Προτεινω να μετανομασρει το Full llu της Vivo σε Full-Ampelokipi-llu και ετσι θα ειναι κι αυτη εντάξη με τις υπηρεσίες που παρέχει γεωγραφικά το llu.
![]()
![]()
Εμφάνιση 91-105 από 107
-
26-11-06, 11:31 #91DELL, CPU i3 1005G1 1,2GHz, RAM 8 GB, SSD 500
-
26-11-06, 12:04 #92
Μου κάνει εντύπωση που από την μια μεριά λες για την Vivodi, και από την άλλη λες να πάμε στην FORTHnet. Τα χάλια της FORTHnet, που έως και σήμερα έχει πρόβλημα με τις ταχύτητες πως τα αγνοείς δηλαδή;
Πως είσαι "απαιτητικός" και δεν χαρίζεις στην Vivodi (δεν λέω ότι δεν κάνεις καλά), και από την άλλη δείχνει να αγνοείς την κατάσταση που επικρατεί στην FORTHnet, η οποία εκτός του ότι εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, επιμένει να τα ρίχνει στον ΟΤΕ;
-
26-11-06, 13:25 #93
Για να είμαι τελείως ακριβής και ειλικρινής θα προτιμούσα τελλάς γιατί ποτέ δεν ήμουν σε τελλάς. Με την φορθνετ είχα απίστευτα προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα μετά από απίστευτο αριθμό τηλεφωνημάτων και ΠΟΛΥ έντονων συζητήσεων να τους χαρίσω και 1-1.5 μήνες και να φύγω πριν λήξει το in-a-box. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα είμαι σε LLU ή διαφορετικά ΔΕΝ θα είμαι σε ΟΤΕ. Όταν ήμουν πελάτης της φορθνετ ήξερα πολύ καλά (μετά από δοκιμές) ότι το πρόβλημα ήταν στον ΟΤΕ και όχι στην φορθνετ. Να είσαι σίγουρος ότι αν πάω τελικά σε φορθνετ και έχει προβλήματα θα έχω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια συμπεριφορά που έχω και στην βιβοντι.
-
26-11-06, 13:54 #94
Ξέρεις ότι δεν το έγραψα για να σε προσβάλω. Ας πούμε ότι ήταν ποιητική αδεία
αλλά το έκανες και εσύ πιο κάτω (βλέπε bold στο κείμενο σου)
Μετά από αναρίθμητα posts που έχουμε αλλάξει νομίζω ότι εδώ βρήκα δυο θεμελιώδης διαφορές που έχουμε και μάλλον δημιουργούν τις διαφορετικές απόψεις.
Εγώ είμαι με τα συμφέροντα των καταναλωτών, για τον απλό λόγο ότι αν άλλοι έχουν πρόβλημα, αργά η γρήγορα θα έχω και εγώ (καταλήγουμε στο ίδιο πράγμα απλό διαφορετικές αφετηρίες).
Δεύτερο και σημαντικότερη διαφορά είναι ότι εγώ πιστεύω ότι μια εταιρεία θα πρέπει να κοιτάζει τα συμφέροντα τα δικά της στο ίδιο βαθμό που κοιτάζει τα συμφέροντα των πελατών της (δεν είναι θεωρητικό και μπορώ να το "αποδείξω" αλλά δεν είναι για αυτή την ενότητα)
Το πρώτο δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφεις
Δεν νομίζω τίποτα για εσένα. Συζήτηση για ένα γεγονός κάνουμε που σήμερα επηρεάζει αρκετούς και αύριο ίσως περισσοτέρους.
Δεν μου λέει τίποτα αυτό που δεν ξέρω ίδη.
Προσοπικά δεν πήρα μέρος σε αυτή τη διαμαρτηρία γιατί παρά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούσε σε μια μικρή μερίδα καταναλοτών έδινε μια μεγάλη όθηση στο dsl. Ας μην ξεχνάμε οτι ο ΟΤΕ καλύπτη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αλλά αφού πήρες μέρος σε εκήνη την κίνηση δεν θα έπρεπε να έχεια και μια αντίριση για το γεγονός οτι η βιβοντι δεν δίνει dial-up μάζι με την dsl?
Δεν έχω σχόλιο για αυτο...
Κρήτη, Πάτρα & Γιάννενα δεν είναι αρκετά για να σε εξωργήσουν με την πολιτική που ακολουθεί? Θα πρέπει να σκάσει στην είσοδο της πολυκατηκοίας σου για να πεις οτι έγινε κάτι άσχημο? ok τι να πω? τα είπαμε όλα....
Για την φορθνετ έχω γράψει ιδιαίτερα άσχημα και έχω δράσει και πιο άμεσα από την βιβοντι. Και το έκανα παρόλο που δεν έφταιγε άμεσα (βλέπε ακριβός προηγούμενο Post).
Πραγματικά όμως ελπίζω να μου δώσει πρώτη η τελλας να φύγω από βιβοντι...
-
26-11-06, 14:33 #95
-
26-11-06, 14:42 #96
-
26-11-06, 14:43 #97
-
26-11-06, 15:03 #98
Μα γυρνάμε σε αυτά που έχω πεί περι διαφορών απόψεων και οτι καλό ειναι να ειναι σεβαστές. Ειδικά σε ένα forum.
Το πρώτο δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφεις
Δεν νομίζω τίποτα για εσένα. Συζήτηση για ένα γεγονός κάνουμε που σήμερα επηρεάζει αρκετούς και αύριο ίσως περισσοτέρους.Προφανώς επειδή΄συνέφερε ΑΥΤΟΥΣ. Αλλά τα λάθη τα δικά τους τα πληρώνουν οι καταναλωτές τους. Και δυστυχώς αυτό που συμφέρει αυτούς δεν συμφέρει τους πελάτες της. Το θέμα είναι εσύ με ποιους είσαι? Αν μιλάμε με εκπρόσωπο της εταιρείας (κάτιε σαν case study - να δούμε τι θα έλεγαν αυτοι) να μιλήσουμε σε κάποια σοβαρή βάση. Αν μιλάς σαν καταναλωτής είσαι βαθιά παραπλανημένου και δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης
Δεν μου λέει τίποτα αυτό που δεν ξέρω ίδη.
Προσοπικά δεν πήρα μέρος σε αυτή τη διαμαρτηρία γιατί παρά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούσε σε μια μικρή μερίδα καταναλοτών έδινε μια μεγάλη όθηση στο dsl. Ας μην ξεχνάμε οτι ο ΟΤΕ καλύπτη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αλλά αφού πήρες μέρος σε εκήνη την κίνηση δεν θα έπρεπε να έχεια και μια αντίριση για το γεγονός οτι η βιβοντι δεν δίνει dial-up μάζι με την dsl?
Κρήτη, Πάτρα & Γιάννενα δεν είναι αρκετά για να σε εξωργήσουν με την πολιτική που ακολουθεί? Θα πρέπει να σκάσει στην είσοδο της πολυκατηκοίας σου για να πεις οτι έγινε κάτι άσχημο? ok τι να πω? τα είπαμε όλα....
Αν έρθει και πεί οτι κλείνει την Ακροπολη (πολύ θα ήθελα να το δώ αυτό αλήθεια), απλά θα κάνω την επόμενη στιγμή αιτηση στην εταιρεία που θα μου δώσει το καλύτερο πακέτο. Και πακέτο θα σημαίνει και τον πιο γρήγορο χρόνο εγκατάστασης.
Για την φορθνετ έχω γράψει ιδιαίτερα άσχημα και έχω δράσει και πιο άμεσα από την βιβοντι. Και το έκανα παρόλο που δεν έφταιγε άμεσα (βλέπε ακριβός προηγούμενο Post).
Πραγματικά όμως ελπίζω να μου δώσει πρώτη η τελλας να φύγω από βιβοντι...
Ομως έχουμε πεί, scripta manen
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
26-11-06, 15:16 #99
-
26-11-06, 15:29 #100
@aroutis
Σέβομαι τις απόψεις των άλλων γενικά και όχι μόνο σε αυτό το forum. Το ότι συζητάς για ένα θέμα και ίσως διαφωνείς δεν σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τον άλλο.
Για τα κόκκινα γράμματα παραπάνω με παρεξήγησες. Για να μην ακούγονται σχόλια ότι δουλεύεις για την βιβοντι με κάποιο τρόπο (που δεν έχει και σημασία) είπα να το κάνουμε σαν παιχνίδι στην προσπάθεια μου να σου δείξω ότι ΔΕΝ είναι προσωπικό το θέμα. Μάλλον απέτυχα σε αυτό
Μην με βάζεις να ψάχνω τι είπες. Πες το σε παρακαλώ σε όποιο επίπεδο ανάλυσης επιλέξεις.
Εξυπηρετεί στο να μην με ακουμπήσει. Τώρα αν κλείσει την ακρόπολη δεν θα είναι δική σου επιλογή το τι θα κάνεις. Αν και το σχόλιο με τους χρόνους ενεργοποίησης δεν τους κατάλαβα. Επίσης δεν κατάλαβα τι σημαίνει και το πακέτο μιας και εσύ δεν παίρνεις πακέτα.
Αν καθυστερήσει (που δεν το ξέρω) δεν θα πω τίποτα για την φορθνετ γιατί απλά θα ασχολούμαι με την τελλας.
Απλός μιας και ίδη έχει καθυστερήσει (γενικά) η φορθνετ περιμένω να κάνει ακόμα καλύτερες προσφορές.
Και αν δώσει 256 upload όπως ακούγετε δεν με βλέπω στην φορθνετ σε καμία περίπτωση
-
26-11-06, 17:34 #101
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Θα συνεχιστεί πολύ το sdn vs aroutis ?
On topic.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
26-11-06, 22:52 #102
Kρίμα για την εταιρεία αυτή που είχε ξεκινήσει με τόσο καλές προοπτικές αλλα τελικά το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο και πολύ περισσότερο κρίμα για όλους τους πελάτες που στήριξαν την προσπάθεια της στην επαρχία με τα χρήματα τους.
Δεν ξέρω πάντως ποιός κάνει marketing αλλα μάλλον δεν έχουν ακούσει τίποτα εκεί μέσα για το πως ένα Brand Name μπορεί να είναι αξιόπιστο στην αγορά και να εμπνέει εμπιστοσύνη στο αγοραστικό κοινό. Αν υπήρχε μετοχή της Vivodi στο ΧΑΑ σίγουρα θα είχε πάρει την κατρακύλα.
Πάντως καλό θα ήταν αυτού που έχουν το πρόβλημα να το ψάξουν και λίγο παραπάνω και να ζητήσουν μια νομική συμβουλή γιατί ίσως είναι ευκαιρία να βγάλουν και μερικά λεφτά απο αυτή την ιστορία. Μην ακούτε αυτά που σας λένε στη Vivodi, ερευνήστε το και λίγο μόνοι σας.
-
26-11-06, 23:55 #103
Η κίνηση απόσυρσης της Vivodi από κόμβους που δεν έχει δικό της δίκτυο αλλά βασίζεται στον ΟΤΕ είναι λογική και αναμενόμενη. Αυτό που δεν έχει εξήγηση είναι ο αρχικός τρόπος ανάπτυξης του LLU επέλεξε.
Αν πάρει κανείς την λίστα με τα DSLAMS του OTE που δημοσιεύεται σε κάποιο γειτονικό thread θα διαπιστώσει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.
Η αγορά του ADSL στην Ελλάδα είναι σήμερα περίπου 427.000 συνδέσεις + (LLU από ISPs).
Aν ήθελε σήμερα κάποιος ISP να επεκταθεί στην παροχή υπηρεσιών μέσω LLU θα μπορούσε να απευθυνθεί άμεσα στο 10% της αγοράς εγκαθιστώντας εξοπλισμό σε 6 κέντρα του ΟΤΕ. (ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ,ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Ν.ΣΜΥΡΝΗ).
Για να πάει στο 20% θα ήθελε 14 κέντρα.
Συνεχίζοντας τα νούμερα είναι 30%-24, 40%-35, 50%-50, 60%-67, 70%-89, 80%-124, 90%-201.
Αυτή η απλούστατη ανάλυση που φαντάζομαι θα έχουν κάνει όλες οι τηλεπικοινωνιακές εταιρίες είναι λογικό να οδηγεί τα σχέδια επέκτασής τους.
δλδ Για να εγκαταστήσει εξοπλισμό στο τηλ. κέντρο των Ιωαννίνων (28ης Οκτωβρίου) θα έπρεπε πριν να είχε πάει σε άλλα 71 κέντρα και θα είχε ήδη καλύψει το 62% της αγοράς.
Ακόμη και η κάλυψη του 90% της αγοράς μπορεί να γίνει με 200 κέντρα, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός της ιστορίας της αποδέσμευσης 770(!) κέντρα του ΟΤΕ που είναι ουσιαστικά τα κόκκαλα στο ψητό της απελευθέρωσης. Όταν τελειώσουν τα ψαχνά κάποιοι θα γλύφουν τα κόκκαλα.
Και κάτι άλλο, στην τηλεφωνία η εικόνα είναι αντίστοιχη, και βέβαια θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως το 70% της αγοράς της σταθερής τηλεφωνίας είναι η αστική.
-
27-11-06, 00:02 #104
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
27-11-06, 17:20 #105
Μολις με πηρανε τηλ
Η συνδεση μου θα ισχυει εως το τελος του προπληρωμενου πακετου
September 2007 2048/640
Μετα βλεπουμε
Παρόμοια Θέματα
-
Vivodi Full LLU σε HOL Shared LLU 4mbps
Από mariniam στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-06, 22:56 -
Πότε έρχεται ο πρώτος λογαριασμός της Vivodi (Full LLU)?
Από pan.nl στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-06, 06:24 -
Απαράδεκτη πολιτική της vivodi στους συνδρομητές της με Full LLU
Από nikgl στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 99Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-06, 01:33
Bookmarks