθοντας την google να το κατεβάσει.
Εγώ γιατί βλέπω απλά δύο ποστ, που ο ένας αναφέρει ότι απλά δεν θα δώσει σημασία, και ο άλλος πιστεύει ότι είναι μέσο χειραφέτησης. Πώς στο καλό σου έκατσε στο μυαλό ότι αυτοί οι δύο σου απαγορεύουν την θέασή του?
Η πιθανότητα δηλαδή, του να είναι κάποιος 10 φορές καχύποπτος για δικούς του λόγους, και να πιστεύει ότι κάτι παίζετε πίσω από αυτά τα χαριτωμένα βιντεάκια, είναι τόσο εξωπραγματική για σένα, που δεν σου πέρασε καν από το μυαλό, οπότε άρχισες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα μιλώντας για ντοκιμαντέρ, κόμματα και ποιήματα?
Στην συνέχεια, έβαλες στο παιχνίδι την χιλιοπαιγμένη κασέτα όλων των υπερασπιστών των πρωταγωνιστών στα βίντεο, και των μνημονίων, για τους ψήφους στα μεγάλα κόμματα στο παρελθόν. Η απάντησή σου είναι μερικά ποστ παραπάνω. Είχαμε σχετική διαφωνία με τον zoxir.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
14-04-12, 10:23 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #40
Εγώ θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις που θεωρώ πολύ σημαντικές:
1) Γνωρίζω ποια κόμματα (όλα! Όχι μόνο 2-3) θα είναι υποψήφια στις εκλογές;
2) Γνωρίζω, έστω και πολύ χονδρικά, τι πρεσβεύει το κάθε ένα από αυτά;
3) Θα πάω να ψηφίσω ένα από τα παραπάνω κόμματα, που κατόπιν μελέτης πιστεύω πως είναι πιο κοντά στις αντιλήψεις μου;
Κάθε ένας από εμάς, που δε μπορεί ν' απαντήσει θετικά ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ερωτήσεις παραπάνω, αποτελεί μέρος του προβλήματος. Ο λόγος είναι προφανής: όταν κάποιος επιλέγει χωρίς όμως να γνωρίζει όλες τις επιλογές, είναι πολύ πιθανό να κάνει λάθος. Τέλος, αν στον ίδιο δώσουν το δικαίωμα επιλογής κι εκείνος το αγνοήσει (λευκό, άκυρο, αποχή), τότε αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος, αφού με την αδιαφορία του καταλήγει να "υποστηρίζει" τελικά αυτόν(ους) εναντίον των οποίων διαμαρτύρεται.
Εμείς εδώ μέσα στο φόρουμ, που θεωρώ πως έχουμε κι ένα πιο υψηλό επίπεδο, μπορούμε ν' απαντήσουμε θετικά στις τρεις ερωτήσεις που έθεσα παραπάνω; Αν όχι, τότε θα πρέπει να εξετάζουμε κάθε μέσο που μας δίνεται, προς την κατεύθυνση της ενημέρωσής μας για τα υποψήφια κόμματα και τις αντιλήψεις τους. Το αν κάποιο μέσο είναι καλό ή όχι, μπορούμε να το κρίνουμε μόνο αφού το έχουμε δοκιμάσει κι όχι προκαταβολικά.
Τέλος, για να προλάβω απαντήσεις όπως "τα κόμματα άλλα λένε κι άλλα κάνουν", να τονίσω πως θεωρώ αυτονόητο πως ο καθένας μας, βάζει στην προσωπική του μαύρη λίστα κάθε κόμμα που εφαρμόζει αυτή την πρακτική, απορρίπτοντας το με αυτό τον τρόπο, ακόμα κι αν οι προγραμματικές δηλώσεις του "ταιριάζουν" με τις αντιλήψεις μας. Με απλά λόγια: "Μου αρέσουν αυτά που λες, αλλά δεν σε πιστεύω=δε σε ψηφίζω".
-
14-04-12, 15:04 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #41
-
14-04-12, 18:45 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #42
-
14-04-12, 19:07 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #43
DΔεν μπορω να ακουω τα ιδια και τα ιδια.Οι πολιτικοι στην Ελλαδα,ειναι αυτοι που χρειαζοταν ο κοσμος της Ελλαδος.Αυτους θελαμε,αυτους εκλεγαμε.Αν δεν μας αρεσαν,θα βγαζαμε αλλους.Αλλα αν βγαινανε αυτοι οι αλλοι,πως θα μας κανανε τα ρουσφετια,τις χάρες δηλαδη,για να καβαλησουμε το γειτονα,αν και ειχαμε λιγοτερα προσοντα απ αυτον;Η για να βουτηξουμε καποιο κρατικο κτημα,ή να χτισουμε κατι παρανομο;Γι αυτο,μην λετε απλοικα πραγματα,που δεν λαμβανουν ολες τις παραμετρους υπ'οψιν.
-
15-04-12, 12:47 Απάντηση: Re: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #44
Μπορείτε να μου πείτε γιατί οι "Οικολογοι Πράσινοι" στο μενού του youtube βρίσκονται στο "ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ" και όχι στο "ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ" όπου κανονικά ανοίκουν ? Εγιναν μήπως εκλογές στο ενδιάμεσο και τις έχασα ?
Linux is for people who hate Windows. BSD is for people who love UNIX.
-
16-04-12, 13:59 Απάντηση: Google: το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις εκλογές 2012 εκπέμπει από σήμερα #45
το ΕΠΑΜ γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στην ενότητα κόμματα? άραγε...?
http://www.epam-hellas.gr/
http://www.livestream.com/epamwebtv
http://toxwni.gr/
http://dimitriskazakis.blogspot.com/
Παρόμοια Θέματα
-
Το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου
Από xolloth στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-09, 20:59 -
Πως βρίσκω το κανάλι στο οποίο εκπέμπει ο γέιτονας..?
Από Grreg στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-08, 20:01 -
To FOXlife, το πρώτο ελληνικό κανάλι της FOX, αποκλειστικά στην ΟΝ
Από dimitrispm στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-08, 18:37
Bookmarks