Καλησπέρα.
Θέλω να μαθω αν ξερει κανεις για την απλη συνδεση στο ιντερνετ dial-up τις ρυθμίσεις απο την αρχη που πρεπει να γίνουν βημα-βημα, έχουν αλαξει μετα την αναβαθμιση που εγινε στον ΟΤΕ? Εχω τον κωδικο και το password (απο το τει).
Ευχαριστω πολυ.
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
22-11-06, 16:03 Σύνδεση στο internet με dial up ??? #1
-
22-11-06, 16:09 #2
Η αναβαθμιση εγινε με διπλασιασμο των ταχυτητων στα dslams του ΟΤΕ και αφορουσε το ADSL.
Εσυ αναφερεσαι σε καθαρα dial-up συνδεση
ή στην back-up που δινουν οι ISPs παραλληλα με το ADSL?
Oπως κι αν εχει αυτα δεν εχουν αλλαξει σε κατι.
Τουλαχιστον απ ο,τι ξερωΕιχες προβλημα να συνδεθεις?
Και η αναβαθμιση στο κεντρο Κωλεττη ηταν παντελως ασχετη με ολα αυτα...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
22-11-06, 16:20 #3
μηπως ξερεις που μπορω να δω τις ρυθμίσεις αυτες ???
Τις εχω ξεχασει και θελει μια γνωστη μου να την βοηθησω. Thanks !
-
22-11-06, 17:16 #4
Start - Control Panel - Network Connections
Create new network Connection, Next,
Connect to the Internet, Next
Set up my connection Manually, Next
Connect using a dialup modem, next
Γράψε ένα όνομα, Next
Γράψε το τηλέφωνο (8962xxxxxx) Next
Γράψε τα user/pass, Άφησε τα υπόλοιπα ως έχουν, Next
Finish
Αυτό ήταν!
Αν σου κάνει τη μαλακία και ενώ ακούς τον ήχο τουτ-τουτ, ότι ανοίγει δλδ τη γραμμή, αλλά δεν παίρνει τηλέφωνο, τότε πήγαινε στο Control Panel, Modems, και στις ιδιότητες του, απενεργοποίησε το Wait for dial tone
Επίσης, με screenshots, κοίτα εδώ...
http://noc.auth.gr/manuals/dial-up/w..._en/index.html
Παρόμοια Θέματα
-
Mη σύνδεση στο Internet
Από mix21 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 18:34 -
Εξυπηρέτηση 2 υπολογιστών από μία Dial up σύνδεση στο Internet
Από seneka21 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-07, 15:39 -
Προβλημα με τη συνδεση στο Internet
Από athletic στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-07, 23:53 -
Πρόβλημα με σύνδεση στο internet
Από mefistofelis στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 16:30 -
Χάνεται η σύνδεση στο Internet . . .
Από New Bee στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-04, 10:58
Bookmarks