Εχω ένα Alcatel Speedtouch για ISDN γραμμή και το έχω συνδέσει στην κάρτα δυκτίου μου. Στο Easy setup απο τη σελίδα του modem οταν επιλέγω Routed PPPoE-DHCP-NAPT μου ζητάει the PPPoE Access Concentrator Name και the PPPoE Service Name στη σελίδα που πρέπει να βάλω το username και το password. Είμαι συνδρομιτής της HOL τι πρέπει να βάλω εκεί;
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
11-05-04, 15:52 PPPoE Access Concentrator Name & PPPoE Service Name #1
-
08-08-04, 03:53 καντε κατι ρε παιδια.................... #2
και εγω τα ιδια προβληματα εχω.Μα καλα κανενας δεν εχει αυτο το alcatel?
-
08-08-04, 11:11 #3
Κανονικα και στα αλλα router δεν βαζεται τιποτα σε αυτα. Τωρα για να πω την αληθεια στα alcatel δεν ξερω αν ειναι υποχρεωτικο.
Νothing that you learned from ash and debris...
-
08-08-04, 11:18 #4
Η OTEnet έχει στο site της οδηγίες και για τα δύο μοντέλα 510 & 530.
Το url είναι:
www.otenet.gr/hd
Κλικάρετε στο OnDSL και μετά Οδηγίες για εγκατάσταση Modem.Μές του τσιγάρου το καπνό
και του πιοτού τη ζάλη,
έρχεσαι μές στη σκέψη μου
και με παιδεύεις πάλι.
-
08-08-04, 16:40 Και με αυτο τι θελει να πει ο ποιητης? #5
"Εάν έχει επιλεχθεί η χρήση του PPPoE πρωτοκόλου από τον ΟΤΕ για τη σύνδεσή σας, επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους χρήσης του για την παραμτροποίηση της συσκευής."
Μιλαει για την γραμμη ή για την συνδρομή.Γιατι οταν πηγα στον ΟΤΕ και ζητησα ADSL δεν με ρωτησαν αλλα ουτε και μου διευκρινησαν αν θα παιζω με PPPoE ή PPPoA.Παρολα αυτα δοκιμασα εχθες το βραδυ να συνδεθω με PPPoE χωρις να συμπληρωσω τα περιβοητα πεδια(Access Concentrator Name /PPPoE Service Name) αλλα τζιφος.Δεν συνδεεται με τιποτα.Ο provider ειναι η ACN.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις αμεσες απαντησεις.
θα δοκιμασω παλι αποψε.
-
09-08-04, 10:34 #6
Δε χρειάζονται αυτά τα πεδία, άφησέ τα κενά.
ΕDIT: Ίσως βοηθήσουν οι σχετικές σελίδες εγκατάστασης της Forthnet http://www.forthnet.gr/templates/sup...spx?c=10003817
Παρόμοια Θέματα
-
Ipcop & PPPoE connection fail
Από ktgeorge στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-08, 11:20 -
Σελιδες που δεν ανoιγουν & PPPOA/PPPOE
Από Embrance στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 08:31 -
PPPoE & PPPoA
Από STELIOSF στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-07, 17:16 -
PPPoE ATA & USR9108
Από sdn στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-05, 22:32 -
Ποια η διαφορα μεταξυ PPPoA & PPPoE
Από sachem στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-04, 20:04
Bookmarks